Maşallah allah bozmasın. İyi bişey bakımlı olmak tabi. Bende bir zamanlar ojesiz gezmezdim. Hey gidi..Bi kere yapınca devamı gelir bilmiyom ben seviyorun kuaförde vakit geçirmeyi çok uzak kaldım ya hevesliyim şimdi önce kendim için sonra eşim için
Aynen. Bide uzun taraması bi dert.. ayy şimdi giricem. Keşke bi küvetimiz olsaydı sıcacık su doldurup otursaydım içine. Ev konusunda en büyük hayalim geniş aydınlık dolaplı küvetli beyaz, ahşap malzemeli ingliz tarzı bi banyodur. Bence oturma odasından bile önemli. :)) neredeyse evim şahaneye başvuracaktım bu aptal banyom için :))al benden de o kadar..
banyo yapmaya bile useniyom sacimi kim kurutcak diye.
Beeeeen!! Benim için büyük bir adımdı. Bi takıntımdan kurtuldum diyebilirim. Babasına bıraktım mama içti o akşam. Ve kendiliğinden uyumuş. Ve gece iki kez uyandı sadece. Gezmeye gittiğimde de hiç aramadım tuttum kendimi. Oh çok iyi geldi. Belk de benim stresimden uyumuyordu tuna :) kesin yapmalısın.Aynen ben de öyleyim, anca okula giderken az bi makyaj yapmaya çalışıyorum ama sabahları o bile mümkün olmuyor, dediğin gibi banyo bile lüks.. Benim saçım bi de aşırı kıvırcık kurumuyor bi türlü
Aslında arkadaşlarımla buluşmayı çok istiyorum bi akşam hep çağırıyorlar ama ayazı eşime bırakma konusunda tereddütlüyğm, bir de hemen uyanıveriyor, uyurken gidemem anca uyku akşamın erken saatlerinde..
Öyle bırakıp giden var mı kızlar??
Keşkeeeee...Sorma canim huy degistiriyorlar tamam da arada iyi yonde degisseler ya:)
İi bi araştırma şartYer küçük diye aklıma onlar geldi bi arkadaşım bebek ururnkeri satıyordu internetten ne varsa bu devirde internette var
Aynı benim kocam.Ben de aynı dertten muzdaribim.Yardım etmesi falan işime geliyor da bazen herşeye karışıyor Bebek'le ilgiliBi anne bebeğiyle ilgili ne yapıyorsa ne biliyorsa mesela bugün ne yedi nasıl yedi merak eder sorar herşeyini biliyor zaten ondan başka konuşacak kimsem de yok ama bazen bazı konularda karışmasın yani :)
arada cik kafani dagit canim inan iyi geliyor. ben ciktigimda ertesi gun gogsum sut doluyo kac kez denedim tesaduf mu diye. ama anladim moral oluyo demekki.Aynen ben de öyleyim, anca okula giderken az bi makyaj yapmaya çalışıyorum ama sabahları o bile mümkün olmuyor, dediğin gibi banyo bile lüks.. Benim saçım bi de aşırı kıvırcık kurumuyor bi türlü
Aslında arkadaşlarımla buluşmayı çok istiyorum bi akşam hep çağırıyorlar ama ayazı eşime bırakma konusunda tereddütlüyğm, bir de hemen uyanıveriyor, uyurken gidemem anca uyku akşamın erken saatlerinde..
Öyle bırakıp giden var mı kızlar??
Maşallah oğluna.Gerçi sen beğenmiyorsun ama onu uyumayanlar da varof offf sormaaa benimki bugun bi kere uyudu 3 saatligine ( son uç gundur ogleden sonra uyyumuyor, oglen 3 saat uyyor sadece 11 civari )
baskada uyutamadim
seninki gibi 6 buçukda abylacak uksuzlukdan
dun de oyle oldu gece 1 buçukda kalkdi oturdu, uçe kdr uyumasini bekledimm
:)) insallah bi gun kendi evinde bu hayalleri gerceklestirebilirsin canim. banyo benim icin de cok onemli bende cok severim. kuvet yok bizde de. ay nasi aklima soktun simdi :)Aynen. Bide uzun taraması bi dert.. ayy şimdi giricem. Keşke bi küvetimiz olsaydı sıcacık su doldurup otursaydım içine. Ev konusunda en büyük hayalim geniş aydınlık dolaplı küvetli beyaz, ahşap malzemeli ingliz tarzı bi banyodur. Bence oturma odasından bile önemli. :)) neredeyse evim şahaneye başvuracaktım bu aptal banyom için :))
Ben de ben de !!!al benden de o kadar..
banyo yapmaya bile useniyom sacimi kim kurutcak diye.
Mama içti derken? Ben de senin yaptığın gibi çıkmak istiyorum bi akşam babasına bırakıp.çok heveslendim şimdi sen böyle deyince.Ama emzirme işi yüzünden gidemiyorum.mama mı aldın sen mi yaptın? Biberonla mı verdi babası? Bizimki biberonda almıyor ki yaBeeeeen!! Benim için büyük bir adımdı. Bi takıntımdan kurtuldum diyebilirim. Babasına bıraktım mama içti o akşam. Ve kendiliğinden uyumuş. Ve gece iki kez uyandı sadece. Gezmeye gittiğimde de hiç aramadım tuttum kendimi. Oh çok iyi geldi. Belk de benim stresimden uyumuyordu tuna :) kesin yapmalısın.
yok gunduz uykusuna bisey demiyorumMaşallah oğluna.Gerçi sen beğenmiyorsun ama onu uyumayanlar da var) Bizimkisi toplamda bile hiç 3 saat gündüz uykusu uyumadı (
Haklısın canım akşamüstü yarım saat bile kestirse akşam daha geç yatar.gece de kalkıp oturmaz böylece.ama zorla da Nasıl uyutucan ki.yoğurt mu yedirsen akşamüstü.seninki yoğurdu da seviyordu.yok gunduz uykusuna bisey demiyorum
gunde bi sefere dusunce bu uyku normal, diger çocuklarimda boyle 3 saat birden uyurdu ama o 2 ya$ civaruydi erken biraz gunde tek uykuya geçmek için, tavuk gibi erkendne uyumasindan belli zaten yetmedigi o uykunun :)
ke$ke oglen 1 30 saat uyusada gece kalkip oturmasa
ama uyyan çocugu uyandiramamki benim kitabimda yazmiyor o,5 saat uyusa kendi uyanmali geceyle gunduzu karistirmadigi surece :)
Ne güzel.Böyle siz yazınca gaza geliyorum.Ben de yapıcam inş.kizlar bende dun tek basima evden çikdim , rahat oturdum yedim içtim sohbet ettim , oyle guzeldiki doyamadim vallaaaaaaa
dun sabah camide kahvlti vardi,9 15 de benimkinu uyuttum gittim ( esim eevde 11e kadar ) uyanirsa ara dedim aramadi :)
11 e kdr durdum , o bi buçuk saaati çocukla oturulmu$ 10 saate degismemmmm :)
8 aydir ilk defa kendi basima toplum içine çikdim
nasil yaniiiiKızlar benim oğlan dün bir-iki adım atmıştı.denk geldi sandım.ama bugün de baya ellerini bırakıp adımlamaya başladı.en fazla 3 adım attı sonra dengesini kaybetti tabi.ama öyle Mutlu oluyorki biz de gülmekten ölüyoruz onun o haline.
Tecrübeli anneler ne var bunda diyecek belki ama ben çok Mutlu oldum ne bileyim böyle gözümüzün önünde gitgide büyüyorlar mucize gibi.Belki erken yürümeye başlarsa ben de biraz nefes alırım.
ahahah bu ak$am yediridm yogurdu ama bilmiyorumki ise yaradimi, geç yedirdim gerçiHaklısın canım akşamüstü yarım saat bile kestirse akşam daha geç yatar.gece de kalkıp oturmaz böylece.ama zorla da Nasıl uyutucan ki.yoğurt mu yedirsen akşamüstü.seninki yoğurdu da seviyordu.
umutsuz ev kadinlariBen de ben de !!!
ohh yarasin. seni dusununce kendime kiziyorum bunaliyorum diye.kizlar bende dun tek basima evden çikdim , rahat oturdum yedim içtim sohbet ettim , oyle guzeldiki doyamadim vallaaaaaaa
dun sabah camide kahvlti vardi,9 15 de benimkinu uyuttum gittim ( esim eevde 11e kadar ) uyanirsa ara dedim aramadi :)
11 e kdr durdum , o bi buçuk saaati çocukla oturulmu$ 10 saate degismemmmm :)
8 aydir ilk defa kendi basima toplum içine çikdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?