2015 Şubat Anneleri

Aldık şükür, yarın dönecekler inşallah .. Ders oluyor bu durumlar insana ve sabrı öğretiyor. Olumlu tarafından bakıp eşime destek olmaya çalışıyorum, çünkü çok ihtiyacı var bide beni düşünmesin.

Sabır aynen, aslında çok huysuz değil yavrum ama sabır olmayınca. Ama yavaş yavaş aşmaya başladım kendimi, takıntılarımı bırakıyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum
Abooo şu an Amasya'ya mı geldin sen :) memleketim, gerçi ilçesindeyiz biz ama amasya işte :) hafta sonunda kadar kalmazsın ama kalacak olursan beklerim, gerçi sen çocukla zor olmadı ben ayarlamaya çalışırım bakalım :))

Merzifondayıııım daha da yakın :) yarın dönüyoruz ama Çorum'a gittiğimiz de oluyor o zaman ayarlarım ve çooook isterim Can'ım

Merzifondayıııım daha da yakın :) yarın dönüyoruz ama Çorum'a gittiğimiz de oluyor o zaman ayarlarım ve çooook isterim Can'ım

Anam benim annem Merzifonlu :) Hmm dönüyor musun, tamam ben de çok isterim süper olur bir gün hakikatten ayarlayalım :)))

Yarın yaş günüm ve annemle babam geliyor.supriz olarak.bu gece bincekler yarin sabah 11 gibi buradalar inşaallah.gece bi suru hazırlık planı yaptım kafamda.sabahına kız kustu.iki kere sırtına kadar sulu ishal gibi.batırdı.yemiyor uyumuyor habire agliyor yapışık yaşıyoruz.aksi gibi boğazım giciklanmayada başladı.annem neysede babam nadir gelir.uzak yolu sevmez.güzel geçmesini umut ediyorum.azcik ağrı kesici verdim.daldı.inşaallah yarına düzelir.sevinemedim bile.Yoruldum kolumu kaldırcak halim kalmadı.ateşi yok şükür.

maral geçmiş olsun dikkat et sana ve çocuklara bulaşmasın
saol cnm
valla bulastuiyada geçmis ola bu saatden sonra :)

ama kuçuge bulasmas o keisn, kuçuik zaten nezle gibi bisey oksruyor biraz
vicudda bi virus varken ikincisi giremiyor :)

İlginç bu bebişler

Ah Begüm vah Begüm yaramaz kız :) kumandaya kızdın mı kumandaya yoksa annesi? Kızmıcakmışız öyle sehpaya kumandaya, sonra büyüyünce her suçu başkasında arıyorlarmış :))
yok kizmadim :))
demek oyleymis bunu da ogrenmis olduk. anne olmak cocuk yetistirmek ne zormus. kumandaya kizmicam Begüm'e kizmicam kime kizicam ben

oh cok sukur guzel haberler gelmis.
cocugun olunca hele ister istemez sabretmeyi ogreniyorsun sanirim..

Hadi ya inşallah toparlar bir an önce, anne baba misafirden sayılmaz sizi ve torunlarını görmeye geliyorlar anlayışla karşılarlar seni :) keşke benimkilerde gelseler

Hadi ya inşallah toparlar bir an önce, anne baba misafirden sayılmaz sizi ve torunlarını görmeye geliyorlar anlayışla karşılarlar seni :) keşke benimkilerde gelseler
Yok zaten beklemezler.bEn ozenmek istedim de kısmet.ağrı kesici de rahatlatmadı şuan kucagimda uyudu.kıpırdamaya korkuyorum.boynum tutuldu.
İnşallah seninkilerde gelir bigun

Canim ya biz whatsapptan haberlesip bulustuk buraya yazmak hic aklimiza gelmedi

Canim yorgunluk ve uykusuzlukla eskisi kadar hareketli olmaması normal :)) bazen kizi uyuturken ben de uyuyorum kocaya zaman kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…