- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Ben dogumumu ozel odada yapmistim 200 filandi , yine ozel oda isterim tabii.
Yaa arkadasim dedigin fiyatlar cok uygun ben hic anlamadim 750 (sezaryan onceden oldum zorunluya giriyorum) olur mu ben bi yanlisligin olabilecegini dusunuyorum, bilge de lokman hekimde 2500. Bide bunlar baskent gibi degiller.
Supermis vaalla.
bilmiyorum canım doktorun aramasını bekliyorum
yeni gördüm yazdığını canım. acaba başka birşey dokunmuş olabilirmi. daha önce oluyormuydu yani ilaca başladığında. eğer daha önce olmayıp yeni oluyorsa alerjikte olabilir. ama en önemlisi doktorun ne diyeceği buradan anca tahminde bulunabiliriz mutlaka doktoruna danışmalısın.
İnşallah canım 🙏 benimkini doktor yorumlayacak bilmiyorum nasıl yapacaklar ☺️ Senin sonuç çok iyi merak etme çok iyi ihtimal senin için sevindim. Eğer muayene olduysa cinsiyet ne olmuş diye soracaktım senin 14. Hafta bitiyor dimi?
aslında ben kışı sevmem soğuk havayı sevmiyorum en sevdiğim mevsim bahar
ama bu yaz nedense sıcaktan nefret ettim iyice
şimdi işe gitmeyecek olsam alır pikeyi üstüme camın önünde uyurdum valla
tam uyku havası
sağol canım darısı herkesin başına. yok ona umut bağlamadım bana zaten etki etmez o. çok eskiden büyük bir üzüntüde şişeyle içmiştim etki etmemişti.
ama şunu anladım yatmadan az su içersem daha çok uyuyorum.
ayyy canım yaaa kıskanır tabi annesi
benim ablamda ben doğduğumda neden herkes ona hediye getiriyo bana kimse bişey almıyo diye ağlama krizlerine girmiş
hatta kıskançlıktan hasta olmuş doktora götürmüşler
doktor bunun bişeyi yok kardeşini kıskanıyo demiş
Selam kızlar herkes iyidir inşallah:))Bir sürü sayfa geçmiş yine okuyamadım:))
Bugün benim 2.li tarama sonuçlarım geldi çok şükür herşey normalmiş darısı bekleyen tüm hamişlerin başına inşallah
Uçak yolculuğu sormuş bir arkadaşımız ben 20 gün önce bindim doktoruma sordum 7.aya kadar sakıncası yok dedi..x ray cihazını internette araştırdım bir zararı yok demiş sitelerde..Avm lerde geçmemeye özen gösteriyorum yine de ama havalimanında böyle bir şansımız yok...Sorun olcağını sanmıyorum ben diğer hamileliğimde de binmiştim güvenle binebilirsiniz
evt boya üzerimdede zaten uzman doktor onaylı diyor.. yinede sen bilirsin benim psikolojim bozuluyor beyaz beyaz bi cesaret yaptırdım bakalım da bende ağda konusunda emin olamıorum :S
cumartesi 14 bitecek. gerçekten bu 12 den sonrası çabuk geçiyor anlamadım bende . çoğu kişi kız dediyse değişmez diyor ama yine de kıyafet falan almıyorum. bir ay sonra kesin olur ondan sonra bakarız o işlere diye düşündüm.
şimdiden almamak gerek ama duramıyor insan hevesleniyor.
Canim oncelikle hayirli olsun. Allah hepimise kucagimiza almayi nasip etsin. Benim de pzt kontrolum var ikili test falan. Benim de yas 36. Bana da yas riski diyecektir. 11 hafta oluyor pzt. Ben de sacimi boyatma hayalleri kuruyorum resmen 3 renk oldu toplamadan gezemiyorum bi de bana da yasak derse bole pacoz pacoz gezerim ☺️ aman bosver saglikli olsunlar da biz 9 ay cirkin oluverelim dimi sekerimm ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sol kasigimin bir noktasinda sabit bi ağrı var ama yumurtalikarda degil kemikte darbe almisim gibi tuhaf.saga sola donerken cektirio sanki tuhaf:/
En guzeli bahar zaten hamilelikte yaz zor oluyor sonunda olanlar nasıl dayanıyor acaba
Hic bu kadar kucuk çocukla bir arada kalmamstik gozlmleyemedim hic o yüzden ikimize de ilk deneyim oldu. Normalde cok narin seviyor bebeklere karsi sefkatli de beni paylsamadi cimcime cocuk da nasl guze maşallah civit mavi gözler sari saçlar bakiyim de benzesn dedim cocugum)
ağda daha önceden yaptırıyorsan korkma bence onu herkes yaptırıyor. benım kuzenım 9 ay yaptırdı.
ama ben önceden de yaptırmıyordum.
En guzeli bahar zaten hamilelikte yaz zor oluyor sonunda olanlar nasıl dayanıyor acaba
Susadgna mi uyaniyon o vakit. Benm de midem yaniyor ya habire yudum yudum su iciyorum soguk su gecici bi rahatlma veriyor sanki sonra da tuvalete tasin dur dun gece yattigimin ilk iki saatinde abartmiyorum yedu sekiz kere gitmisimdr fenalik geldi
Hic bu kadar kucuk çocukla bir arada kalmamstik gozlmleyemedim hic o yüzden ikimize de ilk deneyim oldu. Normalde cok narin seviyor bebeklere karsi sefkatli de beni paylsamadi cimcime cocuk da nasl guze maşallah civit mavi gözler sari saçlar bakiyim de benzesn dedim cocugum)
ya bende aynı dertten muzdaribim bugüne kadar kendim yaptım ama göbişim büyümeye başlayınca zorlanıcam. Önceden burda konuşulmuştu kuaförlerde herkese aynı ağda kullanıldığı için mikrop olabilir dendi ondan da tırsmaya başladım ne yapıcam ne çözüm bulucam bilmiyorum.:2:
ağda daha önceden yaptırıyorsan korkma bence onu herkes yaptırıyor. benım kuzenım 9 ay yaptırdı.
ama ben önceden de yaptırmıyordum.
Evet zaten hayatımda ilk defa günlerin çabucak geçmesini istiyorum 😊 ben de en çok bebek odalarına hevesleniyorum 😍 kıyafet için çok erken zaten ben 6. 7. Ayda ancak bakarım herhalde ama ant içtim ilk tekmesini hissettiğimde sembolik olarak bi iki kıyafet alıcam. Bu arada ben de 18 ağustosta çalışmaya başlıyırum seminerler başlıyor bide üstüne bu yıl 1 leri okutucam kara kara düşünüyorum valla okul dediğin tımarhane gibi bi yer ikisinde de şuursuzluk var çocuklar deli gibi koridorda yürümeye korkarsın
İlk kez mi öğretmenlik yapacaksın. yoksa 1 lerden yeniden mi başlayacaksın? Ahh Allah kolaylık versin diyorum. Amcam öğretmendi benim emekli oldu. bir kez 1.sınıfları okutuyor yanına gittim saniyede 20 çocuk geldi ve derdini bildirdi. öğretmenim saçımı çekti,beni itti, vs. biri geldi çişim geldi. yapamıyormuş kendisi adam üşenmedi onu wc ye götürdü. yemin ederim bana göre değil çıldırırdım 2 günde .yok yok sabır işi.
ya bende aynı dertten muzdaribim bugüne kadar kendim yaptım ama göbişim büyümeye başlayınca zorlanıcam. Önceden burda konuşulmuştu kuaförlerde herkese aynı ağda kullanıldığı için mikrop olabilir dendi ondan da tırsmaya başladım ne yapıcam ne çözüm bulucam bilmiyorum.:2:
Yok cnm ne yenisi 8 yıllık öğretmenim ama 1. Sınıflar ömür törpüsü yeminle bide hamile halimle hiç çekemicem bakalım nolacak Allah kolaylığını verir inşallah bide özel okuldayım ben yani tadından yenmiyo 😁😁😁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?