2015 Şubat Anneleri

Allahtan müdehale edebildim sonrasında kötü oldum çok sağol canım
Noldu cnm bogazina bisi mi takildi? Sakin ol panik olma hemen kolunun ustune bas asagi egimli yatirip sirtina vur,vururken ileri dogru ittireceksin elini.boyle boyle yutmayi ogrenecekler

Allahtan müdehale edebildim sonrasında kötü oldum çok sağol canım

Noldu cnm bogazina bisi mi takildi? Sakin ol panik olma hemen kolunun ustune bas asagi egimli yatirip sirtina vur,vururken ileri dogru ittireceksin elini.boyle boyle yutmayi ogrenecekler
çok geçmiş olsun çok korkuyorum bende sert şeylerde ama alışcaz herhalde zamanla..allahım korusun tüm bebişleri

bu gece en az bes kez kalkti herhalde. sabah da 7bucukta uyandi. 10 a kadar yatakta yanimda debelendi uykusuzluktan geberdi de uyumadi. normalde yanima koyardim uyurdu. iki salladim kut gitti. napicaz bilmem bu halleri insallah gecicidir..

ikinci dis de hala cikmadi digeri buyuyo nerdeyse. acaba tek disli canavar mi olcak bu kiz :))

Bizimkife bu gece çok kalktı hergün aynı olmuyor ışte maalesef ben çok uyukusu olupta uyumadiginda emzİriyorum hafif gözü kapanır gibi oluyor çekiyorum memeden sonra zaten kolay oluyor

Can'ım bence senin Bebek dişten böyle yapıyor 2. Yi çıkarana kadar Azra da öyleydi 1 buçuk hafta arayla çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…