Tamam veriyim bari doğrudur senin bilgine güvenmek lazımilaca bakdim canim kotrizon içeiryormus
o ilaçla geçtuyse baska ihtimal yok , atopik dermatit te$his kesinn
alerji olsa o kremle geçmezdi
yumurtayu ver kremi sur geçer yine dene bak gorurusun :)
bak bu bi alerjik dokuntu resmiTamam veriyim bari doğrudur senin bilgine güvenmek lazım
Yok böyle değil bizimki dediğin gibi atopik dermatit araştırdım şimdi biraz ben de peki merhemi bırakayım mı devam edeyim mi sencebak bu bi alerjik dokuntu resmi Eki Görüntüle 1690122
geçince birakYok böyle değil bizimki dediğin gibi atopik dermatit araştırdım şimdi biraz ben de peki merhemi bırakayım mı devam edeyim mi sence
Aman Allah göstermesin diğer hastalıkları ihtiyacımız olmaz inşAllah hiçbirimizin bu resimlerebu arada resim benim ar$ivimden :)
boyle degiisik resimleri kaydederim ben , kesin te$his konulmus olanlari yani :)))
6. haftalik , su çiçegim falan da var :))))
benim anlamadigim aile dr u niye sana açiklama yapmak zahmetind ebulunmuyorYok böyle değil bizimki dediğin gibi atopik dermatit araştırdım şimdi biraz ben de peki merhemi bırakayım mı devam edeyim mi sence
Anladım canım tamamgeçince birak
tekrarlayinca yine sur
bi kere surdun mesela bi dahaki sefere kaybiolduysa baska surme
in$allah canimAman Allah göstermesin diğer hastalıkları ihtiyacımız olmaz inşAllah hiçbirimizin bu resimlere
Biz doğudayız canım iyi bir aile hekimimiz vardı o gitti yerine yeni bi doktor gelmiş suratsızın biri hoşgeldiniz diyorum yüzüme bakıyor uzaydan gelmiş gibi bakıp ilaç yazdı hiçbirşey demeden kaç defa süreceğimi nasıl kullanacağımı bile söylemedi ben de yanındaki hemşireye sordum iğne yaparken doktor konuşmuyor bişey demedi beratın koluna dedim o zamanla konuşur dedi yeni geldi dedi sen onu terletme filan dedi hemşire merkeze gitmemiz lazım çocuk doktoru için biz küçük bi ilçedeyiz 1 saatlik yol yani bir de belki geçer diye de gitmedim özele artıkbenim anlamadigim aile dr u niye sana açiklama yapmak zahmetind ebulunmuyor
"bu çocuk atopik dermatit olmu$
nemli kalmasin guzel kurula, geceena kdr havuz deniz vs girmesin
bu ilç kortizonlu soyle boyle kullan demek" kaç dakkaisni alacakkiii
Benim arkadaşın çocuğunu da bi çocuk korkutmuş ne yaptıysa çocuk ne derse dinliyor diyordu.gitme yanina diyor gitmek zorunda hissediyor diyordu,o cocukla oynamaya basladiktan sonra CIS kaka kaçırmaya baslamis,.sonunda taşındı.ayırdı ama çocuk daha tam düzelmedi.ne yapıyorlar nasıl korkutuyorlar bilmem,o da çocuk Baksan aama.Cami diyorsun bilmem ki senin durumunda napmali.illa sataşır çocuk.taktiysa kafaya.Kızzlar bugunlerın kıymetını bılın en kolay zamanları
Oglumun okulldakı ayırdıgım arkadası simdıde camıde buldu bızı.
avazım çıkdıgı kdr bagurmak bıde o çocugu dovmek ıstıyorum.delırttı benı ıkı senedır .
hıç bı yol bulamıyorum oglumu korkutmuş sındırmiş,istemeyerek yanına gıdıyor cagırınca.
30 yasındayım ılk defa bı çocukdan nefret edıyırum.ben asla kın tutmam ,bıgun bı çocuga kın gudecegım aklıma gelmezdı.
çocugumun dını egıtım almasını ıstuyırum ama bacak kdr çocuk zehur edıyor herseyı.kımse benu anlamıyor,çocuk onlar dıyolar.begenmıyorsan gonderne dıyolar.
Napayım ben bi yol gosterın.çocuklar ellerle karsılasınca bu uykusyzluk fln dert bıle sayılmıyorkı((((($
@Tiramisu35vahide1204 bakın hele sızunkıler buyuk yol gosterın
Advantan bize pisikte vermişti.hemşire eltim bunu fazla kullanma dedi.birşeyler var dedi içinde ama unuttum.ileri derecede olursa sur ama uzun sure kullanma demistiAdvantan verdi doktor bir kaç gün sürünce geçiyor bırakınca tekrarlıyor ne yapayım ben şimdi kullansam mı kullanmasam mı artık yumurtayı da kestim alerjiktir diye iştahı da yok bişey yemiyor yumurtayı da kesince iyi beslenemiyor gibime geliyor ne yapacağımı bilemedim
Su çiçeği aşısını olsun sonra geçirsin su çiçeğiniin$allah canim
çocukluk donemi hastaliklarli onlar illaki bigun geçireceler su çiçegini vs :)
ne kdr erken o kdr iyi aslinda su çieçgi için :)
Alakasız alıntı oldu ama senin kuzunun parmağı Nasıl oldu? Geçti mi?in$allah canim
çocukluk donemi hastaliklarli onlar illaki bigun geçireceler su çiçegini vs :)
ne kdr erken o kdr iyi aslinda su çieçgi için :)
Zaten çok kullanma taraftarı değilim de kızarıklığı görünce de dayanamıyorum geçince bırakayım olursa yine süreyim bari maralın dediği gibiAdvantan bize pisikte vermişti.hemşire eltim bunu fazla kullanma dedi.birşeyler var dedi içinde ama unuttum.ileri derecede olursa sur ama uzun sure kullanma demisti
Kortizonlu kremler uzun süreli kullanımda derinin bütünlüğünü bozup deride incelme yapıp başka cilt hastalıklarına yol açabiliyorlar.ama bu baya düzenli ve uzun sureli kullanımda.bir de sürdükten sonra ellerini mutlaka yıka,elinde krem kalmasın.çünkü aynı şey senin cildin için de geçerli.doktor arkadaşım anlatmıştı bunları, ordan biliyorum kortizonlu krem olayını.Zaten çok kullanma taraftarı değilim de kızarıklığı görünce de dayanamıyorum geçince bırakayım olursa yine süreyim bari maralın dediği gibi
Çok kötü keşke mecbur kalmasak valla ben doğduğundan beri hiç ilaç vermedim ona (sünnet olduktan sonraki ağrı kesici hariç :) ilacın her türlüsüne karşıyım genel olarakKortizonlu kremler uzun süreli kullanımda derinin bütünlüğünü bozup deride incelme yapıp başka cilt hastalıklarına yol açabiliyorlar.ama bu baya düzenli ve uzun sureli kullanımda.bir de sürdükten sonra ellerini mutlaka yıka,elinde krem kalmasın.çünkü aynı şey senin cildin için de geçerli.doktor arkadaşım anlatmıştı bunları, ordan biliyorum kortizonlu krem olayını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?