2015 Şubat Anneleri

Hahah evet bak sende erkek dedin :)) diyorum ya ben artık o kadar emindimki erkek olduğundan cinsiyeti öğrendiniz mi diyenlere erkek biz biliyoruz diyordum
Amiin amiiin inşallah Allah hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah
Yalnız seni de buralarda görmeyi isterim ne yalan söyliyim , sana şöyle cicili bicili bir kız lazım bence :))) Hem baksana eşin dünden hazırmış hahah :))
Amin , teşekkür ediyorum ve bende çokk öptümm :))

💗💗💗
Küçük bir mucize , hissedileceği günü bekliyor

izmirde muhteşem yağmur yağıyor hava tam bizlik serin serin üşütmeyeceğimi bilsem çıkarım suyun altına :)

biz de istiyoruz. duyurulur. öldük sıcaktan valla. hortum çıkacak dediler İstanbul da .kuzenim aramış sabah diyor dikkatli ol . dedim bir şey olmaz benim karnımda 45 gr ağırlığım var.

olsun şimdi duygusal yaklaşırsın hepisini seversin veletlerin. benim arkadaşımda Bursa'da Kültür Kolejinde çalışıyordu.
Sevmek ayrı bişi bayılıyorum ben çocuklara ama o kadar zor anlatamam hiçbişi bilmiyorlar okulu bile tanımıyorlar müzik dersliğine çıkar resim dersliğine çıkar spor salonuna götür offff yemek saati yemeğe!!! Sıkıntı yani senin arkadaşında mı sınıf öğr?
Ben kültürde değilim ama tanıtrız genelde bursa piyasası küçük

biz de istiyoruz. duyurulur. öldük sıcaktan valla. hortum çıkacak dediler İstanbul da .kuzenim aramış sabah diyor dikkatli ol . dedim bir şey olmaz benim karnımda 45 gr ağırlığım var.

Ahahaha Bursada çiselemeye başladı gök de gürlüyo uakında gelir o tarafa yolluyorum sana bi demet 😁😁

Canım çok normal hiç takma bu dönemlerde kasık ağrısı ve bacak krampları olurmuş rahat ol kendini yorma sadece

Iste o normalde olana göre değişik geldiğine dysundurdu biraz bakalım dra gidince sorarm devam ederse

Ben de su kusuyum ezelden yazın sise koleksiyonu yapiyorum biri doluyo biri bosaliyo

Ahahaha Bursada çiselemeye başladı gök de gürlüyo uakında gelir o tarafa yolluyorum sana bi demet 😁😁

Yagdir mevlam su bizi de eve kapadilar frtina hortum vb diye daha tik yok yagsa da rahatlasa hava

Bizim geçtiğimiz cihazlar x-ray değil canım metal dedektörü ama çantalarımız ve bavullarımız x-rayden geçiyor bildigin röntgen ışını yani. Benim aklımı kurcalayan da bu. Özellikle çantamız cihazdan geçince hemen alıyoruz ya işte o sırada bile üzerinde zararlı ışınlar oluyormuş. En iyisi yalnız değilsek çantayı başkasına aldırmak.

oyyy sıpalara bak sen. bizimkilerde büyüyecek öyle olacaklar. nasıl seviyorlar öğretmenlerini ama. benimde yeğenlerim var onların gözlerinde öğretmenin çocuğu bile özel insan. o ne derse doğrusunu der.
ben hiç sevmezdim ilkokul öğretmenimi çok dayak yedim çok da tembeldim.
arkadaşım danışma bilgi işlem gibi o bankolar olurya orda çalışıyordu öğretmen değil.

şuan Bursa ya öyle güzel yağmaya başladı ki yağmur. içim ferahladı hemde yanında gök gürültüleri ile birlikte kıştan kalma bir hava gibi D: yanıyordum kaç gündür içim serinledi :)

ben hiç doğum yapmadım geçen hafta burdan bir arkadaşıma sordum oda geçen hafta doğum yaptığı için fiyatları özellikle istemiştim bunları söyledi bana.lokman hekim özel bir hastane başlı başına ama başkent devlete bağlı ssk ile anlaşmalı bir hastane o yüzden daha uygun.istersen ara canım

akşamda yağıyor demişti eşim gemlikte ama bize gelemedi. izmir ve bursa ve Çanakkale de yağıyormuş az kaldı bize desene.

şuan Bursa ya öyle güzel yağmaya başladı ki yağmur. içim ferahladı hemde yanında gök gürültüleri ile birlikte kıştan kalma bir hava gibi D: yanıyordum kaç gündür içim serinledi :)

Evettttt çok iyi oldu Allahıma şükür 😀 sen ne taraftasın cnm ben Nilüferdeyim .

akşamda yağıyor demişti eşim gemlikte ama bize gelemedi. izmir ve bursa ve Çanakkale de yağıyormuş az kaldı bize desene.

Gelecek gelecek üfledim ben 😉 sen merak etme yakındır yanına şemsiye almayı unutma 😊

ben zaten kapalı pardesülüyüm o yüzden evde giymek pardesü altında giymek için alcam :)

bizdeki yağmur size geçti desene
burda güneş çıktı
geceden beri ne güzel yağıyordu ama

bizdeki yağmur size geçti desene
burda güneş çıktı
geceden beri ne güzel yağıyordu ama

galiba canım :) ama dünden beri yağıyor buraya ben zaten dün köyde idim orası serindi baya da yağmur yağdı. Bursa'nın nemi meşhur az çok bilirsiniz. bunaltıyor havası o yüzden çok iyi oldu yağması :)

çanakkale de çok nemlidir. dün nefes alamıyordum bugün çok rahatım.
inşallah birkaç gün devam eder serin hava

Uçak yolculuğu gayet rahat ben 2 şer aktarmadan gidiş geliş 4 kere uçak yolculuğu yaptım hosteslerden 3-4 tane yastık iste belini ve kenarlardan karnını destekle x-ray cihazından da geçmene gerek yok beni elle arayabilir misiniz demen yeterli ilaçları da içine sinmiyorsa gideceğin yerden al. Ama o ilaç sana gelene kadar ne tür kontrollerden geçmiştir bunu da düşün için rahat olsun ilaç x-raydan da geçse sorun olmaz sen geçme yeter ☺️

çanakkale de çok nemlidir. dün nefes alamıyordum bugün çok rahatım.
inşallah birkaç gün devam eder serin hava

inşallah canım inan bunaltıyor nefes alamadığım zamanları biliyorum şu bir kaç gündür o yüzden babamlarla kaçtım köye orası serin diye iyide oldu gitmem. eşime kızardım klimayı açtığı için şimdi ben onsuz dalamıyorum uykuya neyse ki en zor zamanlar kışa denk geliyor yoksa inan şuan karnı burnunda olanlar çok zorlanıyodur. allah herkesin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…