2015 Şubat Anneleri

hep mi boyleydi son zamanlarda mi boyle?
benim kiz disten dolayi sanirim istahsiz normalde yerdi. bi derdi mi var acaba senin kuzunun da?
Son 10 gündür böyle canım öncesinde de iştahsızdı ama bu kadar değildi yedirebiliyordum mesela eti ezdiğimde yutuyordu şimdi midesini bulandırıp çıkartıyor ağzından galiba dişten canım başka bişey gelmiyor aklıma gerçi dişetlerinde de öyle belirgin bir şişlik filan da görünmüyor ama bilmiyorum valla en aslında beratı biberona alıştırmak istiyorum sabah ve akşam inek sütü içsin biberonla istiyorum ama ne yaptıysam alıştıramadım 9 ay 17 günlük oldu içsin bence artık inek sütünü :)

yasemin ilk ek gıdaya geçtiğimde bile ogurdugunde kendisi kurtarabiliyordu yemek yerken bir elinde ekmek bir elinde salatalık mutlaka olur biz tatlı vs yerken ona elma ayva dilimi veriyorum
havuc ve elma veriyorum bende isiramiyor ya daha ondan

aynen allah kolayligini verir insallah canim. esin de destek olur mutlaka. simdi kuzularin da tam hareket zamani mecbur kosuyoruz peslerinden. illaki yatman gerekirse de gelir biri kalir yaninda mutlaka sen dusunup sikma canini hersey olacagina varir bence sinyal versi sadece. zamaninda gelecek :))

hep mi boyleydi son zamanlarda mi boyle?
benim kiz disten dolayi sanirim istahsiz normalde yerdi. bi derdi mi var acaba senin kuzunun da?
Bu arada ben de hala eline ekmek veremiyorum koparır yutamaz diye canım çok hassas berat :) su bile içerken boğulacak gibi oluyor her içişinde mutlaka genzine kaçırıp öksürüyor gözler hemen kızarıp yaşarıyor

inek sutu konusunda ben cekiniyorum sahsen. en azindan 1 yil hic vermem agir geliyormus bebeklere cok. 1 yildan sonra da sulandirarak veririm.

disten olabilir ayrica. benim kizin ilk disi cikmadan iki gun once kizardi kabardi dis eti ama o surec daha once baslamisti.

süpermiş bende bulabilirsem alayım. tşk ederim canım

canımmmm çok geçmiş olsun zamanında gelsin küçük bey inş.

Diştendir canım muhtemelen o sürece girmiştir heralde artık beratta :) annem süt ver berata aç kalıyor diyor hepinize verdim süt diyor kilo aldırıyor filan diyor bende aç kalmasındansa içse iyi olur diye düşündüm ama alışmadı hiçbir şekilde biberon almadı doğduğundan beri içse zaten sulandırırım biraz canım

kızla Sıla hanım dışarı çıktığımda arabasında oturmaz oldu sürekli kucakta arabayı götürmesem daha az yorulurum oyuncak saklabanlik her yolu deniyorum ama oturmuyor ne yapmak lazım bilemedim
Bizimkide oyle bu aralar cok severdi arabasa gezip yumayi kolum kopuyo son bikac seferdr

biz standart canim sen nasilsin
Distensede çok zorlama canim.bu durum geçince tekrar gelir iştahı. O zaman yuklenirsin.benimki de yemiyor bu arasadece anne sütü.katı şeyleri ben de çok veremiyorum eline.ilk çocukta boğulma olayı olmuştu korku kaldı.hem de minicik karnabahar da.n.ezilmiş.ama köfte falan veriyorum.o ogurmeler önemli değil öğreniyor öyle öyle.
aslında çıkarır çocuklar.geçen tavukları toplamış boğazında yutmamış.hikk mikk dedi bi çıkardı koca parça tavuk.neresinde saklamış bilmem.yuttu saniyom bende ağzı boş olunca.
Bi de sevmediği ya da o an istemediği şeyi yemiyorlar.dilini çıkarıp dusuruyor.ben gene veriyorum.gene aynı.beğenirse yiyor.mam mam diyip.

kiz mery naptin sen :)))
çabuk o eli al o koydugun yerden
gerkeoyorsa 3 gun uykusuz kalsin ama sakinn alistirma eline kolunaaa benden demesi :))
en az 4 seneyi gozden çikar unutturmazsan , unut elini :))))
Biliyorum Can'ım anlatmıştın Emre'yi konuşarak ikna etmiştin. Emzirirken tutuyor tutmazsa emmiyor :)) elime bi örtü sardım çekiştirecek diye ne emdi ne uyudu, eve gidince ama bıraktıracam inşallah

Tuna da kaşığı sevmiyor, ilginç bu bebekler :)

Kaçmaz inşallah rahat ol geçen elma kemirmişti bi tane büyük almış kaçtı hemen sırtına vurdum su içirdim yuttu şükür. Korkuyor insan ama rahat olmak önemli. Allah göstermesin

Geçen hafta kızamık aşısını yaptırmıştık kan da aldı hemşire sonucu çıkınca aradı 10.9 çıkmış hgb düşük dedi hemşire kan damlasını artık 3 damla değil 5 damla ver dedi hiç kullanmamıştım halbuki :) artık 3 damla veriyorum et yese hiç vermem de yemiyor malesef atıyor ağzından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…