2015 Şubat Anneleri

Yatak keyfi çok güzel oluyor sabahları bi neseler bi sebeklikler . O zaman canimin açısından bişey anlamadım ama şimdi ayrı kalsak olurum ben

vallahi sen iyi dayanmissin yerinde olsam annesi laftan anlamiyo mu bagirir cagirirdim agzinin payini verirdim.

Çorum'da yaşıyorum canım.. Walla çok isterdim sen Trabzon'da mıydın? Çalışıyor olmasam eşimle gelirdim walla o bir aydır her hafta gidiyor Trabzon'a hafta sonuna geliyor..
evet canim. ah ne guzel olurdu. is icin geliyor herhalde?
ayni sehirde yasayanimiz cok az sanirim. istanbul izmir ankara gibi sehirleri saymiyorum tabiiki :)

vallahi sen iyi dayanmissin yerinde olsam annesi laftan anlamiyo mu bagirir cagirirdim agzinin payini verirdim.
yok yaseminim
annesinin suçu deil
çocuk gorulmmemis bisey
annesi kiziyor ,babasida kiziyor diyor
anne babanin çocuk uzerinde otoritesi yok ,çocukda korku yok hiçbisekilde
okulda butun gun cezali bi odada oturan bi çocuk dusunebilirmusun
5 gun okulun 3 unu bi odada tek basina cezali oalrak geçiriyor
annesi çaresiz hiçbisey yapamiyor keske sorun anne baba olsaydi

gecen gun matketde girmis arkadas o çocugu ve annesini
elinden SIKICA tutuyormus anne
diger çocuklari arabada birakmis iki dk girip çikmak için, ( buyuk oglu var 9 yasinda )
onu birakamamis el frenini fln indirir durmaz demis
kimin aklina gelir el freni, benim çocuklar anca dirkesiyon çevirir one otursa :)

Bizimkinde de olmustu bebeklerde olur bisi yapma kendiliginden gecer demisti ole oldu valla bi ara baktim gecmis. Simdi de sirtinda sivilce gibi seyler var.
Bbnm kizimin sut ve urunlerine alerjisi var 2 aylikken ishal oldu mukus fln geeci bizde ciltte belieti olmadi ama takip ettigim alerji sitesinde bebeklerinde egzema olanlar var alerjiden olanlar geeci doktorlae bilir tabi ama aklinizda olsun yinede blkide birsey dokunuyorde bebislere

Çocuğu bir pedagoga götürse anne keşke, yanı bu davranışın kaynağını bulmak lazım, ki aileden kaynaklanan birşey olması çok muhtemel..

Çocuğu bir pedagoga götürse anne keşke, yanı bu davranışın kaynağını bulmak lazım, ki aileden kaynaklanan birşey olması çok muhtemel..
geecn sene ogrtemen tavsiye etti n goturcem dedi ama goturmedi galiba (

sikayet geldiginde dovuyor galba annesi
offff

bide kimse beni annlamiyor
annesine soyle , çocuguna soyle oynamasin diyolar
çocuk zaten tehdit yuzunden gidiyor yanina

bugun kaçmis babasinin yanina gitmis oglum veli toplantiis vardi esim ordaydi
esim ogluma gitmek istemiyonmu delis hayir yanitini alinca da kizmis çocuga git diye aninda kaybolmuu$

herzmaan yaninda olamayiz oglumun cesaretlenmesi lazim ama nasil

Sevindim canim aferin Ayaz'a. Icim bi kotu oldu aglayinca cok icli aglayip kaskati oluyo bazen. Yuzustu dondugunde de oyle oldu yazik. Yani canim koydugumda kendi uyuyana kadar mi kalmaliyim burda?

Can'ım Azra bugün daha kötü oldu sesi iyice gitti ağladığını duyamayacak kadar kısık acayip öksürüyor doktora gitmemek için direndim ama olmucam sanırım böyle ne yaptıysam kesemedim köyü olduğu için yemeği bile reddediyor yarın gidip bi kulak burun Boğaz'a göstercem burnu şıpır şıpr akıyor geceleri ateşi çıkıyor uyuyamıyor doğru dürüst

oksuruk nasil oldu
kusma baska olmadi ama demi
gotur bakalim bisey atlama için rahat etsin

geecn sene ogrtemen tavsiye etti n goturcem dedi ama goturmedi galiba (

sikayet geldiginde dovuyor galba annesi
offff
Yazık çocuğa, öyle bir annede böyle olması normal.. Çocuklar boşuna bişi yapmaz, kendisini rahatsız eden bir şeye karşı tepki olarak yapıyordur.. Uzman yardımı lazım ama gel de anlat

Yazık çocuğa, öyle bir annede böyle olması normal.. Çocuklar boşuna bişi yapmaz, kendisini rahatsız eden bir şeye karşı tepki olarak yapıyordur.. Uzman yardımı lazım ama gel de anlat
iyide benim çocugumun suçu nee
ben butun yaz dusundum durdum çocugu siniftan arkaadsalrindan ayirdim diye
okulun ilk gunlerinde arkadaslari yanindan geçip gitti benimkinin sinifi biraz beride klaiyor
arkadaslarinin arkasindan bakdi kaldi oyle boynunu bukdu
oyle zoruma gittiki oglumun oyle arakalrindan bakmasi boynuunu bukmesi
ne yapayim ne edeyim ogluma ne ogutleyim
sen ogrtemenmiydin canim bana yardumci ol nolursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…