Feyza tek aşı dedıde degışık sandumDeğişik değil maral suriyelilerden dolayı ek koymuşlar kızamık aşısını,anasınıfı ve 1. Sınıflara da yapacaklarmış hatta.. Burda da suriyeli dolu ama ben yaptırmayacağım..
Egzamanın çok çeşidi var .. Bizim 2. Ayından hatta 40 ı çıktığından beri kulak arkasında çok oluyordu yanakları alnı çene .. Şükür bi kulakta kaldı o kuruluk artık bebeklerde normal mi yoksa kuruluk olduğu için mi oluyor bilmiyorum krem sürüyorum kabuklanma gidiyor yumuşuyor ..Benımkındede varkulak arkasında kabuklanma odamı egzama
.MaRaL_ yardim et . kizimin atesi 39 .2 acile gittik her yeri temiz . calpol verdim ama dusmuyor . vucudu soguk ama ates hala 39 neden. Bir terslik var
Boyle ınatcı ateslerın sonunda genelde dokuntulu hastalık oluyır cmm.6. Hastalık,su çiçegı vs gıbı hastalık vıral yanı.ne yapsan uc dort gun surer ates.çocuk nasul aglıyormu.ateşi kaldurabılıyormuMaRaL_ yardim et . kizimin atesi 39 .2 acile gittik her yeri temiz . calpol verdim ama dusmuyor . vucudu soguk ama ates hala 39 neden. Bir terslik var
Su anda uyuyor gun boyu inledi huzursuzlanimca dayanamadim verdim[/QUOTE]Boyle ınatcı ateslerın sonunda genelde dokuntulu hastalık oluyır cmm.6. Hastalık,su çiçegı vs gıbı hastalık vıral yanı.ne yapsan uc dort gun surer ates.çocuk nasul aglıyormu.ateşi kaldurabılıyormu
Çocuk aglyorsa calpolu ben agrı kesıcı nıyetıne verıyorum.ates dusurmek gayem yok bılıyorsun
Biz yaptirdik hic yan etkisi olmadi gayet iyiydi.Can'ım bi hafta boyunca sürebilecek yüksek Ateş ve havaleye sebep olabiliyormuş ayrıca 12. Aya kadar anneden geçen antikorlar bebeği koruduğu için çokta gerek yokmuş bilemiyorum ki kararsız kaldım doktorumuzu aradım oda yokmuş bugün yarın sorcam artık ona göre yaptırcam bu hafta olmazsa haftaya gel dediler çünkü ateşten korkuyorum zaten göze alamadım hem kalabalık ortama girmiyor veya başka çocuğum yok kreşe falan giden öyle olunca vuruluyormuş hemen ama bilemedim
Oooo Ayaz kuzuya da bak sen. Bi tembel daha cikti. Forumun tembelleri bunlar :) Herseyleri ayni bu bebislerin ya. Cok merak ediyorum Ayaz kuzuyuBiiiiiiiiz desek şaşırır Mısın, ayaz da sadece oturuyor tembel teneke :))
Benimki de iki gundur boyle. 6 gibi kalkiyo. Iki kere uyuyo gun boyu ama yarimsar saat anca.Benimki bugün sabah yedibucukta uyandı ve sadece öğlen yarım saat uyudu ve hala uyanık ilk kez böyle bişey oluyor şaştım kaldım keyfi de yerinde
Bu aralar çok hızlı büyüdü yemesi oynaması birden level atladı çocuk ondan mi acaba kudurmaktan uykuya vakit ayırmıyorBenimki de iki gundur boyle. 6 gibi kalkiyo. Iki kere uyuyo gun boyu ama yarimsar saat anca.
Neden yaptırmayacaksın? Bize de bir dahaki aya yapıcaz dediDeğişik değil maral suriyelilerden dolayı ek koymuşlar kızamık aşısını,anasınıfı ve 1. Sınıflara da yapacaklarmış hatta.. Burda da suriyeli dolu ama ben yaptırmayacağım..
Bence de oyle uyumaya vakit ayiramiyorlar:)Bu aralar çok hızlı büyüdü yemesi oynaması birden level atladı çocuk ondan mi acaba kudurmaktan uykuya vakit ayırmıyor
Benimki de iki gundur boyle. 6 gibi kalkiyo. Iki kere uyuyo gun boyu ama yarimsar saat anca.
Bu aralar çok hızlı büyüdü yemesi oynaması birden level atladı çocuk ondan mi acaba kudurmaktan uykuya vakit ayırmıyor
fyz35 bu yan etkileri kim soyledi sana?
doktorlara zaten inanmak zor hepsi farkli bisey diyor.
nette hep bilgi kirliligi.
napicaz yemin ediyorum bisim isimiz de zor. kizamik asisi zaten 1 yasinda yapilacak bu 9.aydaki da aynisi degil mi sonucta. sadece dozu ikiye cikarmis oluyolar sanirim.
ebe istege bagli demedi diger asilar gibi zorunlu yaptircaz mecbur.
ayrica bebegim disari cikmiyor vs diye dusunmeyin mikrobu biz de disardan getirebiliriz.
Yarım doz Muş Suriyeliler geldi diye1 yaşında yapılandan değişik Neymiş bu aşı
İnternette de yazıyor ebe de söylüyori internette mi yazıyor aşının Ateş ve havale yol açtığı nerede okudun bir yaşına kadar anneden geçen antikorların bebeği koruduğu doğru
Birileri daha yaptırmamıştı forum da kimdi acaba yarın bi doktora konuşayım yaptır derse yaptırcam hem bu hafta olmaması iyi olur zaten hasta kaldıramazfyz35 bu yan etkileri kim soyledi sana?
doktorlara zaten inanmak zor hepsi farkli bisey diyor.
nette hep bilgi kirliligi.
napicaz yemin ediyorum bisim isimiz de zor. kizamik asisi zaten 1 yasinda yapilacak bu 9.aydaki da aynisi degil mi sonucta. sadece dozu ikiye cikarmis oluyolar sanirim.
ebe istege bagli demedi diger asilar gibi zorunlu yaptircaz mecbur.
ayrica bebegim disari cikmiyor vs diye dusunmeyin mikrobu biz de disardan getirebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?