2015 Şubat Anneleri

Herkese merhaba
Kızlar 14. Haftamdayım alt bölgede hafif sancı ve batmalar oluyor biraz sürüyor sonra geçiyor aynı durumu yaşayan var mı? Rahim büyüdüğü için mi oluyor yoksa başka bir sebebi var mıdır? Bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum ) hepınıze sevgiler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar uyuyamamaktan bahsetmissiniz, ben full gece, gunduz aksam ustu uyuyorum vslla su an bile nasil uyumussam gozlerim puslu goruyor :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O tür ilaçlar C sınıfı,güvenilir değiller.. Çok sık kullanılması bebekte solunum güçlüğü ve bradikardi yapıyormuş.. Ben hiç kullanmadım hamileliğimde ama yanımda taşıyorum,güvence gibi :) 3 saattir yatıyorum kalbim ağzımda sanki 98 den aşağı inmedi henüz,helak oldum,bi yükseliyor bi düşüyor..

Yok yok içme sen boşver. Neme lazım bebişi ben de hayatta böyle bir riske atmam. Çok rahatsız ediyor bazen evet ama yapcak birşey yok napalım.
Bu arada ben çarpıntım başlayınca yatağa uzanıyorum şişe suyu ağzıma dayıyorum her nefes alışımda küçük bir yudum su alıp ağzıma yutuyorum. Bi süre devam ediyorum buna ve çarpıntım ciddi oranda azalıyor. Belki sende de işe yarar canım.

Kızlarrr kızdılar bana teli elinden bırak radyasyon yayıyorsun bebeene diye. Her şey yasak

Ben de tırsıyorum bu durumdan. Tel sürekli elimde nerdeyse, sürekli bebiş için bişiler araştırıyorum.
Geçenlerde bir alışveriş sitesinde gördüm sanırım unnadodaydı, radyasyon önleyici göbek bantları ve battaniyeleri var. Göbeğine sarıyosun tel yada pc kullanırken. Bana pek mantıklı gelmedi sonuçta radyasyon vücuda başka yerdende girer o da bebişe zarar

O haftalarda bende sadece çorba içiyodum, bulantı kusma şiddetliydi çünkü. Ama baya hafifledi şimdi.ben normaldede ekşiyi seviyorum onun için yine ekşiye devam,tatlı şeyler dediğim gibi ağzımda kötü tat bırakıyor. 12.haftada kontrolm vardı, doktor erkek gbi dedi ama 20.haftada tekrar kontrolüm var o zaman kesinlesecek. Cinsiyeti hiç önemli değil, yeterki sağ salim kucağıma gelsin de inşallah :)

Benim doktorum da bu durumun bebeğe herhangi bir zararı olmayacağını söyledi ama kontrol ettirmekte yarar var canım dediğin gibi

Canim sen hangi sehirdeydin istanbuldaysan dr onerisi alayim arkadasmdan o cek gezdi dr dr iyi birini bulmustu sorabilirm iatersen

merhaba canım soruna gelirsek üşütmüş olabilirsin. genelde rahim büyümesine bağlı kasıklarda baskı tarzı ağrı oluyor ama geçiyor. benimde oluyor o tarz hafif baskılar ama akıntını takip etmek önemli mesela benim akıntı beyaz sümüğümsü şeffaf renkte bir akıntı. koyu sarı hafif kötü kokulu akıntılar genelde enfeksiyon belirtisi. bol su içmeni öneririm. sıvı alımı çok önemli bu durumda.

Canim sen hangi sehirdeydin istanbuldaysan dr onerisi alayim arkadasmdan o cek gezdi dr dr iyi birini bulmustu sorabilirm iatersen

Ben İzmirdeyim canım ya :/ yinede saol ilgin için. Bakalım 2 doktor tavsiyesi aldım onlardan birine gidicem enerjim olduğu bir gün

Tampon kullanip girilebilir mi acaba? Yani icerdekini cikarmiyosa disardakini de iceri almaz heralde. Ama sormak lazim doktora sakincali olur mu diye.

Yine uykusuz bır gce. Bıraz okudum herkes ıyı masallah sevındım. Bızde ıyıyız adt agısı ve kasık batmaltı oluyordu bugun drr aradım adet zamanları normaal agrılar dedı ee bırde rhım buyumesı vr endıselenme kanama yoks sıkıntı d yok dedı.

Ben İzmirdeyim canım ya :/ yinede saol ilgin için. Bakalım 2 doktor tavsiyesi aldım onlardan birine gidicem enerjim olduğu bir gün

Bende izmirdeyim canım özel hayat hastanesi fügen Hanım'a gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim 😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Bende izmirdeyim canım özel hayat hastanesi fügen Hanım'a gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim 😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Ne güzel :))) doktor tavsiyen sanırım gebelik takibi için ama alıntında benim bahsettiğim kardiyolog canım :) ben bornova ekadom da hüseyin ceyberiye gidiyorum gebeliğimin başından beri :) sen izmirin neresindesin ?

Uyku yoksa yemek var...

Gunaydin annisler cok moralim bozuldu ortaokuldan beri bir dostum var tek dostum dun kotu bir haber verdi kanser riski var bugun detaylari ogrenmek ve ayrintili inceleme icin doktoruyla tekrar gorusecek hamilelerin duasi kabul olur ona dua edermisiniz kucuk yastan beri baska bir rahatsizligi vardi tam onu atlatti derken baska bir illetten bahsediyor doktorlari lutfen dualarinizda onuda unutmayin ismi kevser (

Günaydınn hanımlar
Bu sabah bende rahim zonklamalarıyla uyandım, tıpkı adet öncesi olan ağrılar gibi akıntı gelir gibi olduğunda koşuyorum tuvalete :/ Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım
2.kez rüyamda bebek görüyorum bebeğim doğmuş hiç hazırlık yapmamışım kucağıma alıyorum yoldan geçenlere el sallıyor şaşırıyorum çok tatlıydı kızdı. Bakalım ne olacak salı gününü iple çekiyorum. Bir de annem bir sürü balkabağı doğruyordu mutfak dolmuştu resmen hayır olsun

Çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberlerle döner. Ben ayetel kürsi okudum varsa istediğin başka dua okurum onu da Allah şifa versin

Neden iyi degilsin cnm biseyinmi var

sagolun ailemle ilgili problemler vardi onlara canimi siktim biraz tansiyonum yukseldi

Rabbim tez zamanda sifasini versin insallah:18:

hayir olsun insallah ben daha hic bebegimle ilgili ruya goremedim

Bu arada kizlar dun dayanamadim gittim doktora bebegimiz gayet saglikli ve hareketli
Benim yattigim yerden baktigim monitor biraz karanlikti tam secemedim
Ama esim her hareketini gordu mest oldu butun gece agzi kulaklarindaydi takla falan atiyormus
Doktor ense kalinligini olctu guzel dedi burun kemigi var alin yapisida iyi
Down sendromunda burun kemigi ve alin bole olmaz dedi icimiz rahatladi
Tek sorun bebek rahim agzina cok yakinmis cok asagida dedi
Kanamamin olup olmadigini sordu cok sukur olmadi dedim iliskiyi yasakliyorum
Bide kendini yorma onumuzdeki ay cikmis olur yukari insallah dedi
Ona kafam takildi yaaa ya yukari cikmazsa:18:

Günaydın herkeseee. Bişi sormak istiyorum sizlere. Ben her gece düzenli olarak istemdışı 12 de uyuyorum orda problem yok fakat hergün en geç 6 da gözüm açılıyo uyuyamıyorum daha sonra. Bugünde 3 te uyandım. Kafayı yicem artık ya. Uykusuzluktan mahvoldum. Ne yapabilirim bu durumda ? Çok bunaldım. Bide son 3 gündür akşamları sanki karnım geriliyo kasıyo kendini hareket etmekte güçlük çekiyorum. Normal mi ?

Tampon kullanip girilebilir mi acaba? Yani icerdekini cikarmiyosa disardakini de iceri almaz heralde. Ama sormak lazim doktora sakincali olur mu diye.

Tampon bence riskli olabilir iceri sokuyorsun neticede vajinadan ne kadar da olsa o da sentetik madde girmeyiverin riske etmeye değmez

Karabatak gibi oldun kiz bir görünüyon bi kayboluyon iyi olmana sevindim o ağrılar hepimizde oluyo zaman zaman. Ya seni gormusken sorayım hazır ssvd konusunda eski bi msjni gördüm forumda su an takibinde.oldugun dr ssvd yaptiriyor mu canım? Ben de ssvd istiyorum ve bunun icin istanbula gelicem inşallah tecruben tavsiyen olursa söyle bana da facede ssvd grubu var uyeyim ordan takip ediyorum senin de böyle bir niyetin varsa birbirimize destek olalim canim

Uyku yoksa yemek var...

Yeme kuzum yeme; ))

Rabbim safi ismiyle sifa versin tez elden

Bence güzel bir ruya hayırlara ciksin bal gibi tatli kabak kafali sacsiz bir prenses dogabilir belki))

Hadi gozun aydın icin rahat etmistir benk de bi hfta oldu dr randevusu geceli yine septik oldum.merak ediyorum acayip dr gidesim var ama bi hafta daha sabredeyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…