2015 Şubat Anneleri

sen de kocanaaa
kaynana gibi hersye kari$masinnn
Bi anne bebeğiyle ilgili ne yapıyorsa ne biliyorsa mesela bugün ne yedi nasıl yedi merak eder sorar herşeyini biliyor zaten ondan başka konuşacak kimsem de yok ama bazen bazı konularda karışmasın yani :)

Hiiiiç enerjim yok valla..

Aksam uykusundan önceki en son uykusunu kaçta uyuyor bebekleriniz . Galiba bizimki uykuyu bire düşürdü bu sebepten erken yatıyor bende şaşırdım şandim kısa uyur uykusunu alır az önce uyandı ağlayarak uyumak istiyor ne gece bezini degistirebildim ne uyku tulumunu giydirdim öyle corbasini yogurdunu yemeden uyucak sanırım

of offf sormaaa benimki bugun bi kere uyudu 3 saatligine ( son uç gundur ogleden sonra uyyumuyor, oglen 3 saat uyyor sadece 11 civari )
baskada uyutamadim
seninki gibi 6 buçukda abylacak uksuzlukdan
dun de oyle oldu gece 1 buçukda kalkdi oturdu, uçe kdr uyumasini bekledimm

3saat uyumus el insaf bizimki 1-1,5 saat uyur daha ne uyutcan ama kısa bi şekerleme yapması iyi olur akşam üZeri

Merhaba:) Ben de ayni dertten muzdarip bir insan olarak diyorum ki disten. Ust disler zor cikiyor cunku.

her seferinde diyorumki bu sefer acimaz oyle geliyo ama aciyor. haklisin alayim artik. sanki hic gecmeyecekmis gibi geliyo cunku.

Teşeklürler.. Umut etmekten başka çarem yok,zira yakında zombi olacağım

3saat uyumus el insaf bizimki 1-1,5 saat uyur daha ne uyutcan ama kısa bi şekerleme yapması iyi olur akşam üZeri
:)) kizz iyide aksam erken yatiyor gece uykusuna geciyor , gecenin otunda uyaniyor gozler cin gibiii
yarim saat olsun bi sekerleme yapsin dedigin gibi aksam sekizde uyusun istiyorum
erken ytainca erken kalkiyorr
3 saaatide kendi uyyor, bizde bi dyuzen yok daha dogrusu cani ne zamn isterse uyyor uynaiyor kafasina gore takilouyor
iuice uykusunun gelmesini bekliyorum uyutmakdada zorlanmiyorum iyyiz simdilik su saat olayinida bi duzenlersek

Merhaba:) Ben de ayni dertten muzdarip bir insan olarak diyorum ki disten. Ust disler zor cikiyor cunku.
Doktorumuz üst dişler yerleşmiş ama daha sıkıntısı başlamamıştır dedi ama bilemicem canım bir söz varya ' çocuk her hastalıktan sonra huy değiştirir' diye... Ateşlendi hastalandı ve ters oldu çocuk şıp diye uyuyup deliksiz uyuyan çocuk sürekli kalkan,çığlık atan çocuk oldu. Gündüz çok iyi genel durumu... Akşam olunca birşey oluyor

Sorma canim huy degistiriyorlar tamam da arada iyi yonde degisseler ya:)

al benden de o kadar..
banyo yapmaya bile useniyom sacimi kim kurutcak diye.

Aynen ben de öyleyim, anca okula giderken az bi makyaj yapmaya çalışıyorum ama sabahları o bile mümkün olmuyor, dediğin gibi banyo bile lüks.. Benim saçım bi de aşırı kıvırcık kurumuyor bi türlü

Aslında arkadaşlarımla buluşmayı çok istiyorum bi akşam hep çağırıyorlar ama ayazı eşime bırakma konusunda tereddütlüyğm, bir de hemen uyanıveriyor, uyurken gidemem anca uyku akşamın erken saatlerinde..

Öyle bırakıp giden var mı kızlar??

En geç beşte uyutmaya çalışıyorum. Gece uykusununda dokuza kaydırdım. Çünkü sabah altıda açıyor gözlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…