2015 Şubat Anneleri

Bizde çok güzel düzen vardı iki kere kesin uyurdu ne olduysa saatler alındı ikinci uyku yok oldu nasıl yapi cam bilmiyorum ağlayıp huzursuzlanmiyo keyfi yerinde oynuyor nasıl uyutayimki bazen bizimki de gecenin ortasında uyanıyor oynamak istiyor neyse nasıl mutlu oluyorsa öyle olsun napalim

Neden yaptırmayacaksın? Bize de bir dahaki aya yapıcaz dedi
Kadir Tuğcu ve Hayri Gözlükgiller dedi diye :) ikisi de aşıya karşı değiller normalde ama bu aşı için negatifler.. Kadir tutmaz diyo,hayri otizm riskini arttırıyo diyo.. Diğer aşılarla yeterince zarar vermiş oluyoruz zaten,ek zarar gerek yok..

Canim ben de cok istiyorum artik arkadaslarla bulusmak farkli biseyler yapmak ama tuvalete giderken bile zor birakiyorum kocama

h ayri kim kizzzzzzzz

gerizekaliii nolcak
çok merakli deilim sana desydin
reflor mu verdi?

once bozdu bagirsaklari simdi tamir için ilaç veruyor , bide ilaci ovuyor yararli diyee
kizinba ne var su an, dokuntu oldumu

reflorsa kullan cnm, ant ishalinin ilaci o
içinddede yaziyor ztn prospectusde

sende gençsin kizz
4;yasina gelince torun bile seversin

Ölüyorum kızlar balet hastalık bitirdi beni valla takatim kalmadı çocuk hasta koca hasta kimse yaralı parmağa işemiyor dinlenemiyosun ki hastalık geçsin
Annem gelmiş izmire eşime dedim ben gideyim bari baksın bana oda diyo kimse gelmemiş sen niye gitçen bakmak olan gelir dediler göndermiyor kv çocuğu bi saat tutamadı uyuyayım
Çocuk gece 7 kere kalktı belki daha fazla şimdide uyutmaya çalışıyorum tam üyüyor beşiğine koyunca çığlığı basıyor bütün gece kafam kazan gibi gözümü açamıyorum ne yiyim ne içeyim fikir verin geçsin şu illet

Telefonum yapılınca erken haberim olunca söyliycem
Sana da.

B
Canım onu bende araştırdım ama hiperaktivite de uyku Bozukluğu yeme bozukluğu dikkati birkaç dk dışında toplayamama ağlama krizleri oluyormuş ve bu kadar erken yaşta teşhis konamıyormuş. Bence gayet normal davranıyor bebişin. Meraklı çağında hareketli olması çok normal. Tuna da bi kase pirinç salatasını ayağıyla devirmişti bu teyzelerde bi acayip maşallah hepsi doktor ve abartmaya bayılıyorlar..

Normalde 6-8uyanan çocuklar normal kabul ediliyor ama ışte biz o saatte uyuyor oluyoruz ve karanlık bizim ikinci uyku ortadan kalkıyor herhalde akşam altıda uyudu bakalım sabah kaçta kalkicak
Gece uyanmaları nasıl kaç kez uyanıyor

Neee otizm mi yok artık en hassas noktama parmak bastın.. ne alakası var acaba otizmle

Gece uyanmaları nasıl kaç kez uyanıyor
Artık saymıyorum eskiden sayiyordum 3kere falan kalkıyordur herhalde ama hemen uyuyor yani rahat gece 10-11 saat uyuyor şimdi az önce kucağımda uyudu yatağına koydum uzun zaman sonra yatağında yatıyor şimdilik amacım memede uyumasini engellemek ve yatağında yatmasını saglamak sabahın altısında uyandı bugun. Tuna nasıl bakiciyla arası nasil

ikra da kudurdu sokakta hanımefendi evde cazgır
canıma okuyor suan tv sehpasının üstüne oturdu uçan kuşlara bağırıyo
Yok canım bunlar çok komik olmaya başladı gece uykuları nasıl dişleri ne alemde ek gıda işi nasıl gidiyor. Biz hepimiz birbirimizi ezberledik seni bilmiyok :) merak ediyok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…