2015 Şubat Anneleri

pirelideve hayırlı olsun cnm.ALlah tamamına erdırsın inş.yakın yaş çocuk buyuduklerınde super oluyor.bakımuda o kdr zor olmaz buyuk de herşey duzenlu olunca
Bence buda erkek içime oyle dogdy:)

Masallah canim cok sevindim insallah bu bebis de saglikla dogsun ve abisi gibi uslu olsun. En guzeli ikisi bir arada buyuyuverir. Calismasam ben de oyle isterdim galiba
Aynen bence de en iyisi valla zaten bebekle uğraşıyorken ikisi bir arada büyüyüverir anlamaz bile zamanın nasıl geçtiğini

pirelideve hayirli ugurlu olsun. Allah anali babali buyutsun. Saglikla kucagina al insallah. Aslinda en guzel zaman. Simdi 2. Yaptin yaptin yoksa daha ne zaman cesaret edebilirim bilmiyirum. Cok sevindim. Bence kiz :)

Eskiden burda sayfaların hızına yetişemezdim şimdi sabahtan akşama kadar bir sayfa ilerlemiyor pek sakinleşmiş

MaRaL_ senin belki bilgn vardir bu seboreik dermatite krem suruoa gecioas yine cikio ben de yaklasik onbes senedir var. Buna daha etkili bisi var mi belki yurtdisinda vardir.

Bugün menemen yaptım kahvaltıda peynirli birazcık yedi şimdi hem domatesi hemde yumurtanın beyaziji yemiş oldu ve sonra hic bise olmadı artık verebilirmiykm oluyor bu

Bugün menemen yaptım kahvaltıda peynirli birazcık yedi şimdi hem domatesi hemde yumurtanın beyaziji yemiş oldu ve sonra hic bise olmadı artık verebilirmiykm oluyor bu
Ben her ikisini de veriyorum bir aydır Can'ım.. Verdiğimde üç gün bekledim hep öyle denir ya.. Sonra baktım bişi yol vermeye devam ettim..doktorumuz siz ne yiyorsanız onu verin dedi..

Kızlar az once bı daıre ye bakdık. Begendık
Bankaya kredı sorucam yarın .kabul olursa alıcaz inşallah.
Dua edermısınız hayırlısı olsun bızım için.ev alma komşu al dwmişler ya çevre sakın duruyor ama ne bılıyım korkuyom.çocuklarum buyyor olmadık ınsanlar burnumuzun dıbınde olsun ıstemem.

Bu gece Duruyla Begum yer degistirmis resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…