2015 Şubat Anneleri

Bugün beratın kollarında hiçbişey yok tamamen geçmiş gibi duruyor sürmicem artık kremi bakalım bi daha ne zaman tekrarlicak

Gündüz de memede uyutmayinca meme krizine girdi çok zor uyuttum geri donmek yok pes etmek yok aynen devam dün 4kere kalktı 3 ü sabaha yakın 1saat aralıklarla sabaha yakın niye bu kadar sık uyanirlar anlamıyorum acikiuorlar mi acaba

Ben kaşık maması vermistim.3 beş çay kaşığı 5 aylıkken çok şiddetli döküntü oldu 10 dk içinde.daha önceden bilgim olduğu için hemen anladım.kucukken bi donem benimde vardi.yoğurt denedim.peynir ağız kenarına surmem yeterli hemen kizariyor.yeşil kaka yapıyordu ama tam ishal gibi değildi.bağırsaklarıni etkiliyor mu tam anlamadım.tanı için Dr a gitmedim.bir yaşı bekliyorum.sıkı diyet yapmadım ama çokta tüketmedim..arada kaldığım için.yalnız kilo geriden geliyor 8.5 aylık 7.5 kilo 68 cmiz.etkisi var mi bilmiyorum.benim diğer çocuklarda minyon ve zayıftı.raporlu mama verdi mi Dr.

bizimkide yesil bide ip gıbı uzuyordu kakası cok sayıda yapıyordu bırde..kiloyu etkilermıs bızde etkılemedı ama cok sukur raporlu mama yazıyorlar normalede bızede verdı bı tane ama daha kullanmadım bn onu ek gıdayla halledıyorz bır sekılde
ama her yenı verdığım seyı dıkkatlı verıyorum 3 gun beklıyorum bıde hala arada gazı oluyor benımkının yavas ılerlıyoruz yani

Ama yazık bebişe meme krizine girince verseydin keşke gece vermesen gündüz versen olmaz mı çok içerlenir bebiş kötü etkilenmesin sana ihtiyaç duymuş

Allah YARDIMCINIZ olsun sizünde o aileninde.inşaallah kısa sürer de tez donersiniz

e$im grip olmu$, atesi var, yerinden kimildayamiyor koca adam yawss
ihlamur istemiyor
ne yapsamki
tavuk çorbasi iyi geli demi
yemekde seçer simdi o
oyy
Çocuklara yaklaşmasın valla yatsın terlesin atsın bi şekilde adamlar çocuklardan daha Nazlı oluyo bizimki de hasta olunca öle oluyo ama bu sefer çocuk ta hasta olunca yapamadı bişey

Çocuklara yaklaşmasın valla yatsın terlesin atsın bi şekilde adamlar çocuklardan daha Nazlı oluyo bizimki de hasta olunca öle oluyo ama bu sefer çocuk ta hasta olunca yapamadı bişey
Valla hakan uç gun ateslı durdu gık demedı yavrum
Adam yarum saatte havlu attı ıyımı
Mıdem bulanıyor dıyor atesle bulantının baglantusu ne olabılırki.kusma ushal yok

Bugun benumkı tersınden kalkmış sankı
Sabahtan berı her emzırmede usırıyor.parmagım agzına koyup emzırıyom.ısırırsa meme yı kurtarmsk içinnn

git gide kazalar cogalmaya basladi ah be yavrum indirdin kumandayi yuzune aglarsin tabii o kadar. icim gitti puff bi yandan gozyaslari akiyo bi yandan hala kumandaya bakiyo :)

gozunun alti azicik morardi. beyaz tenli oldugu icin ufacik bi darbede morariyor teni. ama cani yaninca nasil da sarildi bana kiyamam yavrum benim yaramaz kizim şapşik suratlim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…