bilemedimki ya gercekten zor bazen dayanilmaz olabiluyor tukeniyosun. benim de yasadigim donemler oldu. bunalima girdigim kendimden nefret ettigim hic biseyin beni sakinlestirmedigi zamanlar oldu ilk dogdugu zaman. ama hep baktim yavruma onun nefesiyle sakinlesmeye calistim.mery60 seni en ii ben anlarim sanirim bu forumda. Berat iki gun gece uyuyunca hasta mi die dusunuorum. Uyuyo dedigim yine bes on kez kalkio da cok aglamadan dalio. İki ay falan ortalama yarim saatte bi uyaniodu tekra dalamiodu al tekrar salla falan inhari dusundum o derece. Uykusuzluk yorgunluk ve ustune soru!mluluklar eklenince kafa gidio. Ne desem bos gelir. Akisina birak. Belli ki bi sikintisi var.
yeb4 cnm sen sanslilardansin. Berat cok duskun bana mesela. Meme emmio ama yine de kucagima gelcek bana sarilcak kafasini sokcak gece de eliyle yoklicak burnumu tutcak nefesimi hissetcek. Eger yoksam eyvah yani. Ben de basindan beri almadim yanima alismasin vs die baktim o bikmadi aglamaktan ben beZdim kendimden. Aldim yanima napiim gittigi yere kdr.
Çok tatlı seni tontonnn maasallahhİki tel saçı topladık ya ne diyim :)
Yatsin ya yavrucak. Zaten artik uzmanlarda yatsin diyorlar. :) biz yatiyoruz valla. Ayri yatmaya daha ben hazir degilim ki .o istese ben yatirmam . 2 yasa kadar birlikteyiz.mery60 seni en ii ben anlarim sanirim bu forumda. Berat iki gun gece uyuyunca hasta mi die dusunuorum. Uyuyo dedigim yine bes on kez kalkio da cok aglamadan dalio. İki ay falan ortalama yarim saatte bi uyaniodu tekra dalamiodu al tekrar salla falan inhari dusundum o derece. Uykusuzluk yorgunluk ve ustune soru!mluluklar eklenince kafa gidio. Ne desem bos gelir. Akisina birak. Belli ki bi sikintisi var.
yeb4 cnm sen sanslilardansin. Berat cok duskun bana mesela. Meme emmio ama yine de kucagima gelcek bana sarilcak kafasini sokcak gece de eliyle yoklicak burnumu tutcak nefesimi hissetcek. Eger yoksam eyvah yani. Ben de basindan beri almadim yanima alismasin vs die baktim o bikmadi aglamaktan ben beZdim kendimden. Aldim yanima napiim gittigi yere kdr.
aç olmadığından eminsem su veriyorum artık uyanmıyo maşallah. 12 saaat uyuyo sabah 7-7.30 uyanışımız. akşam 7-8 uyuyo. eğer gece açsa yatmadan hemen önce yemediyse su veriyorum. hiç konuşmuyorum uykusunu açmıyorum devam ediyo. bazen suda istemiyo emzik veriyorum devam ediyo
aslinda emzik cok buyuk etken bence.
Ayy rüya gibi keşke ayazda öyle olsa
bizimkilerin saci anca fıskiye oluyor :))İki tel saçı topladık ya ne diyim :)
Öyle zaten canım. Ağlasaakta çırpınsakta aynı zaten. Ama insan bedeni bi yerde pes ediyor. Bazen korkuyorum bi yerde düşüp bayılacam diye. Bugün bi araştırma yaptım bebek ve uyku diye bi site var, telefonla danışmanlık sunuyormuş aramayı düşünüyorum. Yanımda uyusa tamam yatsın da o Zaman da uyanıyor. Neyse yaa konuşmaktan şikayet etmekten de usandım. Sıfır elde var sıfırmery60 seni en ii ben anlarim sanirim bu forumda. Berat iki gun gece uyuyunca hasta mi die dusunuorum. Uyuyo dedigim yine bes on kez kalkio da cok aglamadan dalio. İki ay falan ortalama yarim saatte bi uyaniodu tekra dalamiodu al tekrar salla falan inhari dusundum o derece. Uykusuzluk yorgunluk ve ustune soru!mluluklar eklenince kafa gidio. Ne desem bos gelir. Akisina birak. Belli ki bi sikintisi var.
Emin ol eksiksiz çok kötü bizimkini öldürsen almıyor mecburen gece her uyandığında emiyor biberon zaten almıyor çok zoraslinda emzik cok buyuk etken bence.
15 gunlukken annemin demesiyle verdim pek istemiyodum zorla alistirdim. simdi uyanikken aramaz ama onsuz asla uyumaz. gece de uyaninca bazen veriyorum emzigi hemen daliyor geri. aciktigi icin uyanmiyo cunku artik.
benim kizim da son zamanlarda cok guzel bi duzen oturttu masallah. aksam 10-11 de uyuyor sabah 7bucuga kadar. kalkip emiyo. aliyorum yanima azcik debeleniyo veriyorum emzigi uyuyo tekrar 10bucuga kadar. keske hep boyle devam etse baska ne isterim. ama sizin bebisler yaninda bizimkiler cok cok iyi tabii allah yardimciniz olsun
bebekler hep emme icgudusu duydugu icin iste. aciktigindan degil. bazen tabii anne kokusuna da ihtiyaclari oluyor.Emin ol eksiksiz çok kötü bizimkini öldürsen almıyor mecburen gece her uyandığında emiyor biberon zaten almıyor çok zor
4 ay aldı Can'ım sonra bıraktı şimdi oyun zannediyorbebekler hep emme icgudusu duydugu icin iste. aciktigindan degil. bazen tabii anne kokusuna da ihtiyaclari oluyor.
ama annem iyiki alistiralim emzige demis. cok kucukken mi denedin? ben 15 gunlukken basladim almak istemedi pes etmedim simdi onsuz uyumaz.
Ben ikinci gun denedim yine de almadi canim almayan almiyobebekler hep emme icgudusu duydugu icin iste. aciktigindan degil. bazen tabii anne kokusuna da ihtiyaclari oluyor.
ama annem iyiki alistiralim emzige demis. cok kucukken mi denedin? ben 15 gunlukken basladim almak istemedi pes etmedim simdi onsuz uyumaz.
Canim hepsini yiyorsa iyi aslinda bence. Benimki ek gidayi bikac kasik yiyip birakiyo. Bazen kahvaltisini duzgun yapiyo. Bi doktora danissan bu boy kilo durumunuBen bu kızı Nasıl besleyeceğimi şaşırdım aslında verdiklerimde az değil niye kilo almıyor yada az alıyor7,5 aylık olduk sağlık ocağında tartıldık 7.450 kg geldi .. Boyu muamma oldu 7.aynda kontrolde hast 69 geldi sağlık ocağında 66 cm baş 42 ... Çok mu küçüğüz ya .. Ne yapayım kilo alsın die ! ???
Sabah 10 gibi kahvaltı ( devam sütü içine yumurta sarısı az peynir bazen de bebe bisküvi ya da 7 tahıllı kahvaltı ) öğlen 2,5 /3 gibi sebze püresi ya da çorba .. Yanında yoğurt ile yoksa yemiyor .. Akşam üstü bazen devam sütü ya da meyve akşam ya çorba ya muhallebi veriyorum yatarken yine devam sütü (90 cc ama biraz kalıyor genelde ) gece de 4/5 kere emiyor beni Sabah yine aynı .. Ben yanlışı nerde yapıyorum ki neyi vermiyor ya da eksik veriyorum ,,
Yorum tavsiye istiyorum
AynennnnEmin ol eksiksiz çok kötü bizimkini öldürsen almıyor mecburen gece her uyandığında emiyor biberon zaten almıyor çok zor
Öncelikle çok üzme kendini. Benimki de bazen mesela dün çok az yedi bugün iyi yedi dişleri cikti çıkacak sabah la öğlen arası biraz açık değil mi o sırada uyuyor mu yoksa verdik lerin gayet iyi çocuk yiyor ışte daha Napsin yediği kadar aç olsa anlarsın zorlama benceBen bu kızı Nasıl besleyeceğimi şaşırdım aslında verdiklerimde az değil niye kilo almıyor yada az alıyor7,5 aylık olduk sağlık ocağında tartıldık 7.450 kg geldi .. Boyu muamma oldu 7.aynda kontrolde hast 69 geldi sağlık ocağında 66 cm baş 42 ... Çok mu küçüğüz ya .. Ne yapayım kilo alsın die ! ???
Sabah 10 gibi kahvaltı ( devam sütü içine yumurta sarısı az peynir bazen de bebe bisküvi ya da 7 tahıllı kahvaltı ) öğlen 2,5 /3 gibi sebze püresi ya da çorba .. Yanında yoğurt ile yoksa yemiyor .. Akşam üstü bazen devam sütü ya da meyve akşam ya çorba ya muhallebi veriyorum yatarken yine devam sütü (90 cc ama biraz kalıyor genelde ) gece de 4/5 kere emiyor beni Sabah yine aynı .. Ben yanlışı nerde yapıyorum ki neyi vermiyor ya da eksik veriyorum ,,
Yorum tavsiye istiyorum
Kusura bakma şimdi cevap yazabiöiyorum canım, korkuluğum normal monte edilen kapılardan şuan hem dış kapımda hrm aşağıda hem yukarıda takılı, onlar güvenli de sorun bizde, iki bebek olunca evde büyüğü 22 aylık onun için açık duruyor tehlike olunca kapatıyoruz falan vs derken bazen dikkatten kaçabiliyor sen alırsan sıkıntı olmaz yani inş, kızımız için açmamızın sebebi de gelip açana kadar kapıyı çok kötü sarsıyor koruyucunun parmaklarından tutup hem eşya haşat oluyor hem de duvarlardaki boyalar sökülüyor bi de yere indiriyor sonunda tekrar takmaya uğraş vs :/bu yazın beni çok korkuttu canım. nasıl bi korkuluğun var? ben daha almadım üst katta hiç yere koymuyorum şimdilik. en kısa zamanda yaptırmam lazım.
yavrularınız parmak ucu kan sonuçları nedir yazabilirmisiniz ? demir bakıldı bugün bize 10.7 çıktı sınır dedi hemşire. demir damlasına başlayacağız. kullanmamakla hatamı ettim diye yiyorum kendimi şimdi :s eksikliği çokmu kötü ? bide sizde yazarsanız bi ortalama yapmak istiyorum.[/QUOTE
Canım ben amerikada yaşıyorum hiçbi şekilde böyle saçma bi test yapmıyorlar bunu amerikadayım diye demiyorum biraz doktorların her şeyi bu kadar kontrol altında tutmaya çalışmasını oldum olası sevmem her neyse, bebek ya bunlar süt alıyor mama alıyor vs, ortalama ek gıdasını da alıyorsa gelişimi iyiyse niye bu kadar kurcalıyorlar yavruları anlamıyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?