Tuna akşam 8 de uyudu mesela bi daha ne Zaman uyanır .. Bi de benim kız devamlı beşikte sallanma istiyor öyle uykusunu alıyor ancak yoksa uyanıyor Tuna uyuduğu Zaman başında duruyor Musun sallamak için vs .. Ben durmak zorunda kalıyorum .. 2,5/3 saatte bir 3 saati bile zor bulur uykuya geçiyor sabah erken kalksın mesela 9 da 11 olmadanCanım sakın yanlış anlama kesinlikle eleştirmiyorum. Ama çok geç uyuyor bence. Sabah erken kaldırıp gece uykusunu yavaş yavaş erkene kaydırsan olma mı? Belki denedin bilmiyorum. Uykuyu duzenleme asına çocuk sabah eeken uyandırılabilirmiş. Ben de uyku konusunda çok dertliyim ama uyku saatleri genelde şaşmaz. Yatım saatlik bi kayma olur en fazla. O saati geçerse uyandırırım yani. On ikiye kadar nasıl oyalıyorsun bebişi. Benim artık saat sekizde hışım çıkıyor. :))
Toz şeklinde dur bi bakım uff almanca eşime desem şimdi öğren sözlükten bak der off
Emekleme yok döne döne gidiyor gideceği yere .. Yürüteç aldık dün ona koyacam biraz artık tam tembel mi olur aksi mi bilmiyorum ... Ek gıdayı bi şekilde oyunla oyuncakla yiyiyor.. Tarhana ile bi barışamadık onu da yoğurt ile kaptırıyorum biraz ..Kilo konusunda size bakınca normal.bünyesi öyle olabilir ama uyku konusu ne kadar kendi düzenini kurmuş olsa da ayına gore biraz bozuk gibi.gündüz daha fazla uyanık kalmalı.gece daha erken uykuya geçmeli.gündüz uyku aralarını minik minik acabilirsin.Birden olmaz ama azar azar kaydırarak eliňi yüzünü yıkayarak oynatarak oyalayabilirsen- mümkün olursa yani- yorulur.belki uykuları düzene girerse iştahı da artar.emekleme calismâniz nasıl.bizim ki belki de emeklemeye çalışmaktan acikmaya başladı.öyle acti ağzını ek gidaya.otururken açmıyordu hiç ağzını.Yorulmayinca fazla acikmıyordu heralde
Sadece benim kız değilmiş 10/11 gibi gece uykusuna geçen .. Bende okuyana kadar ben mi yanlış yapıyorum diyordum :) Yasemin in Begüm de öyle yapıyormuş Azra hanım da :)Can'ım uyumadan önce bişey yiyiyor mu deliksiz uyumak için Azra çok kalkıyor hala gece 3 kere en az mesela 11 de yatıyor 2 de kalkıyor emiyor tekrar uyuyor 5 te kalkıyor tekrar uyuyor 8 de kalkıyor emip tekrar uyuyup 10 da kalkıyor emzirip yatırmıyorum kahvaltı yaptırıyorum 12 de öğlen uykusu 1 saat sonra emiyor 2 gibi bişeyler yediriyorum 3 gibi emiyor 4 te uyuyor 2 saat sonra akşam yemeği veriyorum sonra yatana kadar belli aralıklarla emiyor veya meyve yoğurt falan yiyiyor acaba deliksiz uyuması için bişeyler mi yedirmeliyim ?
Begüm ün alışkanlıkları aynı bizim gibi bi an kendİ yazımı okuyorum sandım :)canim son bir aydir yatmadan once mutlaka kasik mamasi yediriyorum. dogal olsun istedim keci sutunden muhallebi yaptim kaz kez ama hic sevmedi. doktoruma sordum kasik mamaai verebilirsin hangisini seviyosa dedi. aman dedim bende aldigi en zararli sey de o olsun napayim.
mutlaka tam uyku vaktinden once veriyorum mesela bizim kiz 10a dogru uyku sinyalleri veriyo 9 bucuk 10 gibi mutlaka yediriyorum. sonra alt degistirme vs birazcik da emzirme derken uykuya geciyoruz. deliksiz uyuyor. iki gundur kalkiyo ama o da sanirim sisten mi huzursuzdu artik neydi bilemiyorum bugun cikti disi.
onun disinda sabah 8de kalkip emiyo. 11de kahvalti. oglen yogurt ve meyve az.
aksama dogru corba. en son yatarken de kasik mamasi.
tabii aralarda hep emziriyorum ozellikle uykudan once. yatmadan once dene bakalim kalkacak mi? ama ac oldugundan degil aliskanliktan gibi geldi bana.
herobaby meyveli 8tahilli veriyorum ben cok seviyor.
bende isterim 8-9da yatsin ama 11de son buluyo uyku macerasi. duzeni boyle aylardirm bi ara degisti 8de uyuyodu o zaman bir hafta boyunca hic sasmadan 4bucukta kalkti gece ve bi daha geri uyumadi. zombi gibi gezdim bi hafta :))Sadece benim kız değilmiş 10/11 gibi gece uykusuna geçen .. Bende okuyana kadar ben mi yanlış yapıyorum diyordum :) Yasemin in Begüm de öyle yapıyormuş Azra hanım da :)
Ayyy nur renk çok güzeeeel :)) kendin mi boyadın ben de istiyoruuuum :))@MaRaL_ bak yaptım valla delirmiş kadın sendromu vol 1
7 martta dogdu canim. sizin ne zaman dogum gunu?Begüm ün alışkanlıkları aynı bizim gibi bi an kendİ yazımı okuyorum sandım :)
Dişiniz de hayırlı olsun 1 hafta aramız oldu sizinle bu da ..emzirirken korkarsın artık :) ben korkuyorum ısırır ve bunu oyun sanar diye .. Bi kilo olarak aynı değil.. Begüm martın kaçıydı doğumu?
Cikinca olaylar basliyo canim:) ne bicim isiriyo benimki aklim gidiyo. Gerci oglun uslu senin belki yapmaz. Cunku benimki isirip bi de guluyo bana bakip. Oyun sansi iyicetek diş çıkarmayan biz kaldık sanırım
Bizde 25 şubat dogumluyuz. Dün benimki emekledi tavşan gibi gidiyor zıplayan ziplaya aynı zamanda üst 2disi patladı bu aralar yatağında tutunup ayağa kalkıyor çok hoşuna gidiyor yatağı tutup sallanmak birazcikda adım atıyor yengeç gibi yan yan :) sabah 6,30-7,30 arasi uyanıyor 10-11 arasi tekrar uyuyor ortalama 1-1,5 saat uyuyor sonra akşam 17,00 gibi bi daha yatıyor oda en fazla 1 saat falan akşam 19-20 gibi yatıyor bu duzende saatler degistikten sonra oldu 4-5 saat aralıksız uyuyor sonra emiyor tekrar uyuyor 3saat sonra falan bidaha kalkıyor yine emiyor uyuyor sonra bi tane daha kalkıyor bazen sonra zaten sabah oluyor yani gece 3kere falan uyanıyor sorunsuz bi şekilde uykuya geçebiliyor tabi hep benim yanımda su disi de çıksın dedim öyle yatağına koyayim :)) dis de cikti bahanem de kalmadı artık :)). Özet olarak sabah 06-07 kalkıyor akşam 19-20 yatıyor gece 3 kez kalkıyor ve uyanık kalma süresi 4-5 saat gündüz uykusu 2 kere her biri 1- 1,5 saatEmekleme yok döne döne gidiyor gideceği yere .. Yürüteç aldık dün ona koyacam biraz artık tam tembel mi olur aksi mi bilmiyorum ... Ek gıdayı bi şekilde oyunla oyuncakla yiyiyor.. Tarhana ile bi barışamadık onu da yoğurt ile kaptırıyorum biraz ..
Kızlarrrr !!! Sizlerin uyku düzeni Nasıl gece kaçta yatıp ne aralıklarla uyanıyorlar.. Gündüz ne kadar uyuyor?? Uyanık kalma süreleri ne kadar? Doğum tarihimiz 16 mart bizim sizden küçüğüz biraz
sütüm yokki zaten. humanalarla çabalıyorum 3.5 damla gelsinde içsin diye. öyle bi durumda çabalamaktan vazgeçebilirimCikinca olaylar basliyo canim:) ne bicim isiriyo benimki aklim gidiyo. Gerci oglun uslu senin belki yapmaz. Cunku benimki isirip bi de guluyo bana bakip. Oyun sansi iyice
Canim sen cabala mutlaka o emince dusundugunden fazla emiyordur. Ihtiyaci zaten 500ml. Benim hic fazla sutum olmadi. Ama aklima getirmiyorum. Emziriyorum sık sık. Isin ozu dusunmemekte az diye onu anladimsütüm yokki zaten. humanalarla çabalıyorum 3.5 damla gelsinde içsin diye. öyle bi durumda çabalamaktan vazgeçebilirim
Bizimki de ona bayılıyor ama yatmadan önce kavga ediyor bişey yememek için kaşık maması yese de gece kalkıyor alışkanlık yapmışcanim son bir aydir yatmadan once mutlaka kasik mamasi yediriyorum. dogal olsun istedim keci sutunden muhallebi yaptim kaz kez ama hic sevmedi. doktoruma sordum kasik mamaai verebilirsin hangisini seviyosa dedi. aman dedim bende aldigi en zararli sey de o olsun napayim.
mutlaka tam uyku vaktinden once veriyorum mesela bizim kiz 10a dogru uyku sinyalleri veriyo 9 bucuk 10 gibi mutlaka yediriyorum. sonra alt degistirme vs birazcik da emzirme derken uykuya geciyoruz. deliksiz uyuyor. iki gundur kalkiyo ama o da sanirim sisten mi huzursuzdu artik neydi bilemiyorum bugun cikti disi.
onun disinda sabah 8de kalkip emiyo. 11de kahvalti. oglen yogurt ve meyve az.
aksama dogru corba. en son yatarken de kasik mamasi.
tabii aralarda hep emziriyorum ozellikle uykudan once. yatmadan once dene bakalim kalkacak mi? ama ac oldugundan degil aliskanliktan gibi geldi bana.
herobaby meyveli 8tahilli veriyorum ben cok seviyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?