2015 Şubat Anneleri

Hiç canını sıkma evliliğin içinde korkma alışılıyor bi şekilde bu tempoya bi de çocuk biraz daha büyüsün sen de hamileliğin yorgunluğu tam at vs geceleri daha az zorluyor, hala çok zor tabi de bende iki bebek var düşün hele büyüğü oyyy büyüğü...

Kızlar nasılsınız ya hep okuyorum ama telden giriş yap yaz vs üşeniyorum ya da fırsat olmuyor iki bebek ve başka işlerden, çok muhabbetler döndü çok cevap yazmak istedim ama nasip bu arada bütün tariflerinizi kaydediyorum çok sağolun rabbim bütün işlerinizi kolaylaştırsın bebişlerimize sağlık versin :) bi de banyo mevzuları konuşulmuş ben ikisini bir atıyorum küvete yıkıyorum zor oluyor ama başka çarem yok o yüzden bi tanesinin hakkından gelirsiniz biiznillah :) tabi kol bel omuz kalmıyor ayrı mevzu benim gibi olan var mı ya haşadım çıktı belim bütün eklem yerlerim abartmıyorum, kasıklarım her yerim ağrıyor her yerim sabah kamyon çarpmış gibi uyanıyorum nolcak bilmem mafoldum şu genç yaşımda anneanneye bağladım

Yazdığımız mesajlarda kendimi görüyorum. Bizimkinin uykusu hiç Bi Zaman çok iyi olmadı ama son iki aydır emzik almayı reddediyo ama emmeye de alıştı sonuç ağzında benim memem olacak. Rutin mi denemedik yormadım mı ağlamasına göz mü yummadım sallamadım mı değişen Bi şe yok. Gece ağlıya ağlıya 11de uyudu. 40 dkda bir ağladı. Zaten benim dalmam yarım saat sürüyo sıfır uykuylayım şuanda. Benim uykumda böyle sorunlu bebeninki de. Allah yardımcımız olsun başına gelmeyen bilmez çok çok zor gece uyumayan bebe hele de büyüdükçe düzeleceğine iyice zıvanadan çıkıyosa insan çok ümitsiz oluyo. Bi daha hiç kesintisiz uyuyamayacağım gibi geliyo.

Bence gayey iyi besleniyor canım. Miktarları bilmiyorum tabi ama, bünye meselesi demek ki. Pekmez de verebilirsin öğünlerinde, kahvaltıya ceviz badem ekle istersen. Önemli olan sağlıklı olması ama sıkma canını.

Ayni canim benim de bu gece boyle gecti. Uyuma uyuma nereye kadar bilmem. Dedigin gibi duzelecegine zorlasiyo. Bazen diyorum ilk gunler daha bile iyiymisim. Neyse cok sukur sagliklilar. Allah hastalik vermesin

mery60 cnm uzman danisma olayi iyi gelirse ya da nasilmis ararsan yaz bana lutfen belki ben de alirim.
@meryemku benim de uykum sorunludur dalamam hemen uyanirim falan bebegim de ole. Ben de cok uykusuz geziorum bi donem cok fenaydi dusup bayildigim bile oldu. Gececektir die dusunuom ama genelde cevremdekiler iki yasina kdr suruo diolar. İns surmez :\ arasda bi iki gece uyuyo da kendime geliom.

Büyüdükçe zorlaşıyorlar valla allah yardım etsin. İki çocuğu düşünemiyorum şu an ayyy..

canım kahkaha attım yaa allah da seni güldürsün. Aynıyım bende. Sen iki katısın tabi. Baxen yere uzanıyorum dümdüz ve sert. Tüm kemiklerimi hissediyorum o zaman. Sıcak banyo iyi gelir.

Sebebiyle aynı ya benim kız sorcaktim ben de sana.benimki de 8 aylık 68 cm7.400 gr.benimki ek gıdayı reddediyordu.bu ay azcik açıyor ağzını.çorba sevmiyor benim ki de.köfte tavuk yiyor.bizim babanın sulalesi minyon.o yüzden benimkiler minyon buyuyorlar.sütum de kalorili değil heralde.aşırı da iştahlı değiller.seninkiyle aynı saatlerde aynı miktar yiyor.kiloda aynı olduğuna gore ya yiyeceği arttırmak gerek ki bu benim kızda pek mümkün değil.yemek istemezse asla kandiramiyorsun.seninki mamada alıyormuş doyuyodur o zaman.bünyesi öyledir.persantil 10.25 arası çıkıyor nette.benim de caňim sıkılıyor ama alışkın olduğum için stres olmuyorum.yediğine sukrediyorum.
Siz nasılsınız.iri mi minyon mu.biriniz çocukken zayifsa ona çekmiştir belki.

Bugün fırsat bulursam arıcam yazarım sana da ne konuştum filan

gunaydin kizlar
kendi kendime kiza nazar ettim herhalde
dun gece mahvetti beni. 9dan 1e kadar uyutma mucadelesi. sonra sabaha kadar zirt pirt kalkti. benim de surekli tuvaletim geldi anlamadim. bi kiza kalk bi tuvalete derken bi gram uyku uyumadim cok fenayim.
bazen dengesi sasiyo boyle bi sure suruyor. insallah devam etmez

Ayy kizlar benimkinin makatinda catlak olusmus bugun gordum napicam ben simdi. Hic de ole cok kabiz olmaydiydi.

Bizimki sonunda taneli yiyecekleri yiyor tabi sevdiği birseyse sevmediyse oguruyor hemen gözleri kızarıyor dün patates dolması yedi yogurtla bizim yemeklerden veriyom artık koy verdim gitti hoşuna gidiyor :))

Ayni canim benim de bu gece boyle gecti. Uyuma uyuma nereye kadar bilmem. Dedigin gibi duzelecegine zorlasiyo. Bazen diyorum ilk gunler daha bile iyiymisim. Neyse cok sukur sagliklilar. Allah hastalik vermesin
Hani uykusuz kalıyorum diyorsunuz ya mesela benimki yedibucujta yatıyor gece 11 de falan kalkıyor ağlıyor tabi meme veriyorum uyuyor bu böyle 4-5 defa oluyor uyanıyor bende uyanıyorum meme veriyorum uyuyoruz mesela seninki uyanınca saatlerce uyutmak için ugrasiyormusun. Bende mesela erkenn yatıyorum sekiz dokuz eşim yok bu aralar akşamları bebek uyiyunca bende uyuyorum ama çok uyaniyorum tabi ama Uykumu çok iyi alıyorum

Sabahları ne verim diye düşünüyordum hiç yapmayacağım birşey yaptım ve hipp marka kahvaltı muslisi aldım içine pekmez ve bebek nutellasi koydum hepsini yedi bidaha alirmiyim bilmiyorum başka ne yapabilirimki en dogalindan muhallebi

Bilen kullanan memnun olan var mi

Eklentiler

• IMAG0664.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 58
Ay bunlar hep birlikte bu gece uyumamaya karar vermis

Canim oyle uyuyunca yine iyi de arada iyice cosuyo yatiriyorum 5 dk sonra agliyo sinirlerim geriliyo iyice

Merhaba kizlar. Bugun ben bi doktora daha goturdum cunku hala hir hir tikali gibi burnu. Doktor hicbiseyi yok dedi. Cocugu 39.5 atesi olup da dusuremezseniz veya nefes alamiyor karni kosup yorulmus gibi hareket ediyorsa doktora goturun baska turlu gerek yok dedi. Anlamadim bu hirilti nasil gececek. Uyku egitimiyle ilgili de bisey okuttu fotosunu cektim isterseniZ ekleyebilirim. Gece yatirdigin yerle gunduz yatirdigin yer farkli olmali dedi. Gunduz gurultulu ortamda uyuyacakmis salonda falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…