2015 Şubat Anneleri

Çokkkk büyük geçmiş olsun Allah korumuş ... Ayaz ın Melekleri korumuştur seni ..

vallahi ben bir kere denedim dayanamadim oyle agladiki sanki cani yanmis gibi icli icli. aldim salladim ayagimda uykusunda yarim saat ic cekti. o an kendimden nefret ettim. bi daha da dener miyim bilmiyorum..

Degışırde onla kım ugraşicak degıştırmek için

Gece uykusu çok geçmiş gündüzleri kaç saat uyuyor ya da ortalama bir gunluk uyku düzeni nasıl merak ettim

Sabah 10 /11 gibi uyanıyor 12:30 -1 gibi uyuyor 1 ya da 1.5 saat .. .. 5 e doğru uyku 1,5 - 2 saat uyuyor .. Akşam da 7 gibi uyanmışsa 10 buçuk gibi uykuya gidiyoruz ya da 8 gibi uyanmışsa 11 İ geçiyor ..
Özetle biz 2,5 ancak 3 saat ayakta kalabiliyor gündüz bu bazen 2 bile olabiliyor .. Akşam 9 da uyanmışsa 12 ye geliyor gece uykusu .. O zamana kadar uykuları oluyor .. Bunu ben yapmadım o yapıyor :) gece uykusuna geçince de beşikte sallanarak, ilk meme seansında yatağa alıyorum orda emziriyorum artık sabaha kadar bi sağına bi soluna geçiyorum öyle uykusu devam ediyor ancak .. Yoksa beşiğine koysam sabaha kadar sallanmak ister Çünkü bu gündüz uykuları hep sallanarak uyuyor iki üç saatte bir beşik başında sallama halindeyim ben .. Çok uzun yazdım galiba bu konusa çok dertliyim ben :) sallanma delisi bir kızım var çareyi de bu şekilde buldum yoksa hiç uykumu alamam ve ben hala yazıyorum :))) sevgiler :)

Evet katılıyorum. Tuna inadından ağlar bir saat. Bakıcı faciadında ağlamıştı ya. Senin kızında hakan da böyle uyumaya hazırmış demek ki. Bizde tutmaz maalesef

mery60 misafirlerine yaptin mi tarifleri naail oldu canim?
Ay canım dün yazacaktım da kötü bi gün geçirince kaldı. Eveeet yaptım harika oldular baya da beteketli oldu bi misafir daha ağırlar yani. Cheesecake de güzel oldu. Çok pratik. Hep bundan yaparım artık. Üstüne de limonlu jöle gibi bişey yaptım. Oödu yani. Çok sağol tarifler için. Keşke komşu olaydık yada Şubat anneleri bana misar gelsrydiniz de ikram etseydim

Canım sakın yanlış anlama kesinlikle eleştirmiyorum. Ama çok geç uyuyor bence. Sabah erken kaldırıp gece uykusunu yavaş yavaş erkene kaydırsan olma mı? Belki denedin bilmiyorum. Uykuyu duzenleme asına çocuk sabah eeken uyandırılabilirmiş. Ben de uyku konusunda çok dertliyim ama uyku saatleri genelde şaşmaz. Yatım saatlik bi kayma olur en fazla. O saati geçerse uyandırırım yani. On ikiye kadar nasıl oyalıyorsun bebişi. Benim artık saat sekizde hışım çıkıyor. :))

ohh mis afiyet olsun evet tarifler cok bereketli. artik siz yersiniz :)
ah keske komsu olsak vallahi ya ne guzel olurduuu

bugun o kadar kotuyumki anlatamam emin olmasam hamileyim diyecegim oyy dusuncesi bile urkutucu

sanirim dun hic uyuyamadim ondan. sabah 7den 8bucuga kadar uyudun sadece.
basim catladi midem bulandi tum gun. bulasik makinesini bile bosaltamadim. kizi yedirdim uyittum anca onu bile tasimaya mecal yoktu kollarimsa bayilacak gibiydim.

benim koca da diyette simdi. duzenli yemesi lazim. yemek de yapamadim. kv ye gittik mecbur. evde de bisey yoktu kizi birakip markete de ciktik market arabasina yaslandim resmen. o kadar kotu oldum.

kiz uyudu simdi ama gozleri acip acip duruyo bekliyorum nolur dun geceki gibi olmasin nolur

Evet katılıyorum. Tuna inadından ağlar bir saat. Bakıcı faciadında ağlamıştı ya. Senin kızında hakan da böyle uyumaya hazırmış demek ki. Bizde tutmaz maalesef
hakan i ben daha çozemedim kiz :)))
siz ordan çozdunuz galiba ben burdan çozemedim :))
bazeen 1 saat agliyor yinede uyyumuyor ah bi dili olsada konu$saa

Valla kestirdim gitti

Herkes bir yol tutturmuş gidiyor elbetteki gecicek büyüyünce evet saatler çoğu bebeğe göre geç ama öyle alışmış benimkide hoca efendi sabahın köründe kAlkar :) akşamda erkenden yatar ama ışte saatler alındı biraz düzen şaştı ama onu da oturtuyorum yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…