2015 Şubat Anneleri

Insallah Allah gonlunuze gore verir. Iyi insanlarla karsilastirir.

İnşallah istediğin gibi olur Can'ım komşu çok önemli gerçekten bak ben 3 senedir bu evdeyim alt komşumu tanıyorum bitek başka bi Allah'ın kulu selam vermez

İnşallah istediğin gibi olur Can'ım komşu çok önemli gerçekten bak ben 3 senedir bu evdeyim alt komşumu tanıyorum bitek başka bi Allah'ın kulu selam vermez
Kız ben kımseyı zaten tanımam:)) hep yabancı.turk olmayunca gıt gel olmaz pek ama merhaba denır.yalnız benım saydıgım 4 bebek arabası vardı.9 daıre var zaten dolu olan, komsular genc herhalde çogunluk:)).
Ben arap milletınden korkuyom.gençlrrınde her pislik var.hırsızlık onlar için kışisel ıhtıyaç gıbı bişey.onlar olmasında kim olursa olsun
Merdıvenlerı fln temuzdı

Allah gönlünüzdekini verir inşAllah hayırlısıyla

Ben her ikisini de veriyorum bir aydır Can'ım.. Verdiğimde üç gün bekledim hep öyle denir ya.. Sonra baktım bişi yol vermeye devam ettim..doktorumuz siz ne yiyorsanız onu verin dedi..
Tamam canım bugün bi de ona kuzu etli pirasa yaptım sevmez sandım ama karnı biraz tok olmasına rağmen 5-6kasik yedi. Nasıl gidiyor uykular

Tamam canım bugün bi de ona kuzu etli pirasa yaptım sevmez sandım ama karnı biraz tok olmasına rağmen 5-6kasik yedi. Nasıl gidiyor uykular
bi sen kaldin kiz ikinciyi yapmayan, adetin ne zaman olucak kulagim sende bundan sonra :)

Ay hadi inşallah olur canım, mutlu ve huzurlu yaşayabileceğin bir ev olsun

anam ne kadr hizlisiniz maa$alalhhh
ben kizim 10 aylikken hamile kaldimm

o zamanlar da bi frorumdaydim, burasi gibi kalablik deildik ama çok samimiydik butun forum
aralari az diye neler duydum nelerrrrrrr

okula gidiyorum herkes hamile bura geliyorum hamile goruyorum
heves etmeezsem iyi bu gidi$leee

nasil yaniii
adetin bugun muydu
yarinmi test yapican
yoksa yarinmi adet
Bugün olması gerekiyordu fazla fazla hesapladim bide 28. Gün bugün normalde 26 günde bir falan oluyor kız inanirmisin bi 5 eurom bile yok test alim:)) neyse yarın olacak param inşallah ama bise diyim en kral doktora gidiyoz para vermiyoz eczaneden en dandik test 5euro tr gittigimde getirim test bari. Yani yarin çok heycanli bugün hiç hasta olacak bi belirtimde yok

evet test pahali yaa :)
burda ben 2 e ya bulmustum dandik diye aldim bi gun once gostermisti :)
sabaha kdr olmazsan aile dr una git kan testi yaptir
TR ye gerek kalmaz hamileysen :)

in$ hayirilsi olur ailen için canim, Allah gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…