Insallah Allah gonlunuze gore verir. Iyi insanlarla karsilastirir.Kızlar az once bı daıre ye bakdık. Begendık
Bankaya kredı sorucam yarın .kabul olursa alıcaz inşallah.
Dua edermısınız hayırlısı olsun bızım için.ev alma komşu al dwmişler ya çevre sakın duruyor ama ne bılıyım korkuyom.çocuklarum buyyor olmadık ınsanlar burnumuzun dıbınde olsun ıstemem.
İnşallah istediğin gibi olur Can'ım komşu çok önemli gerçekten bak ben 3 senedir bu evdeyim alt komşumu tanıyorum bitek başka bi Allah'ın kulu selam vermezKızlar az once bı daıre ye bakdık. Begendık
Dua edermısınız hayırlısı olsun bızım için.ev alma komşu al dwmişler ya çevre sakın duruyor ama ne bılıyım korkuyom.çocuklarum buyyor olmadık ınsanlar burnumuzun dıbınde olsun ıstemem.
Kız pirelideve hamileydi iparkatre değil yanlış olmasınRastlantiyla gordumiparkatre sen de hamilesin galiba. Saglikla al kucagina insallah
Kız ben kımseyı zaten tanımam:)) hep yabancı.turk olmayunca gıt gel olmaz pek ama merhaba denır.yalnız benım saydıgım 4 bebek arabası vardı.9 daıre var zaten dolu olan, komsular genc herhalde çogunluk:)).İnşallah istediğin gibi olur Can'ım komşu çok önemli gerçekten bak ben 3 senedir bu evdeyim alt komşumu tanıyorum bitek başka bi Allah'ın kulu selam vermez
Allah gönlünüzdekini verir inşAllah hayırlısıylaKızlar az once bı daıre ye bakdık. Begendık
vallah oda hamileee galibaKız pirelideve hamileydi iparkatre değil yanlış olmasın
saol canim aminnnn in$allahhhAllah gönlünüzdekini verir inşAllah hayırlısıyla
Tamam canım bugün bi de ona kuzu etli pirasa yaptım sevmez sandım ama karnı biraz tok olmasına rağmen 5-6kasik yedi. Nasıl gidiyor uykularBen her ikisini de veriyorum bir aydır Can'ım.. Verdiğimde üç gün bekledim hep öyle denir ya.. Sonra baktım bişi yol vermeye devam ettim..doktorumuz siz ne yiyorsanız onu verin dedi..
bi sen kaldin kiz ikinciyi yapmayan, adetin ne zaman olucak kulagim sende bundan sonra :)Tamam canım bugün bi de ona kuzu etli pirasa yaptım sevmez sandım ama karnı biraz tok olmasına rağmen 5-6kasik yedi. Nasıl gidiyor uykular
Yarin bombayı patlatabilirim :))bi sen kaldin kiz ikinciyi yapmayan, adetin ne zaman olucak kulagim sende bundan sonra :)
nasil yaniiiYarin bombayı patlatabilirim :))
Hamile o da
Ay hadi inşallah olur canım, mutlu ve huzurlu yaşayabileceğin bir ev olsunKızlar az once bı daıre ye bakdık. Begendık
kiz benden geçti ama sen yapabilirsinnn bi dene dahaHamile o da
Bugün olması gerekiyordu fazla fazla hesapladim bide 28. Gün bugün normalde 26 günde bir falan oluyor kız inanirmisin bi 5 eurom bile yok test alim:)) neyse yarın olacak param inşallah ama bise diyim en kral doktora gidiyoz para vermiyoz eczaneden en dandik test 5euro tr gittigimde getirim test bari. Yani yarin çok heycanli bugün hiç hasta olacak bi belirtimde yoknasil yaniii
adetin bugun muydu
yarinmi test yapican
yoksa yarinmi adet
saol cnmm aminnAy hadi inşallah olur canım, mutlu ve huzurlu yaşayabileceğin bir ev olsun
evet test pahali yaa :)Bugün olması gerekiyordu fazla fazla hesapladim bide 28. Gün bugün normalde 26 günde bir falan oluyor kız inanirmisin bi 5 eurom bile yok test alim:)) neyse yarın olacak param inşallah ama bise diyim en kral doktora gidiyoz para vermiyoz eczaneden en dandik test 5euro tr gittigimde getirim test bari. Yani yarin çok heycanli bugün hiç hasta olacak bi belirtimde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?