2015 Şubat Anneleri

ben ardarda istiyorum yaaaa çocukları çok seviyorum bi kaç tane olsun evde kavga etsinler istiyorum

ben ardarda istiyorum yaaaa çocukları çok seviyorum bi kaç tane olsun evde kavga etsinler istiyorum

valla şu durumda hala onu söyleyebiliyorsan bravo . ben yaşlıyım heralde ondan. bu baştaki 3 ay çok zormuş gerçekten. diğerinide 3 aylık kaybettimya iki kez o 3 ayın zorluğunu yaşadım. inaşallah devamı güzel geçer.

Belki gerçek olur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öncelikle sağlıklı olsun,Allah gönlüne göre versin inşallah. rüyan ne güzelmiş ya etkilenmemek mümkün değil

Sağlıklı olsunlar canım :))

Kizlar gercekten basladi ist yi sel goturmeye bide temizligimin arasinda elektrikler gitti ya off

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hahaha anlamıştım koç olduğunu ben de boğa burcuyum yükselenim koç, eşimde koç babamda koç ve yakın arkadaşlarımın bi çoğu :) pek insnmam burçlara ama baxılarına gerçekten gıcık oluyorum baxılarına da koç ve boğa gibi kanım ısınıyo walla yalan yok senden 11 gün sonra doğmuşum ama tabi yıllar farklı 😜😜

valla düşük ihtimal ama sen öyle istiyorsan belki ayarlarlar denk gelir. benim 12 nisan o kadar durmasın bence :)) yoksa doğup ordan askere gider.

olsun sen askere gönder bende o zamana kadar tutayım direk okula yazdıdırız

valla düşük ihtimal ama sen öyle istiyorsan belki ayarlarlar denk gelir. Benim 12 nisan o kadar durmasın bence :)) yoksa doğup ordan askere gider.
adet tarihime göre 11 hafta oluyorum ama doktorun dediği 10 haftayı yarın bitiricem gelişimlerine göre boy kilo degişebiliyor bazen yada döllenme zamanına göre değişiyor

kızlar kasıklarım ağrıyo diye dr her ihtimale karşı progestan vermişti. bunu kullandığımdan beri ağzımın tadı değişti bi tuhaf tat alıyorum. sizde de oluyor mu?

kızlar kasıklarım ağrıyo diye dr her ihtimale karşı progestan vermişti. bunu kullandığımdan beri ağzımın tadı değişti bi tuhaf tat alıyorum. sizde de oluyor mu?

Bendede olmuştu vajinal kullan o zaman hiç bişey olmuyor en rahatı

ya valla ben biraz alakalıyım burçlarla. çünkü bayanda da erkekte de bütün özelliklerini oku yok artık diyorsun. çok zorlardır cidden koçun her türlüsü ama şanslısın deli severler. boğalarla ben de ıyi anlaşırım. bir de aslan.

Çok teşekkür ederim canım ama bende söylediğim halde bütün hamileleri geçiyoruz malesef dediler ve hatta burda x ray cihazından geçince birde üstüne elle arama yapıyorlar:))Çok güvenliyiz biz Hangi ilde oldu sadece elle arama merak ettim?

İşte bu yağmurun boyutu İzmir de serinlemek isteyen buyursun kızlar

Bu arada esoba yağmur geldi mi yollamıştım gelmiştir şimdiye 😝

ya sorma geldi geldi. durdum durdum hava karardı tam dışarı çıkacağım tuttu. bir fırtına çıktı şimşek kıyamet geri kaçtım işyerine. ve şimşekten aşırı korkarım. her ses çıktığında kulaklarımı kapatıyorum. saat 4 ama gece gibi oldu. fenaa korkuyorum.
aşırı yağmur var.

ben giderken istanbul sabiha gökçenden bindim dönerken kıbrıs ercan havalanından bindim. geçirmediler. hatta drum rapor yazmıştı sıkıntı çıkarırlarsa gösterirsin die. hiç sormadılar bile.

Hayır yanlış biliyorsunuz havalimanında da var hamile olduğunuzu belirtip elle arama yapabilir misiniz demeniz yeterli yurtdışı çıkış kontrolünde bile x-raydan geçmedim.

Ben yaşadığımı söylüyorum canım bunu bizzat yaşadım paylaştım....İzmir Adnan Menderes Havalimanı için durum bu diğer yerleri bilemiyorum....Hiç bir zararı olmadığını onun sadece kapı dedektörü olduğunu ve x ray in sadece bagajlarda olduğunu söylediler ve mecbur geçtim..Zaten bir sakıncası olmadığı tüm sitelerde yazdığı için ve doktorumda onayladığı içinde benim için sorun yok..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…