Bebek'ten Nazlı olur şimdi koca bebekler :)e$im grip olmu$, atesi var, yerinden kimildayamiyor koca adam yawss
ihlamur istemiyor
ne yapsamki
tavuk çorbasi iyi geli demi
yemekde seçer simdi o
oyy
Babasi da uzun değil 1,70canin saolsun sekerim :)
babasi nasil,oglanlar uzun oluyor genelde
Evet şimdi diş sonra yürüme...Onceden dogum sirasi bekleniyordu:)
7 Şubat'ta doğdu benim kızım hâla dişi yok :))Bakalım en sona kim kalacak :)
Bizimki 31 ocak doğumlu geç kaldı bizim dişler :)7 Şubat'ta doğdu benim kızım hâla dişi yok :))
Diş doktorumuzun kızı 12 ocak doğumlu,onun da dişi yok,yaşına kadar yolu var :))Bizimki 31 ocak doğumlu geç kaldı bizim dişler :)
Diş doktorumuzun kızı 12 ocak doğumlu,onun da dişi yok,yaşına kadar yolu var :))[/QUO
Normal o zaman genetik zaten benim dişlerimde bir yaşa yakın çıkmış eşiminki de öyle biz forumdaki kardeşlerimize göre geç kaldık :)
Ben kaşık maması vermistim.3 beş çay kaşığı 5 aylıkken çok şiddetli döküntü oldu 10 dk içinde.daha önceden bilgim olduğu için hemen anladım.kucukken bi donem benimde vardi.yoğurt denedim.peynir ağız kenarına surmem yeterli hemen kizariyor.yeşil kaka yapıyordu ama tam ishal gibi değildi.bağırsaklarıni etkiliyor mu tam anlamadım.tanı için Dr a gitmedim.bir yaşı bekliyorum.sıkı diyet yapmadım ama çokta tüketmedim..arada kaldığım için.yalnız kilo geriden geliyor 8.5 aylık 7.5 kilo 68 cmiz.etkisi var mi bilmiyorum.benim diğer çocuklarda minyon ve zayıftı.raporlu mama verdi mi Dr.Evet gastroya goturmistm ama bu kadar kucuk bebeklerde test yaniltici olur dogru olmaz bosuna yorariz dedi diyetle denedik bulduk 1 bucuk ay suren isjali bn sutu kesince dizeldi sonra deneme smacli tekrar sute baslsyinca bozuldu boylece anlamis olduk kesinlesti yaklasik 6 aydr diyet yapiorm ve tabi kizimda yapoyor sizin nasil belirtiler
Ama yazık bebişe meme krizine girince verseydin keşke gece vermesen gündüz versen olmaz mı çok içerlenir bebiş kötü etkilenmesin sana ihtiyaç duymuşGündüz de memede uyutmayinca meme krizine girdi çok zor uyuttum geri donmek yok pes etmek yok aynen devam dün 4kere kalktı 3 ü sabaha yakın 1saat aralıklarla sabaha yakın niye bu kadar sık uyanirlar anlamıyorum acikiuorlar mi acaba
Allah YARDIMCINIZ olsun sizünde o aileninde.inşaallah kısa sürer de tez donersinizAh kızlar ah dert bir değil elvan elvan.. geçmişi okuyamadım. Vakit olmadı. Eşimin kardeşi otizmli. Bu ara bide epilepsi çıktı. Üç gündür çok kötü olmuş ve bize söylemediler. Akşam haberimiz oldu ve pılıyı pırtıyı topladık eşimin halasının evine geldik. Eşim sabaha karşı istanbula gidecek. Ben burda kalıcam. Ve tuna!! Uyku düşmanı tuna. Osursak uyanan tuna. Tanımam etmem. Nasıl Olacak bilmiyorum. İşleri ne zaman bitecek belli değil. Evde kalıyım dedim. Dağ başında tek başına kalamazsın sobayı çocukla yakamazsın dedi, kardeşim gelse yanıma en az 17 saat sürecek yol. Ha diyince gelemez. Acil bi durum olur diye içi rahat etmedi. Napıyım fedakarlık lazım böyle zamanlarda. Ateş ölçerden tut tırnak makasına, nutellasına kadar bi ton eşya aldım. Sanki evi naziler bastı. Nasıl hazırlandım bilmiyorum. Yarın okulda gün vardı bi dünya pasta Börek nasıl attım buzluğa bilmem. Ev zaten bomba düşmüş gibi. Uykusuzluk diz boyu 6da kalktık. Gelirken eşim nerdeyse uyudu direksiyonda.. offffff bitmiyor kardeşim bitmiyor. Allahım gücüne gitmesin de her yeni durumum bi öncekini aratıyor. Allahım işimizi rast getir gayri.. kaza filan yapmasınlar kızlar nolur dua edin.....bu arada@BRBB hoşgeldin. yeb4 seni rüyamda gördüm trenle yolculuk yapıyorduk dereler filan akıyor dağları aşıyoruz.. öyle. .
14:30 da randevu Can'ım sabahtan yokmuş gitçem birazdangittinmi dr a
Çocuklara yaklaşmasın valla yatsın terlesin atsın bi şekilde adamlar çocuklardan daha Nazlı oluyo bizimki de hasta olunca öle oluyo ama bu sefer çocuk ta hasta olunca yapamadı bişeye$im grip olmu$, atesi var, yerinden kimildayamiyor koca adam yawss
ihlamur istemiyor
ne yapsamki
tavuk çorbasi iyi geli demi
yemekde seçer simdi o
oyy
Valla hakan uç gun ateslı durdu gık demedı yavrumÇocuklara yaklaşmasın valla yatsın terlesin atsın bi şekilde adamlar çocuklardan daha Nazlı oluyo bizimki de hasta olunca öle oluyo ama bu sefer çocuk ta hasta olunca yapamadı bişey
hayır yeri belli kendi yok diş. bembeyaz şişti ama çıkmadı henüz. ishal biraz oğlum sanırım dişten. veeee aşırı huysuzYok daha var merak etme :) benpirelideve yi merak ediyorum dişi geldi mi oğlunun diye?
Eee ben de Basiskeledeyim. Inanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?