2015 Şubat Anneleri

pimpiriklerime yenilerek ben de bugun dr a gidicem kızlar daha 2 hafta vardı kontrole dayanamadım napıyım.

dua edin olur mu, herşey yolunda olsun inşallah

benimde canım çok alışveriş çekiyo anlatamam
ama erken mi diyorum kararsız kalıyorum

canım çok cici olmuş. bizim de cinsiyetimiz belli olsun veririz siparişleri artık :13:

benimde canım çok alışveriş çekiyo anlatamam
ama erken mi diyorum kararsız kalıyorum

kızlar ben de bakıyorum internetten bebek kıyafetlerine ama hiç alasım gelmiyor, ben de mi bi anormallik var acaba???

bu arada bende hamılelğimin başından beri.. bi fenalık hissi..bitkinlik ...ayakta fazla kalamama gıbı problemlerım vardı bıde yemek yedıkten hemen sonra daha beter oluyorum hemen yatmam gerekıyor..
gecen gun bu sebepten sağlık ocağına gıdıp kan testlerimiş yaptırdım... ve kan değerim sınırda ama demır çok düşük... ayrıca şekerım 60 larda ve kan ure azatumu ne oda duşukmüş ..bunlar hep sebep olurmuş...
yarın kendı doktoruma gıdeceğim...

ben zaten bılıyordum bu fenalaık hıssınden anlamıştım ama inşallah cabuk toparlanırım
varmı benım gıbı demırı şekerı düşük olanlar

canım çok cici olmuş. bizim de cinsiyetimiz belli olsun veririz siparişleri artık :13:

kızlar ben de bakıyorum internetten bebek kıyafetlerine ama hiç alasım gelmiyor, ben de mi bi anormallik var acaba???

Bi iyice belli olsunlarda ben bile kendime yapamıyorum büyük ihtimal kız dedi ama emin olmak istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

işte ben bu yüzden hiç birini içemiyorum şişmiyor benim bi yerim ama resmen zehirleniyorum bu vitaminlerden çok şükür şimdi gelişimimiz güzel gidiyor nazar değmesin inşş sende içme yemene içmene dikkat et bak birde dr ne diyecek ona göre hareket edersin tekrar geçmiş olsun

Saol hayatım bakalım bol bol yeşil yiyiyorum bebeğim iyi olsunda beslenmeye çalışıyorum zaten bulantılar geçtiği için iyi besleniyorum şimdilik

Saol hayatım bakalım bol bol yeşil yiyiyorum bebeğim iyi olsunda beslenmeye çalışıyorum zaten bulantılar geçtiği için iyi besleniyorum şimdilik

cnm muayene 2 gun onceydı bıdahakı 16. haftada gordu ama soylemedı ıste gıcık dr...

yanlıs olma ıhtımalıne karsı soylemıyorlar. benımkı 13+2 de erkek dedı. bı hafta sonra tekrar gıttım. erkek demıstınız dedım. hemen kıvırdı. kesin dememısdır buyuk ıhtımal demısımdır dıye ama takrar bakınca hepımız gorduk koca pipiyi :) dr kesin erkek degişme ihtimali yok dedı. sen bekleyeceksen gıt al krem veya beyaz renklı seyler. zaten bebeklere en cok yakısan seyler beyaz ve ekru bence :) daha temiz derli toplu duruyo gibi gelıyor bana

alıntıdır

ANNE OLMAK BİR KADINA BAKIN NELER ÖĞRETİYORMUŞ .Dişlerimi fırçalar saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim. Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler püsler küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar yırtık kağıtlar olacağı aklıma bi...le gelmezdi... Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da... banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Anne olmadan önce... Üzerime bu kadar işeneceğini kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Anne olmadan önce... Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Anne olmadan önce... Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini... Düşünemezdim. Anne olmadan önce... Bütün bir gece boyunca hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma... Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime... Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine... Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine... İnanamazdım...

saogolasin canim elden gelen dua simdilik ...

demirim düşük değil de benim de şekerim düşük çıktı sık sık ve az ye dedi doktor. demirin kaçmış . onun düşük olması halsizlik yapıyor baş dönmesi de yapar. benim şekerim 73.
demir hapı içimiyor musun? benim yüksel olduğu halde verdi . önemli değil dedi yüksek olması. ne demekse.

valla hamıle olduğumdan berı bır defa gıdebıldım doktora bayram falan bı engeller oldu..şimdi eski doktoruma gıtmeye karar verdım inşallah onunla böyle sorunlar yaşamadan atlatacağız...
içime sine sine... o gerekenı verırı mutlaka

demır hapını butun hamılelere verıyorlar ..ilk bebeğimde bı problemım olmadığı halde banada vermıştı... saçlarım cildim falan bi güzelleşmeşti... ama doğurunca 6.ay içinde saç maç kalmadı...:)) bu da başka bi gercek devam etmelı bıraz daha demıre

şeker düşüklüğü kötu değil dedı sağlık ocağı doktoru ama mutlaka seker yuklemesı yaptır dedı..
ki ben seker yuklemsı yaptırmayı düşünmüyordum bu hamıleleiğimde...
bakalım benım doktor ne dıyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…