2015 Şubat Anneleri

Hakkaten aynı, bunlar dünyaya gelmeden bir yerde toplanıp anlaşmışlar bence :)
Yakın olsak walla görmeye gelirdim duruyu, ayazın ikiz kız kardeşi sanki :)
Keske gelebilseniz canim ne iyi olurdu. Tum gun evde basbasayiz zaten ana kiz:) Ben de Ayaz'i gormus olurdum

Bizde beraber yatmaktan hoslaniyoruz alistikta ama bazen olmuyor yani hem ben yatarken zorlanıyorum sere serpe yatamiyorum hemde yani olmuyor isteama onun suçu o alistirdi yatağa durumun düzelmesi lazım neyse gecenin köründe karanlıkta konuşarak anlaştık düzelecek dedik bi odam daha olsaydı ah ah neyse sabır ya sabır resmen oğlan aramıza girdi diyor eskisi gibi olmuyor ışte neyse uff açık yazamıyorum ya delircem MaRaL_ vahide1204

kiz demeee
benim kizdami yalniz hissediyor kendiniii
ama artik buyuduler yataga ali$ma diye bi sorun yok,kabus gordum falan dediginde gelri yatara aynimiza ona bisey demiyorum, tabi bu nadir oluyor kabu sgiorme olayi
gel yat desem uyyamazki ali$kin yatagina

oglan senin odanda olabilir benkmkide odamda ama park yatak için fln yer yokmu odanda

Yok kız her çocuğun fitrati başka.benim bir no hiç yatmadı bizle.yatağa çağırırdı az büyüdüğünde.sonra hadi artık gider misin diye kendi kovalardı.sıkıntıya gelemezdi.aramıza girerdi yatmak için.5 dk sonra bunalir yatağa gore dönerdi.aslında hepsinden bana düşkün olanda odur.bu sonuncusu yanlışlıkla ben alistirdim.klimanın karşısında yatarken alistik birbirimize.yoksa o da ayrı yatardı.ortanca en baştan puruzdu.aslaaa beşiğe kafayı koymadı.3 ünü de ben doğurdum ama huylar turlu turlu

Tabi ilk çocuk olduğu için sizin eskinizle bizimki bir değil.biraz değişiklik normal.meselaen basitinden bi plan yaparsın bayan ya da erkek azcik susleniyim dersin muhakkak hissetmiş gibi biri mutlaka uyanır ağlar susmaz.sınır olursun.bi da kine hevesin kalmaz aman agliycak gene uğraşmım en iyisi dersin.biz alistik artık.

Ya ARKADAŞLARRRR
bi süredir düşündüğüm bi konuda fikir verir misiniz...bu sene kpss ye gircem ama benm yaramazla biraz zor sanki atanmam..o yüzden bende kwndi işimi kurmak istiyorum...fikrinizede burda ihtiyacım var bi kadının tek başına yapabileceğine olabilir..bulunduğum yer küçük bir ilçe o yüzden bi çok açıdan sınırlı herşey..eşimle bi süredir itiridye mantarına taktık..etrafınızda duyduğunuz ya da ben olsam şunu yaparm dediğiniz falan var mı böle bi giriişim

Bizim eskisi gib deil. Beratla ayni odada uyuyorz uykusu da cok hafif o yuzden sarilip uyuyos.

Hanımlar bişey sorucam yavrulu yatak almayı düşünüyorum kısmet olursa şubatta 2. Bebeğim doğacak ve ilk kızım daha 2 yaşında normalde kendi bazası var ama çok dönüyo yatarken düşer yavrulu yatağın alt katında yatar diye düşünüyorum ama fiyatlar biraz pahalı aranızda satacak olan var mı

oglan senin odanda olabilir benkmkide odamda ama park yatak için fln yer yokmu odanda
Biz genç yatağında yatiyoruz tam böyle büyük yatak odası yatağı değil oğlana komple oda aldık afilli bişey 800 euro bide yani benim oda çocuk odası daha çok yatağı döşeğinde çok güzel park yatağı ne yapım ki

Yok alışmak istemiyoruz aslında oluyorda bizim e bebek olmadan süslü puslu bil seydi soyut somut ne anlarsan :)

Dün bebek güvenlik ürünlerine baktım orda yatağın kenarina takılan bir aparat var belki bulamazsan böyle birşey alırsın internette bak bi işini görür mu.

Bende tr ye dönersem senin gibi düşünürdüm ne yaparım diye aklıma gelenler kozmotik ürün satışı tuhafiye dükkanı işletmek pasta kurabiye yapmak şimdilik aklıma gelenler

Bende tr ye dönersem senin gibi düşünürdüm ne yaparım diye aklıma gelenler kozmotik ürün satışı tuhafiye dükkanı işletmek pasta kurabiye yapmak şimdilik aklıma gelenler
Saol canmcm hepsi çok güzel fikir ama bizim ilçe küçük olunca işler bi dükkan zor biraz...toplu satış yapabileceğim şeylere yöneliyorum tabi bide ufaklık var iş çok zamanımı almamalı ki çocukla da ilgileneyim...anlıycan döner istiyorum ama dönsün istemiyorum :)

haha yatagı varsa nuye sizle o zmn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…