hepsi ayri cins bu bebelerinBen sallamadım da noldu canım uyumayan uyumuyor :₺
hayir yumurtayla ilgisi yok atopik egzamaysa. doktoruna gidince goster tabiiki.Hm anladım canım sağol pamuklu tüm kıyafetleri buna dikkat ediyorum yumuşatıcı da kullanmıyorum çok dikkat ediyorum ama oluyor yine de işte ama zeytin yağı sürmek iyi fikir süreyim onu merhemden iyidir en azından bir de yumurtayı kestim ya başlasam mı tekrar yoksa vermemeye devam mı etsem bilemedim ilgisi yoktur heralde yumurtayla değil mi
oyle boyle buyuyecelerler cidden.Canım Bebekten bebeğe değişiyor bu durum biraz.Bizimki de 3 ay kolikti.Hem de Nasıl.Ama sallanmaktan hiç hoşlanmadı.Sallamaya kalkınca daha çok ağlıyordu.Şimdi bile arada deniyorum,büyüdü ya belki sever diye yok mümkün değil.ya ağlıyor ya da oyun sanıp gülmeye başlıyor.Değişik bunlar yaa))
o kadar zaman takip etsem ben yazmadan hayatta duramazdim catlardimHoşbuldum sizleri çok yakın hissediyorum kendime buraya yazmakta biraz geç kalmış olsam da hamileliğimden beri yazdıklarınızı okuduğum için sizleri tanıyorum hiç yabancılık çekmiyorum
evet acik tenlilerde daha cok oluyor egzama.Olabilir cnm. Bizimki beyaz sarisin bi bebek ztn daha yatkin olurmus alerjiye. Dikkat ediorum islak veya terli tutmuorum. Cok kotu olmustu bi ara kanamisti o zmn krem surmustum sadece
ah ne guzel olurduu :)O zaman hadı buluşalım bir kahve içelim :))
en azindan dogru te$his koymu$ iyimser olalim demi :)Biz doğudayız canım iyi bir aile hekimimiz vardı o gitti yerine yeni bi doktor gelmiş suratsızın biri hoşgeldiniz diyorum yüzüme bakıyor uzaydan gelmiş gibi bakıp ilaç yazdı hiçbirşey demeden kaç defa süreceğimi nasıl kullanacağımı bile söylemedi ben de yanındaki hemşireye sordum iğne yaparken doktor konuşmuyor bişey demedi beratın koluna dedim o zamanla konuşur dedi yeni geldi dedi sen onu terletme filan dedi hemşire merkeze gitmemiz lazım çocuk doktoru için biz küçük bi ilçedeyiz 1 saatlik yol yani bir de belki geçer diye de gitmedim özele artık
geçti canm sukurAlakasız alıntı oldu ama senin kuzunun parmağı Nasıl oldu? Geçti mi?
ben a$i yaptirdimSu çiçeği aşısını olsun sonra geçirsin su çiçeğini
bu kurdeşen. on metre oteden tanirimbak bu bi alerjik dokuntu resmi Eki Görüntüle 1690122
Aynen ben de aynı şekilde düşünüyorum.Sürekli değişim halindeler,onlara da yazık,Nasıl zorlanıyorlar kimbilir.Diş,aşı,ayrılık kaygısı,uyku bozukluğu,yepyeni gıdalar falan.Dilleri olsa da bi konuşsalar.oyle boyle buyuyecelerler cidden.
ama sunu anladim en azindan 1 yil bi duzen oturtmaya vs calismiycam. belli bi duzen oturtmaya calisiyorum hop dis cikiyi hop aşı zamani derken basa sariyoruz. azcik daha derdini anlatabilsin bakalim..
atopik dermatite deniz cok iyi geliyo. hatta doktorum denize sok dedi. yazin burda iki uc kez girdik o kadar iyi geldi ki gecti tamamen.benim anlamadigim aile dr u niye sana açiklama yapmak zahmetind ebulunmuyor
"bu çocuk atopik dermatit olmu$
nemli kalmasin guzel kurula, geceena kdr havuz deniz vs girmesin
bu ilç kortizonlu soyle boyle kullan demek" kaç dakkaisni alacakkiii
ya sata$ma gibide deil tamBenim arkadaşın çocuğunu da bi çocuk korkutmuş ne yaptıysa çocuk ne derse dinliyor diyordu.gitme yanina diyor gitmek zorunda hissediyor diyordu,o cocukla oynamaya basladiktan sonra CIS kaka kaçırmaya baslamis,.sonunda taşındı.ayırdı ama çocuk daha tam düzelmedi.ne yapıyorlar nasıl korkutuyorlar bilmem,o da çocuk Baksan aama.Cami diyorsun bilmem ki senin durumunda napmali.illa sataşır çocuk.taktiysa kafaya.
havuzmuyduki o zaman yasakladigiatopik dermatite deniz cok iyi geliyo. hatta doktorum denize sok dedi. yazin burda iki uc kez girdik o kadar iyi geldi ki gecti tamamen.
kortizon u kastediyor vahide içinde ki seyler diyeZaten çok kullanma taraftarı değilim de kızarıklığı görünce de dayanamıyorum geçince bırakayım olursa yine süreyim bari maralın dediği gibi
bendeeeeeeeeo kadar zaman takip etsem ben yazmadan hayatta duramazdim catlardim
Canımcım çok güzel bir başlangıç bence! Evet ağlamaları kötü ama Zaman'la azalacak hem ayaz öyle aşırı ağlamıyor.. Bugün erken uydu 8de bu sefer yarısı kadar sürdü dünkinden.. Bakalım kaçta uyanacak.. Ama Bu metodu iyice uykusu gelince yaptım iki gündür.. Duru'nun da çok gelmiş miydi?Kizlar bugun ilk kez yatir kaldir metodunu uyguladim. Aslinda fena degildi. 35dkda falan uyudu ama yuzustune yakin bi poziayonda uyuya kalmisti. Bi gittim yanindan 5 dk gecmeden kiyamet koptu. Yuzustu donmus tamamen o yuzden de korkmus. Cunku benim kizin en buyuk korkusu yuzustu kalmak dogdugundan beri. Icim gitti aglamasina ama taviz vermedim sakinlesince yine yatirdim yani yatir kaldira devam ettim bi 5 dk sonra uyudu tekrar. Tabi uykusunda hala ic cekiyor yavrum. Sabirli olmaliyim.gelincikgibi bakalim Ayaz ne yapacak bugun ikinci gun onun
Çorum'da yaşıyorum canım.. Walla çok isterdim sen Trabzon'da mıydın? Çalışıyor olmasam eşimle gelirdim walla o bir aydır her hafta gidiyor Trabzon'a hafta sonuna geliyor..ah ne guzel olurduu :)
sen nerde yasiyordun?
keske birbirimize yakin olsak hepimiz bulusurduk gider gelirdik
evet derdini anlatamamak ve bizim de caresiz kalmamiz cok zor..Aynen ben de aynı şekilde düşünüyorum.Sürekli değişim halindeler,onlara da yazık,Nasıl zorlanıyorlar kimbilir.Diş,aşı,ayrılık kaygısı,uyku bozukluğu,yepyeni gıdalar falan.Dilleri olsa da bi konuşsalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?