2015 Şubat Anneleri

yarın aşımız var aşıdan değil ama kan testinde değer düşük çıkarsa diye tırsıyorum kan ilacını hiç vermedim d viti verdim mutlakada aile hekimi sorup duruyor kan ilacın bittimi vereyimmi diye
kocada başımda vır vır konuşur artık değer düşük çıkarsa
peynir yumurta yoğurt balık et tavuk herşeyden veriyorum kan yapsın diye
bakalım işe yaramışmı yarın görürüz

Ben de hic vermedim 11 cikti bizim deger et veriyorsan bor sey olmaz. Bide ben ecz keciboynuzu pekm almistim glikozsuz ondan verdim surekli.

Wbc diye Bi değer var bizim o referans değerleri içinde değildi. Ondan dolayı kan ilacı kullanım demişlerdi. Kullanmadım. En Dink'i doktor da rengi çok sarı kullan bir ay sonra bakalım dedik. Yine kullanmadım. Yanlış mı yapıyom acaba

hayırlısı olsun canım

Kullanma boşver. Kabızlık şişkinlik çile çocuğa

Hadi bakalım inşallah hayırlısı olur canım. Ayy bu hanımlar pek anne yahu bi ben bi @yasemin4 korkuyoruz ikinci Bebek'ten herhalde ha bide dadera sen mi canım:) Allah hepinizin gönlüne göre gersin ikinci bebekler gelince burayı bırakırsanız küserim ama heee:)

wbc enfeksyonu gosteriyor
kan ilaci kullanmayi gosteren deger hgb canim

ah oglum ahhh
senmisin gece gunduz uyumayan , inat edip sabahlara kdr oturan

bugun gunduz az uyudu , sonra 16 45 de bayildi uykuszkukdan
su an saat 21 21 daha giki çikmadi uyyor , ne kadar yorulduysa artik
sabah 6 da kalkar oturur ama farketmez 9 da da yatsa kalkiuyor nasilsa o saatdee

wbc enfeksyonu gosteriyor
kan ilaci kullanmayi gosteren deger hgb canim

Hadi ya. Ne dandik şu doktorlar yaw.

6da uyansa şükret bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…