2015 Şubat Anneleri

MaRaL_ benim ki ilaçları içince gece rahat uyudu 3 kere kalktı şaşırdım bende ama uykumu almışım ne güzel oldu :)

MaRaL_ benim ki ilaçları içince gece rahat uyudu 3 kere kalktı şaşırdım bende ama uykumu almışım ne güzel oldu :)
bricanly ise yaramistir cnm
bron$lari aciyormuydu ne bisey yapiyordu da unuttum naptigini :)
sevindim iyi olmaniza bi kaç gune tamamen iyilesir insallah

Evet benim elim bende size onu soracaktım nasıl elim yeri e bi oyuncağa yada bi örtüye alıştırıcam?
kiz mery naptin sen :)))
çabuk o eli al o koydugun yerden
gerkeoyorsa 3 gun uykusuz kalsin ama sakinn alistirma eline kolunaaa benden demesi :))
en az 4 seneyi gozden çikar unutturmazsan , unut elini :))))

tombislik zayiflik saglikla dogru orantili degil iste kimseye anlatamiyosun.

istahsizlik bence de kesinlikle disten. ac resmen ac biliyorum yani ama zorla yiyor. insallah bu donemlerimiz de gecer de bebislerimiz yer yine.
Bak bi taktik sana yemek istemiyorsa zorlama aç olunca saldıracak göreceksin emmek isticem ağlıcak vermiceksin memeyi o yemeği yemek zorunda kalacak Azra diretti mi biz öle yapıyoruz mesela şu küçük kavanozlarda meyve püreleri falan varya ona bayılıyor daha kavanozu görünce çıldırıyor kaşıkla kavanoza vurarak ses çıkartıyorum ilginç geliyor anladım ki o kavanozu sevdi bende kendi yaptığım yemekleri ona koydum zannediyor ki o mamadan veriyorum böylece kavanozu görünce seviniyor yiyiyor :) ona ilginç gelebilecek şeyleri bulman lazım azra tek başına yemeği sevmiyor bende sofra bezini serip kendime bişeyler koyuyorum meyve vs zannediyor ki bende yemek yiyiyorum veya boş kaşığı ağzına götürüyorum bi kavanoz da kendime getirip biraz kandırmaca oluyor ama napalım bınu kendi istedi

bricanly ise yaramistir cnm
bron$lari aciyormuydu ne bisey yapiyordu da unuttum naptigini :)
sevindim iyi olmaniza bi kaç gune tamamen iyilesir insallah
İbşallah Can'ın çocuk resmen kendine geldi ilacı içince enerji gelmiş çocuğa

Demissin us meme istiyor vermiyorumki Yemen yes in beninde kacgundur aklimda plan bisey Ben meme verince yemege col gonullu olmuyor ilk once Yemekmi yedireyim sence by ayda hangisi daha faydalıdır

yeni gordum igdeki yaziyi :))

Yok zaten beklemezler.bEn ozenmek istedim de kısmet.ağrı kesici de rahatlatmadı şuan kucagimda uyudu.kıpırdamaya korkuyorum.boynum tutuldu.
İnşallah seninkilerde gelir bigun
Mutlu yıllar sanaaaaa :) allah sağlık, mutluluk ve çocuklarında güzel bir yaşam versin:)

hahaha kandiriyosun resmen kizi cok ayip

yaa istahsiz ama cok sukur yine birazcik da olsa yiyor. sadece eski haline gore cok az yiyor. ben en basindan beri asla zorlama taraftari degildim ama yemeyince mecbur kaldim. ve asla her dakka agzina bisey tikamam. mutlaka 3-4 saat beklerim her oğün icin. ama bu aralar cidden hic yemiyor. sabah kalkinca ac olursun di mi ama yok yemiyor.

bizimki de suluguna bayiliyor. ya su ya da sabahlari ihlamur veriyorum sulugu gordugu an cildiriyo. ama suluga yemek koyamayacagima gore :)) kasigi gorunce eliyle ittirmeye basladi kasigi
neyse insallah bu donem de gecer. elimle vericem bakalim mesela kabagi oyle yapayim. elimle bisey verice agzini aciyo en azindan. kasiga antipati besledi resmen.

Ben de koydum yanına ama istemiyor rahatsız ediyor beyfendiyi, fırlattı yere ikinci gün sinirinden :))

öğürsun o problem degil simdi de yapiyo onu sanki tam yutmuyo biriktiriyo bogazinda ve oguruyo.

korkum bogazina kacmasi ama omlet haslanmis kabak vs bunlar bogazina kacmaz sonucta di mi? naparim bilmem bi de yalnizim.ya en buyuk korkum bogazina bisey kacmasi ama o yabanci nesneleri agzina atarsa daha cok oluyo sanirim yemekten olmaz herhalde.

Demissin us meme istiyor vermiyorumki Yemen yes in beninde kacgundur aklimda plan bisey Ben meme verince yemege col gonullu olmuyor ilk once Yemekmi yedireyim sence by ayda hangisi daha faydalıdır
Can'ım elbette emziriyorum emin ol çok ta fazla emiyor ama mesela bütün gece emiyor mama yemediği veya içmediği için sabah uyanınca emzirmiyorum ki kahvaltı yapsın kahvaltıdan sonra yine emiyor öğlen yine emmek istiyor uykudan önce emip uyuyor uyanınca emzirmiyorum bişeyler yediriyorum akşam yemeği de yiyiyor ondan sonra emziriyorum yemeğe kadar emzirmiyorum ki acıksın yemek yesin emdi mi yemek istemiyor çünkü

fyz35 kiz bu kabak ne guzel oldu ben yiyebilirim hepsini
ben bunu patlicani haslayip misir ubuna bulayip kizartip yapiyodum kabakla da yapmistim ama ruşeymle firibda pisirince de muthis oldu insallah sever.

biraz sertlesti firinda pisti diye ama uzerini havluyla kapatirsam sicakken yumusar super olur.

Yoğurda bandırıp bile verdim çok güzel oluyor kendimize de yapcam bi gün eşim bayıldı bende istiyorum diyor :)
vallahi adam hakli bende yaparim bunu kendimize :))
sert oldu sandim bi tanesi sert olmus. yumusacik oldu. ben ruseyme cok azcik tuz da ekledim yesin diye. sevmio hanfendi tuzsuz. okyanus tuzundan azcik atiyom bende napayim.

Bizimki de kaşığı sevmiyor kendi tutmak istiyor şurup kaşığını sevdi onla oynuyor içine bişey koyunca da ağzını açıyor :) yemek kaşığı oldu şurup kaşığı
Suluk biberon sevmiyor Azra bardaktan öylece içiyor çorbayı bile :) değişik çocuk benimki
Hiç yapmadığım bişeyi yaptım geçen gün dışarda yemeğe çok karşıyım çocuk için dışarı yemeğe gittik çorba istedim yokmuş ayıptır söylemesi pide söylemiştim kendime kıymasından azıcık vereyim dedim nerdeyse bütün pideyi indirecekti mideye :) neyse dedim azıcık bişey olmaz
Bişeyleri denemek lazım bebekler için herşeyi sevmeyebiliyorlar bir hafta önce severek yediği şeyi bi hafta sonra yemiyor inşallah Begüm sever kabağı koy sofra bezine ver eline kendi yesin korkma kaçırcak Boğaz'ına diye bizimkinin üstübaşı batıyor hiç ellemiyorum batırsın yeterki yesin diye dene bakalım inşallah yicek değişik bişey aklıma gelirse yine paylaşırım şimdi köftesini ruşeym ile yapcam bakalım sevecek mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…