canım beniiiimmm şok oldum niyeyse ben de erkek olur diye hissediyordum halbuki %50 - %50 sonuçta.. :) :) hayırlı olsun Allah' ım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah yürekten diliyorum tüm bebiş isteyenlere.. yaa kimi duysam bu sene kız diyo benimde iki oğlan var biliyorsun bende mi sansımı denesem acabageçen parkta bebek seviyoruz eşim de eğilmiş ' bizde kız bekliyoruz ' diyo bende ' hımm tabi tabi ' dedim :) Allah isteyen herkesin kucağını doldursun amiiiinnn.. öpüyorum seni çookkk
izmirde muhteşem yağmur yağıyor hava tam bizlik serin serin üşütmeyeceğimi bilsem çıkarım suyun altına :)
Sevmek ayrı bişi bayılıyorum ben çocuklara ama o kadar zor anlatamam hiçbişi bilmiyorlar okulu bile tanımıyorlar müzik dersliğine çıkar resim dersliğine çıkar spor salonuna götür offff yemek saati yemeğe!!! Sıkıntı yani senin arkadaşında mı sınıf öğr?olsun şimdi duygusal yaklaşırsın hepisini seversin veletlerin. benim arkadaşımda Bursa'da Kültür Kolejinde çalışıyordu.
biz de istiyoruz. duyurulur. öldük sıcaktan valla. hortum çıkacak dediler İstanbul da .kuzenim aramış sabah diyor dikkatli ol . dedim bir şey olmaz benim karnımda 45 gr ağırlığım var.
çok heycanlı ya
ilk olunca bide insan etkileniyo
cinsiyetini çok merak ediyorum
Canım çok normal hiç takma bu dönemlerde kasık ağrısı ve bacak krampları olurmuş rahat ol kendini yorma sadece
ben eskiden beri aşırı su içen biriydim ama şimdi daha da çoğaldı . sabah kalkıyorum o ufak şişelerden 4-5 tane içmişim bir de buz gibi su olacak.
eskiden sigara içiyorum ondan çok susuyorum diye düşündüm ama ondan değilmiş. doktor şekerden şüphelenmişti şeker hastaları da susarmış ama o da çıkmadı. ee o kadar su içince wc de duruyorsun doğal olarak. o bir etken uyumamak için ama zaten uyusam da verimli değil tepinerek yatıyorum.
Ahahaha Bursada çiselemeye başladı gök de gürlüyo uakında gelir o tarafa yolluyorum sana bi demet 😁😁
merhaba canım öncelikle test sonuçları için gözün aydın. Ben uçağa yaklaşık 1 ay önce bindim doktoruma sormuştum sakıncası yok demişti zaten doktorumda x rayların zararı olmadığını söylemişti ama ben havaalanında hamile olduğumu söyledim giderken de dönüşte de geçmedim cihazlardan el ile arama yaptılar haberin olsun
oyyy sıpalara bak sen. bizimkilerde büyüyecek öyle olacaklar. nasıl seviyorlar öğretmenlerini ama. benimde yeğenlerim var onların gözlerinde öğretmenin çocuğu bile özel insan. o ne derse doğrusunu der.Sevmek ayrı bişi bayılıyorum ben çocuklara ama o kadar zor anlatamam hiçbişi bilmiyorlar okulu bile tanımıyorlar müzik dersliğine çıkar resim dersliğine çıkar spor salonuna götür offff yemek saati yemeğe!!! Sıkıntı yani senin arkadaşında mı sınıf öğr?
Ben kültürde değilim ama tanıtrız genelde bursa piyasası küçük
Ben dogumumu ozel odada yapmistim 200 filandi , yine ozel oda isterim tabii.
Yaa arkadasim dedigin fiyatlar cok uygun ben hic anlamadim 750 (sezaryan onceden oldum zorunluya giriyorum) olur mu ben bi yanlisligin olabilecegini dusunuyorum, bilge de lokman hekimde 2500. Bide bunlar baskent gibi degiller.
Supermis vaalla.
Ahahaha Bursada çiselemeye başladı gök de gürlüyo uakında gelir o tarafa yolluyorum sana bi demet 😁😁
şuan Bursa ya öyle güzel yağmaya başladı ki yağmur. içim ferahladı hemde yanında gök gürültüleri ile birlikte kıştan kalma bir hava gibi D: yanıyordum kaç gündür içim serinledi :)
akşamda yağıyor demişti eşim gemlikte ama bize gelemedi. izmir ve bursa ve Çanakkale de yağıyormuş az kaldı bize desene.
Evettttt çok iyi oldu Allahıma şükür 😀 sen ne taraftasın cnm ben Nilüferdeyim .
evde giyerim bende o kıyafetleri, dışarda giyemem ayıpmış gibi geliyor .ayrıca bütün çalıştığım kişiler erkek . müşterilere giriyoruz ayda kaç kez. mümkün mertebe saklıyorum ben hamile olduğumu.
şuan Bursa ya öyle güzel yağmaya başladı ki yağmur. içim ferahladı hemde yanında gök gürültüleri ile birlikte kıştan kalma bir hava gibi D: yanıyordum kaç gündür içim serinledi :)
bizdeki yağmur size geçti desene
burda güneş çıktı
geceden beri ne güzel yağıyordu ama
galiba canım :) ama dünden beri yağıyor buraya ben zaten dün köyde idim orası serindi baya da yağmur yağdı. Bursa'nın nemi meşhur az çok bilirsiniz. bunaltıyor havası o yüzden çok iyi oldu yağması :)
Uçak yolculuğu gayet rahat ben 2 şer aktarmadan gidiş geliş 4 kere uçak yolculuğu yaptım hosteslerden 3-4 tane yastık iste belini ve kenarlardan karnını destekle x-ray cihazından da geçmene gerek yok beni elle arayabilir misiniz demen yeterli ilaçları da içine sinmiyorsa gideceğin yerden al. Ama o ilaç sana gelene kadar ne tür kontrollerden geçmiştir bunu da düşün için rahat olsun ilaç x-raydan da geçse sorun olmaz sen geçme yeter ☺️Canım yaa yolculuğu neyle yaptınız? Uçak yolculuğunu merak ediyorum acaba güvenli mi? En çok da yanımızda ilaçları götürürken x-ray cihazından geçince ilacı etkiler mi diye düşünüyorum. Acaba reçeteyi gideceğimiz yere götürüp oradan mı alsak ilaçları.
çanakkale de çok nemlidir. dün nefes alamıyordum bugün çok rahatım.
inşallah birkaç gün devam eder serin hava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?