2015 Şubat Anneleri

yeni kanuna göre devlet normal doğumu desteklediği için normal doğum ve mecburi sezeryan fiyatları uygun ama keyfi (isteğe bağlı) sezeryan biraz daha pahalı. Gerçi her hastanenin fiyatları yine de birbirini tutmuyor.

cumartesi 14 bitecek. gerçekten bu 12 den sonrası çabuk geçiyor anlamadım bende . çoğu kişi kız dediyse değişmez diyor ama yine de kıyafet falan almıyorum. bir ay sonra kesin olur ondan sonra bakarız o işlere diye düşündüm.
şimdiden almamak gerek ama duramıyor insan hevesleniyor.

En guzeli bahar zaten hamilelikte yaz zor oluyor sonunda olanlar nasıl dayanıyor acaba

Susadgna mi uyaniyon o vakit. Benm de midem yaniyor ya habire yudum yudum su iciyorum soguk su gecici bi rahatlma veriyor sanki sonra da tuvalete tasin dur dun gece yattigimin ilk iki saatinde abartmiyorum yedu sekiz kere gitmisimdr fenalik geldi

Hic bu kadar kucuk çocukla bir arada kalmamstik gozlmleyemedim hic o yüzden ikimize de ilk deneyim oldu. Normalde cok narin seviyor bebeklere karsi sefkatli de beni paylsamadi cimcime cocuk da nasl guze maşallah civit mavi gözler sari saçlar bakiyim de benzesn dedim cocugum)

merhaba canım öncelikle test sonuçları için gözün aydın. Ben uçağa yaklaşık 1 ay önce bindim doktoruma sormuştum sakıncası yok demişti zaten doktorumda x rayların zararı olmadığını söylemişti ama ben havaalanında hamile olduğumu söyledim giderken de dönüşte de geçmedim cihazlardan el ile arama yaptılar haberin olsun

evt boya üzerimdede zaten uzman doktor onaylı diyor.. yinede sen bilirsin benim psikolojim bozuluyor beyaz beyaz bi cesaret yaptırdım bakalım da bende ağda konusunda emin olamıorum :S

ağda daha önceden yaptırıyorsan korkma bence onu herkes yaptırıyor. benım kuzenım 9 ay yaptırdı.
ama ben önceden de yaptırmıyordum.

Sol kasigimin bir noktasinda sabit bi ağrı var ama yumurtalikarda degil kemikte darbe almisim gibi tuhaf.saga sola donerken cektirio sanki tuhaf:/

Evet zaten hayatımda ilk defa günlerin çabucak geçmesini istiyorum 😊 ben de en çok bebek odalarına hevesleniyorum 😍 kıyafet için çok erken zaten ben 6. 7. Ayda ancak bakarım herhalde ama ant içtim ilk tekmesini hissettiğimde sembolik olarak bi iki kıyafet alıcam. Bu arada ben de 18 ağustosta çalışmaya başlıyırum seminerler başlıyor bide üstüne bu yıl 1 leri okutucam kara kara düşünüyorum valla okul dediğin tımarhane gibi bi yer ikisinde de şuursuzluk var çocuklar deli gibi koridorda yürümeye korkarsın

sağol canım inşallah hepimizin iyi geçer. Valla sen de sor bakalım boya işini sana ne diyecek doktor. benim eski doktorum 3 ayı doldur boyarsın demişti. ama bu demiyor. bende bandana ile dolaşıyorum. saç rimeli aldım onu sürüyorum.

Sol kasigimin bir noktasinda sabit bi ağrı var ama yumurtalikarda degil kemikte darbe almisim gibi tuhaf.saga sola donerken cektirio sanki tuhaf:/

Canım çok normal hiç takma bu dönemlerde kasık ağrısı ve bacak krampları olurmuş rahat ol kendini yorma sadece

arkadaşım geçen hafta doğum yaptı
ben daha 2 aylıkken nefes alamıyordum o garibim hareket edemiyordu
gece 12 den sonra dışarı çıkıyordu hep
şimdide evde kapı cam kapalı sıcakta klima da açamıyor bebekten dolayı
valla Allah herkese kolaylık versin
biz yine şanslıyız en güzel zamanda doğum yapacağız
sıcaklara kadarda ele avuca gelir olacak bebekler

bak bak hep gözünün önüne getir ben arada açıp netten bebek resimlerine bakıyorum

ağda daha önceden yaptırıyorsan korkma bence onu herkes yaptırıyor. benım kuzenım 9 ay yaptırdı.

ya bende aynı dertten muzdaribim bugüne kadar kendim yaptım ama göbişim büyümeye başlayınca zorlanıcam. Önceden burda konuşulmuştu kuaförlerde herkese aynı ağda kullanıldığı için mikrop olabilir dendi ondan da tırsmaya başladım ne yapıcam ne çözüm bulucam bilmiyorum.:2:

ben eskiden beri aşırı su içen biriydim ama şimdi daha da çoğaldı . sabah kalkıyorum o ufak şişelerden 4-5 tane içmişim bir de buz gibi su olacak.
eskiden sigara içiyorum ondan çok susuyorum diye düşündüm ama ondan değilmiş. doktor şekerden şüphelenmişti şeker hastaları da susarmış ama o da çıkmadı. ee o kadar su içince wc de duruyorsun doğal olarak. o bir etken uyumamak için ama zaten uyusam da verimli değil tepinerek yatıyorum.

tanıdık sürekli gittiğin kuaförün varsa kendin götürebilirsin kartuşunu

bende düğün öncesi başlamıstım cok deil ama korkuyorum simdi yaa bilemedim ama bugun yarın bi gitmeyi planlıorum cok acırsa yaptırmam napim

İlk kez mi öğretmenlik yapacaksın. yoksa 1 lerden yeniden mi başlayacaksın? Ahh Allah kolaylık versin diyorum. Amcam öğretmendi benim emekli oldu. bir kez 1.sınıfları okutuyor yanına gittim saniyede 20 çocuk geldi ve derdini bildirdi. öğretmenim saçımı çekti,beni itti, vs. biri geldi çişim geldi. yapamıyormuş kendisi adam üşenmedi onu wc ye götürdü. yemin ederim bana göre değil çıldırırdım 2 günde .yok yok sabır işi.

Yok cnm ne yenisi 8 yıllık öğretmenim ama 1. Sınıflar ömür törpüsü yeminle bide hamile halimle hiç çekemicem bakalım nolacak Allah kolaylığını verir inşallah bide özel okuldayım ben yani tadından yenmiyo 😁😁😁

hee mikroptan dolayı diyorsunuz. ee canım olmazsa kendi ağdanızı alır gidersiniz ya da parası neyse verirsiniz yenisini açar. bende makinesi vardı ama beceremedim. kimisine evde annesi yapıyor ama anneniz becerebilir mi bilmiyorum.

olsun şimdi duygusal yaklaşırsın hepisini seversin veletlerin. benim arkadaşımda Bursa'da Kültür Kolejinde çalışıyordu.

izmirde muhteşem yağmur yağıyor hava tam bizlik serin serin üşütmeyeceğimi bilsem çıkarım suyun altına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…