2015 Şubat Anneleri

Birileri daha yaptırmamıştı forum da kimdi acaba yarın bi doktora konuşayım yaptır derse yaptırcam hem bu hafta olmaması iyi olur zaten hasta kaldıramaz
doktora nedenleriyle sorup bizi de bilgilendirir misin canim

Kesinlikle Canım, o mikrobu asıl getiren biziz. Ben perşembe yaptırıcan aşıyı kızamık çok ciddi bir hastalık Allah korusun.. Ateş'ine de katlancaz ki inşallah olmaz öyle bişi..
bizim de 7aralikta.
insallah atesi olmaz Ayaz kuzunun.
su asilar ne zaman bitecek ya

kizlar size bisey danisicam
esim dukkan yerini almak istiyordu , adamin satacagi yok daha
biz kiraciyiz

dukkan satmazsa eve baakriz demisti

simdi bakdim , gucumuzun yettebimecegi evler kuçuk
buyuge çok kreedi lazim esim ya$i 40 zaten 30 senelik kreedi vermezler, ( burada krediler uzun oluyor, en az 20-25 sene yu gozden çikaitorsun ev alirken, duzen boyle orasina $a$irmayin :)

neyse sorum $u

kuçukde olsa ev alip kira odemekden kurtulsakmiki, hatta apartman mi alinsa
simdide aprtmanda oturyom ustelik pahalida, ben bu kirayla rahat bi kredi odeyebilirim diye dusunuyorum, uzerrine çok eklemem gerekmeycek yani
evlendiigmde alabilseydim boircu yari olmsutu hepde pahali evlerde oturdum $anstan
e$im aprtmana sicak bakmiyor olmu$ken bahçeli ev olsun diyor ama demekle olmuyor iste ben çalismadigim surece bize o krdiyi vermezler
ben de çali$amam uç çocukla butun kaznaç bakiciya gider bakacak kimsemiz yok biliyorusnuz

sizce en mantiklisi ne di$ardan bakinca
bi iki sene içinde bisey aldik aldik sonra bankalar yok derler , ya$i geçtigi için

kuçuk bi ev yada aprtman 150.00 civari, buyuk guzel ev 200-250 civari
70-80 ede apartman var gerçide onmarda çok kuçuk

oglanin parmagi için dr u aardim tarif ettim
tenturtodyot sur gecer dedi, acimazmis zaten huzursuzlugu yok çocugun

Oooo Ayaz kuzuya da bak sen. Bi tembel daha cikti. Forumun tembelleri bunlar :) Herseyleri ayni bu bebislerin ya. Cok merak ediyorum Ayaz kuzuyu

Hakkaten aynı, bunlar dünyaya gelmeden bir yerde toplanıp anlaşmışlar bence :)
Yakın olsak walla görmeye gelirdim duruyu, ayazın ikiz kız kardeşi sanki :)

Valla bence aynı paralara geliyorsa müstakil ev almak daha güzel bizim buralar hep apartman hiç öle ev kalmadı keşke şansımız olsa bizde Bahçeli bi ev alsak
Sen üç çocukla Nasıl çalışcan dediğin gibi para bakıcıya gider

Iyi geceler canlarim
Uzuuun zamandan sonra geldim
Is hayatı yoruyor kuzucuklar büyüdüler
Neler yapıyorsunuz ne yemek veriyonuz az akıl verin dostlar

şuan oturduğunuz ev 70-80 lik mi 150.000 lik mi yani şuan oturduğundan daireden daha küçükler 70-80 ise sizin işinize yaramaz mecbur 150.000lik evlere bakmanız gerekecek ben bahçeli evi tercih ederim ama hangisi büyük ve kullanışlı ise onu tercih etmek çocuklar ve senin için daha iyi gibi geldi bana

Kızlar biraz özel bir soru olaıcak kusura bakmayın sormazsam çatlicam kimseye de diyemiyorum eşinizle doğumdan önceki gibi mi özel hayatınız yoksa daha mi aşağılarda konuyu daha açmak isterim ama acamiyorum beni anlayan var mi?

Aynen kendimiz kasindik su yatağına bir alistirsam denemiyorum bile ole manyagim su Kursum başlasın bakalım orda nasıl uyutacaklar onu bekliyorum yarın tanışmaya gidiyoruz

Aynıyız

Benım çocuklarda en sert kuralım tavız vermedıgım yanı,yatagımda yatması.hastada olsa sagrıde olsa yamumda uyyunca doggruuu yatagına herkes.ben butum gunumu onlara ayırıyorum sabahın korunden gecenın otuna kdr.uc bes saatlık gece uykymda bana aıt olsum sadece demiii:)

Son düzenleme:
70-80 lık su an kı.esım150 lık olursa sonra dukkanı alamayız dedı.kucuk buseye bakucam.yoksa sıttın sene mal mulk olmuycak
Aslında çalışsam devlet yardım eder ,bakucının cogunu karşılar ama .babalarını gormeden buyyolar iş yuxunden benudemu gormesınler.2 kredı soz konusu olunca şartları zorlarız daa ışte cesaret lazum
Dukkanı başkası alır bızı kapıya koyarsa eşim işsiz kalır herşeyını kaybetmiş olur.

Aynen kendimiz kasindik su yatağına bir alistirsam denemiyorum bile ole manyagim su Kursum başlasın bakalım orda nasıl uyutacaklar onu bekliyorum yarın tanışmaya gidiyoruz
Biz de beraber yatıyoruz.biz çok rahat duyuyoruz.ortanca da yanımızda yattığından aliskiniz heralde.babasini bilemem.çünkü ikisinde onun yüzüne ayak uzatiyo.Ben seviyorum.beni annem 40 günlükken ayırmış.bildim bileli odamda ya tardım.asla yanına almazdı.hep içimde bi yalnızlık hissi var.annem gururla anlatır ama ben sınır olurum.o yalnızlık hissini ona Bağlarım.Annem sevgi doludur ama öyle bi kuralı vardı.her çocuk böyle hissetcek değil tabi.
Ama benim eşim şikayetçi değil.olsaydı en azından beşiğinde yatirirdim.denerdim.

Ortanca da hala yatiyo gibi olmuş.o kadarda değil.o abisiyle odasinda artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…