Bizimki de iki kel dişiyle ayva kemiriyoryasemin ilk ek gıdaya geçtiğimde bile ogurdugunde kendisi kurtarabiliyordu yemek yerken bir elinde ekmek bir elinde salatalık mutlaka olur biz tatlı vs yerken ona elma ayva dilimi veriyorum
Son 10 gündür böyle canım öncesinde de iştahsızdı ama bu kadar değildi yedirebiliyordum mesela eti ezdiğimde yutuyordu şimdi midesini bulandırıp çıkartıyor ağzından galiba dişten canım başka bişey gelmiyor aklıma gerçi dişetlerinde de öyle belirgin bir şişlik filan da görünmüyor ama bilmiyorum valla en aslında beratı biberona alıştırmak istiyorum sabah ve akşam inek sütü içsin biberonla istiyorum ama ne yaptıysam alıştıramadım 9 ay 17 günlük oldu içsin bence artık inek sütünü :)hep mi boyleydi son zamanlarda mi boyle?
benim kiz disten dolayi sanirim istahsiz normalde yerdi. bi derdi mi var acaba senin kuzunun da?
havuc ve elma veriyorum bende isiramiyor ya daha ondanyasemin ilk ek gıdaya geçtiğimde bile ogurdugunde kendisi kurtarabiliyordu yemek yerken bir elinde ekmek bir elinde salatalık mutlaka olur biz tatlı vs yerken ona elma ayva dilimi veriyorum
aynen allah kolayligini verir insallah canim. esin de destek olur mutlaka. simdi kuzularin da tam hareket zamani mecbur kosuyoruz peslerinden. illaki yatman gerekirse de gelir biri kalir yaninda mutlaka sen dusunup sikma canini hersey olacagina varir bence sinyal versi sadece. zamaninda gelecek :))9
ikrada da vardı zaten ama erken girdi doğum kanalına buda. doğum pozisyonunda ctesi9 akşamı kasılmalarım başladı sancılandım falan progestana başladık yattım işte annem geldi ama şimdi yok yine gitmek zorunda kaldı. ikrayla zor oluyor ama olacak allah kolaylığını veriyor
Bu arada ben de hala eline ekmek veremiyorum koparır yutamaz diye canım çok hassas berat :) su bile içerken boğulacak gibi oluyor her içişinde mutlaka genzine kaçırıp öksürüyor gözler hemen kızarıp yaşarıyorhep mi boyleydi son zamanlarda mi boyle?
benim kiz disten dolayi sanirim istahsiz normalde yerdi. bi derdi mi var acaba senin kuzunun da?
inek sutu konusunda ben cekiniyorum sahsen. en azindan 1 yil hic vermem agir geliyormus bebeklere cok. 1 yildan sonra da sulandirarak veririm.Son 10 gündür böyle canım öncesinde de iştahsızdı ama bu kadar değildi yedirebiliyordum mesela eti ezdiğimde yutuyordu şimdi midesini bulandırıp çıkartıyor ağzından galiba dişten canım başka bişey gelmiyor aklıma gerçi dişetlerinde de öyle belirgin bir şişlik filan da görünmüyor ama bilmiyorum valla en aslında beratı biberona alıştırmak istiyorum sabah ve akşam inek sütü içsin biberonla istiyorum ama ne yaptıysam alıştıramadım 9 ay 17 günlük oldu içsin bence artık inek sütünü :)
süpermiş bende bulabilirsem alayım. tşk ederim canımCan'ım buğdayın en sağlıklı yeri en tepesindeki yumurta denen yer E vitamini Demir folik asit ne ararsan var çok faydalı ben tansaştan aldım 250 gr 4 tl falan baya gidiyor un yerine veya ekmek içi yerine bunu kullanıyorum
canımmmm çok geçmiş olsun zamanında gelsin küçük bey inş.9
ikrada da vardı zaten ama erken girdi doğum kanalına buda. doğum pozisyonunda ctesi9 akşamı kasılmalarım başladı sancılandım falan progestana başladık yattım işte annem geldi ama şimdi yok yine gitmek zorunda kaldı. ikrayla zor oluyor ama olacak allah kolaylığını veriyor
Diştendir canım muhtemelen o sürece girmiştir heralde artık beratta :) annem süt ver berata aç kalıyor diyor hepinize verdim süt diyor kilo aldırıyor filan diyor bende aç kalmasındansa içse iyi olur diye düşündüm ama alışmadı hiçbir şekilde biberon almadı doğduğundan beri içse zaten sulandırırım biraz canıminek sutu konusunda ben cekiniyorum sahsen. en azindan 1 yil hic vermem agir geliyormus bebeklere cok. 1 yildan sonra da sulandirarak veririm.
disten olabilir ayrica. benim kizin ilk disi cikmadan iki gun once kizardi kabardi dis eti ama o surec daha once baslamisti.
Allahım nazarlardan saklasın bu Nasıl bir güzellik :) maşallah tü tü tü :))Bizim minik yaramaz
Bizimkide oyle bu aralar cok severdi arabasa gezip yumayi kolum kopuyo son bikac seferdrkızla Sıla hanım dışarı çıktığımda arabasında oturmaz oldu sürekli kucakta arabayı götürmesem daha az yorulurum oyuncak saklabanlik her yolu deniyorum ama oturmuyor ne yapmak lazım bilemedim
Teşekkürler teyzesi amin Allah hepimizin bebişlerini korusunAllahım nazarlardan saklasın bu Nasıl bir güzellik :) maşallah tü tü tü :))
Distensede çok zorlama canim.bu durum geçince tekrar gelir iştahı. O zaman yuklenirsin.benimki de yemiyor bu arasadece anne sütü.katı şeyleri ben de çok veremiyorum eline.ilk çocukta boğulma olayı olmuştu korku kaldı.hem de minicik karnabahar da.n.ezilmiş.ama köfte falan veriyorum.o ogurmeler önemli değil öğreniyor öyle öyle.biz standart canim sen nasilsin
Biliyorum Can'ım anlatmıştın Emre'yi konuşarak ikna etmiştin. Emzirirken tutuyor tutmazsa emmiyor :)) elime bi örtü sardım çekiştirecek diye ne emdi ne uyudu, eve gidince ama bıraktıracam inşallahkiz mery naptin sen :)))
çabuk o eli al o koydugun yerden
gerkeoyorsa 3 gun uykusuz kalsin ama sakinn alistirma eline kolunaaa benden demesi :))
en az 4 seneyi gozden çikar unutturmazsan , unut elini :))))
Tuna da kaşığı sevmiyor, ilginç bu bebekler :)hahaha kandiriyosun resmen kizi cok ayip
yaa istahsiz ama cok sukur yine birazcik da olsa yiyor. sadece eski haline gore cok az yiyor. ben en basindan beri asla zorlama taraftari degildim ama yemeyince mecbur kaldim. ve asla her dakka agzina bisey tikamam. mutlaka 3-4 saat beklerim her oğün icin. ama bu aralar cidden hic yemiyor. sabah kalkinca ac olursun di mi ama yok yemiyor.
bizimki de suluguna bayiliyor. ya su ya da sabahlari ihlamur veriyorum sulugu gordugu an cildiriyo. ama suluga yemek koyamayacagima gore :)) kasigi gorunce eliyle ittirmeye basladi kasigi
neyse insallah bu donem de gecer. elimle vericem bakalim mesela kabagi oyle yapayim. elimle bisey verice agzini aciyo en azindan. kasiga antipati besledi resmen.
Kaçmaz inşallah rahat ol geçen elma kemirmişti bi tane büyük almış kaçtı hemen sırtına vurdum su içirdim yuttu şükür. Korkuyor insan ama rahat olmak önemli. Allah göstermesinöğürsun o problem degil simdi de yapiyo onu sanki tam yutmuyo biriktiriyo bogazinda ve oguruyo.
korkum bogazina kacmasi ama omlet haslanmis kabak vs bunlar bogazina kacmaz sonucta di mi? naparim bilmem bi de yalnizim.ya en buyuk korkum bogazina bisey kacmasi ama o yabanci nesneleri agzina atarsa daha cok oluyo sanirim yemekten olmaz herhalde.
Nasıl yaptın, pek havalı görünüyorİlte meşhur kabağımız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?