Çok bilmiş kv Bitane de bende var takma Can'ım onları çocuk bu elini bağlayamazsın ne kadar engel olacaksın yapısında varsa zaten yamuk çıkar saçmalıyolar ya böle sinir oluyorumYa benim kv diyor ki elini ağzına sokmasin yada birşeyi ağzına götürmesine engel ol dişleri yamuk çıkar sizce de dikkat etmelimiyim şimdi yatağını boydan boya kemiriyor bildiğin boyası cikti yatağın sonra foto atarım size
Bazen 11 olsa iyi gece 2 yi buluyor :)Sadece benim kız değilmiş 10/11 gibi gece uykusuna geçen .. Bende okuyana kadar ben mi yanlış yapıyorum diyordum :) Yasemin in Begüm de öyle yapıyormuş Azra hanım da :)
Yok Can'ım kuaföre gittim kendim boyasam kestirmezdim ama tarçın bakır buAyyy nur renk çok güzeeeel :)) kendin mi boyadın ben de istiyoruuuum :))
Aynen su anda ne var ne yok ağzında çocuk öyle keyif alıyor bize de kuccukken derlerdi dilinle dişini oynatma yamuk çıkar ondan tereddüt ettimÇok bilmiş kv Bitane de bende var takma Can'ım onları çocuk bu elini bağlayamazsın ne kadar engel olacaksın yapısında varsa zaten yamuk çıkar saçmalıyolar ya böle sinir oluyorum
Ya benim kv diyor ki elini ağzına sokmasin yada birşeyi ağzına götürmesine engel ol dişleri yamuk çıkar sizce de dikkat etmelimiyim şimdi yatağını boydan boya kemiriyor bildiğin boyası cikti yatağın sonra foto atarım size
Tamm içim rahatladı :) bende kendimi bildim bileli saçlarım uzundu belimde gür ve kıvırcık evlendikten sonra kestirdim toplanacak durumda boynumda çok rahat ettim yüzümde ufak güzel oldu yakıştı bazen kopuk sürüyorum havalı duruyor modern oldum canım:) tabi eşimden başka kimse görmüyor o ayrı :)Ben de oleymisim heryeri kemirirmisim pencere pervazi sandalyeler.. Gayette saglam dislerim var. Hic dolgum bile yok. Hepsi de duz. Hurafe bunlar.
Psikolojik sac kestirme olkayini ben de yaptim. Kurek kemigime geliodu kulak altinda suan hatta uzun oldu bu daha bile kestirebilirim. Kisacik istemisimdir hep.
Krup deıldur ınş cnm.Bugün sabah kalktik kizimin sesi kisik gibiydi az ama , simdi iyice artti . bildigin kisik sesi hasta mi.oluyir ki . atesi yok simdilik. Bugun iki kez falan oksurdu. Ben oyun yapiyor saniyordum. Normalde yapiyor. Acaba bogazi mi gicuklaniyirdu ki .ne yapmam lazim
Ama onların kilo konusunda maasallah sıkıntıları yok.sen çare aradığın için bu noktadan deneyebilirsin.yoksa her bebek kendi düzenini kuruyor.cokta sıkınti degil sanada uyuyorsa onun duzeni 11 de yatmasi.Benim ki 8 de gece uykusuna geçiyor.emmeye uyaniyor Ara ara.gece bizimle yatıyor.ben de eşim de umursamiyoz.alıştık biz.sabah 7 de tik diye uyaniyor.Sabah şekerleme yapıyor 9 gibi.öğleden sonra 1 saat ya da geçkin uyuyor.ikindi gene şekerleme tadında.gece 8 gece.ama saatler alınınca nolcak bilmem.Sadece benim kız değilmiş 10/11 gibi gece uykusuna geçen .. Bende okuyana kadar ben mi yanlış yapıyorum diyordum :) Yasemin in Begüm de öyle yapıyormuş Azra hanım da :)
Benim ortanca kız hiç uyumazdi doğdu dogali.en son ayakta sallayarak sallayarak zorla uyuturdum.defalarca gece emmeye kalkardı.ayaktan birakamazdim.hemen uyanırdı.hiç bi şekilde hiç bi metoda karşılık vermedi.3 yaşına gelince yatak aldik abisinin odasına geçti.o surecte de biraz ugrastirdi ama simdi 4 yasında ben yatıyorum der uykusu. Gelince.bi de holun Işığıni kapatın konuşmayın.uyuyamiyorum der.kulaklarıma inanamam.kendi rızası ile uyumak istediğine.bu günleri de. Gördüm ya.Evet aglatma bana gore de deil. Ben de o cumleyi okugumda gerisini okumayi biraktim. Ben hic aglatmiom desem yeridir. Wc ye gidiom onu da kapi onune koyuyom wcden sesleniom. Mutfaga mi gtrcem su icmeye onu da yanima aliorum. O yuzden bu egitimler bana gore deil onu anladim. Ben de sallanarak buyudum zamani gelince birakacaktir. Ben kendi odami bile kendim ayirmistim zamanla hepsi olcaktir. Biraz sabir gostercez yeri geldiginde ben aglicam bagircam ama onu aglatamam malesef.
gelincikgibi cok gecmis olsun cnm.
Buhar mkainesini actim.simdi. iyi gelir mi . bal limon hangi asmaada vereyim . ne oldu ki simdi durduk yere. Cocuk bile gormuyoruz.Krup deıldur ınş cnm.
gece oksureerek uyanur nefes alamıyır gıbı olursa korkma canım. Soguk havaya cıkar hmn duzelır.buzdolabının kapagını acıp onue tutmakda olur.
Iste benim kizin suc aletleri :)Eki Görüntüle 1679846
Bir saat sonra mızırdanınca. Tekrar pış pış yaparız uyur bazen saat başı uyanır en son on ikide emer, şanslıysak dörde kadar uyuyor değilsek yine saat başı uyanır. Hep başında beklemiyorum beşiğinde sallamıyoruz çünkü asla durmuyor yatağında illa kucağa almak zorunda kalıyoruz. Seninki çok zormuş Can'ım yav Allah sabır versin..Tuna akşam 8 de uyudu mesela bi daha ne Zaman uyanır .. Bi de benim kız devamlı beşikte sallanma istiyor öyle uykusunu alıyor ancak yoksa uyanıyor Tuna uyuduğu Zaman başında duruyor Musun sallamak için vs .. Ben durmak zorunda kalıyorum .. 2,5/3 saatte bir 3 saati bile zor bulur uykuya geçiyor sabah erken kalksın mesela 9 da 11 olmadan
yine uyumak istiyor .. Gece de benimle uyuyor bende o her uykusNda yatakta yatamam ki ..huylu benim kız biraz :) anlayacağın bu konuda .. Teşekkür ederim
Kesinlikle katılıyorum az mı emdi mi doydu mu diye düşündüğümde stres oluyorum ve azalıyor gerçekten. Bide artık çok sık zırt pırt emzirmiyorum. 4 saatte bir emziriyorum biraz dolsun diye.Canim sen cabala mutlaka o emince dusundugunden fazla emiyordur. Ihtiyaci zaten 500ml. Benim hic fazla sutum olmadi. Ama aklima getirmiyorum. Emziriyorum sık sık. Isin ozu dusunmemekte az diye onu anladim
Ama çocuğun damakları kaşınıyor kalıması lazım sonuçta.. Ayazın eli ağzından düşmez, 6 dişi var hepsi de inci gibi çıktı bence bişi olmaz canmYa benim kv diyor ki elini ağzına sokmasin yada birşeyi ağzına götürmesine engel ol dişleri yamuk çıkar sizce de dikkat etmelimiyim şimdi yatağını boydan boya kemiriyor bildiğin boyası cikti yatağın sonra foto atarım size
Yok beeee çocuk kemirsin istediğini ihtiyacı var çünkü.Ya benim kv diyor ki elini ağzına sokmasin yada birşeyi ağzına götürmesine engel ol dişleri yamuk çıkar sizce de dikkat etmelimiyim şimdi yatağını boydan boya kemiriyor bildiğin boyası cikti yatağın sonra foto atarım size
buhar makinesi nasil biseyBuhar mkainesini actim.simdi. iyi gelir mi . bal limon hangi asmaada vereyim . ne oldu ki simdi durduk yere. Cocuk bile gormuyoruz.
kv ne deki anne bunlar sut disleri kalici deiller dokulecekler zaten deTamm içim rahatladı :) bende kendimi bildim bileli saçlarım uzundu belimde gür ve kıvırcık evlendikten sonra kestirdim toplanacak durumda boynumda çok rahat ettim yüzümde ufak güzel oldu yakıştı bazen kopuk sürüyorum havalı duruyor modern oldum canım:) tabi eşimden başka kimse görmüyor o ayrı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?