2015 Şubat Anneleri

Çok bilmiş kv Bitane de bende var takma Can'ım onları çocuk bu elini bağlayamazsın ne kadar engel olacaksın yapısında varsa zaten yamuk çıkar saçmalıyolar ya böle sinir oluyorum

Çok bilmiş kv Bitane de bende var takma Can'ım onları çocuk bu elini bağlayamazsın ne kadar engel olacaksın yapısında varsa zaten yamuk çıkar saçmalıyolar ya böle sinir oluyorum
Aynen su anda ne var ne yok ağzında çocuk öyle keyif alıyor bize de kuccukken derlerdi dilinle dişini oynatma yamuk çıkar ondan tereddüt ettim

Ben de oleymisim heryeri kemirirmisim pencere pervazi sandalyeler.. Gayette saglam dislerim var. Hic dolgum bile yok. Hepsi de duz. Hurafe bunlar.

Psikolojik sac kestirme olkayini ben de yaptim. Kurek kemigime geliodu kulak altinda suan hatta uzun oldu bu daha bile kestirebilirim. Kisacik istemisimdir hep.

Tamm içim rahatladı :) bende kendimi bildim bileli saçlarım uzundu belimde gür ve kıvırcık evlendikten sonra kestirdim toplanacak durumda boynumda çok rahat ettim yüzümde ufak güzel oldu yakıştı bazen kopuk sürüyorum havalı duruyor modern oldum canım:) tabi eşimden başka kimse görmüyor o ayrı :)

Bugün sabah kalktik kizimin sesi kisik gibiydi az ama , simdi iyice artti . bildigin kisik sesi hasta mi.oluyir ki . atesi yok simdilik. Bugun iki kez falan oksurdu. Ben oyun yapiyor saniyordum. Normalde yapiyor. Acaba bogazi mi gicuklaniyirdu ki . ne yapmam lazim

Krup deıldur ınş cnm.
gece oksureerek uyanur nefes alamıyır gıbı olursa korkma canım. Soguk havaya cıkar hmn duzelır.buzdolabının kapagını acıp onue tutmakda olur.

Sadece benim kız değilmiş 10/11 gibi gece uykusuna geçen .. Bende okuyana kadar ben mi yanlış yapıyorum diyordum :) Yasemin in Begüm de öyle yapıyormuş Azra hanım da :)
Ama onların kilo konusunda maasallah sıkıntıları yok.sen çare aradığın için bu noktadan deneyebilirsin.yoksa her bebek kendi düzenini kuruyor.cokta sıkınti degil sanada uyuyorsa onun duzeni 11 de yatmasi.Benim ki 8 de gece uykusuna geçiyor.emmeye uyaniyor Ara ara.gece bizimle yatıyor.ben de eşim de umursamiyoz.alıştık biz.sabah 7 de tik diye uyaniyor.Sabah şekerleme yapıyor 9 gibi.öğleden sonra 1 saat ya da geçkin uyuyor.ikindi gene şekerleme tadında.gece 8 gece.ama saatler alınınca nolcak bilmem.

Benim ortanca kız hiç uyumazdi doğdu dogali.en son ayakta sallayarak sallayarak zorla uyuturdum.defalarca gece emmeye kalkardı.ayaktan birakamazdim.hemen uyanırdı.hiç bi şekilde hiç bi metoda karşılık vermedi.3 yaşına gelince yatak aldik abisinin odasına geçti.o surecte de biraz ugrastirdi ama simdi 4 yasında ben yatıyorum der uykusu. Gelince.bi de holun Işığıni kapatın konuşmayın.uyuyamiyorum der.kulaklarıma inanamam.kendi rızası ile uyumak istediğine.bu günleri de. Gördüm ya.

Krup deıldur ınş cnm.
gece oksureerek uyanur nefes alamıyır gıbı olursa korkma canım. Soguk havaya cıkar hmn duzelır.buzdolabının kapagını acıp onue tutmakda olur.
Buhar mkainesini actim.simdi. iyi gelir mi . bal limon hangi asmaada vereyim . ne oldu ki simdi durduk yere. Cocuk bile gormuyoruz.

Canımcım ayaz da çok fena ısırıyordu bi defasına kanattı ben de çok sert bir dille ve biraz yüksek sesle hayır dedim kesinlikle hiç gülmedim.. Böyle her acıttığında yaptım (her ısırdığında değil sadece ısırıp acıttığında).. 6.gün bıraktı ısırmayı, söndü davranışı..

Bir saat sonra mızırdanınca. Tekrar pış pış yaparız uyur bazen saat başı uyanır en son on ikide emer, şanslıysak dörde kadar uyuyor değilsek yine saat başı uyanır. Hep başında beklemiyorum beşiğinde sallamıyoruz çünkü asla durmuyor yatağında illa kucağa almak zorunda kalıyoruz. Seninki çok zormuş Can'ım yav Allah sabır versin..

Canim sen cabala mutlaka o emince dusundugunden fazla emiyordur. Ihtiyaci zaten 500ml. Benim hic fazla sutum olmadi. Ama aklima getirmiyorum. Emziriyorum sık sık. Isin ozu dusunmemekte az diye onu anladim
Kesinlikle katılıyorum az mı emdi mi doydu mu diye düşündüğümde stres oluyorum ve azalıyor gerçekten. Bide artık çok sık zırt pırt emzirmiyorum. 4 saatte bir emziriyorum biraz dolsun diye.

B
Ama çocuğun damakları kaşınıyor kalıması lazım sonuçta.. Ayazın eli ağzından düşmez, 6 dişi var hepsi de inci gibi çıktı bence bişi olmaz canm

Yok beeee çocuk kemirsin istediğini ihtiyacı var çünkü.

kv ne deki anne bunlar sut disleri kalici deiller dokulecekler zaten de
sana benim kizin di$lerini gosnderiridim ama resim çekdirmez simdi istemez
kv ne gosteriridn gozleriu egri di$ gorsun

bugun biz aksama mercimek çorbasinin içine dogranmi$ tavuk yedik
yanindada aralrda su yerine sut veridm bi fincanda oyle içti

bana dokunmuyir simdilik karni tok beni istemiyor

bu aksam cok kotu bi aksamdi ya allah beterinden korusun yine de Begüm'un dirsegi cikti yine

disarda isimiz vardi eve girdik babasi.polarini cikarirken birden bi agladi cok cani yandi. ben yanlarinda yoktum kostum hemen adamin sirat bembeyaz anladi dirsegini cikardigini. sitem edecektim de zaten korkmus sucladi kendini hep.

sanirim yer etti ya boyle surekli cikacak mi simdi.. hemen kemik hastanesinin aciline goturduk tik diye takti doktor hic bisey olmamia gibi gule oynaya donduk eve.

sabah da unitenin kapagina yanagini vurmus morarmis. yavrum benim bugun baya aci cekti.

ben de simdi cok fenayim dus aldim sirtim cok agriodu. ates gibi yandigimi hissettim bi olceyim dedim 39 derece atesim.kolumu kaldiracak halim yok. kizi salliyorum simdi uyudu ama insallah bu gece deliksiz uyur annesine aciyip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…