2015 Şubat Anneleri

dertlerini soyleyememeleri zaten cok kotu o caresizlik duygusu. icini cekti uyurken aynen. icim parcalandi ya. off annem derdi ana olma da ne olursan ol diye..

allahim nereye gidiyor bu dunya boyle. cok zor zamanlar gecirmissindir. almanya disiplinli demokratik bir ulke ama o tip faşist insanlari da var tabiiki. ne olursa olsun guzel ulkem derdim onceden de burasi da git gide yasanacak yer olmaktan cikiyor. kendi memleketim icin bunlari soylemek ne aci..

en iyisi yeni zellandaya tasinalim biz vallahi orasi dunyadan cok farkli bi yermis herkes mutlu huzurlu oh mis

yok canim ben çok uzagim parise
saol dusuundugun için

Maral siz nasil geldiniz fransa ya eşim iyi frnasizca bilmiuo dedin ya ben almanya ya gelmek için kursa gittim şarttı ve eşim alman vatandaşı öyle kolay olmustu
ben bekarken geldim canim
esimde oyle abisi getirmis

evleni gelmeidk yani

Tanen aynısını Küba için de duydum :)

Evet korkunç ama çoktan atlattım şükür

Maralim seni gordum iyi oldum,çok geçmiş olsun sabah haberleri izlerken bi nebze olsun haberdar oldum ama gelişmeleri takip edemedim..
Ne yapıyorsunuz kızlar bebisleriniz nasıl? Bizim tempo hareketli her zamanki gibi,oglan okula başladı bildiğiniz gibi,teakwandoya gidiyor,satranca gidiyor,ordan oraya peşinde kosturuyorum işte :)) ortanca kız hala daha bezli,tuvalete yapmayı reddediyor neyse bu ara biraz inzivaya cekildik havalar hafif ısınma yapsin tekrardan devam maceraya :) miniş de iki dış çıkardı altta gerisi yok daha, Fıkır Fıkır her tarafı dolaşıyor emekleyerek koltukta falan sıralıyor ama yürüme ibaresi yok daha :))

masallah hepsine :)
bu arada sen nasilsin bu kosturmaca icinde. ben okurken yoruldum :)

Simdi az mi yoruluyoruz sanki dayaniriz canim
Ha bir de önce gece uykularından başlayın diyor, ikisi bir anda olmayacakmış, gece düzelşnce gündüze geçebilirmişiz..
Benim sıkıntım gündüz sadece yarım saat uyuması, uyanınca bir daha uyumuyor, aöa o uykuda yetmiyor çünkü sürekli mızmızlanıyor..

Bir de MaRaL_ ın Kadir Tuğcusunun yazılarına baktım bi ton. Adam gündüz uykularını kesin demiş küçük bebeklere bile, yoksa gece iyi uyumaz demiş. Bir de hiç birşey fayda etmiyorsa o Zaman sipraktin diye bir alerji ilacı varmış 3-5 gün onu ver düzelir diyor. Tek yan etkisi uykuymuş ve iştah açıyormuş..

onu gece hiç uyumayanlara demi$tir gunudz uyutmayin diye, aslinda çocugun uykusuna karismayin der, uyumak için size ihityaci yok cani nee zaman isterse uykusu geldiginde kendi uyur diyor .. tabi o cani isteme saatleri bizim i$imize gelmedigi için olaya el atma hakkimiz vardir herhaldeee :)
spiraktin denemesi bedava
çocukda baska bi yan etkide hirçinlik hiyperkativte tarzi davranislar ama ilaci kesince hemen duzeliyor :))

masallah hepsine :)
bu arada sen nasilsin bu kosturmaca icinde. ben okurken yoruldum :)

Canimm sağol tatlım ben de iyiyim bebisler iyi olsunlar da bizler de iyi oluyoruz zaten.. Bu arada geçmiş olsun demin biraz geçmişe baktım da senin kızdan haberim oldu.. Tıbbi şeyini bilemem ama ağlama krizleri diyorum ben sebebi ne o da belli değil bizim ortanca kocaman oldu bazen onda da oluyor.. Ufsklik da dün ağlamış öyle evde de değildim annem ne yaptıysa susturamamis kan ter içinde kalmış kadincagiz bilmiyorum dişten mi karnj mi Agridi katıla katıla ağlamış bizimki de..öyle böyle buyucekler her yaptıklarının bi sebebi yok canım sen kendini heba etme ama bol bol da oku ufle.. Zaten yapmissin gerçi de.. Sen ne yapiyorsun bakalım başka??
Ben de belki ocak gibi çalışmaya başlayacağım su an hala evdeyim arada gidiyorum gerçi yoğunluk filan olunca onun harici gezmedeyim çoğunlukla da evdeyim..zaten işlerden hicbi şeye vakit kalmıyor bir de 1 ay kadar filan telefonum bozuktu hiç giremedim nete filan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…