inşallah canım inan bunaltıyor nefes alamadığım zamanları biliyorum şu bir kaç gündür o yüzden babamlarla kaçtım köye orası serin diye iyide oldu gitmem. eşime kızardım klimayı açtığı için şimdi ben onsuz dalamıyorum uykuyaneyse ki en zor zamanlar kışa denk geliyor yoksa inan şuan karnı burnunda olanlar çok zorlanıyodur. allah herkesin yardımcısı olsun.
Oyy cok guzel heyecanlar onlar hele ilk cocukta daha bi baska oluyor ins biz de yasariz hayırlısı ile
Hayır yanlış biliyorsunuz havalimanında da var hamile olduğunuzu belirtip elle arama yapabilir misiniz demeniz yeterli yurtdışı çıkış kontrolünde bile x-raydan geçmedim.Selam kızlar herkes iyidir inşallah:))Bir sürü sayfa geçmiş yine okuyamadım:))
Bugün benim 2.li tarama sonuçlarım geldi çok şükür herşey normalmiş darısı bekleyen tüm hamişlerin başına inşallah
Uçak yolculuğu sormuş bir arkadaşımız ben 20 gün önce bindim doktoruma sordum 7.aya kadar sakıncası yok dedi..x ray cihazını internette araştırdım bir zararı yok demiş sitelerde..Avm lerde geçmemeye özen gösteriyorum yine de ama havalimanında böyle bir şansımız yok...Sorun olcağını sanmıyorum ben diğer hamileliğimde de binmiştim güvenle binebilirsiniz
Bizim geçtiğimiz cihazlar x-ray değil canım metal dedektörü ama çantalarımız ve bavullarımız x-rayden geçiyor bildigin röntgen ışını yani. Benim aklımı kurcalayan da bu. Özellikle çantamız cihazdan geçince hemen alıyoruz ya işte o sırada bile üzerinde zararlı ışınlar oluyormuş. En iyisi yalnız değilsek çantayı başkasına aldırmak.
kızlar hepiniz bulundugunuz yerden bahs etmişsiniz
içinizde en muzdarip benim
antalyadayım ve inanılmaz derecede hava basık ve nemli
geceler gündüzlerden sıcak
klimalı odadan çıkınca alev kaplıyor bedenimi
asvalt yanıyo..hamileyken çekilmez bir durum
bir an önce kış gelsin istiyorum
kışın çok iyi oluyo ama şuan ..sıcak hava iğrenç geliyo insana
denize giriyorum ama özgürce yüzemiyorum çünkü bebege bişey olcak tedirginliği oluyo
ekim bi gelse çok iyi olcak :2:
Uçak yolculuğu gayet rahat ben 2 şer aktarmadan gidiş geliş 4 kere uçak yolculuğu yaptım hosteslerden 3-4 tane yastık iste belini ve kenarlardan karnını destekle x-ray cihazından da geçmene gerek yok beni elle arayabilir misiniz demen yeterli ilaçları da içine sinmiyorsa gideceğin yerden al. Ama o ilaç sana gelene kadar ne tür kontrollerden geçmiştir bunu da düşün için rahat olsun ilaç x-raydan da geçse sorun olmaz sen geçme yeter ☺️
Hayır yanlış biliyorsunuz havalimanında da var hamile olduğunuzu belirtip elle arama yapabilir misiniz demeniz yeterli yurtdışı çıkış kontrolünde bile x-raydan geçmedim.
biz de istiyoruz. duyurulur. öldük sıcaktan valla. hortum çıkacak dediler İstanbul da .kuzenim aramış sabah diyor dikkatli ol . dedim bir şey olmaz benim karnımda 45 gr ağırlığım var.
kızlar hepiniz bulundugunuz yerden bahs etmişsiniz
içinizde en muzdarip benim
antalyadayım ve inanılmaz derecede hava basık ve nemli
geceler gündüzlerden sıcak
klimalı odadan çıkınca alev kaplıyor bedenimi
asvalt yanıyo..hamileyken çekilmez bir durum
bir an önce kış gelsin istiyorum
kışın çok iyi oluyo ama şuan ..sıcak hava iğrenç geliyo insana
denize giriyorum ama özgürce yüzemiyorum çünkü bebege bişey olcak tedirginliği oluyo
ekim bi gelse çok iyi olcak :2:
Ah biz de Antalya'ya gidelim tatil yapalım derken uçak derdine düştük. Sen ne güzel antalyadaymışsın yolculuk yapmana gerek yok :) şaka bir yana biz Ankara'da bile pişerken siz gerçekten yanıyosunuzdur Allah sabır versin.
Merhaba,dedigin dogru avm ve havaalani gibi yerlerde gectigimiz metal dedektoru..burdan gecmek hic sorun degil..esas dikkat edilecek cantalarin icinden gectigi yer x ray isini var..benim dr cantani esin koyup alsin dedi..henuz ucaga binmedim ama avm de oyle yapiyoruz..
Evet zaten hayatımda ilk defa günlerin çabucak geçmesini istiyorum 😊 ben de en çok bebek odalarına hevesleniyorum 😍 kıyafet için çok erken zaten ben 6. 7. Ayda ancak bakarım herhalde ama ant içtim ilk tekmesini hissettiğimde sembolik olarak bi iki kıyafet alıcam. Bu arada ben de 18 ağustosta çalışmaya başlıyırum seminerler başlıyor bide üstüne bu yıl 1 leri okutucam kara kara düşünüyorum valla okul dediğin tımarhane gibi bi yer ikisinde de şuursuzluk var çocuklar deli gibi koridorda yürümeye korkarsın
sağol canım inşallah hepimizin iyi geçer. Valla sen de sor bakalım boya işini sana ne diyecek doktor. benim eski doktorum 3 ayı doldur boyarsın demişti. ama bu demiyor. bende bandana ile dolaşıyorum. saç rimeli aldım onu sürüyorum.
Ocak'ta "kızım abla oluyor " partisi verebilirsiniz partide abla oluyorum temalı pasta onu mutlu edecek oyuncaklar hatta bir bebek altını ıslatan acıkan bebeklerden hem sorumluluk alacağını abla olacağını anlatırsınız hem de abla olmanın güzel bir şey olacağını düşünmesine neden olabilirsiniz. Bir yakınımdan biliyorum. Şeref madalyası verilmiş gibi hissetmişti ufaklık :))Az once komsular geldi bir bebek vardi dünya guzeli maşallah severken icim gitti benden çok benm kizin gitti ici tabi) bi an ileriyi girur gibi oldum cocugu severken ben boynuma sarilmalar sirtima cikmalar neler neler kıskançlık sinyalleri goz kirpiyo mu ne bi an tirstim nasl baseetcez bakalım:)
Valla ankradadaki bu kuru sıcakta zor yanıyorz resmen ben normaldede kışı severim ztn az kaldı agustos bitince biraz olsun eser en azndan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bi aya kadar sende öğrenmiş olursun ayy evet çok heyecanlı
ooyyyyyy
allah yardımcın olsun canım senin yerine kendimi koydumda heralde duşun altından çıkamazdım
Ah biz de Antalya'ya gidelim tatil yapalım derken uçak derdine düştük. Sen ne güzel antalyadaymışsın yolculuk yapmana gerek yok :) şaka bir yana biz Ankara'da bile pişerken siz gerçekten yanıyosunuzdur Allah sabır versin.
X- ray konusu açılmışken nasıl yani çantalarımızı da mı avm deki aramalardan geçirmemek gerekiyor o ne ya? Evden çıkmamak lazım!!! Bide şu mağazalarda giriş çıkışlarda alarm ötmesi için bişi varya ya onlardan her msğazada var napıyosunuz onlarda zatarlı mı? Ben o mağazalara girmemeye çalışıyorum ama girdiğim de oldu zaten girmemek lazımsa alışveriş yapacak mağaza kalmaz! Bilen varsa cvp verebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?