2015 Şubat Anneleri

yok ben tuvalete çıkmıyorum
bende gebelik belirtileri çok farklı oldu ya
muzdaribim bu konuya.mesela kusmadım hiç
ama bi anda ateş basıyo nefesım daralıyo ve inanılmaz derecede kuyruk batması yaşıyorum

yok ben tuvalete çıkmıyorum
bende gebelik belirtileri çok farklı oldu ya
muzdaribim bu konuya.mesela kusmadım hiç
ama bi anda ateş basıyo nefesım daralıyo ve inanılmaz derecede kuyruk batması yaşıyorum

evet herkesinki farklı oluyormuş bende bulantı oldu ama hiç kusmadım çok şükür şimdi herşey düzeldi sadece kasık ağrılarım geçmiyor

Aslında uçak veya araba yolculuguna doktorum birşey söylemiyor ikisine de olur diyor ama uçak sanki daha kısa diye daha iyiymiş gibi geldi. Onda da bu x-ray sorununu düşünüyorum çantamız x-rayden geçtikten sonra bile üzerinde zararlı ışınlar kalıyormuş hemen almamak falan gerekiyormuş. Bir de uçakta havada maruz kalınan kozmik ışınlar varmış. Of yaa fazla araştırmamak lazım sanırım yoksa kafayı yicez :)

evet herkesinki farklı oluyormuş bende bulantı oldu ama hiç kusmadım çok şükür şimdi herşey düzeldi sadece kasık ağrılarım geçmiyor

çok heycanlı ya
ilk olunca bide insan etkileniyo
cinsiyetini çok merak ediyorum

valla bende senden gaz aldım. senin doktorun dedi değil mi boyat diye. yaa canım sıkıldı valla herkes boyatıyor. ama bende deli gibiyim şimdi boyatma dediya boyatsam vicdan azabı çekerim. kına yapsam beyazlar turuncu oluyor daha çirkin oluyor.

valla ya annemde kardeşimi 42 yaşında yaptı. adetten kesiliyorsun demiş doktorlar.
4 aylıkken bazı belirtiler hissetmiş demek gitti doktora doktor hamilesin demiş.
o sırada adetten kesiliyor diye kimbilir ilaç falanda vermişlerdir doktorlar . Allaha emanet yaşıyoruz.

özel oda diğer hastanelere göre yine ucuz :) sende özel oda istemezsin mesela daha uygundur ama onun fiyatını bilmiyorum.sezeryan sen özel olarak korkuyorum yapın dersen 2,000 ama zorunlu sezeryan 750 imiş :))))

Ben dogumumu ozel odada yapmistim 200 filandi , yine ozel oda isterim tabii.
Yaa arkadasim dedigin fiyatlar cok uygun ben hic anlamadim 750 (sezaryan onceden oldum zorunluya giriyorum) olur mu ben bi yanlisligin olabilecegini dusunuyorum, bilge de lokman hekimde 2500. Bide bunlar baskent gibi degiller.
Supermis vaalla.

evt boya üzerimdede zaten uzman doktor onaylı diyor.. yinede sen bilirsin benim psikolojim bozuluyor beyaz beyaz bi cesaret yaptırdım bakalım da bende ağda konusunda emin olamıorum :S

Ahh cnm benim çok sevindim ne güzel iyi haberlerin darısı başıma nasıl geçecek 2 hafta bakalım. Uyku için aynı şeyi söylemiş benimkiyle. Ama pasiflora kullanma çünkü onunda içinde az miktarda alkol varmış bir ay uzunmuş hakkaten ama sen büyüdün artık nasıl olsa 15. Haftaya girmek üzeresin belki yakında hareketlerini bile farkedersin. Bide sen en son 2 hafta önce mi gitmiştin? Tekrar muayene etti mi yoksa tahlil sonucuna mı baktı yalnızca?

evde giyerim bende o kıyafetleri, dışarda giyemem ayıpmış gibi geliyor .ayrıca bütün çalıştığım kişiler erkek . müşterilere giriyoruz ayda kaç kez. mümkün mertebe saklıyorum ben hamile olduğumu.

hayatımda ilk defa bebek reyonu gezdim dün.ağlicaktım nerdeyse meğerse ne tatlı şeyler varmış yarabbim.inşallah cinsiyeti belli olunca bizde alırız

Oyy cok guzel heyecanlar onlar hele ilk cocukta daha bi baska oluyor ins biz de yasariz hayırlısı ile

Gozun aydın canım sonuçlar icini rahaylatmistr

Esobacim senin de gozun aydın canım pasifloraya cok umit baglma uyuyamiycak adam her turlu uyuyamio maalesef

selam kızlar
bugün hava bir yağmurlu bir kapalı ki sanki kış geri gelmiş
pek sevdim nedense bu havayı

Selam canım ben de kisi ozleyenlerdenim ruzgara hasret kalmisiz

yok sadece tahlil sonucuna baktı. bir de soruları sordum işte. senin sonucu bende merak edıyorum daha varmış ama . senınkını doktorun mu yorumlayacak. yoksa altına analizi yapılıyor mu acaba Türkçe.
bunda bir problem görünseydi bende direkt seninkinden yaptıracaktım.
inşallah seninki ve herkesin iyi çıkar.

Az once komsular geldi bir bebek vardi dünya guzeli maşallah severken icim gitti benden çok benm kizin gitti ici tabi) bi an ileriyi girur gibi oldum cocugu severken ben boynuma sarilmalar sirtima cikmalar neler neler kıskançlık sinyalleri goz kirpiyo mu ne bi an tirstim nasl baseetcez bakalım:)

Selam canım ben de kisi ozleyenlerdenim ruzgara hasret kalmisiz

aslında ben kışı sevmem soğuk havayı sevmiyorum en sevdiğim mevsim bahar
ama bu yaz nedense sıcaktan nefret ettim iyice
şimdi işe gitmeyecek olsam alır pikeyi üstüme camın önünde uyurdum valla
tam uyku havası

sağol canım darısı herkesin başına. yok ona umut bağlamadım bana zaten etki etmez o. çok eskiden büyük bir üzüntüde şişeyle içmiştim etki etmemişti.
ama şunu anladım yatmadan az su içersem daha çok uyuyorum.

Canim oncelikle hayirli olsun. Allah hepimise kucagimiza almayi nasip etsin. Benim de pzt kontrolum var ikili test falan. Benim de yas 36. Bana da yas riski diyecektir. 11 hafta oluyor pzt. Ben de sacimi boyatma hayalleri kuruyorum resmen 3 renk oldu toplamadan gezemiyorum bi de bana da yasak derse bole pacoz pacoz gezerim ☺️ aman bosver saglikli olsunlar da biz 9 ay cirkin oluverelim dimi sekerimm ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyy canım yaaa kıskanır tabi annesi
benim ablamda ben doğduğumda neden herkes ona hediye getiriyo bana kimse bişey almıyo diye ağlama krizlerine girmiş
hatta kıskançlıktan hasta olmuş doktora götürmüşler
doktor bunun bişeyi yok kardeşini kıskanıyo demiş

İnşallah canım 🙏 benimkini doktor yorumlayacak bilmiyorum nasıl yapacaklar ☺️ Senin sonuç çok iyi merak etme çok iyi ihtimal senin için sevindim. Eğer muayene olduysa cinsiyet ne olmuş diye soracaktım senin 14. Hafta bitiyor dimi?

her türlü kıskanıyorlar valla. kıyamam ona. ben bile kardeşim doğunca 12 yaşındaydım hepsini hatırlıyorum gıcık olmuştum daha doğmadan annemin karnında sevmemiştin.
şimdide kuzenımın 4 yaşında kızı var karnımı gösteriyorum bebek diye. severmiş gibi yapıyor ama surat bir karrış.

Slm kizlar umarim herkez iyidir ikili tarama sonucu temiz cikan annelerin gozu aydin darisi bize:) bende bi temizlige kalkisim dedim yeni tasindim hrrsey trmiz ama camlar acik cok toz oluyo hersey evi topla toz al derken simdi supurmeye gecicem insallah ama sicaktan bunaldim hava kapali bide nem isde yapinca daha kotu oldum yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…