deeme yawssHadi ya. Ne dandik şu doktorlar yaw.
6da uyansa şükret bence
evet bende hayranim cesaretlerine. allah herkesin gonlune gore versin.
he bak o konuda haklsisin çogu dandik bu doktorlarinHadi ya. Ne dandik şu doktorlar yaw.
6da uyansa şükret bence
ahahah kiz sen daha ne yaramazlik gordunkiiievet bende hayranim cesaretlerine. allah herkesin gonlune gore versin.
ben ilkini bile zor yaptim. hele bu kadar yaramaz kizin ustune yakin tarihte coook zor. bilerek yapmam yani :))
simdiden bunalima girdim zaten.
canım siz yine 2. düşünüyorsunuz ama erken diyorsunuz ben 2. düşünmüyorum bile hele hemen hamile kalanlar bence süper korkusuz kadınlar
bugun 2 ev mi gördün mutfak dışında odalar nasıl birde ne kadarEki Görüntüle 1693599
kizlarr yaa ben oteki evden vazgeçtim bu mutfagi gorunce
Eki Görüntüle 1693602
buda bugunkuuuuuuu, mutfak yapilacak yani alinca biz yaptircaz
niyeti bozdum vallla, kocayi ikna etmem laizm benim oteki eveee
benim gibi ayran gonullu bi kadinla i$i zor benim kocanin ama aradki farka abkarmisniz
parasi ayni deil tabikide ama olsun yinede çok fark varrr
ben aktdaki mutfagu ustdeki duruma getirene kdr zaten o farki vermis olurum bari hazirina konup ugrasmayim
yok ikinci evi resimden gordumbugun 2 ev mi gördün mutfak dışında odalar nasıl birde ne kadar
Ahahah okurken bile güldümo ne demek gi yapay $ey :)
bende hala adet olmadim ama 7 aydir spiralim var :)))
iyi o zaman futbol takimi kur sen çocukalrlaaAhahah okurken bile güldümyapay şeyler işte spiral pz falan
Üstteki daha iyi :)Eki Görüntüle 1693599
kizlarr yaa ben oteki evden vazgeçtim bu mutfagi gorunce
Eki Görüntüle 1693602
buda bugunkuuuuuuu, mutfak yapilacak yani alinca biz yaptircaz
niyeti bozdum vallla, kocayi ikna etmem laizm benim oteki eveee
benim gibi ayran gonullu bi kadinla i$i zor benim kocanin ama aradki farka abkarmisniz
parasi ayni deil tabikide ama olsun yinede çok fark varrr
ben aktdaki mutfagu ustdeki duruma getirene kdr zaten o farki vermis olurum bari hazirina konup ugrasmayim
Şu bi gerçek ki hepsine iyi bir gelecek hazırlayabileceğimi bilsem 5 tane doğururum :) mesela eşimin annesi 16 kardeş 12 si tek annedeniyi o zaman futbol takimi kur sen çocukalrlaa
kismettt :)Üstteki daha iyi :)
Kız 3+1 Nasıl 79 m2 ? Odalar nerde :)yok ikinci evi resimden gordum
gordugum ev
79 m² 3 oda bi salin balkon bodrumlu mutafk falan yok, pencereler eski degisecek fiyat 82.000 di ben 70 veriyorum , 2. kat asansor yok
resimdeki ev
80 m² 3 oda bi salin balkon bodrumlu mutfak yapili pencere pvc tamirat yok gorunuyor , bide garaj var.6. kat asansorlu bunun fiyati 87.500 bunada 75 verrim ..
ikside aparrtman dairesi tabi :)
2. görmek lazım tabi ne diyeyim Allah rast getirsin iyi niyetli insanların olduğu sorunsuz bir ev bulursun inşallahyok ikinci evi resimden gordum
gordugum ev
79 m² 3 oda bi salin balkon bodrumlu mutafk falan yok, pencereler eski degisecek fiyat 82.000 di ben 70 veriyorum , 2. kat asansor yok
resimdeki ev
80 m² 3 oda bi salin balkon bodrumlu mutfak yapili pencere pvc tamirat yok gorunuyor , bide garaj var.6. kat asansorlu bunun fiyati 87.500 bunada 75 verrim ..
ikside aparrtman dairesi tabi :)
orasini karistirmaaa sekerim burada boyle dedim yaaa :)))Kız 3+1 Nasıl 79 m2 ? Odalar nerde :)
gel gidelim yaatlimmm benim oglan uyanicak simdi gozler cin gibi olarakdan :)Saat 23:30 Azra da kociş te uyudu :) bende yatsam ya burda çene yarıştırıyorum
saol cnm amin2. görmek lazım tabi ne diyeyim Allah rast getirsin iyi niyetli insanların olduğu sorunsuz bir ev bulursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?