2015 Şubat Anneleri

her halükarda bi posta ağlayacaksa bırak yatağında ağlasın canım. alışır hem.

MaRaL_ doktordan geldik şimdi geniz akıntısı çoğalmış ve yoğunlaşmış atamadığı balgamından dolayı ciğerlerine inebilir miş kulaklarında akıntı varmış antibiyotik önermeyen doktor 1 haftadan beri böyle olup geçmediği için ciğerlerine inmemesi için verdi açıkladı da bu kadar ilerlemiş olmada kullanmazdı dedi balgam sökücü özelliği varmış ilaçları düzenli 6 gün kullanıp tekrar gitcez buhar makinası çalıştırmamı söyledi onun dışında ıhlamur günde 60 cc içecekmiş ilacın birinin tadı çok kötü meyve suyuna karıştır ver dedi böyle yani gece üstünü açmaması için uyku tulumuyla uyur terlesin dedi öksürük zorlarsa ses tellerine zarar verebilirmiş

benim oğlum sabah 7 de uyanıyor 10:30 - 12:00 arası bi uykusu var bide 15:00 - 17:00 arası gece uykusuna 19:15 sıralarında geçiyo ve sabah 7 de uyanıyo. oğlum odasında ve sallanmadan uyuyo. uykuları ondan kaliteli sanırm. çünkü misafirlikte mecbur kalıp battaniyede sallayıp uytunca yarım saatcik uyuyo sadece

Misafirlikte uygulamak zor ya ben de carsamba gidecegim de insallah orda farkli uyutmam sorun olmaz. Yani duzeni sasmaz dimi? Misafirlikte sen de farkli uyutuyosun

deme kendine öyle canım ya. annesin sen o senin herşeyin. bence biraz tutarlı ve sabırlı olursan üstesinden gelebilirsin. ağlıycak tabiki bebek bu. bırak ağlasın. her trülü ağlıyo bu çocuklar birazda uyku eğitiminde ağlasın sonra rahatlayacaksın biraz. sizin bu anlattıklarınıza bende üzülüyorum

Bizim de kazalarımız oldu aynı şekilde oyuncağını gözünün üstüne kaşının altına vurdu mosmor oldu çok ağladı ve yürüteçteyken yemek masasının altına kaçmaya çalışırken kafayı masanın kenarına çok kötü vurdu kafa şişti çok ağladı insanın içi yanıyor gözyaşlarını görünce
Bir de bizimki oturuken en ufak bişeye sinirlense anında kendini geriye atıyor kafayı pat diye arkaya yere vuruyor çok kötü bi alışkanlık haline getirmiş bunu sürekli arkasına yastık koyuyorum anında atıyor kafayı arkaya bir kez yastık vardı ama popoyu çevirmişti yastığa gelmedi kafa yere çarptı çok kötü ağladı baya var mı sizlerde de böyle bir durum acaba sinirlenince kafayı geriye atma

geçmiş olsun inşallah eşin iyi haberle döner ve çılgın Tuna seni hiç uzmez bu mecburiyet sana tatil olur

.
Cok yakiniz ya Yenikoydeyim:)
Ayy evet ins tanismak da nasip olur.

mery60 ayy cnm ben de senin gibiyim. Sabirsiziz rabbim sabir versin bebeklerimize uysallik versin. Canim sen kendin nasil rahat efiorsan ole yap canim. Ben ole yapiorum yanimda yatior en azindan uyuyoiruz. Bi donem bence bu. Berat da iki ay ole cok kotuydu. Ben gece emmesini kaldirdim yavas yavas duzeldi.

Insallah canim cok isterim. Bebisler de tanisir.

Valla hakan uç gun ateslı durdu gık demedı yavrum
Adam yarum saatte havlu attı ıyımı
Mıdem bulanıyor dıyor atesle bulantının baglantusu ne olabılırki.kusma ushal yok
maral geçmiş olsun dikkat et sana ve çocuklara bulaşmasın

geçmiş olsun kiyamam prensese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…