Bebeler canavar cikti :))Eskiden burda sayfaların hızına yetişemezdim şimdi sabahtan akşama kadar bir sayfa ilerlemiyor pek sakinleşmiş
Niye kız üçü yapan dördü de yapar. Vazgeçmekiz benden geçti ama sen yapabilirsinnn bi dene daha
sende o potansiylei goruyorrum ben
Korkma kocadan kaçmaya bakBen şok
Valla mı kız valla bu topiktekiler hamile kaldıkça ben korktum
Mattikaaaaa git mutfaga cay demle kvyeKorkma kocadan kaçmaya bak
Ben de hic vermedim 11 cikti bizim deger et veriyorsan bor sey olmaz. Bide ben ecz keciboynuzu pekm almistim glikozsuz ondan verdim surekli.yarın aşımız var aşıdan değil ama kan testinde değer düşük çıkarsa diye tırsıyorum kan ilacını hiç vermedim d viti verdim mutlakada aile hekimi sorup duruyor kan ilacın bittimi vereyimmi diye
kocada başımda vır vır konuşur artık değer düşük çıkarsa
peynir yumurta yoğurt balık et tavuk herşeyden veriyorum kan yapsın diye
bakalım işe yaramışmı yarın görürüz
hayırlısı olsun canımKızlar az once bı daıre ye bakdık. Begendık
Bankaya kredı sorucam yarın .kabul olursa alıcaz inşallah.
Dua edermısınız hayırlısı olsun bızım için.ev alma komşu al dwmişler ya çevre sakın duruyor ama ne bılıyım korkuyom.çocuklarum buyyor olmadık ınsanlar burnumuzun dıbınde olsun ıstemem.
haha çayı çorbayı hepsini ona sattımMattikaaaaa git mutfaga cay demle kvye
Kullanma boşver. Kabızlık şişkinlik çile çocuğaWbc diye Bi değer var bizim o referans değerleri içinde değildi. Ondan dolayı kan ilacı kullanım demişlerdi. Kullanmadım. En Dink'i doktor da rengi çok sarı kullan bir ay sonra bakalım dedik. Yine kullanmadım. Yanlış mı yapıyom acaba
Hadi bakalım inşallah hayırlısı olur canım. Ayy bu hanımlar pek anne yahu bi ben bi @yasemin4 korkuyoruz ikinci Bebek'ten herhalde ha bideBugün olması gerekiyordu fazla fazla hesapladim bide 28. Gün bugün normalde 26 günde bir falan oluyor kız inanirmisin bi 5 eurom bile yok test alim:)) neyse yarın olacak param inşallah ama bise diyim en kral doktora gidiyoz para vermiyoz eczaneden en dandik test 5euro tr gittigimde getirim test bari. Yani yarin çok heycanli bugün hiç hasta olacak bi belirtimde yok
En korkmayacak insan bendim gozum korktu:)
wbc enfeksyonu gosteriyorWbc diye Bi değer var bizim o referans değerleri içinde değildi. Ondan dolayı kan ilacı kullanım demişlerdi. Kullanmadım. En Dink'i doktor da rengi çok sarı kullan bir ay sonra bakalım dedik. Yine kullanmadım. Yanlış mı yapıyom acaba
ahaha delunun zoruna bak sen yap uçuncuyu dusunucem dorduncuyu soz :)*ama sadece dusnucem :)))Niye kız üçü yapan dördü de yapar. Vazgeçme
Bence de olurheveleyle 3.5 oldu
, çocuklarin dogum gunune kadar 7-8 olur bu sayi
Bence de olurheveleyle 3.5 oldu
, çocuklarin dogum gunune kadar 7-8 olur bu sayi
inşallah Can'ım Allah gönlüne göre versinYok önce bi test alcam pozitifse hatıra olarak saklamak için sonra randevu alırım heycanlandirmayin kız benifyz35 evet istiyorduk 5aydir deniyoruz
Allahtan oda istemiyo :)Korkma kocadan kaçmaya bak
wbc enfeksyonu gosteriyor
kan ilaci kullanmayi gosteren deger hgb canim
ah oglum ahhh
senmisin gece gunduz uyumayan , inat edip sabahlara kdr oturan
bugun gunduz az uyudu , sonra 16 45 de bayildi uykuszkukdan
su an saat 21 21 daha giki çikmadi uyyor , ne kadar yorulduysa artik
sabah 6 da kalkar oturur ama farketmez 9 da da yatsa kalkiuyor nasilsa o saatdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?