Benim ev 75 m2 olcak bana minyatür gibi geliyo şimdiden eşyaları satmaya başladım zira şuan 120 m2 oturduğum evorasini karistirmaaa sekerim burada boyle dedim yaaa :)))
odaalr kuçuk iste bi yatak bi dolap oldu bitti,TR deki evi bulamam kendimin yaptirmam lazim oda imkansiz o yuzden en varsa onu alicam :)
Gonul83 gel kiz destek çik bana odalarin kuçuklugu konusudna :)
Daha uyanma dı mı yattığından berigel gidelim yaatlimmm benim oglan uyanicak simdi gozler cin gibi olarakdan :)
e$yan az olunca sorun olamz canimBenim ev 75 m2 olcak bana minyatür gibi geliyo şimdiden eşyaları satmaya başladım zira şuan 120 m2 oturduğum ev
Benimde yok misafir odası sevmem zaten gereksiz geliyo bana sadece tek sıkıntım mutfak salın bir olcak sevmiyorum öle de o yüzden salon küçük şimdi ki koltuklarım sığmıyor sayıp bi tek köşe almam şart satabilirsem tabi eşim sormuş bugün spotçu hiç para vermiyo desem yeri 3000 E aldım 400 veriyo düşün artık zararıe$yan az olunca sorun olamz canim
burda misafir odasi fln olmuyor yani kimsede gormedim
salon da gun geçiyor
, yatak odalri gidip uyyorsun , mutfak biraz genis olursa op basina koy
oyle iste :)
Ah ah bacım basma yarama bu ev konusundan çok dertliyim sabrediyoruz senin yine iyi bak benim bir oda da yatak dolap çalışma masası komple çocuk odası sehpa 2tane sandalye ufacık tefecik içi dolu tursucuk :)) ( bu neydi ya bende unuttum) :))orasini karistirmaaa sekerim burada boyle dedim yaaa :)))
odaalr kuçuk iste bi yatak bi dolap oldu bitti,TR deki evi bulamam kendimin yaptirmam lazim oda imkansiz o yuzden en varsa onu alicam :)
Gonul83 gel kiz destek çik bana odalarin kuçuklugu konusudna :)
Yok inşallah bırakmam ama bi grubum daha olur tabi benim bebeğim bana pek zorluk çıkarmıyor calismiyorumda maddi anlamda da bizi zorlamıyor o yüzden yaşları yakın olsun birlikte buyuaunler istiyorum
deeme yawss
valla daha once sabaha kdr olan her saat diliminde kalkip oturmuslgumuz var farketmez kafasina gore takilsin :))))
Aynen bizde 04:30 ta kalktık uyunuyobsuan akşam 18:30 da uyumustu. Bi tane akşam uyusa biraz daha geç yatar ama uyumuyor ışteSana derken benimki 5te kalktı daha da uyumuyo
Yenı kalkdu benımkıSana derken benimki 5te kalktı daha da uyumuyo
Eşin okulunu bıtırsınce ev alın cnm.benden sıze abla tavsıyesıAh ah bacım basma yarama bu ev konusundan çok dertliyim sabrediyoruz senin yine iyi bak benim bir oda da yatak dolap çalışma masası komple çocuk odası sehpa 2tane sandalye ufacık tefecik içi dolu tursucuk :)) ( bu neydi ya bende unuttumede) :))
Oo maşallah biz yine fazla kalktık neyseki şimdi yine uyuyorYenı kalkdu benımkı
13 saat uyumuş oldu rekor bu:) bı kere uyanıp emdı gece
,1% lıgıde var vmm onun.ultralan alınKızlar bu arada 22 aylık kızımın doğduğundan beri egzaması var ama öyle böyle değil geçen sene yastık kan oluyordu bazen, ben ama direniyordum kortizonlu merhem kullanmıycam diye bir sürü krem vs denedim zaten çoğu şeyi yediremiyorum çocuğa alerji yapmasın diye, ama iki gün önce her yeri kabardı gözleri boynu hem egzama hem alerji gibi bütün gece kaşıttı ağladı yavrum dermatitis diye bişeymiş bizdeki ve pes ettim bugün kullanmaya başladım kortizonlu kremi eczacı %2.5 kortizonlu bişey olmaz o kadardan demiş eşime umarım öyle olr ve bağımlı kalmayız rabbim şifa versin kuzumabari en başından kullanıp bu işkenceyi çekmeseymişiz ailecek, direnen varsa benim gibi hiç direnmeyin baş edemiyorsunuz :'(
Yatagında şu anOo maşallah biz yine fazla kalktık neyseki şimdi yine uyuyor
Zaten ilk hedef o kiraya para verilmez burda ocagimiz söndü bir ay sonra okulu bitiyor bakalım hangi şehre yada ülkeye göç edicez. Yalnız dikkatimi çekti yasanmisliklardan ve 3cocuktan dolayı abla hwralde yoksa senden 2yas büyüğüm ben 83 luyum :)))Eşin okulunu bıtırsınce ev alın cnm.benden sıze abla tavsıyesı
Bızm anca fırsatımuz oldu
Sız erken davranun yaşınız genç kıra gıbı odenır gıder
Anam demeeZaten ilk hedef o kiraya para verilmez burda ocagimiz söndü bir ay sonra okulu bitiyor bakalım hangi şehre yada ülkeye göç edicez. Yalnız dikkatimi çekti yasanmisliklardan ve 3cocuktan dolayı abla hwralde yoksa senden 2yas büyüğüm ben 83 luyum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?