çok geç_mis olsun canim yaaKızlaaaaar bugün çok kötü bir gündü, kaza yaptım yolda okula giderken( arabanın ön tarafı gitti başka bir arabaya çarptım Allahtan arabada ve içindeki insanlarda bişi yok ama benim boynum incindi allahım o kadar korktum ki, ağlayamadım edemedim polisler vardi allahtan sakinleştirdiler nefes alamadım... Aklıma hemen ayaz geldi yavrum, hala çok kötüyüm hemen ağlayasım geliyor düşününce (
tek çikar canim çit çiammak zorunda deilki :)kizlar bisey sorucam
kizimin alt damaginda aylardir iki disin yeri oyuk gibiydi zaten.bu sabah farkettim bi tanesi daha da oyuk ve kesik gibi duruyor ve ufacik bi kirmizi nokta var. sizce disi mi cikiyor?
ikisi birden mi cikiyo yoksa tek tek mi cikiyo? ben hic tek disli bebek gormedim sanki :))
Canim cook gecmis olsun cok uzuldum. Allah bagislamis seni Ayaz'ina cok sukur. Cana bisey gelmesin de hersey cozulur. Uykusuzluktan mi oldu ki?Kızlaaaaar bugün çok kötü bir gündü, kaza yaptım yolda okula giderken( arabanın ön tarafı gitti başka bir arabaya çarptım Allahtan arabada ve içindeki insanlarda bişi yok ama benim boynum incindi allahım o kadar korktum ki, ağlayamadım edemedim polisler vardi allahtan sakinleştirdiler nefes alamadım... Aklıma hemen ayaz geldi yavrum, hala çok kötüyüm hemen ağlayasım geliyor düşününce (
İki dişin arAsında bir iki gün olmuştu bizimkinin. Hadi bakalım diş geliyorkizlar bisey sorucam
kizimin alt damaginda aylardir iki disin yeri oyuk gibiydi zaten.bu sabah farkettim bi tanesi daha da oyuk ve kesik gibi duruyor ve ufacik bi kirmizi nokta var. sizce disi mi cikiyor?
ikisi birden mi cikiyo yoksa tek tek mi cikiyo? ben hic tek disli bebek gormedim sanki :))
Çok geçmiş olsun Can'ım. Üzme kendini iyisin şimdi dimi? Sadece falan ver hemen.Kızlaaaaar bugün çok kötü bir gündü, kaza yaptım yolda okula giderken( arabanın ön tarafı gitti başka bir arabaya çarptım Allahtan arabada ve içindeki insanlarda bişi yok ama benim boynum incindi allahım o kadar korktum ki, ağlayamadım edemedim polisler vardi allahtan sakinleştirdiler nefes alamadım... Aklıma hemen ayaz geldi yavrum, hala çok kötüyüm hemen ağlayasım geliyor düşününce (
Tuna da artık yumurta sevmiyor herhalde. Aslında genel bi iştahsızlık var ama. Yarın sabah tatlı bişeyler yapsam diyordum da be yapsam acaba?Sabahları ne verim diye düşünüyordum hiç yapmayacağım birşey yaptım ve hipp marka kahvaltı muslisi aldım içine pekmez ve bebek nutellasi koydum hepsini yedi bidaha alirmiyim bilmiyorum başka ne yapabilirimki en dogalindan muhallebi
Ay baslarinda bizde de oluyir :) gunduz uykusu 1 e düşüyor gece cok uyaniyor ama 1 hafta falan.suruyor geciyor sonra.gunaydin kizlar
kendi kendime kiza nazar ettim herhalde
dun gece mahvetti beni. 9dan 1e kadar uyutma mucadelesi. sonra sabaha kadar zirt pirt kalkti. benim de surekli tuvaletim geldi anlamadim. bi kiza kalk bi tuvalete derken bi gram uyku uyumadim cok fenayim.
bazen dengesi sasiyo boyle bi sure suruyor. insallah devam etmez
Dün gece Tuna için değil ama benim için büyük gelişme yaşandı. Her uyandığında babası kalkıp baktı ben sadece iki kez emzirdim gerisinde uyudum. Elbette mızırdanınca bende uyandım ama kalkmak başka oluyor tabi. Sinir krizi geçirince artık babası ben bakıyım dedi. Hep diyorsa ben manyağım sinirden uyumuyordum :)) böyle bi hafta gitsin bakalım. Uyanmadı tamam da uyanım bir buçuk saat uyanık kalmasını ne yapıcaz bilmem..Ay bunlar hep birlikte bu gece uyumamaya karar vermis
Konuştum canım. Muhtemelen ağlatma yöntemiyle uyutuyorlar. Dolduracağım forma göre 14 günlük bi program uygulayacakmış. Fiyatı ne kadar dedim mail yoluyla gönderelim dedi. Formları parayı yatırdıktan sonra gönderiyormuş. Hiçe başarısız oldunuz mu dedim. Bir ay uğraşsak bile olmadık dedi. Bizimki iki ay sürer o zaman herhaldemery60 cnm uzman danisma olayi iyi gelirse ya da nasilmis ararsan yaz bana lutfen belki ben de alirim.
@meryemku benim de uykum sorunludur dalamam hemen uyanirim falan bebegim de ole. Ben de cok uykusuz geziorum bi donem cok fenaydi dusup bayildigim bile oldu. Gececektir die dusunuom ama genelde cevremdekiler iki yasina kdr suruo diolar. İns surmez :\ arasda bi iki gece uyuyo da kendime geliom.
Bu benim yaptigimi çok güzel yedi sende istersen deneme amaçlı böyle kahvaltı muslisi gibi bişey bulabilirsen al içine nutellasini koy. Yada kendin muhallebi yap bana da tarif lazımTuna da artık yumurta sevmiyor herhalde. Aslında genel bi iştahsızlık var ama. Yarın sabah tatlı bişeyler yapsam diyordum da be yapsam acaba?
Bu aldığım kahvaltı musliyi çorbaya katabiliyormuyum yanlış anlamadım dimi :/Ben yeni başladım çorba sebzelerine katabiliyorsun .. Biberon istemediyse kahvaltı için Pratik oldu .. Bu sabah öyle yaptım içine bi tatlı kaşığından az pekmez de koydum yedi bi kase .. Sevdi.. Kilo alsın diye uğraşıyorum ben ya deniyorum sevdiği bişeyse devam ediyorum.. Hiç bişi yememesinden iyidir. Diyorum ..
Gece uykusu çok geçmiş gündüzleri kaç saat uyuyor ya da ortalama bir gunluk uyku düzeni nasıl merak ettimUyuyor hatta uyuyoruz .. O sırada da emiyor ara ara .. Uyuyunca uyandırmak da istemiyorum gece uykusu 11/12 gibi oluyor..
Ben ağlatmam. Kesin karar verdim. 25 kere uyansın isterse. Okurken bile strese girdim assssla yapamam. Kusana kadar ne yaa işkence değil de ne bu yaa üffBilmiyorum net okunabiliyor mu ama ters sirayla okumak gerek ters yollamisim. Doktorun okuttugu yazi. Nasil aglatiriz bilmem
DEME KIZzzzzz nasil kiydin o kadar uzun saçaaaSanırım psikolojim bozukbelimde ki saçlarımı kestirdim küt gittim bide bakıra boyattım :) geldiler yine bana
Ben debyapamam canim yazik gunahBen ağlatmam. Kesin karar verdim. 25 kere uyansın isterse. Okurken bile strese girdim assssla yapamam. Kusana kadar ne yaa işkence değil de ne bu yaa üffvar mı aramızda bu kadar cesareti olan? Yani başka hiç bi yöntemi yok mu bunun illa ağlayacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?