Bizde çok güzel düzen vardı iki kere kesin uyurdu ne olduysa saatler alındı ikinci uyku yok oldu nasıl yapi cam bilmiyorum ağlayıp huzursuzlanmiyo keyfi yerinde oynuyor nasıl uyutayimki bazen bizimki de gecenin ortasında uyanıyor oynamak istiyor neyse nasıl mutlu oluyorsa öyle olsun napalim:)) kizz iyide aksam erken yatiyor gece uykusuna geciyor , gecenin otunda uyaniyor gozler cin gibiii
yarim saat olsun bi sekerleme yapsin dedigin gibi aksam sekizde uyusun istiyorum
erken ytainca erken kalkiyorr
3 saaatide kendi uyyor, bizde bi dyuzen yok daha dogrusu cani ne zamn isterse uyyor uynaiyor kafasina gore takilouyor
iuice uykusunun gelmesini bekliyorum uyutmakdada zorlanmiyorum iyyiz simdilik su saat olayinida bi duzenlersek
Kadir Tuğcu ve Hayri Gözlükgiller dedi diye :) ikisi de aşıya karşı değiller normalde ama bu aşı için negatifler.. Kadir tutmaz diyo,hayri otizm riskini arttırıyo diyo.. Diğer aşılarla yeterince zarar vermiş oluyoruz zaten,ek zarar gerek yok..Neden yaptırmayacaksın? Bize de bir dahaki aya yapıcaz dedi
Canim ben de cok istiyorum artik arkadaslarla bulusmak farkli biseyler yapmak ama tuvalete giderken bile zor birakiyorum kocamaAynen ben de öyleyim, anca okula giderken az bi makyaj yapmaya çalışıyorum ama sabahları o bile mümkün olmuyor, dediğin gibi banyo bile lüks.. Benim saçım bi de aşırı kıvırcık kurumuyor bi türlü
Aslında arkadaşlarımla buluşmayı çok istiyorum bi akşam hep çağırıyorlar ama ayazı eşime bırakma konusunda tereddütlüyğm, bir de hemen uyanıveriyor, uyurken gidemem anca uyku akşamın erken saatlerinde..
Öyle bırakıp giden var mı kızlar??
h ayri kim kizzzzzzzzKadir Tuğcu ve Hayri Gözlükgiller dedi diye :) ikisi de aşıya karşı değiller normalde ama bu aşı için negatifler.. Kadir tutmaz diyo,hayri otizm riskini arttırıyo diyo.. Diğer aşılarla yeterince zarar vermiş oluyoruz zaten,ek zarar gerek yok..
gerizekaliii nolcakAllah denk getirsin... maral dediğin oldu sıla 2 gündür ishal bugün tekrar dr gittim yanlış ant kullanmaktan mı diye sordum çok bozuldu hayır dedi ishal için probiyotik birşey yazdı çok faydalı birşey diye açıklama yaptı bana güveniyorsanız başka dr gidin de dedi
sende gençsin kizzasil sen 40yasina falan gelince cocuklar da bayagi buyuyunce her yerin tozunu attircan biz de o ara cocuklarin arasina mesafe koycagimiz icin ikinciler ya da ucunculer kucuk olcak kafayi yicez yine. en guzelini yapmissin ama buyuk cesaret yok anam yapamam
kizim okula baslasin anca ikincisi o zaman. ucuncunun lafini bile etmiyorum dikkat edersen
hic bisey kullanmiyorum. ne verdi doktor sana?
Hayri de burda tanınmış bi dr diyelim yani İstanbul'da :)h ayri kim kizzzzzzzz
Telefonum yapılınca erken haberim olunca söyliycemcanım çok tatlısın :) ben birçok kez belirttim burada tanıştığım herkesi yakın arkadaşım gibi görüyorum ve görüşmekten mutluluk duyarım diye hatta anadolu yakasındaki buluşmalarda da aaa haberim olsaydı gelirdim dedim ama ısrara gerek yok diye düşünüyorum
Pankeki nasıl yapıyosunBugun kahvalti menumuzde elmali tarcinli pankek,pekmez ve labne var. Sevdi gibi
Canım onu bende araştırdım ama hiperaktivite de uyku Bozukluğu yeme bozukluğu dikkati birkaç dk dışında toplayamama ağlama krizleri oluyormuş ve bu kadar erken yaşta teşhis konamıyormuş. Bence gayet normal davranıyor bebişin. Meraklı çağında hareketli olması çok normal. Tuna da bi kase pirinç salatasını ayağıyla devirmiştiNe bileyim öyle hareketli ki belki yürürse enerjisini biraz boşaltır biraz sakinler diye düşünmüştüm.Benim derdim başka :))
Geçen gün yakın bir arkadaşımın Bebek Mevlüt'üne gitmiştik oğlanla.oradaki bütün teyzeler Allah kolaylık versin kızım sana dedi, o kadar yani.1 saat içinde sehpadaki suyu halıya döktü,pide dolu tabağı masadan çekti yere attı.bunlar olurken de dibindeydim ben.mevlüt okunurken çığlıklar el çırpmalar yanımdakinin başörtüsünü çekmeler.Bazen korkuyorum hiperaktif bozukluk mu var acaba diye.sen bilirsin belki belirtilerini falan.Bu kadar erken tanı konabiliyor mu acaba.
İyiyiz biz kuduruklarla uğraşıyoruz sen nasılsın ikra nasilgünaydın kızlaaarrr
nasılsınız uzun zamandır giremedim
Gece uyanmaları nasıl kaç kez uyanıyorNormalde 6-8uyanan çocuklar normal kabul ediliyor ama ışte biz o saatte uyuyor oluyoruz ve karanlık bizim ikinci uyku ortadan kalkıyor herhalde akşam altıda uyudu bakalım sabah kaçta kalkicak
Neee otizm mi yok artık en hassas noktama parmak bastın.. ne alakası var acaba otizmleKadir Tuğcu ve Hayri Gözlükgiller dedi diye :) ikisi de aşıya karşı değiller normalde ama bu aşı için negatifler.. Kadir tutmaz diyo,hayri otizm riskini arttırıyo diyo.. Diğer aşılarla yeterince zarar vermiş oluyoruz zaten,ek zarar gerek yok..
ikra da kudurdu sokakta hanımefendi evde cazgırİyiyiz biz kuduruklarla uğraşıyoruz sen nasılsın ikra nasil
Artık saymıyorum eskiden sayiyordum 3kere falan kalkıyordur herhalde ama hemen uyuyor yani rahat gece 10-11 saat uyuyor şimdi az önce kucağımda uyudu yatağına koydum uzun zaman sonra yatağında yatıyor şimdilik amacım memede uyumasini engellemek ve yatağında yatmasını saglamak sabahın altısında uyandı bugun. Tuna nasıl bakiciyla arası nasilGece uyanmaları nasıl kaç kez uyanıyor
Yok canım bunlar çok komik olmaya başladı gece uykuları nasıl dişleri ne alemde ek gıda işi nasıl gidiyor. Biz hepimiz birbirimizi ezberledik seni bilmiyok :) merak ediyok :)ikra da kudurdu sokakta hanımefendi evde cazgır
canıma okuyor suan tv sehpasının üstüne oturdu uçan kuşlara bağırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?