2015 Şubat Anneleri

çok geç_mis olsun canim yaa
ucuz atlatmisin cana gelecek mala gelsin uzulme
sen iyi ol, karsi tarftaada bisey yokmu$ sukur
gerisi halllolur Allah beterinden korusun

tek çikar canim çit çiammak zorunda deilki :)
ayni anda patliycak diye bi ikaide yok :)

Canim cook gecmis olsun cok uzuldum. Allah bagislamis seni Ayaz'ina cok sukur. Cana bisey gelmesin de hersey cozulur. Uykusuzluktan mi oldu ki?

İki dişin arAsında bir iki gün olmuştu bizimkinin. Hadi bakalım diş geliyor

Çok geçmiş olsun Can'ım. Üzme kendini iyisin şimdi dimi? Sadece falan ver hemen.

Tuna da artık yumurta sevmiyor herhalde. Aslında genel bi iştahsızlık var ama. Yarın sabah tatlı bişeyler yapsam diyordum da be yapsam acaba?

Sanırım psikolojim bozuk belimde ki saçlarımı kestirdim küt gittim bide bakıra boyattım :) geldiler yine bana

Ay baslarinda bizde de oluyir :) gunduz uykusu 1 e düşüyor gece cok uyaniyor ama 1 hafta falan.suruyor geciyor sonra.

Ay bunlar hep birlikte bu gece uyumamaya karar vermis
Dün gece Tuna için değil ama benim için büyük gelişme yaşandı. Her uyandığında babası kalkıp baktı ben sadece iki kez emzirdim gerisinde uyudum. Elbette mızırdanınca bende uyandım ama kalkmak başka oluyor tabi. Sinir krizi geçirince artık babası ben bakıyım dedi. Hep diyorsa ben manyağım sinirden uyumuyordum :)) böyle bi hafta gitsin bakalım. Uyanmadı tamam da uyanım bir buçuk saat uyanık kalmasını ne yapıcaz bilmem..

Konuştum canım. Muhtemelen ağlatma yöntemiyle uyutuyorlar. Dolduracağım forma göre 14 günlük bi program uygulayacakmış. Fiyatı ne kadar dedim mail yoluyla gönderelim dedi. Formları parayı yatırdıktan sonra gönderiyormuş. Hiçe başarısız oldunuz mu dedim. Bir ay uğraşsak bile olmadık dedi. Bizimki iki ay sürer o zaman herhalde sitenin linkini veriyim
http://www.bebekveuyku.com/

Tuna da artık yumurta sevmiyor herhalde. Aslında genel bi iştahsızlık var ama. Yarın sabah tatlı bişeyler yapsam diyordum da be yapsam acaba?
Bu benim yaptigimi çok güzel yedi sende istersen deneme amaçlı böyle kahvaltı muslisi gibi bişey bulabilirsen al içine nutellasini koy. Yada kendin muhallebi yap bana da tarif lazım temmuzz da vardı sanirim

Bu aldığım kahvaltı musliyi çorbaya katabiliyormuyum yanlış anlamadım dimi :/

Uyuyor hatta uyuyoruz .. O sırada da emiyor ara ara .. Uyuyunca uyandırmak da istemiyorum gece uykusu 11/12 gibi oluyor..
Gece uykusu çok geçmiş gündüzleri kaç saat uyuyor ya da ortalama bir gunluk uyku düzeni nasıl merak ettim

Bilmiyorum net okunabiliyor mu ama ters sirayla okumak gerek ters yollamisim. Doktorun okuttugu yazi. Nasil aglatiriz bilmem

Bilmiyorum net okunabiliyor mu ama ters sirayla okumak gerek ters yollamisim. Doktorun okuttugu yazi. Nasil aglatiriz bilmem
Ben ağlatmam. Kesin karar verdim. 25 kere uyansın isterse. Okurken bile strese girdim assssla yapamam. Kusana kadar ne yaa işkence değil de ne bu yaa üff var mı aramızda bu kadar cesareti olan? Yani başka hiç bi yöntemi yok mu bunun illa ağlayacak mı

Ben debyapamam canim yazik gunah

benim kuçuk her sefrinde bu kes dogudugundan beri olan en zor gundu dedirtmeyi basariyorr
bugun sadece 1.5 saat uyudu toplamda
bizimki hep oyle diyen avrdir belki ama benimkinin bunyesine ters bu i$; esnemekden agzi ayrildi ama uyumadi
delircem valla yakindir hunui takmam , ya uyumak zorunda deil ama durmuyor
agliyor esniyor gizleir kziariyor
e uyutunca uyumuyir, kucagimda ugrastim gozunu kirpmadi
yatakda yarim saat agladi sonunda uyudu
yemin etmistim iki saatde aglasa almayaackdim ama uyudu sonunda
dun de zor uyuud en son uyumadan once ardarda bi genirme yapmisti ama buyuk ionsan gibi,gazi varmi$ yani
bugunde hiçkirip duruyordu , nerdeyse yuruycek bu çocukda nasil gaz oluyor biri bana bi akil vesin

ben aglatiyorum ama hiç kusmadi :)
10-15 dak surmuyor uyyor
çogu zaman 2 dk da uyyor
artik kucakda uyumak istemiyor du yataginda aglaip uyumayi tercih ediyordu
ama dunden beri onud aistemiyor ne istiyor bu çocuk anlamiuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…