Ohooo ama eşim benden küçük 87 liAnam demee
Yok abla fln o zamannnnnn
Ben senı 20 sanıyordum beeee
:))) ıyı etmişin:))) benım eşım 40 yaşında maalesef kredı için yaşunda çok onemı varOhooo ama eşim benden küçük 87 lidemekki öyle bir hava veriyorum zaten gören küçük gosteriyosun diyor :) geç evlendim 30yasinda Anca paraları cukka yapabildim :)-
Hasta fln deıl demu cnm.burun tukanıklıgı vs varmıGünaydın kızlar berat bugün belki 10 defa uyanmıştır bir de uyanınca ağlıyor çarşafta salladık uyusun diye su verdik almıyo emziriyorum istemiyor bi yeri mi acıyordu acaba bilmiyorum sonradan uyudu ama çok fazla uyandı
Yok çok şükür hasta değil ama dün akşam başını birden yine arkaya attı sinirlenip ondan mı bi yeri acıdı anlamadım kanepedeydik ayağımda sallayayım uyutayım dedim kalkıp oturdu sonra sinirlenip kendini geriye doğru attı kafası kanepeden aşağı doğru gitti arkasında yastık vardı ama yastığı aştı çok aşağı düştü kafası hızla atıyor bir anda tutamıyorum çok tehlikeli boynu filan mı acıyordu acabaHasta fln deıl demu cnm.burun tukanıklıgı vs varmı
Ohh maşallah :)Yenı kalkdu benımkı
13 saat uyumuş oldu rekor bu:) bı kere uyanıp emdı gece
Ben de hic vermedim 11 cikti bizim deger et veriyorsan bor sey olmaz. Bide ben ecz keciboynuzu pekm almistim glikozsuz ondan verdim surekli.
Canım kanı sağ elinin üstündeki damardan aldılar bizimet kıyma suyu mutlaka koyuyorum yemeklerine üzüm pekmezi verdim çoğu zaman keçi boynuzuda alcam iyi bir yerden dek gelirse
birde bu ka nı kolundan mı alacaklar
hımmm anladımCanım kanı sağ elinin üstündeki damardan aldılar bizim
Bizimki de aynen öyle canım beşiğe koyunca çok çok fazla uyanıyor artık kaldır indir yapmaktansa yanımda uyutuyorum bende aşı günlerinden ben de nefret ediyorum canım hele kan alınırken çok ağladı içim gittihımmm anladım
ufff sevmiyorum aşı günlerini iki gündür çok asabi zaten geceleri ağlayarak uyanıyor yatağına koyunca basıyor çığlığı sakinleşene kadar yatağıma aldık gece sonra koydum beşiğine 9 ay bitti geçiş dönemi sanırım
off deme yaa ağlamasına kıyamıyorum hiçBizimki de aynen öyle canım beşiğe koyunca çok çok fazla uyanıyor artık kaldır indir yapmaktansa yanımda uyutuyorum bende aşı günlerinden ben de nefret ediyorum canım hele kan alınırken çok ağladı içim gitti
Uykudan uyanınca bizimki de genelde ağlıyor huysuz oluyor canım bugün mü aşıya ve kan vermeye gidiyosunuz sizoff deme yaa ağlamasına kıyamıyorum hiç
yapacak bişy yok sağlığı için katlanacağız napalım
......
bazen uyku arasında ağlıor okuyorum her yatırmada korkmasın diye ama bilmiyorum neden böyle yapıyo
umarım geçicidir
maşallah.13 saatte 1 kere mi emdi yani? Benimki niye bu kadar acıkıyor acaba.süt mü yetmiyor dicem ama göğsümü tam boşaltmıyor bile.Yenı kalkdu benımkı
13 saat uyumuş oldu rekor bu:) bı kere uyanıp emdı gece
Imkanın varsa tabiki üstteki mutfak ikna et sen en iyisiEki Görüntüle 1693599
kizlarr yaa ben oteki evden vazgeçtim bu mutfagi gorunce
Eki Görüntüle 1693602
buda bugunkuuuuuuu, mutfak yapilacak yani alinca biz yaptircaz
niyeti bozdum vallla, kocayi ikna etmem laizm benim oteki eveee
benim gibi ayran gonullu bi kadinla i$i zor benim kocanin ama aradki farka abkarmisniz
parasi ayni deil tabikide ama olsun yinede çok fark varrr
ben aktdaki mutfagu ustdeki duruma getirene kdr zaten o farki vermis olurum bari hazirina konup ugrasmayim
İkinciyi de tuna için isterim zaten. Kardeşi olsun yalnız kalmasın ilede diye. Ve bu çok bencilce yazık ikinci bebeğecanım siz yine 2. düşünüyorsunuz ama erken diyorsunuz ben 2. düşünmüyorum bile hele hemen hamile kalanlar bence süper korkusuz kadınlar
Önemli olan istemek canım. Ne derler istemek başarmanın yarısıdır :) ne oldu sonuç bu arada merakla bekliyoruzYok inşallah bırakmam ama bi grubum daha olur tabi benim bebeğim bana pek zorluk çıkarmıyor calismiyorumda maddi anlamda da bizi zorlamıyor o yüzden yaşları yakın olsun birlikte buyuaunler istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?