Eki Görüntüle 1212386 Eki Görüntüle 1212388
İşte bu yağmurun boyutu İzmir de serinlemek isteyen buyursun kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya sorma geldi geldi. durdum durdum hava karardı tam dışarı çıkacağım tuttu. bir fırtına çıktı şimşek kıyamet geri kaçtım işyerine. ve şimşekten aşırı korkarım. her ses çıktığında kulaklarımı kapatıyorum. saat 4 ama gece gibi oldu. fenaa korkuyorum.
aşırı yağmur var.
ya valla ben biraz alakalıyım burçlarla. çünkü bayanda da erkekte de bütün özelliklerini oku yok artık diyorsun. çok zorlardır cidden koçun her türlüsü ama şanslısın deli severler. boğalarla ben de ıyi anlaşırım. bir de aslan.
valla şu durumda hala onu söyleyebiliyorsan bravo . ben yaşlıyım heralde ondan. bu baştaki 3 ay çok zormuş gerçekten. diğerinide 3 aylık kaybettimya iki kez o 3 ayın zorluğunu yaşadım. inaşallah devamı güzel geçer.
genç değilimki 30 yaşındayım 31 de doğurcam nasipse :))) bide tüp oldu bizimki düşün
ya sorma geldi geldi. durdum durdum hava karardı tam dışarı çıkacağım tuttu. bir fırtına çıktı şimşek kıyamet geri kaçtım işyerine. ve şimşekten aşırı korkarım. her ses çıktığında kulaklarımı kapatıyorum. saat 4 ama gece gibi oldu. fenaa korkuyorum.
aşırı yağmur var.
ee benim yaşım 34, sen benim yaşıma kadar 3 tane daha yapabilirsin :)
Demiştim sana şemsiyeni yanına almayı unutma diye 😝
ee benim yaşım 34, sen benim yaşıma kadar 3 tane daha yapabilirsin :)
ay inşallah yapabilirim yasende yaşlı gibi konuşma kız
Eki Görüntüle 1212386 Eki Görüntüle 1212388
İşte bu yağmurun boyutu İzmir de serinlemek isteyen buyursun kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ah şu yaş konusunu konuşmasak mı artıkdoktorum her gittiğimde hatırlatıyor zaten. Esobacım sen yaşlı değilsin 34 yaşını riskli bile görmüyor doktorlar. Sen çıtırsın canım benim. Allah sağlık versin de inşallah bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin.
öyle diyorum da ben eskiden beri 35 de çocuk yapıcam derdim . insan ne istediğine bazen dikkat etmeli. hayatta istediğin ya da masumca içinden geçirdiğin iyi ya da kötü her şey bir gün gerçek olur diye düşünenlerdenim.
Ben de 2000 yılında evlenmiş ve 3 çocuklu olucam derdim 2000 yılı o kadar uzak gelirdi bana. 2000 yılında hala okuyodum :)
2000 mi :) ama seninki olmayacak bir şeymiş sanki abartmışsın. 2000 de üniversiteye gidiyordum ben de.
yeni kanuna göre devlet normal doğumu desteklediği için normal doğum ve mecburi sezeryan fiyatları uygun ama keyfi (isteğe bağlı) sezeryan biraz daha pahalı. Gerçi her hastanenin fiyatları yine de birbirini tutmuyor.
öyle diyorum da ben eskiden beri 35 de çocuk yapıcam derdim . insan ne istediğine bazen dikkat etmeli. hayatta istediğin ya da masumca içinden geçirdiğin iyi ya da kötü her şey bir gün gerçek olur diye düşünenlerdenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?