napiyim anacim kendim biseyler yapmasam gezmem etmem çururum dort duvar arasinda :))ohh yarasin. seni dusununce kendime kiziyorum bunaliyorum diye.
sen napicaksin ikisi okulda olsa biri evde. ucunu birakip cikma sansin cok az.
ama sen onlarla cikmaya cesaret ediyon iste benden cok geziyon valla tecrube baska tabi
17 subat dogumlu kizim 5 aylik olana kadar uyuma saati bile ayniydi dediklerinle.5. Ayda basladi bizde o uyanmalar hala devam zombie olunmuyo alisiliyor ben artik bu durum normal olsunda sikinti yok diyorum alistmSelamlar
17 şubat doğumlu kızım 20:30 da uyuyup gece 2 sefer emmeye kalkıp sabah 7 ye kadar uyurdu.. Sonra arada az az kestirirdi..
Son 1 aydır geceleri uyanıyor uykuya dalamıyor kucağımda yada memede uyuyor yatağa koyunca çığlık atıyor. 40-50 dk bir inleyerek kalkıyor. Gözünü açmadan yatakta öyle inliyor eeeee diyince uyuyor kucağıma alınca uyuyor. Hiç böyle alışkanlığı yoktu ne yapmalıyım sizce?
Zombiye döndüm
Gaz ve tuvalet problemimiz yok rahat yapıyor. Kulağına baktırdım temiz.hasta değil. Alt dişleri çıktı doktor diş ağrısı olmaz dedi üst dişler oturmuş ama daha çıkma yokmuş .
Sizde uyku durumlaro nasıl?
Ay sen böyle deyince heyecanlandım çok.Ama yürümek denmez canım 3 adım sadece sonra dengesini kaybediyor hemen.öyle 1 haftaya falan yürüyemez yani ama belki 1 aya yürür gibi inşallah.nasil yaniiii
daha napsin çocuk yurumu$$$$$$ ayolll
kaç aylikdi seninki 10 oldumuki
maa$allahhhh canim devami gelir onun 1 haftaya baya hizlanir ayvayi yedin sennn
ay bi kere daha maasallah çok kuçukmu$ :)Ay sen böyle deyince heyecanlandım çok.Ama yürümek denmez canım 3 adım sadece sonra dengesini kaybediyor hemen.öyle 1 haftaya falan yürüyemez yani ama belki 1 aya yürür gibi inşallah.
Hem niye ayvayı yedin dedin ki? Kendi yürümeye başlayınca daha özgür olmaz mı o da ben de tabi.şimdi poposunun dibinden ayrılamıyorum bi saniye durmuyor çünkü.yürürse kendi gider gelir yanıma.yani en azından ben öyle düşünmek istiyorum)
28 şubat doğumlu canım,8.5 aylık şu anda.
Sapanca Güral otelin yanında kv evi var yazın gidiyoruz. Bazen bende Orada bir iki gün kalayım istiyorum. Ahh profesyonel bi masör değsin gariban sırtıma..:)) insallah bi gun kendi evinde bu hayalleri gerceklestirebilirsin canim. banyo benim icin de cok onemli bende cok severim. kuvet yok bizde de. ay nasi aklima soktun simdi :)
ben asil bi gun gidicem bes yildizli bi otele masaj yaptirmaya. saunasi hamami havuzu ne varsa butun gun salicam kendimi anca kendime gelirim
Pirinç unlu meyveli muhallebi yaptım 75 Cc bişey. Sırf ağlarsa diye. Öncesinde emzirdim yoğurt filan yemişti. Aç değildi yani. Biberonla içti. Emzik ağzında babasının kucağında uyumuş kalmış. Mucize :)) kesin yapmalısın. Yeni hedefim kayınvalidelere gittiğimizde uyutup eşimle dışarı çıkmak. Senin eşin de kaşıkla yedirsin uyutsun. Bi kerelik etmemekten bişey olmaz dedim valla napıyım çok ihtiyacım vardı.Mama içti derken? Ben de senin yaptığın gibi çıkmak istiyorum bi akşam babasına bırakıp.çok heveslendim şimdi sen böyle deyince.Ama emzirme işi yüzünden gidemiyorum.mama mı aldın sen mi yaptın? Biberonla mı verdi babası? Bizimki biberonda almıyor ki ya
asil sen 40yasina falan gelince cocuklar da bayagi buyuyunce her yerin tozunu attircan biz de o ara cocuklarin arasina mesafe koycagimiz icin ikinciler ya da ucunculer kucuk olcak kafayi yicez yine. en guzelini yapmissin ama buyuk cesaret yok anam yapamamnapiyim anacim kendim biseyler yapmasam gezmem etmem çururum dort duvar arasinda :))
soylemesi ayip hiç bi firsati kaçirmam i$în içine gezme girdimi
15 gunde 1 kahvalti olucak bundan sonra, her haftada sohbet olucak, hepsinede gidecem, uyursa birakirim uyumazsa yanima alirim orrda uyuturum in$alah
ben buyuk oglumu çokk uyuttum camide sohbet esnasinda, uynaik goturrurdum,orda emzirdiim uyurdu 5 dk da, gelmemem yakin uynairdi alir eve gelrdim :)
kiz okuldaydi tabi :)
burda okullar 3 yasinda absliyor
ben iki sene sonra benimkini okula verdimmi bakin gorun nasil geziyorumm
hamal sirti gibi olmustur bizimkilerSapanca Güral otelin yanında kv evi var yazın gidiyoruz. Bazen bende Orada bir iki gün kalayım istiyorum. Ahh profesyonel bi masör değsin gariban sırtıma..
Aynen Can'ım. Ben harcamayı severim de mekanımız el vermiyorhamal sirti gibi olmustur bizimkiler
git vallahi bosuna mi calisiyosun biraz da kendi keyfine harca. niye geldik bu hayata anasini satiyim yaa. ondan kıs bundan tasarruf et vallahi bazen har vurup harman savurasim geliyo da kizim var sirf onun icin.
Allah denk getirsin... maral dediğin oldu sıla 2 gündür ishal bugün tekrar dr gittim yanlış ant kullanmaktan mı diye sordum çok bozuldu hayır dedi ishal için probiyotik birşey yazdı çok faydalı birşey diye açıklama yaptı bana güveniyorsanız başka dr gidin de dediOyle duşunduk bızde
Bakıyorum evlere bakalum bıze uugyn busey bulabılcezmi
bize neden kizamik asisindan bahsetmediler acabacanim sagol paylastigin icin benim doktorum da yaptirmami soyledi.
yaptirma taraftariydim bende zaten.
insallah en az yan etkiyle atlatsin kuzular.
Gece uyandığındada mı süt veriyorsun? Emmiyor mu gece hiç.Emzirdikçe süt üretimi artıyormuş istemese de zorla emzir bence.şarkı türkü söyle belki o sayede daha sık emer gündüz.gece de sütün daha çok olur.ahahah bu ak$am yediridm yogurdu ama bilmiyorumki ise yaradimi, geç yedirdim gerçi
bide uyanma sayisi azaldi beni artik az emiyor, sut vermezsem uyamiyor
Ne bileyim öyle hareketli ki belki yürürse enerjisini biraz boşaltır biraz sakinler diye düşünmüştüm.Benim derdim başka :))ay bi kere daha maasallah çok kuçukmu$ :)
1 aya yuruse de erken zaten 9.5 aylik yuruyen çocuk efsane gibi bisey, dilden dile dolasir bu ayda yurumus diye
yasinda yuuryeni laf olmaz çunku o normal olani :))))
yururken de pesinde olmak lazim, ner egidip gelicek ki bi veletler nerde zararli sey var ona el atarlar
her sehirde yok canimbize neden kizamik asisindan bahsetmediler acaba
evet iyi bir gelecek vermek maddi manevi cok zor gunumuzde..Aynen Can'ım. Ben harcamayı severim de mekanımız el vermiyoriyi de oluyor aslında Tuna için az çok bi yatırım yaparız gelecek için. Her şey onlar için artık. Ama en kısa zamanda bi Hamam bi masaj şart.
amaaan kizlar sakin ola kilolarinizdan catlaklarinizdan dolayi kendi ozguveninizi kaybetmeyin.Bende doğumdan sonra kendime özgüvenini kaybettim (kilo göbek yumuşamış etler göğüsler ah goguslerrr )ama her ay kendime bir bütçe ayiricam ve eski bakımlı hallerine geri doncem çok saldım canım bugün kendime bir ayakkabı aldım ve çok mutlu oldum daha dur sneler yap cam manikurler pedikurler solaryumlar saç boyama allahım bunları bekarken ve yeni evlendihimde ne çok yapardım şimdi lüks geliyor. Haydi kızlar
Çok iyi yapmışsın.muhallebi daha önce hiç vermedim.1-2 gün yapıp yedirip alışınca ben de senin gibi yapayım.Pirinç unlu meyveli muhallebi yaptım 75 Cc bişey. Sırf ağlarsa diye. Öncesinde emzirdim yoğurt filan yemişti. Aç değildi yani. Biberonla içti. Emzik ağzında babasının kucağında uyumuş kalmış. Mucize :)) kesin yapmalısın. Yeni hedefim kayınvalidelere gittiğimizde uyutup eşimle dışarı çıkmak. Senin eşin de kaşıkla yedirsin uyutsun. Bi kerelik etmemekten bişey olmaz dedim valla napıyım çok ihtiyacım vardı.
Ooo siz benim ikinci oğlumu tarif etmişsiniz diğeri o kadar sakindiki şimdi çok zorlanıyorum..daha 9 aylık ama heryerden çıkıyo çok meraklıNe bileyim öyle hareketli ki belki yürürse enerjisini biraz boşaltır biraz sakinler diye düşünmüştüm.Benim derdim başka :))
Geçen gün yakın bir arkadaşımın Bebek Mevlüt'üne gitmiştik oğlanla.oradaki bütün teyzeler Allah kolaylık versin kızım sana dedi, o kadar yani.1 saat içinde sehpadaki suyu halıya döktü,pide dolu tabağı masadan çekti yere attı.bunlar olurken de dibindeydim ben.mevlüt okunurken çığlıklar el çırpmalar yanımdakinin başörtüsünü çekmeler.Bazen korkuyorum hiperaktif bozukluk mu var acaba diye.sen bilirsin belki belirtilerini falan.Bu kadar erken tanı konabiliyor mu acaba.
Çok haklısın canım benim hamd olsun sağlığımız yerinde çok güzel ifade etmişsin teşekkür ederim biraz kendime getirdinamaaan kizlar sakin ola kilolarinizdan catlaklarinizdan dolayi kendi ozguveninizi kaybetmeyin.
esleriniz brad pitt degil herhalde?
benim kilom kalmadi ama yumusak bi gobek ve catlaklar var ama umrumda degil. vucudunuzla barisik olun.
ben ust bacagimda kocaman bi ameliyat izi tasiyorum.hem de oyle dikis izi degil bildigin kopek baligi isirmis gibi bi yarık :) onceleri korkardim esim beni begenmez artik diye (ameliyat oldugumda nisanliydim). bikini giyerken bandaj yapardim falan. esim opucukler kondururdu bacagima. onun sayesinde ozguvenim oldu bu konuda. hic umrumda degil artik saglikliyim yaa.
demem o ki en buyuk derdiniz kilolariniz olsun kolunuz bacaginiz saglam sagliginiz yerindeyse nolmus yani azicik loplop etimiz olsa
Normalde 6-8uyanan çocuklar normal kabul ediliyor ama ışte biz o saatte uyuyor oluyoruz ve karanlık bizim ikinci uyku ortadan kalkıyor herhalde akşam altıda uyudu bakalım sabah kaçta kalkicakEn geç beşte uyutmaya çalışıyorum. Gece uykusununda dokuza kaydırdım. Çünkü sabah altıda açıyor gözlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?