evet kızlar başka türlü oluyor ama erkeklerde de hani o minnacık elleriyle babalarının ellerinden tutup yanında koca adam gibi yuruyorlarya ona bayılıyorum.
ben bir tane düşündüğümden birinin zevkini yaşayabilcem. Allah isteyene hepsini yaşatsın. ikiz eşiyim ikiz olur beli dedim olmadı. cici kızımla yaşar gideriz.
ben ardarda istiyorum yaaaa çocukları çok seviyorum bi kaç tane olsun evde kavga etsinler istiyorum
Bende hamile olduğumu henüz öğrenmemişken rüyamda sarı hafif uzun saçlı renkli gözlü bir erkek çocuğu görmüştüm. Ama benimmiş. Belki hayalimdeki erkek çocuğu tipi olduğu için girmiştir rüyama:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
öncelikle sağlıklı olsun,Allah gönlüne göre versin inşallah. rüyan ne güzelmiş ya etkilenmemek mümkün değil
evet ben senden bir gün önceyim. ama ben ocak 20 de falan doğum yaparım heralde şubat olmaz. kova burcu olsun istemiyorum ama ondan öncede yay var sanırım onu da istemiyorum sonrasında balık var o da olmasın.nisana kadar bekler mi acaba benim burcumdan olsun koç olsun. millet benden az çekti biraz da ondan çeksin.
şaka tabii vaktinde doğsun kızanım. burçla murçla ne işim var sanki.
valla düşük ihtimal ama sen öyle istiyorsan belki ayarlarlar denk gelir. benim 12 nisan o kadar durmasın bence :)) yoksa doğup ordan askere gider.
valla düşük ihtimal ama sen öyle istiyorsan belki ayarlarlar denk gelir. benim 12 nisan o kadar durmasın bence :)) yoksa doğup ordan askere gider.
adet tarihime göre 11 hafta oluyorum ama doktorun dediği 10 haftayı yarın bitiricem gelişimlerine göre boy kilo degişebiliyor bazen yada döllenme zamanına göre değişiyorvalla düşük ihtimal ama sen öyle istiyorsan belki ayarlarlar denk gelir. Benim 12 nisan o kadar durmasın bence :)) yoksa doğup ordan askere gider.
kızlar kasıklarım ağrıyo diye dr her ihtimale karşı progestan vermişti. bunu kullandığımdan beri ağzımın tadı değişti bi tuhaf tat alıyorum. sizde de oluyor mu?
Hahaha anlamıştım koç olduğunu ben de boğa burcuyum yükselenim koç, eşimde koç babamda koç ve yakın arkadaşlarımın bi çoğu :) pek insnmam burçlara ama baxılarına gerçekten gıcık oluyorum baxılarına da koç ve boğa gibi kanım ısınıyo walla yalan yok senden 11 gün sonra doğmuşum ama tabi yıllar farklı 😜😜
merhaba canım öncelikle test sonuçları için gözün aydın. Ben uçağa yaklaşık 1 ay önce bindim doktoruma sormuştum sakıncası yok demişti zaten doktorumda x rayların zararı olmadığını söylemişti ama ben havaalanında hamile olduğumu söyledim giderken de dönüşte de geçmedim cihazlardan el ile arama yaptılar haberin olsun
Bu arada esoba yağmur geldi mi yollamıştım gelmiştir şimdiye 😝
:)olsun sen askere gönder bende o zamana kadar tutayım direk okula yazdıdırız
Hayır yanlış biliyorsunuz havalimanında da var hamile olduğunuzu belirtip elle arama yapabilir misiniz demeniz yeterli yurtdışı çıkış kontrolünde bile x-raydan geçmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?