Aldık şükür, yarın dönecekler inşallah .. Ders oluyor bu durumlar insana ve sabrı öğretiyor. Olumlu tarafından bakıp eşime destek olmaya çalışıyorum, çünkü çok ihtiyacı var bide beni düşünmesin.herkes diyor ya bu gunler de gececek. elbet gececek..
insanlar unutmasa bu zorluklari ikinci ucuncuyi yaparlar mi :))
allahtan anlayisliymis mudurunuz. bu da acil bi durum canim yaoacak bisey yok sikma canini saglik olsun yeterki. guzel haberler alirsiniz insallah.
Abooo şu an Amasya'ya mı geldin sen :) memleketim, gerçi ilçesindeyiz biz ama amasya işte :) hafta sonunda kadar kalmazsın ama kalacak olursan beklerim, gerçi sen çocukla zor olmadı ben ayarlamaya çalışırım bakalım :))Sabır aynen, aslında çok huysuz değil yavrum ama sabır olmayınca. Ama yavaş yavaş aşmaya başladım kendimi, takıntılarımı bırakıyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum
Karadeniz ekibi bizde buluşalım :)ay ne guzel bulusun siz :)))
Karadeniz ekibi bizde buluşalım :)gelincikgibi sen ben, başka biri varmışdı bu civarda :)
Merzifondayıııım daha da yakın :) yarın dönüyoruz ama Çorum'a gittiğimiz de oluyor o zaman ayarlarım ve çooook isterim Can'ımAbooo şu an Amasya'ya mı geldin sen :) memleketim, gerçi ilçesindeyiz biz ama amasya işte :) hafta sonunda kadar kalmazsın ama kalacak olursan beklerim, gerçi sen çocukla zor olmadı ben ayarlamaya çalışırım bakalım :))
Merzifondayıııım daha da yakın :) yarın dönüyoruz ama Çorum'a gittiğimiz de oluyor o zaman ayarlarım ve çooook isterim Can'ım
saol cnmmaral geçmiş olsun dikkat et sana ve çocuklara bulaşmasın
İlginç bu bebişlerMerhaba canım bu Kafayı atma olayı bizde de var sürekli etrafına Özellikle arkasına yastık koyuyorum ve çok hareketli kucağımda bile dört dönüyor yere koyuyorum yastıkları Aşıp laminant köşelerine kendini atıyo emeklemiyo ama yuvarlanarak her işini hallediyor nereye nasıl bırakıcam da işimi yapıcam şaşırmış durumdayım ayrıca bu Kafayı geriye sürekli atma olayı neden oluyo merak da etmiyor Değilim
ahh canim benim sagol ama cok zor istanbula geldigimde evden daha zor cikiyorum valla :)Istanbul'a geldiginde seni de bekleriz:)
yok kizmadim :))Ah Begüm vah Begüm yaramaz kız :) kumandaya kızdın mı kumandaya yoksa annesi? Kızmıcakmışız öyle sehpaya kumandaya, sonra büyüyünce her suçu başkasında arıyorlarmış :))
oh cok sukur guzel haberler gelmis.Aldık şükür, yarın dönecekler inşallah .. Ders oluyor bu durumlar insana ve sabrı öğretiyor. Olumlu tarafından bakıp eşime destek olmaya çalışıyorum, çünkü çok ihtiyacı var bide beni düşünmesin.
bulusalim vallahi tam ortak noktamiz neresi acaba :))Karadeniz ekibi bizde buluşalım :)gelincikgibi sen ben, başka biri varmışdı bu civarda :)
Hadi ya inşallah toparlar bir an önce, anne baba misafirden sayılmaz sizi ve torunlarını görmeye geliyorlar anlayışla karşılarlar seni :) keşke benimkilerde gelselerYarın yaş günüm ve annemle babam geliyor.supriz olarak.bu gece bincekler yarin sabah 11 gibi buradalar inşaallah.gece bi suru hazırlık planı yaptım kafamda.sabahına kız kustu.iki kere sırtına kadar sulu ishal gibi.batırdı.yemiyor uyumuyor habire agliyor yapışık yaşıyoruz.aksi gibi boğazım giciklanmayada başladı.annem neysede babam nadir gelir.uzak yolu sevmez.güzel geçmesini umut ediyorum.azcik ağrı kesici verdim.daldı.inşaallah yarına düzelir.sevinemedim bile.Yoruldum kolumu kaldırcak halim kalmadı.ateşi yok şükür.
Küçükken ben çikolata yiyince bunların pembesindem çıkardı heryerimde. Ovadril diye bi krem sürerdi babam. Alerjiydi benimkide.bak bu bi alerjik dokuntu resmi Eki Görüntüle 1690122
Benim ev :))bulusalim vallahi tam ortak noktamiz neresi acaba :))
Yok zaten beklemezler.bEn ozenmek istedim de kısmet.ağrı kesici de rahatlatmadı şuan kucagimda uyudu.kıpırdamaya korkuyorum.boynum tutuldu.Hadi ya inşallah toparlar bir an önce, anne baba misafirden sayılmaz sizi ve torunlarını görmeye geliyorlar anlayışla karşılarlar seni :) keşke benimkilerde gelseler
Uyku eğitimi :)Sadece uyumak üzereyken vermiyorum onun dışında devamli veriyorum . Sonra zaten bi uyudu 2,5 saat
Canim ya biz whatsapptan haberlesip bulustuk buraya yazmak hic aklimiza gelmedicanım çok tatlısın :) ben birçok kez belirttim burada tanıştığım herkesi yakın arkadaşım gibi görüyorum ve görüşmekten mutluluk duyarım diye hatta anadolu yakasındaki buluşmalarda da aaa haberim olsaydı gelirdim dedim ama ısrara gerek yok diye düşünüyorum
Canim yorgunluk ve uykusuzlukla eskisi kadar hareketli olmaması normal :)) bazen kizi uyuturken ben de uyuyorum kocaya zaman kalmiyorKızlar biraz özel bir soru olaıcak kusura bakmayın sormazsam çatlicam kimseye de diyemiyorum eşinizle doğumdan önceki gibi mi özel hayatınız yoksa daha mi aşağılarda konuyu daha açmak isterim ama acamiyorum beni anlayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?