Bİ Arkadaşım 3.aydan sonra bıtkısel boya ıle boyattı saclarını ama her ay değil tabıkı
bi tanesıde sureklı bandana tarzı seyloer taktı kafasına
benımde saclarım sarıydı tam boyacaktım hamıle olduğumu öğrendım böyle ığrenç iğrenç dolaşıyorum...
kuaförum şöyle bi fikir verdı sac dıplerıne gırmeden boyanın başladığı yerden kendı rengıne boyayaylım dedı..şimdi 3.ay bıtsın öyle yapmayı planlıyorum
çingene gibi gezıyorum şu durumda
kız olursa dünyalar eşimin olcak kız
ama bende hep erkek hissediyorum
Kızlar kızlarrrr ne yaparsınız size birşey soracağım ben tatile gidemiyorum kocam sağolsun götürmüyor burda havuza gitmeyi düşünüyorum ama sakıncası varmı bilmiyorum birde ben mikrop kapmasın diye tampon kullanmak istiyorum zararı varmı acaba ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bİ Arkadaşım 3.aydan sonra bıtkısel boya ıle boyattı saclarını ama her ay değil tabıkı
bi tanesıde sureklı bandana tarzı seyloer taktı kafasına
benımde saclarım sarıydı tam boyacaktım hamıle olduğumu öğrendım böyle ığrenç iğrenç dolaşıyorum...
kuaförum şöyle bi fikir verdı sac dıplerıne gırmeden boyanın başladığı yerden kendı rengıne boyayaylım dedı..şimdi 3.ay bıtsın öyle yapmayı planlıyorum
çingene gibi gezıyorum şu durumda
Seninde kanaman olmusmuydu canin?ben ondan korkuyorum kanamam vardi ondan sonra verilmisti progeston cok sukur bayagdir yok ama kesenin altinda ultrasonda ufak bi kanama alani gorulmustu bsyramdan once
Tampon zararlı diye biliyorum. Gireceğin havuz mutlaka çok temiz olmalı klorlaması falan düzenli kontrol edilmeli. Olimpik havuzu öneririm ama temiz olmalı. Ayrıca doktorum bana TTO Intim Köpük vermişti. Havuza girmeden önce avuc içine tek doz sıkıp genital bölgene sürüyorsun. Krem gibi suruyosun.
canım ne zaman gittin doktora bilmiyorum, daha öncede anne olmadım sorunun muhattabı da değilim ama senin hamilelik cetvelinde bebeğin ortalama ağırlığı 110gr yazıyor. eğer bu hafta gittiysen bi tuhaflık yok gibi?
tekerleme gibi oldu ama ben de rüyamda erkek görmüştüm erkek hissediyordum kızmış.
Kızlar kızlarrrr ne yaparsınız size birşey soracağım ben tatile gidemiyorum kocam sağolsun götürmüyor burda havuza gitmeyi düşünüyorum ama sakıncası varmı bilmiyorum birde ben mikrop kapmasın diye tampon kullanmak istiyorum zararı varmı acaba ki
ayy canım alemsin ya seni okurken çok keyif alıyorum :)) ben bayram öncesi saçımı kestirmeye kuaföre gittim hamile bi kadın vardı o da 9 ay boyatmamış saçları göz hizasına kadar bembeyazdı.doğum sonrası fotoları düşünerek boyatmaya karar vermiş bitkisel boyayla boyatıyordu. en olmadı sende öyle yaparsın
kutumda beş yüz bin tl hissediyorum
kutumda kız hissediyorum
Estağfurullah cevap verdiğin için çok teşekkür ederim
2 gün önce gitim. Bu cetvel gireceğimiz haftayı söylüyor ve genelde altta yazan bazı yönlendirmeler yanlış.
Ben şuan 15+1 im. Yani 16 ya girdim ama daha başındayım bitmedi ki :)
Ve internette yazan bilgiler şöyle
14. haftanın bitişinde boyu 10 cm kilosu 45 gr (BEN GİTTİĞİMDE 14.Ü HAFTAMIN BİTİŞİYDİ BOYU DA ZATEN 10,40MM )
15. haftanın bitişinde boyu 12 cm kilosu 75 gr (BU HAFTAYI BİTİRSEM BİLE BEN 75 GR MI ÇOKTAN GEÇTİM )
Buyuk ihtimal lara ama ben geciktirebildigim kadar geciktirmeye çalıştım o yuzden henüz otel ayarlayamadık. Cogu da dolmuş zaten :) sanırım bugun ya da yarın neresi olacağı kesinleşir. Ankara'dan birşey istersen getirebilirim :)
Ama klorda zararlı değilmi gideceğim havuzda yarı olimpik bir havuz çok güvenemiyorum da o krem işe yarıyormuş ki
ayyyyyyyyyyyy konusu bile heyecanlı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaöğrendiğim gün hastaneden çıkınca ilk eşyasını alcam valla
ya nedense kız çocuklarına bayılıyorum bi yeğenim var 2 yaşında yiyesim geliyo hep eşya alıyorum ona toka alıyorum ondan kız çocuklarına özel bi seöpatim var.erkek çocuğu olursa ne alcamki
eğer gezmek için geliyosan otelde havuz takıntın yoksa sana otel yönlendirmesi yapabilirim
aile oteli temız nezıh ama havuzlu değil ve şehir içinde
Sen internete bakma onlar asgari ölçümleri veriyor yani en az olanı. Zaten sıkıntılı olsaydı doktorun söylerdi. Ayrıca ne güzel bebişin büyüyor demek ki takma kafaya 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?