2015 Şubat Anneleri

arkadaslar bırsey soruv-cm sızınde bebıslerın yedıklerı agzına geliyor mu?bızım kızın sureklı agzına gelıyor kusmuyor ama geliyo yutuyor sızdede oluyor mu
Arada bir oluyor bizimkinde kusacak gibi oluyor geri yutuyor yüzünü ekşiterek genelde gaz çıkardığında oluyor yemekten sonra

Süper yaa, okurken çok güldüm ben.

Annnniii fiyor ama bunu ben kendi kendine uydurmus old. Dudunuyirum bilicli olarak demiyor saniyidum. Gercekten anne mi diyir ki acaba.
Aynen benimki de anniii diyor ama bence bilinçli değil.sadece bana demiyor çünkü canı istediğinde söylüyor öyle ortaya.

ewt canım dün öğrendim 4 haftalk daha

ewt canım hamileyim. planlıydı. oğluşumun düzenini oturttuğum için bi tane daha istedim. ikisi bi arada büyür inşaAllah
Masallah canim cok sevindim insallah bu bebis de saglikla dogsun ve abisi gibi uslu olsun. En guzeli ikisi bir arada buyuyuverir. Calismasam ben de oyle isterdim galiba

ewt canım dün öğrendim 4 haftalk daha

ewt canım hamileyim. planlıydı. oğluşumun düzenini oturttuğum için bi tane daha istedim. ikisi bi arada büyür inşaAllah
Yazmışsın zaten şimdi okudum.Hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.

Geçmiş olsun.ben de ilk çocukta mutfağa kaçmıştım.oğlum gitti diye.babası müdahale etmişti.soktasin şimdi.sonra soğukkanlı olmayı ogreniyorsun yavaş yavaş.merak etme.
Allahtan müdehale edebildim sonrasında kötü oldum çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…