gecmis olsun canim cahilligimi mazur gor anjin neydi yahu?e$im sabaha kdr inledi atesi hiç inmedi ,ilaci almasa ates gorevini yapacakda dayanamiyor kirginligi çok fazla isede gidiyor
mecburaliyor ilaci
ama dun aksam kapatdi geldi dukkani, 5 yilidr ilk defa kapadi dukkani demekki baya hasta yazik
sabah dr açgirdim eve anjinmi$ , butun evdekileri dolasabilir dedi
kuçuk den için kesin kapar dedi
acaba 1 ahfta once atesimiz olduginda benim kuçuk anjinmi olmustu ki, ondanmi babaya geçti
acaba sirada kim varrrrrr
bogazz da bi enfeksiyonda tam tr sini bilmiyorum cnmgecmis olsun canim cahilligimi mazur gor anjin neydi yahu?
Memede uyudugunda hemen kaldırıyorum ben yerine dalmış olsun dalmamis olsunCanim insallah Begum eski duzenine doner masallah o kendi oturtmustu duzenini. Ben de biraz daha iyiyim en azindan dinlenebiliyorum. Duru iyi alisiyor gibi insallah kendi uyumaya. Surekli uygulamay calisiyorum yatir kaldir ama tabi arada memede gittigi de oluyor. O kadar da normal dimi her bebek memede uyuyakalabilir. Sen nasilsin?
Kız tiramisuyu görmüyom ki burda pek girmiyor galiba ayrıca izmirdeyiz ama o bi dağda ben bi dağda yani :)benim bildigim @Tiramisu35 var izmirde.
baska da vardir da ben bilmiyorum.
benim burda kimse yok vallahi sizin yerinizde olsam bulusurdum o kadar arkadas olduk ayni sehirde olsam ohoo :))
ama burda kimse yok
Yok canim annem de ilcesinde kocaelinin. Istahsizlik cok problem ya. Bizimki de ozellikle kahvaltiyi hic yapmiyo diyebilirim. Kimse inanmiyo istahsiz olduguna tombis gorunce. Bence disten canim. Ara ara boyle oluyobi anda alismasini beklemek yanlis olur canim ona da biraz sure tanimak lazim. memede uyumakla meme emmeden uykuya gecmemek de ayni olmasa da benzer bi durum galiba. Begüm uyku faslindan once emer sonra emzigini alir sallanarak uyur. eger ben yoksam yine uyuyomus ama daha zor ve daha huzursuz. yani demem o ki meme ile uykuyu nedense bagdastiriyorlar o yuzden bu aliskanliklarini kirmak biraz zor..
ben idare eder iste sukurler olsun yine. istahsizlikla ugrasiyorum en kotu gunumuz boyle olsun :) sende annendeyken dinlen guzelce. annen istanbulda sen kocaelindesin sanirim di mi?
Can'ım en güzel başlanacak besin bence kabak hem yumuşacık hem kaygan çok kolay yürüyorlar hatta bugün ig de paylaştım yapımı çok basit Azra hepsini yedi bi dene bence geçen ay bende doktora korkuyorum biraz dedim oda bana 10 aylık Bebek bir lokma ekmeği bile yutabilir merak etme sizi kandırıyor şuan dedi o günden beri bende lokmaları büyüttüm bazen öksürüyor vuruyorum sırtına çıkarıyor hemen veya lokma verdim mi meyve suyu ayran gibi şeylerle ıslatıyorum çok zorlanırsa artık bence sende sıkıntı yapma ver bi kaç kere kaçırır Sonra alışırkizlar bisey sorucam ya yemek konusuyla ilgili.
benim kiz 8ay 10 gunluk sizlerden kucuk biliyosunuz. ben hala kati yemek vermeye korkuyorum. yaptigim yemekleri tamamen puruzsuz yapmiyorum tabiiki parcali yapiyorum yiyor ama bazen oguruyor. bogulur diye korkuyorum artik bogulmaz herhalde di mi?
ne bileyim daha hic omlet yapip parca parca vermedim hep karistiriyorum kahvaltisini ihlamurla islatip. yedigimiz yemeklerdeb veriyorum yine ama ezip.
ama eline bisey vermeye cok korkuyorum o an parca koparip bogulursa naparim diyenasil asicam bu korkumu ya.
bi de bisey daha sorucam bu aralar cok iatahsiz ya zorlamasam tek lokma yemeyecek. sutum de az. bende bazen agzindakini bes dk yutmayinca su veriyorum yutsun diye ama bazen. yanlis yapiyorum di mi
bu yemek konusu dert oldu bana. nasil baslayabilirim parca parca kati yedirmeye acaba.
Yavaş yavaş alisiyorlar minik minik parçalar önüne koyabilirsiniz kendi yiyiince yiyebiliyor mesela yumuşak bir armut verebilirsinkizlar bisey sorucam ya yemek konusuyla ilgili.
benim kiz 8ay 10 gunluk sizlerden kucuk biliyosunuz. ben hala kati yemek vermeye korkuyorum. yaptigim yemekleri tamamen puruzsuz yapmiyorum tabiiki parcali yapiyorum yiyor ama bazen oguruyor. bogulur diye korkuyorum artik bogulmaz herhalde di mi?
ne bileyim daha hic omlet yapip parca parca vermedim hep karistiriyorum kahvaltisini ihlamurla islatip. yedigimiz yemeklerdeb veriyorum yine ama ezip.
ama eline bisey vermeye cok korkuyorum o an parca koparip bogulursa naparim diyenasil asicam bu korkumu ya.
bi de bisey daha sorucam bu aralar cok iatahsiz ya zorlamasam tek lokma yemeyecek. sutum de az. bende bazen agzindakini bes dk yutmayinca su veriyorum yutsun diye ama bazen. yanlis yapiyorum di mi
bu yemek konusu dert oldu bana. nasil baslayabilirim parca parca kati yedirmeye acaba.
tombislik zayiflik saglikla dogru orantili degil iste kimseye anlatamiyosun.Yok canim annem de ilcesinde kocaelinin. Istahsizlik cok problem ya. Bizimki de ozellikle kahvaltiyi hic yapmiyo diyebilirim. Kimse inanmiyo istahsiz olduguna tombis gorunce. Bence disten canim. Ara ara boyle oluyo
evet canim gordum tarifi hepsi var evde mutlaka deniycem kabakla basliycam. kendimize yaptigimiz pirasadan taze fasulyeden vermistim ama ezip ezip ufacik parcalarla. boyle boyle alisacak sanirim. alismasi lazim. baska tariflern varsa onlari da paylas :)Can'ım en güzel başlanacak besin bence kabak hem yumuşacık hem kaygan çok kolay yürüyorlar hatta bugün ig de paylaştım yapımı çok basit Azra hepsini yedi bi dene bence geçen ay bende doktora korkuyorum biraz dedim oda bana 10 aylık Bebek bir lokma ekmeği bile yutabilir merak etme sizi kandırıyor şuan dedi o günden beri bende lokmaları büyüttüm bazen öksürüyor vuruyorum sırtına çıkarıyor hemen veya lokma verdim mi meyve suyu ayran gibi şeylerle ıslatıyorum çok zorlanırsa artık bence sende sıkıntı yapma ver bi kaç kere kaçırır Sonra alışır
du bakalim armutu da deneyeyim iyi fikir :)Yavaş yavaş alisiyorlar minik minik parçalar önüne koyabilirsiniz kendi yiyiince yiyebiliyor mesela yumuşak bir armut verebilirsin
Tuna artık uyurken emmek istemiyor. Tam uyku eğitimi kıvamına geldi. :) sizden de cesaret geldi. Bende eve gidiyim yapıcam inşallah. Ama emmesi gerçekten baya baya azaldı..Canim insallah Begum eski duzenine doner masallah o kendi oturtmustu duzenini. Ben de biraz daha iyiyim en azindan dinlenebiliyorum. Duru iyi alisiyor gibi insallah kendi uyumaya. Surekli uygulamay calisiyorum yatir kaldir ama tabi arada memede gittigi de oluyor. O kadar da normal dimi her bebek memede uyuyakalabilir. Sen nasilsin?
Canım tuna da arada öğürüyor bende su veriyorum doğal bence bunlar. Ama arada katı şeyler ver bence. Korkma kaçmaz boğazına. Haşlanmış sebze vetebilirdin omlet yumuşak olur onu da yiyebilir. Belki önce öğürür ama alışır zamanlakizlar bisey sorucam ya yemek konusuyla ilgili.
Izlemedim neymiş merak ettimSu nestlenin bir reklamı var bebeklerle ilgili çok güzel izlediniz mi
Evet benim elimAz önce yine uyutmaya çalışıyordum biliyorum ki meme istiyor daha ağzına alır almaz gözleri mayisti emdi emdi baktım bi süre sonra doymak için emmiyor çektim hafif gözü açıldı kucağında 1dk falan tuttum koydum hemen uyudu. Bu arada uyku arkadaşı olan varmı emzik harici bizimki istemedi hep yanina kouuyoruma ama oralı degil
Memeden kesmek gibi bişey olsa gerek yavaş yavaş yine hergün tuttugun süreyi azaltEvet benim elimbende size onu soracaktım nasıl elim yeri e bi oyuncağa yada bi örtüye alıştırıcam?
Aynı şeyi havuçla da yapabilirsin ama havucu haşlaman lazım biraz sert kalıyor patates te öle :)evet canim gordum tarifi hepsi var evde mutlaka deniycem kabakla basliycam. kendimize yaptigimiz pirasadan taze fasulyeden vermistim ama ezip ezip ufacik parcalarla. boyle boyle alisacak sanirim. alismasi lazim. baska tariflern varsa onlari da paylas :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?