2015 Şubat Anneleri

ilaca bakdim canim kotrizon içeiryormus
o ilaçla geçtuyse baska ihtimal yok , atopik dermatit te$his kesinn
alerji olsa o kremle geçmezdi
yumurtayu ver kremi sur geçer yine dene bak gorurusun :)
Tamam veriyim bari doğrudur senin bilgine güvenmek lazım

bu arada resim benim ar$ivimden :)
boyle degiisik resimleri kaydederim ben , kesin te$his konulmus olanlari yani :)))
6. haftalik , su çiçegim falan da var :))))

Yok böyle değil bizimki dediğin gibi atopik dermatit araştırdım şimdi biraz ben de peki merhemi bırakayım mı devam edeyim mi sence
geçince birak
tekrarlayinca yine sur

bi kere surdun mesela bi dahaki sefere kaybiolduysa baska surme

bu arada resim benim ar$ivimden :)
boyle degiisik resimleri kaydederim ben , kesin te$his konulmus olanlari yani :)))
6. haftalik , su çiçegim falan da var :))))
Aman Allah göstermesin diğer hastalıkları ihtiyacımız olmaz inşAllah hiçbirimizin bu resimlere

Yok böyle değil bizimki dediğin gibi atopik dermatit araştırdım şimdi biraz ben de peki merhemi bırakayım mı devam edeyim mi sence
benim anlamadigim aile dr u niye sana açiklama yapmak zahmetind ebulunmuyor
"bu çocuk atopik dermatit olmu$
nemli kalmasin guzel kurula, geceena kdr havuz deniz vs girmesin
bu ilç kortizonlu soyle boyle kullan demek" kaç dakkaisni alacakkiii

Aman Allah göstermesin diğer hastalıkları ihtiyacımız olmaz inşAllah hiçbirimizin bu resimlere
in$allah canim
çocukluk donemi hastaliklarli onlar illaki bigun geçireceler su çiçegini vs :)
ne kdr erken o kdr iyi aslinda su çieçgi için :)

MaRaL_ burda drlar konusmaz bole bi durum var. Evet dermatit bizimki de. Bende de var krem suruom gecio sonra yine cikio. Stres yapinca artio vs.

Biz doğudayız canım iyi bir aile hekimimiz vardı o gitti yerine yeni bi doktor gelmiş suratsızın biri hoşgeldiniz diyorum yüzüme bakıyor uzaydan gelmiş gibi bakıp ilaç yazdı hiçbirşey demeden kaç defa süreceğimi nasıl kullanacağımı bile söylemedi ben de yanındaki hemşireye sordum iğne yaparken doktor konuşmuyor bişey demedi beratın koluna dedim o zamanla konuşur dedi yeni geldi dedi sen onu terletme filan dedi hemşire merkeze gitmemiz lazım çocuk doktoru için biz küçük bi ilçedeyiz 1 saatlik yol yani bir de belki geçer diye de gitmedim özele artık

Benim arkadaşın çocuğunu da bi çocuk korkutmuş ne yaptıysa çocuk ne derse dinliyor diyordu.gitme yanina diyor gitmek zorunda hissediyor diyordu,o cocukla oynamaya basladiktan sonra CIS kaka kaçırmaya baslamis,.sonunda taşındı.ayırdı ama çocuk daha tam düzelmedi.ne yapıyorlar nasıl korkutuyorlar bilmem,o da çocuk Baksan aama.Cami diyorsun bilmem ki senin durumunda napmali.illa sataşır çocuk.taktiysa kafaya.

Advantan bize pisikte vermişti.hemşire eltim bunu fazla kullanma dedi.birşeyler var dedi içinde ama unuttum.ileri derecede olursa sur ama uzun sure kullanma demisti

Advantan bize pisikte vermişti.hemşire eltim bunu fazla kullanma dedi.birşeyler var dedi içinde ama unuttum.ileri derecede olursa sur ama uzun sure kullanma demisti
Zaten çok kullanma taraftarı değilim de kızarıklığı görünce de dayanamıyorum geçince bırakayım olursa yine süreyim bari maralın dediği gibi

vahide1204 benim oğlan da dişlerini sürtüyor birbirine.içim öyle kötü oluyor ki.yapma oğlum hayır oğlum falan diyorum ama dinleyen yok tabi.Geçicidir inşallah.

Bir de oğlum son 10 gündür parmaklarını ağzına sokup öğürtüyor kendini sonra da gülüyor.Mesela parkyatağına koyuyorum wc ye giderken falan.yatağın kenarlarını ağzına dayayıp öğürtüyor sürekli kendini.Hatta bu yüzden 1 kere de kustu.oyun yaptı sanki.ya da dikkat çekmek için mi yapıyor anlamadım.

Daha önce böyle bişey yaşayan yada duyan oldu mu? Ne yapmam lazım giderek arttırıyor yapmayı çünkü.

Berat rendelenmiş yarım elmasını yedi ve uyudu ben de yatayım bakalım ne kadar uyuyabilecez

Zaten çok kullanma taraftarı değilim de kızarıklığı görünce de dayanamıyorum geçince bırakayım olursa yine süreyim bari maralın dediği gibi
Kortizonlu kremler uzun süreli kullanımda derinin bütünlüğünü bozup deride incelme yapıp başka cilt hastalıklarına yol açabiliyorlar.ama bu baya düzenli ve uzun sureli kullanımda.bir de sürdükten sonra ellerini mutlaka yıka,elinde krem kalmasın.çünkü aynı şey senin cildin için de geçerli.doktor arkadaşım anlatmıştı bunları, ordan biliyorum kortizonlu krem olayını.

Çok kötü keşke mecbur kalmasak valla ben doğduğundan beri hiç ilaç vermedim ona (sünnet olduktan sonraki ağrı kesici hariç :) ilacın her türlüsüne karşıyım genel olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…