bilmemki elini kulagina goturmedi.bu ayda kâbus görme olmaz denilmişti kulak olabilir mi
dertlerini soyleyememeleri zaten cok kotu o caresizlik duygusu. icini cekti uyurken aynen. icim parcalandi ya. off annem derdi ana olma da ne olursan ol diye..Bence rüya gördü bunun hafif şiddetlisini Yaren de yaşadık geçen gün .... Sustuğu halde içini çekiyordu devamlı .. Napssm susturamamıştık.. Evin bütün ışıklarını yakmıştık .. İnşallsh olmaz bi daha.. Dilleri söylese keşke
allahim nereye gidiyor bu dunya boyle. cok zor zamanlar gecirmissindir. almanya disiplinli demokratik bir ulke ama o tip faşist insanlari da var tabiiki. ne olursa olsun guzel ulkem derdim onceden de burasi da git gide yasanacak yer olmaktan cikiyor. kendi memleketim icin bunlari soylemek ne aci..Kalmaz mı benim Almanya'dan kaçma nedenim oydu.. Yabancı düşmanlığı; nazilerden dayak yedim, psikolojik tedavi gördüm bu yüzden ondan sonra geldim Türkiye'ye okumak için üniversitede dünya varmış dedim
yok canim ben çok uzagim pariseMaRaL_ kız haberler inliyor sizin orlarda bişey yok demi aman diyim dikkat edin hiç karışmayın kalabalığa valla aklıma ilk sen geldin :) soyları tükenmiyor şunların o kadar insanın Can'ına kıyıyorlar gebersinler inşallah hepsi
hayir canim 500 km uzagimmaral sen pariste miydin Allah sonumuzu hayretsin
Maral siz nasil geldiniz fransa ya eşim iyi frnasizca bilmiuo dedin ya ben almanya ya gelmek için kursa gittim şarttı ve eşim alman vatandaşı öyle kolay olmustuyok canim ben çok uzagim parise
saol dusuundugun için
ben bekarken geldim canimMaral siz nasil geldiniz fransa ya eşim iyi frnasizca bilmiuo dedin ya ben almanya ya gelmek için kursa gittim şarttı ve eşim alman vatandaşı öyle kolay olmustu
maasallah benimkide uyyor iki saatir :)Tam iki saat oldu hala uyuyor :)
Tanen aynısını Küba için de duydum :)allahim nereye gidiyor bu dunya boyle. cok zor zamanlar gecirmissindir. almanya disiplinli demokratik bir ulke ama o tip faşist insanlari da var tabiiki. ne olursa olsun guzel ulkem derdim onceden de burasi da git gide yasanacak yer olmaktan cikiyor. kendi memleketim icin bunlari soylemek ne aci..
en iyisi yeni zellandaya tasinalim biz vallahi orasi dunyadan cok farkli bi yermis herkes mutlu huzurlu oh mis
Oyy maşallah maşallah hep uykucu olsun.. Benimki de bir gün öyle olur inşallahTam iki saat oldu hala uyuyor :)
O da ben de uyumuyoruz maalesefAllahim bende uyanıyorum ama 12 kez çok fazla ayaz hiç uyumuyor demekki
Simdi az mi yoruluyoruz sanki dayaniriz canimAynen Can'ım o anda hemen geri alacaksın susunca tekrar.. Bir süre sonra Bebek yorulmuyormuş sonra yorgunluktan uyuyormuş..tabi onlardan önce biz yorulup pes etmezsek :))
Kuzum yaa masallah uyusunTam iki saat oldu hala uyuyor :)
masallah hepsine :)Maralim seni gordum iyi oldum,çok geçmiş olsun sabah haberleri izlerken bi nebze olsun haberdar oldum ama gelişmeleri takip edemedim..
Ne yapıyorsunuz kızlar bebisleriniz nasıl? Bizim tempo hareketli her zamanki gibi,oglan okula başladı bildiğiniz gibi,teakwandoya gidiyor,satranca gidiyor,ordan oraya peşinde kosturuyorum işte :)) ortanca kız hala daha bezli,tuvalete yapmayı reddediyor neyse bu ara biraz inzivaya cekildik havalar hafif ısınma yapsin tekrardan devam maceraya :) miniş de iki dış çıkardı altta gerisi yok daha, Fıkır Fıkır her tarafı dolaşıyor emekleyerek koltukta falan sıralıyor ama yürüme ibaresi yok daha :))
Ha bir de önce gece uykularından başlayın diyor, ikisi bir anda olmayacakmış, gece düzelşnce gündüze geçebilirmişiz..Simdi az mi yoruluyoruz sanki dayaniriz canim
onu gece hiç uyumayanlara demi$tir gunudz uyutmayin diye, aslinda çocugun uykusuna karismayin der, uyumak için size ihityaci yok cani nee zaman isterse uykusu geldiginde kendi uyur diyor .. tabi o cani isteme saatleri bizim i$imize gelmedigi için olaya el atma hakkimiz vardir herhaldeee :)Ha bir de önce gece uykularından başlayın diyor, ikisi bir anda olmayacakmış, gece düzelşnce gündüze geçebilirmişiz..
Benim sıkıntım gündüz sadece yarım saat uyuması, uyanınca bir daha uyumuyor, aöa o uykuda yetmiyor çünkü sürekli mızmızlanıyor..
Bir deMaRaL_ ın Kadir Tuğcusunun yazılarına baktım bi ton. Adam gündüz uykularını kesin demiş küçük bebeklere bile, yoksa gece iyi uyumaz demiş. Bir de hiç birşey fayda etmiyorsa o Zaman sipraktin diye bir alerji ilacı varmış 3-5 gün onu ver düzelir diyor. Tek yan etkisi uykuymuş ve iştah açıyormuş..
masallah hepsine :)
bu arada sen nasilsin bu kosturmaca icinde. ben okurken yoruldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?