Dr lar persentil değerin içinde olduğu için normal diyorlar doğum kilosun da sorunca (. 2,800 kg dı) persentilde % 25 lerdeyizCanim hepsini yiyorsa iyi aslinda bence. Benimki ek gidayi bikac kasik yiyip birakiyo. Bazen kahvaltisini duzgun yapiyo. Bi doktora danissan bu boy kilo durumunu
Uyuyor hatta uyuyoruz .. O sırada da emiyor ara ara .. Uyuyunca uyandırmak da istemiyorum gece uykusu 11/12 gibi oluyor..Öncelikle çok üzme kendini. Benimki de bazen mesela dün çok az yedi bugün iyi yedi dişleri cikti çıkacak sabah la öğlen arası biraz açık değil mi o sırada uyuyor mu yoksa verdik lerin gayet iyi çocuk yiyor ışte daha Napsin yediği kadar aç olsa anlarsın zorlama bence
çok teşekkür ederim canım. keşke hasta olmasalar..pirelideve geçmiş olsun kuzucuğa.Çok çabuk atlatır inşallah.çocuklar hiç hasta olmasalar keşke,kıyamıyorum hiç.
Anne olmak dünyadaki tüm çocuklara bakış açımı değiştirdi tamamen.Ne garip!
cold mix aldırdım iyi oldu. eşimle bende gribe tutulduk bizede iyi geliyoTabi misafirliklerde bozuluyor dimi aliskanliklari. Bu arada gecmis olsun canim zor oluyo burun tikanikligi bizim de gecen hafta oyle gecti. Surekli acik tutmaya calismali
teşekkür ederim. herşeyin en iyisi olması için çok çabalıyorum. uykuyu başardık şükür. yemektede ısrarcı bi anne değilim yerse yer yemezse aç değildir bi dahaki öğüne kadar bekler. ama şimdi hasta ya zorla veriyorum ıhlamuru ballı limonu. doktorum bi kere eşimin öksürüğünü bilemedi astımmış ama üşütmüş gbi ilaçlar verdi. onun dışında bütün verdiği ilaçlar söylediği şeyler de doğru buluyorum.pirelideve tebrık ederım hıc bı xmn uyku sorununuz olmyacak inş bu yontem sayesınde
Aıle dr un bılgılıymiş .içine sınmeyen bıseyler oldugunda ona guvenıp gıdebılırdo bence
Iştahsuzlık çogalabılır.kusabılır balga dan vs.ınan burda yazılanlar grıbin başlsngıcı .çok geçmiş olsum hepınıze
kendi yatağında döne döne uyuyo ama misafirlikte kenarları korumalı bi yatak olmadığı için yanında oluyorum beni görünce yada ses duyunca mızırdanıyo uyumuyo. ayağında sallayanlar her daim öyle uyutabiliyo. gündüz uykusu azaldıkça o sorunumuz bitecek sanırımTabi misafirliklerde bozuluyor dimi aliskanliklari. Bu arada gecmis olsun canim zor oluyo burun tikanikligi bizim de gecen hafta oyle gecti. Surekli acik tutmaya calismali
Ben minyon sayılırım (1,59 -65 kg) kiloyu yazmasam iyiydi :)) eşim 1,72 .. Yani ben etli butlu biri değilim eşim kilolu biraz .. Persentil bizimde öyle .. Yiyeceği arttırmak! kaseyi tam dibini görmesekte dibinde az kalıyor çorba muhallebi . Devam sütünü de içmiyordu geçen biberon ucunu az kesince onu da içiyor 10 cc muhakkak bırakır :) armut rendeliyorum kabız olmasın diye ağzını açıyor az tadını alınca .. 4/3 ü yiyor .. Bu miktarı arttırmam demek kavga gürültü olur aramızda :) zaten bu yediklerini de oyunla oyuncakla filan yerdiriyorum .. Annem sende böyleydin diyor doğum kilomu sorsam bilmez evde doğurmuş beni :) daha ne yapsam ki ! Kalorisi yüksek şeyler nedir acaba :)Sebebiyle aynı ya benim kız sorcaktim ben de sana.benimki de 8 aylık 68 cm7.400 gr.benimki ek gıdayı reddediyordu.bu ay azcik açıyor ağzını.çorba sevmiyor benim ki de.köfte tavuk yiyor.bizim babanın sulalesi minyon.o yüzden benimkiler minyon buyuyorlar.sütum de kalorili değil heralde.aşırı da iştahlı değiller.seninkiyle aynı saatlerde aynı miktar yiyor.kiloda aynı olduğuna gore ya yiyeceği arttırmak gerek ki bu benim kızda pek mümkün değil.yemek istemezse asla kandiramiyorsun.seninki mamada alıyormuş doyuyodur o zaman.bünyesi öyledir.persantil 10.25 arası çıkıyor nette.benim de caňim sıkılıyor ama alışkın olduğum için stres olmuyorum.yediğine sukrediyorum.
Siz nasılsınız.iri mi minyon mu.biriniz çocukken zayifsa ona çekmiştir belki.
ellerine sağlık canımBebek nutellamız:) Eki Görüntüle 1677318
Ben yeni başladım çorba sebzelerine katabiliyorsun .. Biberon istemediyse kahvaltı için Pratik oldu .. Bu sabah öyle yaptım içine bi tatlı kaşığından az pekmez de koydum yedi bi kase .. Sevdi.. Kilo alsın diye uğraşıyorum ben ya deniyorum sevdiği bişeyse devam ediyorum.. Hiç bişi yememesinden iyidir. Diyorum ..Bilen kullanan memnun olan var mi
Arada veriyorum ağzına incirin taneleri gıcık ediyor galiba:)ellerine sağlık canım
ben çook çabaladım canım. önce sütüm yaramıy6o zannettim ek gıdaya başlayıncada aynı. metabolizması bu çocuğun. karnı toksa çabalama daha fazlaBen bu kızı Nasıl besleyeceğimi şaşırdım aslında verdiklerimde az değil niye kilo almıyor yada az alıyor7,5 aylık olduk sağlık ocağında tartıldık 7.450 kg geldi .. Boyu muamma oldu 7.aynda kontrolde hast 69 geldi sağlık ocağında 66 cm baş 42 ... Çok mu küçüğüz ya .. Ne yapayım kilo alsın die ! ???
Sabah 10 gibi kahvaltı ( devam sütü içine yumurta sarısı az peynir bazen de bebe bisküvi ya da 7 tahıllı kahvaltı ) öğlen 2,5 /3 gibi sebze püresi ya da çorba .. Yanında yoğurt ile yoksa yemiyor .. Akşam üstü bazen devam sütü ya da meyve akşam ya çorba ya muhallebi veriyorum yatarken yine devam sütü (90 cc ama biraz kalıyor genelde ) gece de 4/5 kere emiyor beni Sabah yine aynı .. Ben yanlışı nerde yapıyorum ki neyi vermiyor ya da eksik veriyorum ,,
Yorum tavsiye istiyorum
bi ara ben öyleydim kucağıma alamıyordum oğlumu düşürecek gbioluyordum kalsiyum magnezyum , balık yağı, demir ilacı, folik asite başladım hala kullanıyorum. böyle dinç olabiliyorum. kan tahlili veridim geçen hafta yerine gelmiş değererim bırakabilirim artık. çok eksikti bundan önce. bi kan tahlili yaptırım vitamin takviye alabilirsinKızlar nasılsınız ya hep okuyorum ama telden giriş yap yaz vs üşeniyorum ya da fırsat olmuyor iki bebek ve başka işlerden, çok muhabbetler döndü çok cevap yazmak istedim ama nasipbu arada bütün tariflerinizi kaydediyorum çok sağolun rabbim bütün işlerinizi kolaylaştırsın bebişlerimize sağlık versin :) bi de banyo mevzuları konuşulmuş ben ikisini bir atıyorum küvete yıkıyorum zor oluyor ama başka çarem yok o yüzden bi tanesinin hakkından gelirsiniz biiznillah :) tabi kol bel omuz kalmıyor ayrı mevzu benim gibi olan var mı ya haşadım çıktı belim bütün eklem yerlerim abartmıyorum, kasıklarım her yerim ağrıyor her yerim sabah kamyon çarpmış gibi uyanıyorum nolcak bilmem mafoldum şu genç yaşımda anneanneye bağladım
Aynen Can'ım ya ek gıda da alıyor emiyor da yine böyle .. İşte anne yüreği böyle oluyormuş .. Yesin kilo alsın gelişimi güzel olsun istiyoruz ..ben çook çabaladım canım. önce sütüm yaramıy6o zannettim ek gıdaya başlayıncada aynı. metabolizması bu çocuğun. karnı toksa çabalama daha fazla
ben ıslak mendili bıraktım canım doktor bıraktırdı apse bile olur dedi. çatlak vasa daha tehlikeliymiş. her seferinde yıkıyorum. çok geçmiş olsunAyy kizlar benimkinin makatinda catlak olusmus bugun gordumnapicam ben simdi. Hic de ole cok kabiz olmaydiydi.
canim seninle ayni durumumuz. surekli genizde bi tikaniklik. sumuk hic bitmiyor.Merhaba kizlar. Bugun ben bi doktora daha goturdum cunku hala hir hir tikali gibi burnu. Doktor hicbiseyi yok dedi. Cocugu 39.5 atesi olup da dusuremezseniz veya nefes alamiyor karni kosup yorulmus gibi hareket ediyorsa doktora goturun baska turlu gerek yok dedi. Anlamadim bu hirilti nasil gececek. Uyku egitimiyle ilgili de bisey okuttu fotosunu cektim isterseniZ ekleyebilirim. Gece yatirdigin yerle gunduz yatirdigin yer farkli olmali dedi. Gunduz gurultulu ortamda uyuyacakmis salonda falan.
canim gecmis olsun nasil anladin?Ayy kizlar benimkinin makatinda catlak olusmus bugun gordumnapicam ben simdi. Hic de ole cok kabiz olmaydiydi.
Allah allah çok geçmiş olsun ya agliyormu peki kanama falan oldumu kiyamam(
Sabahları ne verim diye düşünüyordum hiç yapmayacağım birşey yaptım ve hipp marka kahvaltı muslisi aldım içine pekmez ve bebek nutellasi koydum hepsini yedi bidaha alirmiyim bilmiyorum başka ne yapabilirimki en dogalindan muhallebi
ben ıslak mendili bıraktım canım doktor bıraktırdı apse bile olur dedi. çatlak vasa daha tehlikeliymiş. her seferinde yıkıyorum. çok geçmiş olsun
canim gecmis olsun nasil anladin?
doktora goturecekmisin
o kadar kusur kadi kizindada olur :)teşekkür ederim. herşeyin en iyisi olması için çok çabalıyorum. uykuyu başardık şükür. yemektede ısrarcı bi anne değilim yerse yer yemezse aç değildir bi dahaki öğüne kadar bekler. ama şimdi hasta ya zorla veriyorum ıhlamuru ballı limonu. doktorum bi kere eşimin öksürüğünü bilemedi astımmış ama üşütmüş gbi ilaçlar verdi. onun dışında bütün verdiği ilaçlar söylediği şeyler de doğru buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?