Yatak keyfi çok güzel oluyor sabahları bi neseler bi sebeklikler . O zaman canimin açısından bişey anlamadım ama şimdi ayrı kalsak olurum benevet kuvozde kalan bebekler kendi kendine uyumayi mecbur ogreniyolar. cok zor anne kokusundan mahrum daha minicikbelki de ondan cok duskun size. tabii sizde kotu hissetmesin diye ayirmadiniz hic.
bazen de diyorum ne zaman gelecek bu gunler tadini cikaralim. gerci bizimkinin yataginda yatma sorunu yok cok sukur. hic yanima almadim ama sabahlari uyaninca beraber yatak keyfi yapiyoryz hep.
vallahi sen iyi dayanmissin yerinde olsam annesi laftan anlamiyo mu bagirir cagirirdim agzinin payini verirdim.ya sata$ma gibide deil tam
gel oynayalim diye çekiyormu$ oglumu , hoca oyle diyor
benimle oynamazsan doveriim diyor çocuga tokat keskeniyor yaa aklima geldikçe deliriyorum
ayni okulda siniftalardi iki sene, gecen sene yazdim yaa hep
ogretmenle mudurle konustum sinifi ayirdilar
simdide camide karsima çikdi orda tek sinif var hoca sinfi ayiramazki zaten tek basina
kizim 1.5 yilidr duzenli giidyor camiye su an benden guzel okuyor kurani kerimi,yani guzel ogretiyolar çocugumu bundan mahrum birakammam bi velet yuzunden
ya belki kiacaksiniz bana ama çocugun kolunu kiviurmakdan ben bikdim o yapmakdan bikmadi
oglum artik konuyu kapattiuruyor tamam anne diye
herkes annesini hedef gostyeiryor konu$ çocuguyla konu$sun diye
ya çocugun umrunda deilkiii anasi babasii dedesi atasii, kadin hiçbisey yapamiyor sozunu dinletemiyor konussam nolucak
kizarim kizdim diyecek konu kapanacak Allahimmm yarabbimm(((
bugun o çocukdan kurtul, istemediginde hayir de seni çekemesin sana ipad alicam dedim
en karsi oldugum sey çocugun elinde ipad ama dedigimi yaparsa alicam
evet canim. ah ne guzel olurdu. is icin geliyor herhalde?Çorum'da yaşıyorum canım.. Walla çok isterdim sen Trabzon'da mıydın? Çalışıyor olmasam eşimle gelirdim walla o bir aydır her hafta gidiyor Trabzon'a hafta sonuna geliyor..
gecti gitti dusunme simdi :)Yatak keyfi çok güzel oluyor sabahları bi neseler bi sebeklikler . O zaman canimin açısından bişey anlamadım ama şimdi ayrı kalsak olurum ben
yok yaseminimvallahi sen iyi dayanmissin yerinde olsam annesi laftan anlamiyo mu bagirir cagirirdim agzinin payini verirdim.
İş için evet Canım.. Aynen büyük şehirler dışında yok galiba..evet canim. ah ne guzel olurdu. is icin geliyor herhalde?
ayni sehirde yasayanimiz cok az sanirim. istanbul izmir ankara gibi sehirleri saymiyorum tabiiki :)
Hm anladım canım sağol pamuklu tüm kıyafetleri buna dikkat ediyorum yumuşatıcı da kullanmıyorum çok dikkat ediyorum ama oluyor yine de işte ama zeytin yağı sürmek iyi fikir süreyim onu merhemden iyidir en azından bir de yumurtayı kestim ya başlasam mı tekrar yoksa vermemeye devam mı etsem bilemedim ilgisi yoktur heralde yumurtayla değil mi
Bbnm kizimin sut ve urunlerine alerjisi var 2 aylikken ishal oldu mukus fln geeci bizde ciltte belieti olmadi ama takip ettigim alerji sitesinde bebeklerinde egzema olanlar var alerjiden olanlar geeci doktorlae bilir tabi ama aklinizda olsun yinede blkide birsey dokunuyorde bebislereBizimkinde de olmustu bebeklerde olur bisi yapma kendiliginden gecer demisti ole oldu valla bi ara baktim gecmis. Simdi de sirtinda sivilce gibi seyler var.
Çocuğu bir pedagoga götürse anne keşke, yanı bu davranışın kaynağını bulmak lazım, ki aileden kaynaklanan birşey olması çok muhtemel..yok yaseminim
annesinin suçu deil
çocuk gorulmmemis bisey
annesi kiziyor ,babasida kiziyor diyor
anne babanin çocuk uzerinde otoritesi yok ,çocukda korku yok hiçbisekilde
okulda butun gun cezali bi odada oturan bi çocuk dusunebilirmusun
5 gun okulun 3 unu bi odada tek basina cezali oalrak geçiriyor
annesi çaresiz hiçbisey yapamiyor keske sorun anne baba olsaydi
hoppala :)))bu kurdeşen. on metre oteden tanirim
ilacimi icmezsem mutemadiyen tum vucudumu sardigi icin :)))
geecn sene ogrtemen tavsiye etti n goturcem dedi ama goturmedi galibaÇocuğu bir pedagoga götürse anne keşke, yanı bu davranışın kaynağını bulmak lazım, ki aileden kaynaklanan birşey olması çok muhtemel..
Sevindim canim aferin Ayaz'a. Icim bi kotu oldu aglayinca cok icli aglayip kaskati oluyo bazen. Yuzustu dondugunde de oyle oldu yazik. Yani canim koydugumda kendi uyuyana kadar mi kalmaliyim burda?Canımcım çok güzel bir başlangıç bence! Evet ağlamaları kötü ama Zaman'la azalacak hem ayaz öyle aşırı ağlamıyor.. Bugün erken uydu 8de bu sefer yarısı kadar sürdü dünkinden.. Bakalım kaçta uyanacak.. Ama Bu metodu iyice uykusu gelince yaptım iki gündür.. Duru'nun da çok gelmiş miydi?
Bi de Canım anneme gideceğim demişsin ya.. Her yerde şey yazıyor; uyku eğitimi konusunda istendik davranış oluşana kadar hep aynı ortamda uyutun. Şimdi sen de en iyisi bitene kadar kal annende
Can'ım Azra bugün daha kötü oldu sesi iyice gitti ağladığını duyamayacak kadar kısık acayip öksürüyor doktora gitmemek için direndim ama olmucam sanırım böyle ne yaptıysam kesemedim köyü olduğu için yemeği bile reddediyor yarın gidip bi kulak burun Boğaz'a göstercem burnu şıpır şıpr akıyor geceleri ateşi çıkıyor uyuyamıyor doğru dürüstBugun daha ıyı olucak azra .demıştın dersın
Bı keresıbde benm oglan cok kotuydu.otekı odadan duyyordun hırıltıyı cıgerler dolmuş.ballu lımon verdıgım esnada oksuruk tuttu bırdwn dedıgın gıbı kustu balgam bı avuc tu nerdeyse :).sonra duzeldı yavaş yavaş.buyuk oglum du bu,en az on kere bronşıyolut. Bes jere de bromşut olmuştur cok zordu vebeklıgı doktordan çıkmazdım.şimdı oyle saglamkı bagısıklık bugunumuze çokkk şukur.ALlah beterınden kırusun
Bu taraflarda olsaniz keske. Buralarda da kimse yok. Kocaelideyim benİş için evet Canım.. Aynen büyük şehirler dışında yok galiba..
Bana en yakınmery60 sanırım, değil mi öğretmenim :))
oksuruk nasil olduCan'ım Azra bugün daha kötü oldu sesi iyice gitti ağladığını duyamayacak kadar kısık acayip öksürüyor doktora gitmemek için direndim ama olmucam sanırım böyle ne yaptıysam kesemedim köyü olduğu için yemeği bile reddediyor yarın gidip bi kulak burun Boğaz'a göstercem burnu şıpır şıpr akıyor geceleri ateşi çıkıyor uyuyamıyor doğru dürüst
Yazık çocuğa, öyle bir annede böyle olması normal.. Çocuklar boşuna bişi yapmaz, kendisini rahatsız eden bir şeye karşı tepki olarak yapıyordur.. Uzman yardımı lazım ama gel de anlatgeecn sene ogrtemen tavsiye etti n goturcem dedi ama goturmedi galiba(
sikayet geldiginde dovuyor galba annesi
offff
iyide benim çocugumun suçu neeYazık çocuğa, öyle bir annede böyle olması normal.. Çocuklar boşuna bişi yapmaz, kendisini rahatsız eden bir şeye karşı tepki olarak yapıyordur.. Uzman yardımı lazım ama gel de anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?