bende sabah gördüm saç modeli kıvırcıkmı düzmü acaba.ne heyecanlı zamnalar yarabbim yakız o kaldıkları sıvının içine şeyyapıyolarmış bizimde çişimiz 2 kat artıyo o yüzden sende öylemsin resmen saniye başı tuvaletteyim
yok ben tuvalete çıkmıyorum
bende gebelik belirtileri çok farklı oldu ya
muzdaribim bu konuya.mesela kusmadım hiç
ama bi anda ateş basıyo nefesım daralıyo ve inanılmaz derecede kuyruk batması yaşıyorum
canım ben antalyaya hamılelıkten once gıtmıstım ama haftaya fethıyeye gıdıcez tatıle kendı arabamızla. ozel arabayla olunca bı sıkıntı olmuyor, sık sık mola verıyorum zaten tuvalete gırmem gerekıyor mecburen duruyoruz :) ucak ıcın doktorunla konus bence o konuda cok bılgım yok. ama bı cok kısı bılıyorum ucaga bınen. son aylarda sıkıntı oluyor sadece. ama dedıgım gbı kesınlıkle doktoruna sormalısın. x-ray ılac olayınıda hıc bu acıdan dusunmemıstım bence sakıncası olsaydı prospektusunde yazardı.
evet herkesinki farklı oluyormuş bende bulantı oldu ama hiç kusmadım çok şükür şimdi herşey düzeldi sadece kasık ağrılarım geçmiyor
Ben boyattım valla cnm napimzararlı olsa ebnim doktorumda derdi abimde boyamazdı zaten.. garantici bi doktorun var galiba senin :) bu ardaa cok sevindim testlerinin temiz cıkmasına darısı basımıza.. doktorun az aksimi ne valla nası gececk dioruz ama gecio bi gün kucagımıza almıs olcaz Allahın izniylee
10000 de 1 cok iyi bir sonuc canım. Hayırlı olsun. Doktorlar niye bu kadar yaşı konuşuyorlar anlamıyorum. Sanki biz keyfimizden bu zamana kadar bekliyoruz. Daha önce gitsek deseler bak geç oluyor erkenden bebiş yapın deseler bizi bilgilendirseler anlarım. Ama zaten yaşımızı biz de biliyoruz bebişimizin olacağı hevesiyle gidiyoruz kendilerine hevesimizi kırıyorlarbenim bir tanıdığım 40 yaşında ilk bebişini doğurdu doktoru onu hep 26 yasindaki bayan metabolizması var sende diye motive etti. Bize gelince yaş sorun diyip duruyorlar.
özel oda diğer hastanelere göre yine ucuz :) sende özel oda istemezsin mesela daha uygundur ama onun fiyatını bilmiyorum.sezeryan sen özel olarak korkuyorum yapın dersen 2,000 ama zorunlu sezeryan 750 imiş :))))
valla bende senden gaz aldım. senin doktorun dedi değil mi boyat diye. yaa canım sıkıldı valla herkes boyatıyor. ama bende deli gibiyim şimdi boyatma dediya boyatsam vicdan azabı çekerim. kına yapsam beyazlar turuncu oluyor daha çirkin oluyor.
kızlar merhaba ben geldim. gittim hastaneden 2 li test sonucunu aldım.
sonuç temiz çıktı 10.000 de 1 risk dedi. yaş riski var tabii dedi ama ona yapacak bir şey yok dedi. dedim mahkemeye versem yaşımı küçültsem olmaz mi diye yok dedi.
saçını doğana kadar, boya ne olursa olsun boyatamazsın dedi. bu yasakçı doktorlar hep bana denk geliyor. ne yapcam ben.
uyuyamıyorum dedim. ona yapacak bir şey yok. hamileliğin ilerleyen zamanlarında olsa pasiflora veriyoruz ama sana bir şey veremem dedi.
bir ay sonra gel dedi.bir ay nasıl beklenir.
aynen görünce bile üzülürdüm dün ilk defa hamile reyonu nerde diye sordum görevliye meğer ne güzel bir duyguymuş.rabbim herkese yaşatsın.biraz göbeğim sıkıştırmaya başladı bende bol bi etek yada tişört bişey alırım evde giymek için dedim ama bulamadımhevesliyim ya alcam valla göbeğinde bebek resmi olan tişörtten
hayatımda ilk defa bebek reyonu gezdim dün.ağlicaktım nerdeyse meğerse ne tatlı şeyler varmış yarabbim.inşallah cinsiyeti belli olunca bizde alırız
Selam kızlar herkes iyidir inşallah:))Bir sürü sayfa geçmiş yine okuyamadım:))
Bugün benim 2.li tarama sonuçlarım geldi çok şükür herşey normalmiş darısı bekleyen tüm hamişlerin başına inşallah
Uçak yolculuğu sormuş bir arkadaşımız ben 20 gün önce bindim doktoruma sordum 7.aya kadar sakıncası yok dedi..x ray cihazını internette araştırdım bir zararı yok demiş sitelerde..Avm lerde geçmemeye özen gösteriyorum yine de ama havalimanında böyle bir şansımız yok...Sorun olcağını sanmıyorum ben diğer hamileliğimde de binmiştim güvenle binebilirsiniz
sonuç temiz çıktı 10.000 de 1 risk dedi. yaş riski var tabii dedi ama ona yapacak bir şey yok dedi. dedim mahkemeye versem yaşımı küçültsem olmaz mi diye yok dedi.
saçını doğana kadar, boya ne olursa olsun boyatamazsın dedi. bu yasakçı doktorlar hep bana denk geliyor. ne yapcam ben.
uyuyamıyorum dedim. ona yapacak bir şey yok. hamileliğin ilerleyen zamanlarında olsa pasiflora veriyoruz ama sana bir şey veremem dedi.
selam kızlar
bugün hava bir yağmurlu bir kapalı ki sanki kış geri gelmiş
pek sevdim nedense bu havayı
yok sadece tahlil sonucuna baktı. bir de soruları sordum işte. senin sonucu bende merak edıyorum daha varmış ama . senınkını doktorun mu yorumlayacak. yoksa altına analizi yapılıyor mu acaba Türkçe.Ahh cnm benim çok sevindim ne güzel iyi haberlerin darısı başıma nasıl geçecek 2 hafta bakalım. Uyku için aynı şeyi söylemiş benimkiyle. Ama pasiflora kullanma çünkü onunda içinde az miktarda alkol varmışbir ay uzunmuş hakkaten ama sen büyüdün artık nasıl olsa 15. Haftaya girmek üzeresin belki yakında hareketlerini bile farkedersin. Bide sen en son 2 hafta önce mi gitmiştin? Tekrar muayene etti mi yoksa tahlil sonucuna mı baktı yalnızca?
Selam canım ben de kisi ozleyenlerdenim ruzgara hasret kalmisiz
Oyy cok guzel heyecanlar onlar hele ilk cocukta daha bi baska oluyor ins biz de yasariz hayırlısı ile
Gozun aydın canım sonuçlar icini rahaylatmistr
Esobacim senin de gozun aydın canım pasifloraya cok umit baglma uyuyamiycak adam her turlu uyuyamio maalesef
Selam canım ben de kisi ozleyenlerdenim ruzgara hasret kalmisiz
Az once komsular geldi bir bebek vardi dünya guzeli maşallah severken icim gitti benden çok benm kizin gitti ici tabi) bi an ileriyi girur gibi oldum cocugu severken ben boynuma sarilmalar sirtima cikmalar neler neler kıskançlık sinyalleri goz kirpiyo mu ne bi an tirstim nasl baseetcez bakalım:)
yok sadece tahlil sonucuna baktı. bir de soruları sordum işte. senin sonucu bende merak edıyorum daha varmış ama . senınkını doktorun mu yorumlayacak. yoksa altına analizi yapılıyor mu acaba Türkçe.
bunda bir problem görünseydi bende direkt seninkinden yaptıracaktım.
inşallah seninki ve herkesin iyi çıkar.
Az once komsular geldi bir bebek vardi dünya guzeli maşallah severken icim gitti benden çok benm kizin gitti ici tabi) bi an ileriyi girur gibi oldum cocugu severken ben boynuma sarilmalar sirtima cikmalar neler neler kıskançlık sinyalleri goz kirpiyo mu ne bi an tirstim nasl baseetcez bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?