2015 Şubat Anneleri

MaRaL_ yardim et . kizimin atesi 39 .2 acile gittik her yeri temiz . calpol verdim ama dusmuyor . vucudu soguk ama ates hala 39 neden. Bir terslik var

Benımkındede varkulak arkasında kabuklanma odamı egzama
Egzamanın çok çeşidi var .. Bizim 2. Ayından hatta 40 ı çıktığından beri kulak arkasında çok oluyordu yanakları alnı çene .. Şükür bi kulakta kaldı o kuruluk artık bebeklerde normal mi yoksa kuruluk olduğu için mi oluyor bilmiyorum krem sürüyorum kabuklanma gidiyor yumuşuyor ..

MaRaL_ yardim et . kizimin atesi 39 .2 acile gittik her yeri temiz . calpol verdim ama dusmuyor . vucudu soguk ama ates hala 39 neden. Bir terslik var[/QUOTE]
Boyle ınatcı ateslerın sonunda genelde dokuntulu hastalık oluyır cmm.6. Hastalık,su çiçegı vs gıbı hastalık vıral yanı.ne yapsan uc dort gun surer ates.çocuk nasul aglıyormu.ateşi kaldurabılıyormu

Çocuk aglyorsa calpolu ben agrı kesıcı nıyetıne verıyorum.ates dusurmek gayem yok bılıyorsun

Benimki bugün sabah yedibucukta uyandı ve sadece öğlen yarım saat uyudu ve hala uyanık ilk kez böyle bişey oluyor şaştım kaldım keyfi de yerinde

MaRaL_ yardim et . kizimin atesi 39 .2 acile gittik her yeri temiz . calpol verdim ama dusmuyor . vucudu soguk ama ates hala 39 neden. Bir terslik var
Boyle ınatcı ateslerın sonunda genelde dokuntulu hastalık oluyır cmm.6. Hastalık,su çiçegı vs gıbı hastalık vıral yanı.ne yapsan uc dort gun surer ates.çocuk nasul aglıyormu.ateşi kaldurabılıyormu

Çocuk aglyorsa calpolu ben agrı kesıcı nıyetıne verıyorum.ates dusurmek gayem yok bılıyorsun[/QUOTE]
Su anda uyuyor gun boyu inledi huzursuzlanimca dayanamadim verdim

Su anda uyuyor gun boyu inledi huzursuzlanimca dayanamadim verdim[/QUOTE]
Iyı yapmışın cnm çocuk huxursuzsa verıyoruz keyfı yerındeyse ellemıyoruz.gece de ateşli geçecekdır muhtemelen ama yarın gunduz daha ıyı olabılır .en fazla hafta sonuna çıkar meydana noldugu

Biz yaptirdik hic yan etkisi olmadi gayet iyiydi.

Benimki bugün sabah yedibucukta uyandı ve sadece öğlen yarım saat uyudu ve hala uyanık ilk kez böyle bişey oluyor şaştım kaldım keyfi de yerinde
Benimki de iki gundur boyle. 6 gibi kalkiyo. Iki kere uyuyo gun boyu ama yarimsar saat anca.

Değişik değil maral suriyelilerden dolayı ek koymuşlar kızamık aşısını,anasınıfı ve 1. Sınıflara da yapacaklarmış hatta.. Burda da suriyeli dolu ama ben yaptırmayacağım..
Neden yaptırmayacaksın? Bize de bir dahaki aya yapıcaz dedi

fyz35 bu yan etkileri kim soyledi sana?
doktorlara zaten inanmak zor hepsi farkli bisey diyor.
nette hep bilgi kirliligi.
napicaz yemin ediyorum bisim isimiz de zor. kizamik asisi zaten 1 yasinda yapilacak bu 9.aydaki da aynisi degil mi sonucta. sadece dozu ikiye cikarmis oluyolar sanirim.

ebe istege bagli demedi diger asilar gibi zorunlu yaptircaz mecbur.

ayrica bebegim disari cikmiyor vs diye dusunmeyin mikrobu biz de disardan getirebiliriz.

Benimki de iki gundur boyle. 6 gibi kalkiyo. Iki kere uyuyo gun boyu ama yarimsar saat anca.

Bu aralar çok hızlı büyüdü yemesi oynaması birden level atladı çocuk ondan mi acaba kudurmaktan uykuya vakit ayırmıyor

Benimki de ne güzel son Zaman'larda eme eme 7ye kadar uyuyordu, saatler geri alınınca 6ya varmadan kalkmaya başladı ama akşam da erken yatmıyor yine 9gibi..

Ayazın gündüz uykuları fena sıkıntı, artık müzik eşliğinde ve kıcakta dans ederek dalıyor ancak uykuya onda sadece 30-45 dk günde iki kez en fazla yazık bize aöa kendimiz kaşındık :)))

Kesinlikle Canım, o mikrobu asıl getiren biziz. Ben perşembe yaptırıcan aşıyı kızamık çok ciddi bir hastalık Allah korusun.. Ateş'ine de katlancaz ki inşallah olmaz öyle bişi..

Birileri daha yaptırmamıştı forum da kimdi acaba yarın bi doktora konuşayım yaptır derse yaptırcam hem bu hafta olmaması iyi olur zaten hasta kaldıramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…