2015 Şubat Anneleri

hayir yumurtayla ilgisi yok atopik egzamaysa. doktoruna gidince goster tabiiki.
ciltle alakali bi durum bazi bebelerde oluyo bense advantan merhem kullandim bi sure mecbur.

haci sakir toz sabun kullan bi de utule esyalarini.

Kizlar bugun ilk kez yatir kaldir metodunu uyguladim. Aslinda fena degildi. 35dkda falan uyudu ama yuzustune yakin bi poziayonda uyuya kalmisti. Bi gittim yanindan 5 dk gecmeden kiyamet koptu. Yuzustu donmus tamamen o yuzden de korkmus. Cunku benim kizin en buyuk korkusu yuzustu kalmak dogdugundan beri. Icim gitti aglamasina ama taviz vermedim sakinlesince yine yatirdim yani yatir kaldira devam ettim bi 5 dk sonra uyudu tekrar. Tabi uykusunda hala ic cekiyor yavrum. Sabirli olmaliyim. gelincikgibi bakalim Ayaz ne yapacak bugun ikinci gun onun

oyle boyle buyuyecelerler cidden.
ama sunu anladim en azindan 1 yil bi duzen oturtmaya vs calismiycam. belli bi duzen oturtmaya calisiyorum hop dis cikiyi hop aşı zamani derken basa sariyoruz. azcik daha derdini anlatabilsin bakalim..

Hoşbuldum sizleri çok yakın hissediyorum kendime buraya yazmakta biraz geç kalmış olsam da hamileliğimden beri yazdıklarınızı okuduğum için sizleri tanıyorum hiç yabancılık çekmiyorum
o kadar zaman takip etsem ben yazmadan hayatta duramazdim catlardim

Olabilir cnm. Bizimki beyaz sarisin bi bebek ztn daha yatkin olurmus alerjiye. Dikkat ediorum islak veya terli tutmuorum. Cok kotu olmustu bi ara kanamisti o zmn krem surmustum sadece
evet acik tenlilerde daha cok oluyor egzama.
bizim kiz da bembeyaz ve sarisin.

en azindan dogru te$his koymu$ iyimser olalim demi :)

yok canim bunun için ozele gotmene gerek yok, ozele gidincede benim dediklerimi diycek zaten :)
sen dikkat et terletmezsen nemli kalmaz iste
bacaklrini kontorl et oradaki diz altindada oluyor bazn kizimin orada çok olurdu
ozelede ile bi isiniz dustugunde gittiginde gosterirsin belki o zamana geeçer bile kendiliginden
ben dr dr gezdim , en sonunda dermatologa goturdum
adam guldu benim telasimi gorunce :)
dermtolog için çok siradan biseydi kizimdaki egzama :)

Su çiçeği aşısını olsun sonra geçirsin su çiçeğini
ben a$i yaptirdim
iki sene once butun okul su çieçgi oldu ogtretmenler vve bnm çocuklar hariç
fransada su çiçegi asisi takvimde deil ben kendi istegimle yaptimristim
buyuk ihtimalle okulda bi benim çcouklar a$iliydi

oyle boyle buyuyecelerler cidden.
ama sunu anladim en azindan 1 yil bi duzen oturtmaya vs calismiycam. belli bi duzen oturtmaya calisiyorum hop dis cikiyi hop aşı zamani derken basa sariyoruz. azcik daha derdini anlatabilsin bakalim..
Aynen ben de aynı şekilde düşünüyorum.Sürekli değişim halindeler,onlara da yazık,Nasıl zorlanıyorlar kimbilir.Diş,aşı,ayrılık kaygısı,uyku bozukluğu,yepyeni gıdalar falan.Dilleri olsa da bi konuşsalar.

atopik dermatite deniz cok iyi geliyo. hatta doktorum denize sok dedi. yazin burda iki uc kez girdik o kadar iyi geldi ki gecti tamamen.

ya sata$ma gibide deil tam
gel oynayalim diye çekiyormu$ oglumu , hoca oyle diyor
benimle oynamazsan doveriim diyor çocuga tokat keskeniyor yaa aklima geldikçe deliriyorum
ayni okulda siniftalardi iki sene, gecen sene yazdim yaa hep
ogretmenle mudurle konustum sinifi ayirdilar
simdide camide karsima çikdi orda tek sinif var hoca sinfi ayiramazki zaten tek basina
kizim 1.5 yilidr duzenli giidyor camiye su an benden guzel okuyor kurani kerimi,yani guzel ogretiyolar çocugumu bundan mahrum birakammam bi velet yuzunden

ya belki kiacaksiniz bana ama çocugun kolunu kiviurmakdan ben bikdim o yapmakdan bikmadi
oglum artik konuyu kapattiuruyor tamam anne diye
herkes annesini hedef gostyeiryor konu$ çocuguyla konu$sun diye
ya çocugun umrunda deilkiii anasi babasii dedesi atasii, kadin hiçbisey yapamiyor sozunu dinletemiyor konussam nolucak
kizarim kizdim diyecek konu kapanacak Allahimmm yarabbimm (((

bugun o çocukdan kurtul, istemediginde hayir de seni çekemesin sana ipad alicam dedim
en karsi oldugum sey çocugun elinde ipad ama dedigimi yaparsa alicam

Zaten çok kullanma taraftarı değilim de kızarıklığı görünce de dayanamıyorum geçince bırakayım olursa yine süreyim bari maralın dediği gibi
kortizon u kastediyor vahide içinde ki seyler diye
mecbur oldugu için kullaniyoruz zaten, o yuzden gecer geçmez kullanmayi birakiyoruz

Canımcım çok güzel bir başlangıç bence! Evet ağlamaları kötü ama Zaman'la azalacak hem ayaz öyle aşırı ağlamıyor.. Bugün erken uydu 8de bu sefer yarısı kadar sürdü dünkinden.. Bakalım kaçta uyanacak.. Ama Bu metodu iyice uykusu gelince yaptım iki gündür.. Duru'nun da çok gelmiş miydi?

Bi de Canım anneme gideceğim demişsin ya.. Her yerde şey yazıyor; uyku eğitimi konusunda istendik davranış oluşana kadar hep aynı ortamda uyutun. Şimdi sen de en iyisi bitene kadar kal annende

ah ne guzel olurduu :)
sen nerde yasiyordun?
keske birbirimize yakin olsak hepimiz bulusurduk gider gelirdik
Çorum'da yaşıyorum canım.. Walla çok isterdim sen Trabzon'da mıydın? Çalışıyor olmasam eşimle gelirdim walla o bir aydır her hafta gidiyor Trabzon'a hafta sonuna geliyor..

evet derdini anlatamamak ve bizim de caresiz kalmamiz cok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…