2015 Şubat Anneleri

ben eve giren her şeyi ona oyuncak yapıyorum öyle atıyorum çöpe. mesela bezinin kutusu üstünde bebek resmi var bayılıyo bi gün dikkatini çekiyo baya oyalanıyo sıkılınca çöpe aatıyorum. aldığımız her hangi bişeyin çöpe gidecek kutusunu önce ona veriyorum onunla baya saatlerce oynuyp. sonra çöpe atıyorum. deneyebilirsiniz. hep aynı oyuncaklardan sıkılıyorlar. birde hevesinin geçtiği oyuncağı kaldırıyorum 2-3 hafta sonra veriyorum. ilk defa görmüş gbi oynuyo onunla.

bende yaptırmadom canım. hemşire kızamık olursa zor geçer aşısız olduğu için dedi. hepi topu 3 ay . 3 ay sonra zaten yapılcak. gerek görmedim. Allahım korusun yavruları

evet bende oyle yapiyorum bezinin kutusuyla bayagi oynadi emdi kenarlari yumusatti anca o zaman attim

dun kisliklari cikarirken (evet anca cikardim cok tembel bi kadinim ) battaniye yorgan koyulan cantalar var ya esyalari ona yerlestiriyodum yanimdaydi kiz da baktim cantanin sapiyla on dk ilgilendi buyuk bi olay :)) simdi onunla oynuyo dunden beri. ondan da bikmasi yakindir.

ama sunu farkettim eline bisey verirken cok dikkat etmek lazim. is yapiyodum dursun diye kolye kutulari var ya onu verdim eline. bes dk sonra dondugumde yakaligi kipkirmizi olmustu şok oldum once aynen boyle kaldim
yemis yemis boyasi akmis tabiiki
hic aklina gelir mi insanin. cok dikkat etmek lazim.

emzirenlerde tam kayganlaşma olmadığı için acı yada dediğin daha aşağılarda durum olabiliyomuş canım. çare kayganlaştırıcı jel

Aynen kendimiz kasindik su yatağına bir alistirsam denemiyorum bile ole manyagim su Kursum başlasın bakalım orda nasıl uyutacaklar onu bekliyorum yarın tanışmaya gidiyoruz

Aaa orda başkaları mı uyutacak? Hadi bakalım Almanlar disiplinlidir bi çıkıyormuşsun kurstan Salih mışıl mışıl uyuyor :))

bizimkide herşeyi ağzına sokuyo malesef. ama tükürmeyi öğrendi son günlerde ağzında parçalıyo tükürüuo. kağıt ve peçete favorisi. o kadar sakınıyorum kaşla göz arasında buluyo. avmlerde broşür alıp evde onları veriyorum bi güzel yırtıyo keyif alıyo yırtma sesinden

emzirenlerde tam kayganlaşma olmadığı için acı yada dediğin daha aşağılarda durum olabiliyomuş canım. çare kayganlaştırıcı jel
evet inanilmaz canim yaniyor sanirim o da bi etken. utanmasam aglarim acidan o kadar aciyor.
jel kullanmak da ne bileyim hic bisey suremem gibi geliyo :/
bizi hep bu prolaktin hormonu mahvetti :))

sanirim kuzularin hoslandigi seyler bile ayni. ne anliyolar kagit yirtmaktan anlamiyorum o sesi duyunca guluyo resmen bizimki de :)
cok tatlilar yaa hepsini yirim yirimm

evet inanilmaz canim yaniyor sanirim o da bi etken. utanmasam aglarim acidan o kadar aciyor.
acıdan iyidir canım fındık kadar yetiyo zaten. evlilik birliği için önemli bi konu sonuçta.

acıdan iyidir canım fındık kadar yetiyo zaten. evlilik birliği için önemli bi konu sonuçta.
ise yariyo mu gercek anlamda?
haklisin mecbur kullanicam. alayim.madem ama eczaneden almaya da utanirim ya puf.

emzirme bitince gecicek mi acaba..

Bebe yağı deneyebilirsin sonuçta bebekleri yağlı güreşe çıkacak gibi yağlayabiliyoruz zararı olmaz da ben adet olana kadar acıma oluyordu bende.. sanki ilk kez yapıyormuş gibi .. Biraz faydası oldu adet oldum ağrı acı kalmadı emzirmeye de devam ediyorum ..

o zaman mecbur 70-80 lik almak tek şans gibi en azından eviniz olur eşinin işleri düzelirse büyüğünü alırsınız

Normal

o zaman mecbur 70-80 lik almak tek şans gibi en azından eviniz olur eşinin işleri düzelirse büyüğünü alırsınız
Whatsapp grubu özellikle Anadolu tarafı Görüşmeye müsait oluyorlar canım istersen birsonraki buluşmalarında sana da haber versinler.

Ne kullanıyorsun? Dr un verdiği reçeteyi paylaşmıştım ben istersen yazarım yine.

Bence öyle şeyler kullanmasın

Kızlar kızamık için doktorla konuştum yaptırmamızı söyledi hasta olursa daha zor geçer salgın bu ara dedi yan etkileri var ama aşı olmaz hastalığa yakalanırsa tedavisi daha zor dedi aşıdan sonra 7-12 gün takip edilmeliymiş yani sonuç haftaya vurdurcaz doktoruma çok güvendiğimi daha önce söylemiştim yeb4

Selamlar

17 şubat doğumlu kızım 20:30 da uyuyup gece 2 sefer emmeye kalkıp sabah 7 ye kadar uyurdu.. Sonra arada az az kestirirdi..

Son 1 aydır geceleri uyanıyor uykuya dalamıyor kucağımda yada memede uyuyor yatağa koyunca çığlık atıyor. 40-50 dk bir inleyerek kalkıyor. Gözünü açmadan yatakta öyle inliyor eeeee diyince uyuyor kucağıma alınca uyuyor. Hiç böyle alışkanlığı yoktu ne yapmalıyım sizce?

Zombiye döndüm

Gaz ve tuvalet problemimiz yok rahat yapıyor. Kulağına baktırdım temiz.hasta değil. Alt dişleri çıktı doktor diş ağrısı olmaz dedi üst dişler oturmuş ama daha çıkma yokmuş .

Sizde uyku durumlaro nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…