2015 Şubat Anneleri

Bende 2. Yi bi 6 sene sonraya erteledim :)

kizlarr yaa ben oteki evden vazgeçtim bu mutfagi gorunce

buda bugunkuuuuuuu, mutfak yapilacak yani alinca biz yaptircaz

niyeti bozdum vallla, kocayi ikna etmem laizm benim oteki eveee
benim gibi ayran gonullu bi kadinla i$i zor benim kocanin ama aradki farka abkarmisniz

parasi ayni deil tabikide ama olsun yinede çok fark varrr
ben aktdaki mutfagu ustdeki duruma getirene kdr zaten o farki vermis olurum bari hazirina konup ugrasmayim

evet bende hayranim cesaretlerine. allah herkesin gonlune gore versin.
ben ilkini bile zor yaptim. hele bu kadar yaramaz kizin ustune yakin tarihte coook zor. bilerek yapmam yani :))

simdiden bunalima girdim zaten.

evet bende hayranim cesaretlerine. allah herkesin gonlune gore versin.
ben ilkini bile zor yaptim. hele bu kadar yaramaz kizin ustune yakin tarihte coook zor. bilerek yapmam yani :))

simdiden bunalima girdim zaten.
ahahah kiz sen daha ne yaramazlik gordunkiii

canım siz yine 2. düşünüyorsunuz ama erken diyorsunuz ben 2. düşünmüyorum bile hele hemen hamile kalanlar bence süper korkusuz kadınlar

bugun 2 ev mi gördün mutfak dışında odalar nasıl birde ne kadar

bugun 2 ev mi gördün mutfak dışında odalar nasıl birde ne kadar
yok ikinci evi resimden gordum

gordugum ev
79 m² 3 oda bi salin balkon bodrumlu mutafk falan yok, pencereler eski degisecek fiyat 82.000 di ben 70 veriyorum , 2. kat asansor yok

resimdeki ev
80 m² 3 oda bi salin balkon bodrumlu mutfak yapili pencere pvc tamirat yok gorunuyor , bide garaj var.6. kat asansorlu bunun fiyati 87.500 bunada 75 verrim ..

ikside aparrtman dairesi tabi :)

Üstteki daha iyi :)

Kız 3+1 Nasıl 79 m2 ? Odalar nerde :)

2. görmek lazım tabi ne diyeyim Allah rast getirsin iyi niyetli insanların olduğu sorunsuz bir ev bulursun inşallah

Saat 23:30 Azra da kociş te uyudu :) bende yatsam ya burda çene yarıştırıyorum

Kız 3+1 Nasıl 79 m2 ? Odalar nerde :)
orasini karistirmaaa sekerim burada boyle dedim yaaa :)))
odaalr kuçuk iste bi yatak bi dolap oldu bitti,TR deki evi bulamam kendimin yaptirmam lazim oda imkansiz o yuzden en varsa onu alicam :)

@hebelee gel kiz destek çik bana odalarin kuçuklugu konusudna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…