2015 Şubat Anneleri

bence once sizle konusur cocuklari istemez

herkes diyor ya bu gunler de gececek. elbet gececek..
insanlar unutmasa bu zorluklari ikinci ucuncuyi yaparlar mi :))
allahtan anlayisliymis mudurunuz. bu da acil bi durum canim yaoacak bisey yok sikma canini saglik olsun yeterki. guzel haberler alirsiniz insallah.

olacak bu kazalar cok dikkat etmek lazim..

bizimki de kafayi geri atiyor ama oyun diye yapiyor. bi de kucagimizdayken yapiyor. kafasini gogsume dogru sertce vuruyo mesela ama her zaman degil.

Ama yazık bebişe meme krizine girince verseydin keşke gece vermesen gündüz versen olmaz mı çok içerlenir bebiş kötü etkilenmesin sana ihtiyaç duymuş
Sadece uyumak üzereyken vermiyorum onun dışında devamli veriyorum . Sonra zaten bi uyudu 2,5 saat

cok gecmis olsun canim.
bana balgami varken ventolin vermisti cigere inmesin diye on gun kullan demisti.
sana ne verdi?

Ah Begüm vah Begüm yaramaz kız :) kumandaya kızdın mı kumandaya yoksa annesi? Kızmıcakmışız öyle sehpaya kumandaya, sonra büyüyünce her suçu başkasında arıyorlarmış :))

Merhaba canım bu Kafayı atma olayı bizde de var sürekli etrafına Özellikle arkasına yastık koyuyorum ve çok hareketli kucağımda bile dört dönüyor yere koyuyorum yastıkları Aşıp laminant köşelerine kendini atıyo emeklemiyo ama yuvarlanarak her işini hallediyor nereye nasıl bırakıcam da işimi yapıcam şaşırmış durumdayım ayrıca bu Kafayı geriye sürekli atma olayı neden oluyo merak da etmiyor Değilim

Vayy be hayallerindeki uyku düzeni maşallah canım

Bende kızlar gibi yatır kaldır yapmayı düşünüyorum, bakalım eve gidince artık, cesaret geldi. Sabır lazım dediğin gibi

Ayaz Öyle Canım.. İlk uykusu güzeldi ama ne olduysa 3ten Sonra oldu saat başı dikti beni en son.. Gündüz de kayınvalidem hep kucağında uyutuyor, ben de yapıyorum şimdi aöa yatırınca uyanıyor bşr daha uyumamak üzere, yine de devam mı edeyim uyanması göze alıp sence?

geçmi$ olsun canim
bi an once duzelir in$allah

Olmazmı sinirlenince bütün çocuklar yapar bunu bence :))

Sabır aynen, aslında çok huysuz değil yavrum ama sabır olmayınca. Ama yavaş yavaş aşmaya başladım kendimi, takıntılarımı bırakıyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…