biz standart canim sen nasilsinselam kızlar nasılsınız
Afiyet olsun Can'ım bende tuz attım yazmayı unutmuşum :) patlıcanı bende yaparım enfes oluyo yedir bakalım yaz sonra :)fyz35 kiz bu kabak ne guzel oldu ben yiyebilirim hepsini
ben bunu patlicani haslayip misir ubuna bulayip kizartip yapiyodum kabakla da yapmistim ama ruşeymle firibda pisirince de muthis oldu insallah sever.
biraz sertlesti firinda pisti diye ama uzerini havluyla kapatirsam sicakken yumusar super olur.
bende hareketlilik başladı ufaktanbiz standart canim sen nasilsin
Demi ama Ada'mda biliyor ağzının tadını :)vallahi adam hakli bende yaparim bunu kendimize :))
sert oldu sandim bi tanesi sert olmus. yumusacik oldu. ben ruseyme cok azcik tuz da ekledim yesin diye. sevmio hanfendi tuzsuz. okyanus tuzundan azcik atiyom bende napayim.
İyi kuzum vallahi sen aklıma geliyorsun bebiş doğacak kız küçük Allah yardımcın olsun ama bi 3 sene sonra en rahatı sen olcaksın :)selam kızlar nasılsınız
Hoşgeldin Can'ım :)huhuuuu ben geldimmmm
disarda fastfood tarzi seyleri bende sevmem kendim de yememeye calisirim. ama guvendigimiz bildigimiz yerlerde yemek yediririm herhalde o kadar sakinmam galiba.Bizimki de kaşığı sevmiyor kendi tutmak istiyor şurup kaşığını sevdi onla oynuyor içine bişey koyunca da ağzını açıyor :) yemek kaşığı oldu şurup kaşığı
Suluk biberon sevmiyor Azra bardaktan öylece içiyor çorbayı bile :) değişik çocuk benimki
Hiç yapmadığım bişeyi yaptım geçen gün dışarda yemeğe çok karşıyım çocuk için dışarı yemeğe gittik çorba istedim yokmuş ayıptır söylemesi pide söylemiştim kendime kıymasından azıcık vereyim dedim nerdeyse bütün pideyi indirecekti mideye :) neyse dedim azıcık bişey olmaz
Bişeyleri denemek lazım bebekler için herşeyi sevmeyebiliyorlar bir hafta önce severek yediği şeyi bi hafta sonra yemiyor inşallah Begüm sever kabağı koy sofra bezine ver eline kendi yesin korkma kaçırcak Boğaz'ına diye bizimkinin üstübaşı batıyor hiç ellemiyorum batırsın yeterki yesin diye dene bakalım inşallah yicek değişik bişey aklıma gelirse yine paylaşırım şimdi köftesini ruşeym ile yapcam bakalım sevecek mi :)
Tamam Can'ımdisarda fastfood tarzi seyleri bende sevmem kendim de yememeye calisirim. ama guvendigimiz bildigimiz yerlerde yemek yediririm herhalde o kadar sakinmam galiba.
degisik seyleri seviyolar cidden. hic yemes dedigim seyleri yiyo bazen.
ben daha bardakla bisey vermeyi hic denemedim. ustunu basini kirletmesi hic onemli degil yeterki yesin. uyansin bakalim vericem. kofteyi yapip da olumlu sonuc alirsan yazarsin bana da :)
Bizimki de çok iştahsız ağzını kilitliyor n yapsam koyamıyorum ağzına yemeği elimle bi şekilde koysam bile öğürerek çıkarıyor ağzından midesini bulandırıp özellikle eti hiç yemiyor ben koyuyorum o atıyor ağzından kıymadan daha da küçük yapıyorum patates püresiyle karıştırıyorum kaysın yutsun diye asla yemiyor havuç kabak ve patatesli yemekleri asla yemiyor tadını mı beğenmiyor anlamadım beratın yemesi çok sorunlu arada pirinçli yoğurt çorbası yiyor sadece o da naneli filan olacak katı şeyleri de yutmuyor çıkarmak istiyor ağzından seninki yine bizden küçük bir ay ben yapacam beratla hiç bilmiyorum yemek yedirirken strese giriyorum tam 1 saat boyunca yedirmeye çalışıyorum yediği 1 ya da 2 kaşık oluyor bir saatin sonundakizlar bisey sorucam ya yemek konusuyla ilgili.
benim kiz 8ay 10 gunluk sizlerden kucuk biliyosunuz. ben hala kati yemek vermeye korkuyorum. yaptigim yemekleri tamamen puruzsuz yapmiyorum tabiiki parcali yapiyorum yiyor ama bazen oguruyor. bogulur diye korkuyorum artik bogulmaz herhalde di mi?
ne bileyim daha hic omlet yapip parca parca vermedim hep karistiriyorum kahvaltisini ihlamurla islatip. yedigimiz yemeklerdeb veriyorum yine ama ezip.
ama eline bisey vermeye cok korkuyorum o an parca koparip bogulursa naparim diyenasil asicam bu korkumu ya.
bi de bisey daha sorucam bu aralar cok iatahsiz ya zorlamasam tek lokma yemeyecek. sutum de az. bende bazen agzindakini bes dk yutmayinca su veriyorum yutsun diye ama bazen. yanlis yapiyorum di mi
bu yemek konusu dert oldu bana. nasil baslayabilirim parca parca kati yedirmeye acaba.
hoş buldum canım nasılsın kabak harika görünüyor ama bir şey bilmiyo ruşeyn nedirHoşgeldin Can'ım :)
aa cidden mi erken dogum riski mi var? neden acaba ya doktor ne diyo. annen yaninda di mi? yat dinlen mutlaka ikra ile de nasil olcaksa artik :/ elinden geldigince dikkat et kendine canim saglikla al kucagina insallah.bende hareketlilik başladı ufaktan
haftasonunu yatarak geçirdim
minik sıpa acele ediyor progestana başladım
hayırlısıyla yılbaşını görebilsek diye bakıyoruz artık
İyi kuzum vallahi sen aklıma geliyorsun bebiş doğacak kız küçük Allah yardımcın olsun ama bi 3 sene sonra en rahatı sen olcaksın :)
Vahide doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara inşallahYok zaten beklemezler.bEn ozenmek istedim de kısmet.ağrı kesici de rahatlatmadı şuan kucagimda uyudu.kıpırdamaya korkuyorum.boynum tutuldu.
İnşallah seninkilerde gelir bigun
hep mi boyleydi son zamanlarda mi boyle?Bizimki de çok iştahsız ağzını kilitliyor n yapsam koyamıyorum ağzına yemeği elimle bi şekilde koysam bile öğürerek çıkarıyor ağzından midesini bulandırıp özellikle eti hiç yemiyor ben koyuyorum o atıyor ağzından kıymadan daha da küçük yapıyorum patates püresiyle karıştırıyorum kaysın yutsun diye asla yemiyor havuç kabak ve patatesli yemekleri asla yemiyor tadını mı beğenmiyor anlamadım beratın yemesi çok sorunlu arada pirinçli yoğurt çorbası yiyor sadece o da naneli filan olacak katı şeyleri de yutmuyor çıkarmak istiyor ağzından seninki yine bizden küçük bir ay ben yapacam beratla hiç bilmiyorum yemek yedirirken strese giriyorum tam 1 saat boyunca yedirmeye çalışıyorum yediği 1 ya da 2 kaşık oluyor bir saatin sonunda
yasemin ilk ek gıdaya geçtiğimde bile ogurdugunde kendisi kurtarabiliyordu yemek yerken bir elinde ekmek bir elinde salatalık mutlaka olur biz tatlı vs yerken ona elma ayva dilimi veriyorumkizlar bisey sorucam ya yemek konusuyla ilgili.
benim kiz 8ay 10 gunluk sizlerden kucuk biliyosunuz. ben hala kati yemek vermeye korkuyorum. yaptigim yemekleri tamamen puruzsuz yapmiyorum tabiiki parcali yapiyorum yiyor ama bazen oguruyor. bogulur diye korkuyorum artik bogulmaz herhalde di mi?
ne bileyim daha hic omlet yapip parca parca vermedim hep karistiriyorum kahvaltisini ihlamurla islatip. yedigimiz yemeklerdeb veriyorum yine ama ezip.
ama eline bisey vermeye cok korkuyorum o an parca koparip bogulursa naparim diyenasil asicam bu korkumu ya.
bi de bisey daha sorucam bu aralar cok iatahsiz ya zorlamasam tek lokma yemeyecek. sutum de az. bende bazen agzindakini bes dk yutmayinca su veriyorum yutsun diye ama bazen. yanlis yapiyorum di mi
bu yemek konusu dert oldu bana. nasil baslayabilirim parca parca kati yedirmeye acaba.
Can'ım buğdayın en sağlıklı yeri en tepesindeki yumurta denen yer E vitamini Demir folik asit ne ararsan var çok faydalı ben tansaştan aldım 250 gr 4 tl falan baya gidiyor un yerine veya ekmek içi yerine bunu kullanıyorumhoş buldum canım nasılsın kabak harika görünüyor ama bir şey bilmiyo ruşeyn nedir
9aa cidden mi erken dogum riski mi var? neden acaba ya doktor ne diyo. annen yaninda di mi? yat dinlen mutlaka ikra ile de nasil olcaksa artik :/ elinden geldigince dikkat et kendine canim saglikla al kucagina insallah.
yasemin ilk ek gıdaya geçtiğimde bile ogurdugunde kendisi kurtarabiliyordu yemek yerken bir elinde ekmek bir elinde salatalık mutlaka olur biz tatlı vs yerken ona elma ayva dilimi veriyorum begüm yer annesi sen hep yanında ol yeterkizlar bisey sorucam ya yemek konusuyla ilgili.
Amin Can'ım inşallah benimde erkek kardeşimle aram 15 ay annem hep der ikiz gibi büyüdünüz diye ilk 3 sene zor ondan sonrası çok kolay diyor inşallah öyle olur biz kardeşimle çok iyi anlaşırız ablamızla pek anlaşamayız inşallah seninkilerde bizim gibi olur :)sagolasın kuzum zorlanmaya başladım artık hatta baya zorlanıyorum diyebilirim
küçük paşa acele ediyor kız dur durak bilmiyor allah sağ salim kucağıma almayı nasip etsin 3 sene de su gibi akıp geçsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?