2015 Şubat Anneleri

Günaydın canım. Ben de on dedi mi gözler gidiyor 11de uykuya dalmis oluyorum ama senin gibi yedide ayaktayim kurulu saat mübarek uykun var ama uyaniyorsun bi garip haller iste. Kasiyor dedgin kasılma gibi mi tas gibi semsert mi.oluyo yani

Bu arada yine Günaydın demeyi unutmuşum; )) hayırlı sabahlar olsun cumleten..yediden beri oturuyom herkes uyuyo canım sıkıldı artık sıcak bir de dunki havadan eser yok

bende 7.30 da esimi gonderdim ise daha uyuyamadim cok uykum varrrrr

Evet iyi oldugunu ogrendim rahatladim ama asagida olmasi beni tedirgin etti
Bide cinsiyeti ogrenemedik yaaa

Bence güzel bir ruya hayırlara ciksin bal gibi tatli kabak kafali sacsiz bir prenses dogabilir belki))

Saçları da vardı yeni doğmuş ama saçları topluydu :) kumraldı ayy nasıl tatlıydı maşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin, hayirli cumalar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hatunlar günaydın :)

cuma hepinize hayırlı olsun :) çalışanlarada bıran once aksam olsun tatil başlasın :)

Ay çok güzel söz, bayıldım her namazda dua ederim evlatlarım bize hayırlı, bizleri de onlara layık hayırlı ana baba eylesin diye.
Kıymet bilelim, kıymetimiz bilinsin demi kim istemez ki ?? Dün oğlum gelmiş daha 3.5 yaşında anneciğim benimde elbiseleri mi ütülemişsin çok teşekkür ederim diyor canım annem diye bacağıma yapışıyor doğacaklar büyüyecekler ooo daha neler diyecekler :)

Ooooo o hep rahat hiç bişeyi kafasına takmaz, öyle olmak daha mı güzel acaba... Bide cahil insanla muhabbet edesem gelmiyor anlamayacağı için geçiştiriyorum :))

ah kuzum benim ya yerim onu. canım senın oglun varmış. benımkıde oğlan olacak kısmetse. biraz bahsetsene oğlan annesi olmak nasıl bir duygu? kız cocuktan farklı neler paylaşabılecegım onunla? ben hep kızım olacagını dusunuyordum. doktor erkek dıyınce bıle ıkıncı kez gıdene kadar emın olamadım :) suan sudan cıkmıs balık gıbıyım. nasıl olucak kucuk bır yakısıklıyla hayatım paylasırsan deneyımlerını cok cok cok sevınırım.

Sanada hayırlı cumalar canım, Allah yardım etsin çalışanlara

ah amin canım , nasıl içten amin dedim anlatamam. evimi özluyorum resmen ya. bu aralar zaten bayramdı dugunlerdı falan evde pek vakıt gecıremıyourz. ne ben evın hayrını goruyorum, ne ev benım hayrımı goruyor. resmen evımde boş boş oturmayı özledım. calışmak guzel ama valla özenıyorum bırcok zaman ev hanımlarına. hele cocuk olduktan sonra içim içimi yiyecek. evde dunyanın en tatlısı, ben burda baskasının işlerıyleugrasıyorum of sıkıldım valla şimdiden :)

Hayırlı cumalar kızlar
Elevit ve balık yağını içinde dudaklarım şişmişti yazmıştım geçmişte doktor aradı merak eden arkadaşlar vardı vücudun vitamine karşı reaksiyon gösterdiğini ilaçları bir dahaki kontrole kadar içmemem gerektiğini söyledi böyle bir durumda kesinlikle ilaçların kesilmesi gerektiğini söyledi bilginiz olsun

şaka yapıyosun :S
bende vitaminler kullanyorum damağımı yaraladı
ama geçti
kullanmaya devam ediyorum?

şaka yapıyosun :S
bende vitaminler kullanyorum damağımı yaraladı
ama geçti
kullanmaya devam ediyorum?

Valla canım benim dudaklar çeneme deydi o derece yani ilacı içtikten 3 saat sonra gece fark ettik o yüzden sen yinede doktoruna sor derim bende ki olan perspektif te de yazıyo zaten

gunaydın kızlar hayırlı cumalar.. hastalıgım bıraz duzeldı gıbı bugun sukur tam 9 gundur hastayım yahuu...
ya benım acaıp alsverıs yapasım var dayanamıyorum soyle beyaz zıbınlar felan alsamda nefsımımı koreltsem...

siteyi yazamıyomuşum

hafta hafta gebelik yazınca gelen .org adresi olan site

Valla ben o işi yaptım :)) zaten keçeden bebek işleri yapıyorum hem malzeme alacaktım hemde 2 tane zıbın aldım siparişi süsledim diğerlerini kaldırdım :) Buda yaptığım sipariş :)

cnm muaynen ne zaman senın. ben 13+2 de ogrendım erkek oldugunu. bence haftaya gıt ogren sonra gonul rahatlıgıyla yap alısverısını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…