2015 Şubat Anneleri

Canim hepsini yiyorsa iyi aslinda bence. Benimki ek gidayi bikac kasik yiyip birakiyo. Bazen kahvaltisini duzgun yapiyo. Bi doktora danissan bu boy kilo durumunu
Dr lar persentil değerin içinde olduğu için normal diyorlar doğum kilosun da sorunca (. 2,800 kg dı) persentilde % 25 lerdeyiz ..

Uyuyor hatta uyuyoruz .. O sırada da emiyor ara ara .. Uyuyunca uyandırmak da istemiyorum gece uykusu 11/12 gibi oluyor..

teşekkür ederim. herşeyin en iyisi olması için çok çabalıyorum. uykuyu başardık şükür. yemektede ısrarcı bi anne değilim yerse yer yemezse aç değildir bi dahaki öğüne kadar bekler. ama şimdi hasta ya zorla veriyorum ıhlamuru ballı limonu. doktorum bi kere eşimin öksürüğünü bilemedi astımmış ama üşütmüş gbi ilaçlar verdi. onun dışında bütün verdiği ilaçlar söylediği şeyler de doğru buluyorum.

Tabi misafirliklerde bozuluyor dimi aliskanliklari. Bu arada gecmis olsun canim zor oluyo burun tikanikligi bizim de gecen hafta oyle gecti. Surekli acik tutmaya calismali
kendi yatağında döne döne uyuyo ama misafirlikte kenarları korumalı bi yatak olmadığı için yanında oluyorum beni görünce yada ses duyunca mızırdanıyo uyumuyo. ayağında sallayanlar her daim öyle uyutabiliyo. gündüz uykusu azaldıkça o sorunumuz bitecek sanırım

Ben minyon sayılırım (1,59 -65 kg) kiloyu yazmasam iyiydi :)) eşim 1,72 .. Yani ben etli butlu biri değilim eşim kilolu biraz .. Persentil bizimde öyle .. Yiyeceği arttırmak! kaseyi tam dibini görmesekte dibinde az kalıyor çorba muhallebi . Devam sütünü de içmiyordu geçen biberon ucunu az kesince onu da içiyor 10 cc muhakkak bırakır :) armut rendeliyorum kabız olmasın diye ağzını açıyor az tadını alınca .. 4/3 ü yiyor .. Bu miktarı arttırmam demek kavga gürültü olur aramızda :) zaten bu yediklerini de oyunla oyuncakla filan yerdiriyorum .. Annem sende böyleydin diyor doğum kilomu sorsam bilmez evde doğurmuş beni :) daha ne yapsam ki ! Kalorisi yüksek şeyler nedir acaba :)

Bilen kullanan memnun olan var mi
Ben yeni başladım çorba sebzelerine katabiliyorsun .. Biberon istemediyse kahvaltı için Pratik oldu .. Bu sabah öyle yaptım içine bi tatlı kaşığından az pekmez de koydum yedi bi kase .. Sevdi.. Kilo alsın diye uğraşıyorum ben ya deniyorum sevdiği bişeyse devam ediyorum.. Hiç bişi yememesinden iyidir. Diyorum ..

ben çook çabaladım canım. önce sütüm yaramıy6o zannettim ek gıdaya başlayıncada aynı. metabolizması bu çocuğun. karnı toksa çabalama daha fazla

bi ara ben öyleydim kucağıma alamıyordum oğlumu düşürecek gbioluyordum kalsiyum magnezyum , balık yağı, demir ilacı, folik asite başladım hala kullanıyorum. böyle dinç olabiliyorum. kan tahlili veridim geçen hafta yerine gelmiş değererim bırakabilirim artık. çok eksikti bundan önce. bi kan tahlili yaptırım vitamin takviye alabilirsin

ben çook çabaladım canım. önce sütüm yaramıy6o zannettim ek gıdaya başlayıncada aynı. metabolizması bu çocuğun. karnı toksa çabalama daha fazla
Aynen Can'ım ya ek gıda da alıyor emiyor da yine böyle .. İşte anne yüreği böyle oluyormuş .. Yesin kilo alsın gelişimi güzel olsun istiyoruz ..

Ayy kizlar benimkinin makatinda catlak olusmus bugun gordum napicam ben simdi. Hic de ole cok kabiz olmaydiydi.
ben ıslak mendili bıraktım canım doktor bıraktırdı apse bile olur dedi. çatlak vasa daha tehlikeliymiş. her seferinde yıkıyorum. çok geçmiş olsun

canim seninle ayni durumumuz. surekli genizde bi tikaniklik. sumuk hic bitmiyor.
bana da doktor allerjik olabilir dedi deloday surup verdi mevsim gecislerinde kullan dedi. inat ettim kullanmadim helak oldu esimin israrlarina dayanamadim uc gundur kullaniyorum simdi daha iyi ama birakicam bi hafta kullanip. tekrar ayni oluyosa kullanmicam.

esimin dayisi kbb doktoru olmadi ona sorucam ya da goturucem en son care.

bu arada evet hepsi dun gece uyumamak ici. sozlestiler galiba

kizlar bisey sorucam

kizimin alt damaginda aylardir iki disin yeri oyuk gibiydi zaten.bu sabah farkettim bi tanesi daha da oyuk ve kesik gibi duruyor ve ufacik bi kirmizi nokta var. sizce disi mi cikiyor?

ikisi birden mi cikiyo yoksa tek tek mi cikiyo? ben hic tek disli bebek gormedim sanki :))

Allah allah çok geçmiş olsun ya agliyormu peki kanama falan oldumu kiyamam (

Aglamio allahtan. Saol cnm.

Ben bizim yedigimiz kahvaltidqn veriom sabahlari. Cici bebe buskivi ya da bebek ekmegi ya da bazen kendim yaptigim buskividrn peynir pekmez zeytinyagi bazen zetin ici. Hepsini karistiriom. Hergun ayni olmaz arada yumurta kiriom peynirli. Arada menemen yapiom. Arada tek tek veriom peynir ayri vs gibi.

ben ıslak mendili bıraktım canım doktor bıraktırdı apse bile olur dedi. çatlak vasa daha tehlikeliymiş. her seferinde yıkıyorum. çok geçmiş olsun

Ben uni baby yenidogan islak mendil kullaniorum. Sadece saf su var icinde. Kokulu vs deil.

canim gecmis olsun nasil anladin?
doktora goturecekmisin

Tamamen tesadf altini degisirken ikindiginda gordum. Hafif kanlandi oyle farkettim. Kuzenim dr ona danistim. On gun krem kullancam hematem veya bepanten. Sonra duruma bakcam. Yemeklerini de kati vermrmeye caliscam. Sulu seyleri de sevmio corba gibi seyleri yemio. İsircak illa.

Kızlaaaaar bugün çok kötü bir gündü, kaza yaptım yolda okula giderken ( arabanın ön tarafı gitti başka bir arabaya çarptım Allahtan arabada ve içindeki insanlarda bişi yok ama benim boynum incindi allahım o kadar korktum ki, ağlayamadım edemedim polisler vardi allahtan sakinleştirdiler nefes alamadım... Aklıma hemen ayaz geldi yavrum, hala çok kötüyüm hemen ağlayasım geliyor düşününce (

o kadar kusur kadi kizindada olur :)
e$in $imdi nasil ?
astimmi oldumu omur boyu kaliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…