Evet bende 2 gündür mandalina suyuna damlatıp veriyorum daha iyi oluyor canımmeyve suyuna karıştır hatta portakalla ver çok iyi olur dedi hemşire.
meyve suyuna karıştır hatta portakalla ver çok iyi olur dedi hemşire.
evet c vıtamını demırın emılımını artıyor daha faydalı olur oyleEvet bende 2 gündür mandalina suyuna damlatıp veriyorum daha iyi oluyor canım
Arada bir oluyor bizimkinde kusacak gibi oluyor geri yutuyor yüzünü ekşiterek genelde gaz çıkardığında oluyor yemekten sonraarkadaslar bırsey soruv-cm sızınde bebıslerın yedıklerı agzına geliyor mu?bızım kızın sureklı agzına gelıyor kusmuyor ama geliyo yutuyor sızdede oluyor mu
Aaa canim hamile misin sen?ahhaaha bi arkadaşın çocuğuda ev keki yemiyordu oda yapıp ambalaja koyuyordu. ona benzemiş :)
Hamile misin ?ahhaaha bi arkadaşın çocuğuda ev keki yemiyordu oda yapıp ambalaja koyuyordu. ona benzemiş :)
hamilelik takvımı:)4. haftası:)hamilemisin?bebiş mi geliyorbize kilosu kadar vereceksin dedi hemşire. 8 kjilo 8 damla. kullanmıyorum ama henüz
Süper yaa, okurken çok güldüm ben.Bi babaanneyle yaşamak çok komik :) eşimin babaannesi var evde. Durmadan ne kadar hasta olduğunu ve ne kadar çok torun çocuk baktığını anlatıyor. Tuna'nın eline yiyecek ne varsa veriyor ve Tuna yedikçe coşuyor.öbana da durmadan sen emziklisin diyip diyip yemek ye diyor çay içiriyor zorla :)) sıcak sıca iyi gelirmiş sütüm inermiş, kendisi çocuklarını 1buçuk yaşına kadar sadece emzirmiş :)) emzikliymilim üşümemem lazımmış patik verdi giyim diye, yere oturmayacakmışım, dışarda Tuna'nın ağzına emzik verecekmişim hava yutarmış :)) Tuna yı ayağında sallayıp ağıt gibi ninni söylüyor Tuna da şaşkın şaşkın izliyor önce sonra durur mu hiç bizimki, çitmeli hop kalkıyor peşinden de gidemiyor. pilavı yaparken her pirinç tanesi için direktif verdi nerdeyseyaşlı arkadaşlarını eve çağırıyor ve ağlar gibi konuşuyorlar ses tonları çok komik, hep yah ilte öyleydi diyip geçmişe üzülüyorlar Tuna bu akşam uyumadı san diye içeri daldı aç mı bu çocuk dedi , klasik. Yok dedim kesin göz deeeğdi dedi üç kibrit söndürelim su bide okuyum dedi daha iki besmele çekti hemen esnemeye başladı aaa nazar var dedi ay bi gülesin geldi esnemesine Can'ım ya eski usül bi dünya çocuk büyütmüş profesör olmuş valla :)) ve ben bunların hiç birine müdahale etmedim benim için bi devrim!
Hamile misin canım hamilelik takvimi gördüm sanki :)meyve suyuna karıştır hatta portakalla ver çok iyi olur dedi hemşire.
ewt canım dün öğrendim 4 haftalk dahaAaa canim hamile misin sen?
ewt canım hamileyim. planlıydı. oğluşumun düzenini oturttuğum için bi tane daha istedim. ikisi bi arada büyür inşaAllahHamile misin ?
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinewt canım dün öğrendim 4 haftalk daha
ewt canım hamileyim. planlıydı. oğluşumun düzenini oturttuğum için bi tane daha istedim. ikisi bi arada büyür inşaAllah
ewt hamileyim aslında buraya yazmıycaktım ama dayanamadım. 5 gün sonra doğum günüm. ailelere o zaman söy,lcem inş..hamilelik takvımı:)4. haftası:)hamilemisin?bebiş mi geliyor
ewt hamileyimHamile misin canım hamilelik takvimi gördüm sanki :)
amin canım çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynen benimki de anniii diyor ama bence bilinçli değil.sadece bana demiyor çünkü canı istediğinde söylüyor öyle ortaya.Annnniii fiyor ama bunu ben kendi kendine uydurmus old. Dudunuyirum bilicli olarak demiyor saniyidum. Gercekten anne mi diyir ki acaba.
Masallah canim cok sevindim insallah bu bebis de saglikla dogsun ve abisi gibi uslu olsun. En guzeli ikisi bir arada buyuyuverir. Calismasam ben de oyle isterdim galibaewt canım dün öğrendim 4 haftalk daha
ewt canım hamileyim. planlıydı. oğluşumun düzenini oturttuğum için bi tane daha istedim. ikisi bi arada büyür inşaAllah
ahhaaha bi arkadaşın çocuğuda ev keki yemiyordu oda yapıp ambalaja koyuyordu. ona benzemiş :)
Evet cnm bizimkinde de oluyor arada.arkadaslar bırsey soruv-cm sızınde bebıslerın yedıklerı agzına geliyor mu?bızım kızın sureklı agzına gelıyor kusmuyor ama geliyo yutuyor sızdede oluyor mu
Yazmışsın zaten şimdi okudum.Hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.ewt canım dün öğrendim 4 haftalk daha
Ay ne Mutlu sana hayırlısı olsun Can'ım sağ salim kavuş inşallah E emzirmeyi ne yaptınewt canım dün öğrendim 4 haftalk daha
Allahtan müdehale edebildim sonrasında kötü oldum çok sağol canımGeçmiş olsun.ben de ilk çocukta mutfağa kaçmıştım.oğlum gitti diye.babası müdahale etmişti.soktasin şimdi.sonra soğukkanlı olmayı ogreniyorsun yavaş yavaş.merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?