Nasıl geçti geceniz?bugun o kadar kotuyumki anlatamam emin olmasam hamileyim diyecegim oyy dusuncesi bile urkutucu
sanirim dun hic uyuyamadim ondan. sabah 7den 8bucuga kadar uyudun sadece.
basim catladi midem bulandi tum gun. bulasik makinesini bile bosaltamadim. kizi yedirdim uyittum anca onu bile tasimaya mecal yoktu kollarimsa bayilacak gibiydim.
benim koca da diyette simdi. duzenli yemesi lazim. yemek de yapamadim. kv ye gittik mecbur. evde de bisey yoktu kizi birakip markete de ciktik market arabasina yaslandim resmen. o kadar kotu oldum.
kiz uyudu simdi ama gozleri acip acip duruyo bekliyorum nolur dun geceki gibi olmasin nolur
Sen çok sabırlısın ben beş dakka ağlasa çıldırıyorum. Bende ağlamaya başlıyorum :))hakan i ben daha çozemedim kiz :)))
siz ordan çozdunuz galiba ben burdan çozemedim :))
bazeen 1 saat agliyor yinede uyyumuyor ah bi dili olsada konu$saa
Kilo konusunda size bakınca normal.bünyesi öyle olabilir ama uyku konusu ne kadar kendi düzenini kurmuş olsa da ayına gore biraz bozuk gibi.gündüz daha fazla uyanık kalmalı.gece daha erken uykuya geçmeli.gündüz uyku aralarını minik minik acabilirsin.Birden olmaz ama azar azar kaydırarak eliňi yüzünü yıkayarak oynatarak oyalayabilirsen- mümkün olursa yani- yorulur.belki uykuları düzene girerse iştahı da artar.emekleme calismâniz nasıl.bizim ki belki de emeklemeye çalışmaktan acikmaya başladı.öyle acti ağzını ek gidaya.otururken açmıyordu hiç ağzını.Yorulmayinca fazla acikmıyordu heraldeSabah 10 /11 gibi uyanıyor 12:30 -1 gibi uyuyor 1 ya da 1.5 saat .. .. 5 e doğru uyku 1,5 - 2 saat uyuyor .. Akşam da 7 gibi uyanmışsa 10 buçuk gibi uykuya gidiyoruz ya da 8 gibi uyanmışsa 11 İ geçiyor ..
Özetle biz 2,5 ancak 3 saat ayakta kalabiliyor gündüz bu bazen 2 bile olabiliyor .. Akşam 9 da uyanmışsa 12 ye geliyor gece uykusu .. O zamana kadar uykuları oluyor .. Bunu ben yapmadım o yapıyor :) gece uykusuna geçince de beşikte sallanarak, ilk meme seansında yatağa alıyorum orda emziriyorum artık sabaha kadar bi sağına bi soluna geçiyorum öyle uykusu devam ediyor ancak .. Yoksa beşiğine koysam sabaha kadar sallanmak ister Çünkü bu gündüz uykuları hep sallanarak uyuyor iki üç saatte bir beşik başında sallama halindeyim ben .. Çok uzun yazdım galiba bu konusa çok dertliyim ben :) sallanma delisi bir kızım var çareyi de bu şekilde buldum yoksa hiç uykumu alamam ve ben hala yazıyorum :))) sevgiler :)
uyuttum uyandi bi kere daha salladim uyudu. sonra gece 4te uyandi emmek istedi emzik verdim ciktim odadan agladi.Nasıl geçti geceniz?
Kilo konusunda size bakınca normal.bünyesi öyle olabilir ama uyku konusu ne kadar kendi düzenini kurmuş olsa da ayına gore biraz bozuk gibi.gündüz daha fazla uyanık kalmalı.gece daha erken uykuya geçmeli.gündüz uyku aralarını minik minik acabilirsin.Birden olmaz ama azar azar kaydırarak eliňi yüzünü yıkayarak oynatarak oyalayabilirsen- mümkün olursa yani- yorulur.belki uykuları düzene girerse iştahı da artar.emekleme calismâniz nasıl.bizim ki belki de emeklemeye çalışmaktan acikmaya başladı.öyle acti ağzını ek gidaya.otururken açmıyordu hiç ağzını.Yorulmayinca fazla acikmıyordu heralde
Ben ağlatmam. Kesin karar verdim. 25 kere uyansın isterse. Okurken bile strese girdim assssla yapamam. Kusana kadar ne yaa işkence değil de ne bu yaa üffvar mı aramızda bu kadar cesareti olan? Yani başka hiç bi yöntemi yok mu bunun illa ağlayacak mı
Bugün evdeyim RApor aldım Ağrı'larımdan dolayı.. Yaz da gece hiç üzmedi çok ilginç 2-3 saate bir uyandı saat başı yerine şükür :) bu uyku nasıl güzel birşeyimi yaa allahım 3 saat uydum kesintisiz sonra tüm gece uyuyamadım uykumu almıştım resmen
Can'ım uyumadan önce bişey yiyiyor mu deliksiz uyumak için Azra çok kalkıyor hala gece 3 kere en az mesela 11 de yatıyor 2 de kalkıyor emiyor tekrar uyuyor 5 te kalkıyor tekrar uyuyor 8 de kalkıyor emip tekrar uyuyup 10 da kalkıyor emzirip yatırmıyorum kahvaltı yaptırıyorum 12 de öğlen uykusu 1 saat sonra emiyor 2 gibi bişeyler yediriyorum 3 gibi emiyor 4 te uyuyor 2 saat sonra akşam yemeği veriyorum sonra yatana kadar belli aralıklarla emiyor veya meyve yoğurt falan yiyiyor acaba deliksiz uyuması için bişeyler mi yedirmeliyim ?benim kizim da gece 10dan once gece uykusuna gecmiyor. hep boyleydi ama.
10da uyur gece deliksiz uyur genel olarak. sabah 7de kalkar emer cogu zaman tekrar uyur 10a kadar.
gunduz 1-2 gibi bi uykusu oluyo en fazla 2 saat. az uyursa bi de aksam ustu sekerleme yapiyo yarim saat bir saat kadar. aobra bi daha aksam 10da uykuya hazir hale geliyoruz.
bi kac kez duzeni degismisti aksam 8 en gec 9 da uyudu. sabah ezaninda dikti beni ayaga. gozler cin gibi. o yuzden boyle iyi vallahi :))
kiz yok sabirdan deilSen çok sabırlısın ben beş dakka ağlasa çıldırıyorum. Bende ağlamaya başlıyorum :))
guzel olmus cnm rengide çok ho$mu$
ewt yüzde 60 alerjik astım. çocukken varmış zaten. ben alerjiyi biliyorduö astımı sonra öğrendim. geçmiş zaten çok önceden ama geçmemiş demekkio kadar kusur kadi kizindada olur :)
e$in $imdi nasil ?
astimmi oldumu omur boyu kaliyormus
hayır ağlatmadım keyfi varken başladım zaten hasta değildi gaz problemi bitmişti vs.azıcık mızırdnıyordu pışpışlıyordum ağlarsa alıyordum susunca hemen koyuyordumEvet okudum. Ayrıca konuştuğum kişi verecekse bana danışmayı çok da ikna edici bi ses tonu yoktu. Çocuk ağlaya ağlaya bayılacak bizde uyudu dicez ha yok kardeşim almıyım. Bugün babası azıcık sesini yükseltti oyyy dudağını büzdü yüzünü gömdü ağladı içim parçalandı, o şekilde asla bırakam. Başka yöntem vardır illa ki.pirelideve ağlatmadı sanırım.
canim son bir aydir yatmadan once mutlaka kasik mamasi yediriyorum. dogal olsun istedim keci sutunden muhallebi yaptim kaz kez ama hic sevmedi. doktoruma sordum kasik mamaai verebilirsin hangisini seviyosa dedi. aman dedim bende aldigi en zararli sey de o olsun napayim.Can'ım uyumadan önce bişey yiyiyor mu deliksiz uyumak için Azra çok kalkıyor hala gece 3 kere en az mesela 11 de yatıyor 2 de kalkıyor emiyor tekrar uyuyor 5 te kalkıyor tekrar uyuyor 8 de kalkıyor emip tekrar uyuyup 10 da kalkıyor emzirip yatırmıyorum kahvaltı yaptırıyorum 12 de öğlen uykusu 1 saat sonra emiyor 2 gibi bişeyler yediriyorum 3 gibi emiyor 4 te uyuyor 2 saat sonra akşam yemeği veriyorum sonra yatana kadar belli aralıklarla emiyor veya meyve yoğurt falan yiyiyor acaba deliksiz uyuması için bişeyler mi yedirmeliyim ?
çok geçmiş olsun cnmKızlaaaaar bugün çok kötü bir gündü, kaza yaptım yolda okula giderken( arabanın ön tarafı gitti başka bir arabaya çarptım Allahtan arabada ve içindeki insanlarda bişi yok ama benim boynum incindi allahım o kadar korktum ki, ağlayamadım edemedim polisler vardi allahtan sakinleştirdiler nefes alamadım... Aklıma hemen ayaz geldi yavrum, hala çok kötüyüm hemen ağlayasım geliyor düşününce (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?