2015 Şubat Anneleri

Akşam duş alıp yatmıştım bogazım iyice kotı oldu.ses gıttı burnum akıyor.bana gectı sonunda hastalık.surunurum şimdii

Nasıl geçti geceniz?

hakan i ben daha çozemedim kiz :)))
siz ordan çozdunuz galiba ben burdan çozemedim :))
bazeen 1 saat agliyor yinede uyyumuyor ah bi dili olsada konu$saa
Sen çok sabırlısın ben beş dakka ağlasa çıldırıyorum. Bende ağlamaya başlıyorum :))

Kilo konusunda size bakınca normal.bünyesi öyle olabilir ama uyku konusu ne kadar kendi düzenini kurmuş olsa da ayına gore biraz bozuk gibi.gündüz daha fazla uyanık kalmalı.gece daha erken uykuya geçmeli.gündüz uyku aralarını minik minik acabilirsin.Birden olmaz ama azar azar kaydırarak eliňi yüzünü yıkayarak oynatarak oyalayabilirsen- mümkün olursa yani- yorulur.belki uykuları düzene girerse iştahı da artar.emekleme calismâniz nasıl.bizim ki belki de emeklemeye çalışmaktan acikmaya başladı.öyle acti ağzını ek gidaya.otururken açmıyordu hiç ağzını.Yorulmayinca fazla acikmıyordu heralde

Nasıl geçti geceniz?
uyuttum uyandi bi kere daha salladim uyudu. sonra gece 4te uyandi emmek istedi emzik verdim ciktim odadan agladi.
emzirdim bende koydum yerine uyudu aabah 9da uyandi.

iki gundur uyaniyo geceleri deliksiz uyurdu. olsun buna da sukur. gecen gece saat baai uyanmisti.

benim kizim da gece 10dan once gece uykusuna gecmiyor. hep boyleydi ama.

10da uyur gece deliksiz uyur genel olarak. sabah 7de kalkar emer cogu zaman tekrar uyur 10a kadar.

gunduz 1-2 gibi bi uykusu oluyo en fazla 2 saat. az uyursa bi de aksam ustu sekerleme yapiyo yarim saat bir saat kadar. aobra bi daha aksam 10da uykuya hazir hale geliyoruz.

bi kac kez duzeni degismisti aksam 8 en gec 9 da uyudu. sabah ezaninda dikti beni ayaga. gozler cin gibi. o yuzden boyle iyi vallahi :))

Evet aglatma bana gore de deil. Ben de o cumleyi okugumda gerisini okumayi biraktim. Ben hic aglatmiom desem yeridir. Wc ye gidiom onu da kapi onune koyuyom wcden sesleniom. Mutfaga mi gtrcem su icmeye onu da yanima aliorum. O yuzden bu egitimler bana gore deil onu anladim. Ben de sallanarak buyudum zamani gelince birakacaktir. Ben kendi odami bile kendim ayirmistim zamanla hepsi olcaktir. Biraz sabir gostercez yeri geldiginde ben aglicam bagircam ama onu aglatamam malesef.

gelincikgibi cok gecmis olsun cnm.

Bugün evdeyim RApor aldım Ağrı'larımdan dolayı.. Yaz da gece hiç üzmedi çok ilginç 2-3 saate bir uyandı saat başı yerine şükür :) bu uyku nasıl güzel birşeyimi yaa allahım 3 saat uydum kesintisiz sonra tüm gece uyuyamadım uykumu almıştım resmen

Berat da dun gece uyudu bir de uyandim uyuyamiorum ilk defa uyuyamadigim icin sevindim cunku uyumus uykumu almistim. Bos bos etrafi seyrettim hatta gece gece disasriya baktim anin tadini cikardim

Can'ım uyumadan önce bişey yiyiyor mu deliksiz uyumak için Azra çok kalkıyor hala gece 3 kere en az mesela 11 de yatıyor 2 de kalkıyor emiyor tekrar uyuyor 5 te kalkıyor tekrar uyuyor 8 de kalkıyor emip tekrar uyuyup 10 da kalkıyor emzirip yatırmıyorum kahvaltı yaptırıyorum 12 de öğlen uykusu 1 saat sonra emiyor 2 gibi bişeyler yediriyorum 3 gibi emiyor 4 te uyuyor 2 saat sonra akşam yemeği veriyorum sonra yatana kadar belli aralıklarla emiyor veya meyve yoğurt falan yiyiyor acaba deliksiz uyuması için bişeyler mi yedirmeliyim ?

Sen çok sabırlısın ben beş dakka ağlasa çıldırıyorum. Bende ağlamaya başlıyorum :))
kiz yok sabirdan deil
kualgim alisti artik konusma gibi geliyor bana
hatta duymuyorum bile
benimki her seye agmayan bi çocuk
hasta oldukdan sonr abide kucak çikdi kucakdan indimi agliyor, gelip bacagima yapisiyor al beni diye
ne çocukalrin yemegini yetistirebiluyom ne dogru duzgun ev isi yapabiliyorum
bazen birakiyorum yataginda aglasin diye nasil olsa oylede agmliyor boylede agliyor diyorum napayim

o kadar kusur kadi kizindada olur :)
e$in $imdi nasil ?
astimmi oldumu omur boyu kaliyormus
ewt yüzde 60 alerjik astım. çocukken varmış zaten. ben alerjiyi biliyorduö astımı sonra öğrendim. geçmiş zaten çok önceden ama geçmemiş demekki

hayır ağlatmadım keyfi varken başladım zaten hasta değildi gaz problemi bitmişti vs.azıcık mızırdnıyordu pışpışlıyordum ağlarsa alıyordum susunca hemen koyuyordum

canim son bir aydir yatmadan once mutlaka kasik mamasi yediriyorum. dogal olsun istedim keci sutunden muhallebi yaptim kaz kez ama hic sevmedi. doktoruma sordum kasik mamaai verebilirsin hangisini seviyosa dedi. aman dedim bende aldigi en zararli sey de o olsun napayim.

mutlaka tam uyku vaktinden once veriyorum mesela bizim kiz 10a dogru uyku sinyalleri veriyo 9 bucuk 10 gibi mutlaka yediriyorum. sonra alt degistirme vs birazcik da emzirme derken uykuya geciyoruz. deliksiz uyuyor. iki gundur kalkiyo ama o da sanirim sisten mi huzursuzdu artik neydi bilemiyorum bugun cikti disi.

onun disinda sabah 8de kalkip emiyo. 11de kahvalti. oglen yogurt ve meyve az.
aksama dogru corba. en son yatarken de kasik mamasi.

tabii aralarda hep emziriyorum ozellikle uykudan once. yatmadan once dene bakalim kalkacak mi? ama ac oldugundan degil aliskanliktan gibi geldi bana.
herobaby meyveli 8tahilli veriyorum ben cok seviyor.

çok geçmiş olsun cnm

sanirim ben hasta olucam dunden iyiyim ama oksururken simdi cigerim aciyor sanki. sirtim agriyor. oksurunce her yerime bisey batiyor sanki. cigerlerimi mi usuttum anlamadimki.

insan diyor hastalik ve uykusuzluk (zaten hastaliklar genelde uykusuzluktan da oluyo) bunlar olmasa dunyayi yerinden oynatirim her seyi yaparim puff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…