- 26 Nisan 2014
- 696
- 671
- 103
cumartesi 14 bitecek. gerçekten bu 12 den sonrası çabuk geçiyor anlamadım bende . çoğu kişi kız dediyse değişmez diyor ama yine de kıyafet falan almıyorum. bir ay sonra kesin olur ondan sonra bakarız o işlere diye düşündüm.
şimdiden almamak gerek ama duramıyor insan hevesleniyor.
Canım benim havuz takıntım yok ama eşimin var. Güzelim deniz dururken illa havuza girer. İşte onun yüzünden havuza girebilmenin yollarını arıyorum ben de. Ama havuza girdiysem mutlaka bir de denize girmeye çalışıyorum.
alıya cnm havuz sadece kendı aılenın gırdıgı ozel bı havuz deılse yanı karısık bı havuzsa gırme canım gecen hafta antalyaya gıttım geldım kızım denızden korkuyo ılla havuz ıstıyo esımde yuzmeyı ıyı bılmıo mezbur ben sokucam doktor bır azarladı benı.. havuz cok sakıncalı hamıleler ıcın dıye mecbur kızı denıze alıstırdım ıyıde oldu... lıtchı cnm sendemı ankaradasın hangı doktora gıdıosun sen?
Bizim doğum tarihlerimz çok yakın galiba,benimde pazar 14 bitecek :)
anladım
larayı boşverin bence konyaaltı sea life'a felan bakın
rixosta olur özkaymakta
Estağfurullah cevap verdiğin için çok teşekkür ederim
2 gün önce gitim. Bu cetvel gireceğimiz haftayı söylüyor ve genelde altta yazan bazı yönlendirmeler yanlış.
Ben şuan 15+1 im. Yani 16 ya girdim ama daha başındayım bitmedi ki :)
Ve internette yazan bilgiler şöyle
14. haftanın bitişinde boyu 10 cm kilosu 45 gr (BEN GİTTİĞİMDE 14.Ü HAFTAMIN BİTİŞİYDİ BOYU DA ZATEN 10,40MM )
15. haftanın bitişinde boyu 12 cm kilosu 75 gr (BU HAFTAYI BİTİRSEM BİLE BEN 75 GR MI ÇOKTAN GEÇTİM )
doğru diyorsun ne kaldı şurda. son gün boyatırız artık. duyanda çok kokoş süslü zanneder. elimden gelse pijama ile işe gelirim ama insan nedense hamile iken hassas oluyor. güzel olmak istiyor.
bende bazen neşeli oluyorum yazıyorum yazıyorum bazen de yerin dibindeyim. dün mesela berbattım. çok bakmadım bile buraya .
anladım cnm dogumu nerde yaptırıyo bıde muayensı nekadar?
evet ben senden bir gün önceyim. ama ben ocak 20 de falan doğum yaparım heralde şubat olmaz. kova burcu olsun istemiyorum ama ondan öncede yay var sanırım onu da istemiyorum sonrasında balık var o da olmasın.nisana kadar bekler mi acaba benim burcumdan olsun koç olsun. millet benden az çekti biraz da ondan çeksin.
şaka tabii vaktinde doğsun kızanım. burçla murçla ne işim var sanki.
evet ben senden bir gün önceyim. ama ben ocak 20 de falan doğum yaparım heralde şubat olmaz. kova burcu olsun istemiyorum ama ondan öncede yay var sanırım onu da istemiyorum sonrasında balık var o da olmasın.nisana kadar bekler mi acaba benim burcumdan olsun koç olsun. millet benden az çekti biraz da ondan çeksin.
şaka tabii vaktinde doğsun kızanım. burçla murçla ne işim var sanki.
Kizlar ya bu ultrason kagidinda bebegin boyu yaziyoda kac gr oldugu yaziyomu acaba baya baktimda cozemedim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimkinde yazıyor ama ilkkez... Daha önce yoktu hiç :)
kız seninki de 45 gr .hadi iyisin sen de uçmayacaksın.
benim 85 kg 55 gr yetmiyor da bebek tutacak 45 gr cık.
ablama diyorum bari 100 gr olsaydı. kasaptan bile kıyma isterken 100 gr diyebiliyorsun en azından karşılaştıracağımız bir gramı olsa.
G96 diye bisey yaziyo grammi acaba o sende ne diye yaziyo:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kova burcu kızları iyidir hoştur candır. Allah tamamına erdirsin kavuştursun bizleri inşallah.
sağol canım inşallah hepimizin iyi geçer. Valla sen de sor bakalım boya işini sana ne diyecek doktor. benim eski doktorum 3 ayı doldur boyarsın demişti. ama bu demiyor. bende bandana ile dolaşıyorum. saç rimeli aldım onu sürüyorum.
doktorlar kesin konuşmuyoki ama şimdilik böyle görünüyo diyorlarmış :44:
valla 45 gr heralde :) zaten bi anda büyücek diyorum ki inşallah normal doğum olur erken almazlar benim doğum günümde 9 şubatt doktor muhtemel doğum tarihide 9 şubat diyo o yüzden azar azar artsın gramıtamamlasın
ÖYLE midir ? hadi bakalım olsun o zaman. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?