insallah canim sanki hic cikmayacakmis gibi geliyorİki dişin arAsında bir iki gün olmuştu bizimkinin. Hadi bakalım diş geliyor
ay baslarinda ozel bi durum mu var ki neden acaba?Ay baslarinda bizde de oluyir :) gunduz uykusu 1 e düşüyor gece cok uyaniyor ama 1 hafta falan.suruyor geciyor sonra.
Çokkkk büyük geçmiş olsun Allah korumuş ... Ayaz ın Melekleri korumuştur seni ..Kızlaaaaar bugün çok kötü bir gündü, kaza yaptım yolda okula giderken( arabanın ön tarafı gitti başka bir arabaya çarptım Allahtan arabada ve içindeki insanlarda bişi yok ama benim boynum incindi allahım o kadar korktum ki, ağlayamadım edemedim polisler vardi allahtan sakinleştirdiler nefes alamadım... Aklıma hemen ayaz geldi yavrum, hala çok kötüyüm hemen ağlayasım geliyor düşününce (
vallahi ben bir kere denedim dayanamadim oyle agladiki sanki cani yanmis gibi icli icli. aldim salladim ayagimda uykusunda yarim saat ic cekti. o an kendimden nefret ettim. bi daha da dener miyim bilmiyorum..Ben ağlatmam. Kesin karar verdim. 25 kere uyansın isterse. Okurken bile strese girdim assssla yapamam. Kusana kadar ne yaa işkence değil de ne bu yaa üffvar mı aramızda bu kadar cesareti olan? Yani başka hiç bi yöntemi yok mu bunun illa ağlayacak mı
benimde lohusayken belime geliyodu kut kestirdim hemde hic acimadan. o kadar zor ki yikamak kurulamam ugrasmak hele cocukla.DEME KIZzzzzz nasil kiydin o kadar uzun saçaaa
Degışırde onla kım ugraşicak degıştırmek içinEvet demez tabi ki ama öyle bir durumda sen kararını verirsen zaten tüm bunları göze almışsın denektir.. Biz sana burdan destek veririz :) hem olmayan şeyi konuşmayalım evlilik onlar basit bişi değil ki bitsin Allah korusun.. Bence senim eşin değişebilir öyle bit potansiyel hissediyorum :))
hayirli olsun disleriniz darisi basimiza :)İkisi birden olabilir benim kızımda aynısı oldu kesik gibiydi birden diş geldi .. 29 ekimde gördüm :)
Toz şeklinde değil mi .. Üzerinde yazıyor benim markanın ..Bu aldığım kahvaltı musliyi çorbaya katabiliyormuyum yanlış anlamadım dimi :/
Gece uykusu çok geçmiş gündüzleri kaç saat uyuyor ya da ortalama bir gunluk uyku düzeni nasıl merak ettim
Evet katılıyorum. Tuna inadından ağlar bir saat. Bakıcı faciadında ağlamıştı ya. Senin kızında hakan da böyle uyumaya hazırmış demek ki. Bizde tutmaz maalesefcanim bu aglama isi çocukdan ve yasindan degi$iyor
ben kizimda hiç zorlanmamsitim, inna ilk uykuda 20 dk. 2. uykuda 15 dk aglama dye gitti ve iki gun sonunda artik kendi uyyordu mucize gibiuydi
ama ayni ayda oglanlara aynisini uyguladim ise yaramadi :))))
neye gore degisiyor çozemedim bi tane daha dogurup bakip denemem lazim dermui$im
Ay canım dün yazacaktım da kötü bi gün geçirince kaldı. Eveeet yaptım harika oldular baya da beteketli oldu bi misafir daha ağırlar yani. Cheesecake de güzel oldu. Çok pratik. Hep bundan yaparım artık. Üstüne de limonlu jöle gibi bişey yaptım. Oödu yani. Çok sağol tarifler için. Keşke komşu olaydık yada Şubat anneleri bana misar gelsrydiniz de ikram etseydimmery60 misafirlerine yaptin mi tarifleri naail oldu canim?
Canım sakın yanlış anlama kesinlikle eleştirmiyorum. Ama çok geç uyuyor bence. Sabah erken kaldırıp gece uykusunu yavaş yavaş erkene kaydırsan olma mı? Belki denedin bilmiyorum. Uykuyu duzenleme asına çocuk sabah eeken uyandırılabilirmiş. Ben de uyku konusunda çok dertliyim ama uyku saatleri genelde şaşmaz. Yatım saatlik bi kayma olur en fazla. O saati geçerse uyandırırım yani. On ikiye kadar nasıl oyalıyorsun bebişi. Benim artık saat sekizde hışım çıkıyor. :))Sabah 10 /11 gibi uyanıyor 12:30 -1 gibi uyuyor 1 ya da 1.5 saat .. .. 5 e doğru uyku 1,5 - 2 saat uyuyor .. Akşam da 7 gibi uyanmışsa 10 buçuk gibi uykuya gidiyoruz ya da 8 gibi uyanmışsa 11 İ geçiyor ..
Özetle biz 2,5 ancak 3 saat ayakta kalabiliyor gündüz bu bazen 2 bile olabiliyor .. Akşam 9 da uyanmışsa 12 ye geliyor gece uykusu .. O zamana kadar uykuları oluyor .. Bunu ben yapmadım o yapıyor :) gece uykusuna geçince de beşikte sallanarak, ilk meme seansında yatağa alıyorum orda emziriyorum artık sabaha kadar bi sağına bi soluna geçiyorum öyle uykusu devam ediyor ancak .. Yoksa beşiğine koysam sabaha kadar sallanmak ister Çünkü bu gündüz uykuları hep sallanarak uyuyor iki üç saatte bir beşik başında sallama halindeyim ben .. Çok uzun yazdım galiba bu konusa çok dertliyim ben :) sallanma delisi bir kızım var çareyi de bu şekilde buldum yoksa hiç uykumu alamam ve ben hala yazıyorum :))) sevgiler :)
ohh mis afiyet olsun evet tarifler cok bereketli. artik siz yersiniz :)Ay canım dün yazacaktım da kötü bi gün geçirince kaldı. Eveeet yaptım harika oldular baya da beteketli oldu bi misafir daha ağırlar yani. Cheesecake de güzel oldu. Çok pratik. Hep bundan yaparım artık. Üstüne de limonlu jöle gibi bişey yaptım. Oödu yani. Çok sağol tarifler için. Keşke komşu olaydık yada Şubat anneleri bana misar gelsrydiniz de ikram etseydim
hakan i ben daha çozemedim kiz :)))Evet katılıyorum. Tuna inadından ağlar bir saat. Bakıcı faciadında ağlamıştı ya. Senin kızında hakan da böyle uyumaya hazırmış demek ki. Bizde tutmaz maalesef
Valla yaptım aynada tanıyamadım kendimi :) yarın atarım fotoDEME KIZzzzzz nasil kiydin o kadar uzun saçaaa
Valla kestirdim gittiBen de düşünüyorum bazen saçlarımı kısa kestirmeyi belimdeydi sütyen hizasnda kestrdm şimdi daha da kestiresim var hele ki yıllardır uzun kullandığım halde.
Yani kendimi kısa saçlı hiç hatırlamıyorum.
Sürekli sarıp tepemde topluyorum kısa olsa şekil filan verirm diye düşünüyorm ama bilmiyorum da .
Dediğin gibi sanırım benimmde psikolojim bozuk=/
Herkes bir yol tutturmuş gidiyor elbetteki gecicek büyüyünce evet saatler çoğu bebeğe göre geç ama öyle alışmış benimkide hoca efendi sabahın köründe kAlkar :) akşamda erkenden yatar ama ışte saatler alındı biraz düzen şaştı ama onu da oturtuyorum yavaş yavaşSabah 10 /11 gibi uyanıyor 12:30 -1 gibi uyuyor 1 ya da 1.5 saat .. .. 5 e doğru uyku 1,5 - 2 saat uyuyor .. Akşam da 7 gibi uyanmışsa 10 buçuk gibi uykuya gidiyoruz ya da 8 gibi uyanmışsa 11 İ geçiyor ..
Özetle biz 2,5 ancak 3 saat ayakta kalabiliyor gündüz bu bazen 2 bile olabiliyor .. Akşam 9 da uyanmışsa 12 ye geliyor gece uykusu .. O zamana kadar uykuları oluyor .. Bunu ben yapmadım o yapıyor :) gece uykusuna geçince de beşikte sallanarak, ilk meme seansında yatağa alıyorum orda emziriyorum artık sabaha kadar bi sağına bi soluna geçiyorum öyle uykusu devam ediyor ancak .. Yoksa beşiğine koysam sabaha kadar sallanmak ister Çünkü bu gündüz uykuları hep sallanarak uyuyor iki üç saatte bir beşik başında sallama halindeyim ben .. Çok uzun yazdım galiba bu konusa çok dertliyim ben :) sallanma delisi bir kızım var çareyi de bu şekilde buldum yoksa hiç uykumu alamam ve ben hala yazıyorum :))) sevgiler :)
Toz şeklinde dur bi bakım uff almanca eşime desem şimdi öğren sözlükten bak der offToz şeklinde değil mi .. Üzerinde yazıyor benim markanın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?