2015 Şubat Anneleri

Bizim doğum tarihlerimz çok yakın galiba,benimde pazar 14 bitecek :)

alıya cnm havuz sadece kendı aılenın gırdıgı ozel bı havuz deılse yanı karısık bı havuzsa gırme canım gecen hafta antalyaya gıttım geldım kızım denızden korkuyo ılla havuz ıstıyo esımde yuzmeyı ıyı bılmıo mezbur ben sokucam doktor bır azarladı benı.. havuz cok sakıncalı hamıleler ıcın dıye mecbur kızı denıze alıstırdım ıyıde oldu... lıtchı cnm sendemı ankaradasın hangı doktora gıdıosun sen?

anladım
larayı boşverin bence konyaaltı sea life'a felan bakın
rixosta olur özkaymakta

Ankaradayım canım özele gidiyorum ben Cuneyt gence.

Bizim doğum tarihlerimz çok yakın galiba,benimde pazar 14 bitecek :)

evet ben senden bir gün önceyim. ama ben ocak 20 de falan doğum yaparım heralde şubat olmaz. kova burcu olsun istemiyorum ama ondan öncede yay var sanırım onu da istemiyorum sonrasında balık var o da olmasın.nisana kadar bekler mi acaba benim burcumdan olsun koç olsun. millet benden az çekti biraz da ondan çeksin.
şaka tabii vaktinde doğsun kızanım. burçla murçla ne işim var sanki.

anladım canım. buna göre tontik bir bebeğin var diyebiliriz bence bir sorun yoktur.annesi iyi besliyo demek ki

o değişken ruh hali bende de var. bi 6 ay daha böyleyiz napalım

Ne zaman gelirse o zaman gelsin hiç önemli deil burç falan, sağ salim gelsin de inşallah bebişim :)

Kova burcu kızları iyidir hoştur candır. Allah tamamına erdirsin kavuştursun bizleri inşallah.

valla 45 gr heralde :) zaten bi anda büyücek diyorum ki inşallah normal doğum olur erken almazlar benim doğum günümde 9 şubatt doktor muhtemel doğum tarihide 9 şubat diyo o yüzden azar azar artsın gramı tamamlasın

Internette de 10 haftanin sonunda organik boyalarla boyatabilirsiniz yaziyordu. Pzt sorucam sana da haber veririm benim doktorumun boyatma diyecegini hic sanmiyorum. Panik bir doktor degil cok sukur o sayede ben de oldukca rahatim ama tabi belli mi olur...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla düşük ihtimal ama sen öyle istiyorsan belki ayarlarlar denk gelir. benim 12 nisan o kadar durmasın bence :)) yoksa doğup ordan askere gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…