Dimi ya de de onu de kız :)ahahaah o ya$a kadar nasil uyumu$ senin e$in
bu erkekler her zzman niye herseyeee karisiyolar yaa :))
sen de kocanaaaDimi ya de de onu de kız :)
Bi anne bebeğiyle ilgili ne yapıyorsa ne biliyorsa mesela bugün ne yedi nasıl yedi merak eder sorar herşeyini biliyor zaten ondan başka konuşacak kimsem de yok ama bazen bazı konularda karışmasın yani :)sen de kocanaaa
kaynana gibi hersye kari$masinnn
Hiiiiç enerjim yok valla..Bende doğumdan sonra kendime özgüvenini kaybettim (kilo göbek yumuşamış etler göğüsler ah goguslerrr )ama her ay kendime bir bütçe ayiricam ve eski bakımlı hallerine geri doncem çok saldım canım bugün kendime bir ayakkabı aldım ve çok mutlu oldum daha dur sneler yap cam manikurler pedikurler solaryumlar saç boyama allahım bunları bekarken ve yeni evlendihimde ne çok yapardım şimdi lüks geliyor. Haydi kızlar
of offf sormaaa benimki bugun bi kere uyudu 3 saatligine ( son uç gundur ogleden sonra uyyumuyor, oglen 3 saat uyyor sadece 11 civari )Aksam uykusundan önceki en son uykusunu kaçta uyuyor bebekleriniz . Galiba bizimki uykuyu bire düşürdü bu sebepten erken yatıyor bende şaşırdım şandim kısa uyur uykusunu alır az önce uyandı ağlayarak uyumak istiyor ne gece bezini degistirebildim ne uyku tulumunu giydirdim öyle corbasini yogurdunu yemeden uyucak sanırım
Bi kere yapınca devamı gelir bilmiyom ben seviyorun kuaförde vakit geçirmeyi çok uzak kaldım ya hevesliyim şimdi önce kendim için sonra eşim içinHiiiiç enerjim yok valla..
3saat uyumus el insaf bizimki 1-1,5 saat uyur daha ne uyutcan ama kısa bi şekerleme yapması iyi olur akşam üZeriof offf sormaaa benimki bugun bi kere uyudu 3 saatligine ( son uç gundur ogleden sonra uyyumuyor, oglen 3 saat uyyor sadece 11 civari )
baskada uyutamadim
seninki gibi 6 buçukda abylacak uksuzlukdan
dun de oyle oldu gece 1 buçukda kalkdi oturdu, uçe kdr uyumasini bekledimm
Merhaba:) Ben de ayni dertten muzdarip bir insan olarak diyorum ki disten. Ust disler zor cikiyor cunku.Selamlar
17 şubat doğumlu kızım 20:30 da uyuyup gece 2 sefer emmeye kalkıp sabah 7 ye kadar uyurdu.. Sonra arada az az kestirirdi..
Son 1 aydır geceleri uyanıyor uykuya dalamıyor kucağımda yada memede uyuyor yatağa koyunca çığlık atıyor. 40-50 dk bir inleyerek kalkıyor. Gözünü açmadan yatakta öyle inliyor eeeee diyince uyuyor kucağıma alınca uyuyor. Hiç böyle alışkanlığı yoktu ne yapmalıyım sizce?
Zombiye döndüm
Gaz ve tuvalet problemimiz yok rahat yapıyor. Kulağına baktırdım temiz.hasta değil. Alt dişleri çıktı doktor diş ağrısı olmaz dedi üst dişler oturmuş ama daha çıkma yokmuş .
Sizde uyku durumlaro nasıl?
insallah gonlunuze gore bi ev bulursunuz canimOyle duşunduk bızde
Bakıyorum evlere bakalum bıze uugyn busey bulabılcezmi
her seferinde diyorumki bu sefer acimaz oyle geliyo ama aciyor. haklisin alayim artik. sanki hic gecmeyecekmis gibi geliyo cunku.Can'ım bu olay mecburi bişey değil, zevk için yapıyorsunuz. Neden bu kadar acı çekesin? Psikolojik olarak etkilenirsin bi süre sonra, yani ben öyle olurdum açıkçası. Jel kötü bişey değil ki kullanmadım ama sanırım acı çekmekten iyidir..
bende simdi gormesem yazacaktim nerdesin diye :)Üç gündür internet doğru düzgün yoktu ohh kavuştum buraya, meğer ki benim için baya önemli bi sosyal aktiviteymiş
Teşeklürler.. Umut etmekten başka çarem yok,zira yakında zombi olacağımBu bir dönem diye düşünüyorum, uyku konusunda forumun en asi çocuğu bende sanırım iyi bilirim yani :)) ama bu aralar iyi sayılır, en azından uyandığı Zaman tekrar uykuya geçiyor. Sabret Can'ım geçer elbet.. :)
:)) kizz iyide aksam erken yatiyor gece uykusuna geciyor , gecenin otunda uyaniyor gozler cin gibiii3saat uyumus el insaf bizimki 1-1,5 saat uyur daha ne uyutcan ama kısa bi şekerleme yapması iyi olur akşam üZeri
in$ canim yarin sabah bi eve gidip bakacaz nasip bakaliminsallah gonlunuze gore bi ev bulursunuz canim
Doktorumuz üst dişler yerleşmiş ama daha sıkıntısı başlamamıştır dedi ama bilemicemMerhaba:) Ben de ayni dertten muzdarip bir insan olarak diyorum ki disten. Ust disler zor cikiyor cunku.
al benden de o kadar..Hiiiiç enerjim yok valla..
Sorma canim huy degistiriyorlar tamam da arada iyi yonde degisseler ya:)Doktorumuz üst dişler yerleşmiş ama daha sıkıntısı başlamamıştır dedi ama bilemicemcanım bir söz varya ' çocuk her hastalıktan sonra huy değiştirir' diye... Ateşlendi hastalandı ve ters oldu çocuk şıp diye uyuyup deliksiz uyuyan çocuk sürekli kalkan,çığlık atan çocuk oldu. Gündüz çok iyi genel durumu... Akşam olunca birşey oluyor
al benden de o kadar..
banyo yapmaya bile useniyom sacimi kim kurutcak diye.
En geç beşte uyutmaya çalışıyorum. Gece uykusununda dokuza kaydırdım. Çünkü sabah altıda açıyor gözleriniAksam uykusundan önceki en son uykusunu kaçta uyuyor bebekleriniz . Galiba bizimki uykuyu bire düşürdü bu sebepten erken yatıyor bende şaşırdım şandim kısa uyur uykusunu alır az önce uyandı ağlayarak uyumak istiyor ne gece bezini degistirebildim ne uyku tulumunu giydirdim öyle corbasini yogurdunu yemeden uyucak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?