Ben en son geçen sene gittim kardiyolağa. O dönemde yoğun alerjim vardı biton ilaç kullanıyordum. Doktorum bu kadr ilacın üstüne ben de sana ilaç yazmicam ama dayanamicak gibi olursan gel yazıyım dedi ben de bidaha gitmedim. Anladığım kadrıyla doktorlar taşikardi ilacının içilmesini pek istemiyor bak sana da mecbur olmadıkça içme demiş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O tür ilaçlar C sınıfı,güvenilir değiller.. Çok sık kullanılması bebekte solunum güçlüğü ve bradikardi yapıyormuş.. Ben hiç kullanmadım hamileliğimde ama yanımda taşıyorum,güvence gibi :) 3 saattir yatıyorum kalbim ağzımda sanki 98 den aşağı inmedi henüz,helak oldum,bi yükseliyor bi düşüyor..
Kızlarrr kızdılar bana teli elinden bırak radyasyon yayıyorsun bebeene diye. Her şey yasak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canimm ben 10. Haftayi bitirmek uzereyim. Yani yedigim zaman zehir gibi bir tat oluyor mu bilmiyorum cunku hic agzima koymadim. Ama meyve yiyebiliyorum allahtann... Surekli eksii istiyorum. Mideme bi tek eksi iyi geliyor. Corbaya limon sikayim yiyeyim baska hicbisi yemesem olur. Bu sicakta corba yiyorum.. Ye eksiyi dogur ayseyi mi diyorlardi?? 😊 herkes bana oglun olcak diyo ama.. Bakalim kismet. Senin cinsiyet belli mi???
Benim doktorum da bu durumun bebeğe herhangi bir zararı olmayacağını söyledi ama kontrol ettirmekte yarar var canım dediğin gibi
Herkese merhaba
Kızlar 14. Haftamdayım alt bölgede hafif sancı ve batmalar oluyor biraz sürüyor sonra geçiyor aynı durumu yaşayan var mı? Rahim büyüdüğü için mi oluyor yoksa başka bir sebebi var mıdır? Bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum) hepınıze sevgiler
Canim sen hangi sehirdeydin istanbuldaysan dr onerisi alayim arkadasmdan o cek gezdi dr dr iyi birini bulmustu sorabilirm iatersen
Kapalıyım canım ben İnegöl de oturuyorum burda var gidebileceğimiz yerler ama bende enfeksiyon riskinden korkuyorum ama evdede patlamak üzereyim ya
Ben İzmirdeyim canım ya :/ yinede saol ilgin için. Bakalım 2 doktor tavsiyesi aldım onlardan birine gidicem enerjim olduğu bir gün
Bende izmirdeyim canım özel hayat hastanesi fügen Hanım'a gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim 😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Gunaydin annisler cok moralim bozuldu ortaokuldan beri bir dostum var tek dostum dun kotu bir haber verdi kanser riski var bugun detaylari ogrenmek ve ayrintili inceleme icin doktoruyla tekrar gorusecek hamilelerin duasi kabul olur ona dua edermisiniz kucuk yastan beri baska bir rahatsizligi vardi tam onu atlatti derken baska bir illetten bahsediyor doktorlari lutfen dualarinizda onuda unutmayin ismi kevser(
Neden iyi degilsin cnm biseyinmi var
Gunaydin annisler cok moralim bozuldu ortaokuldan beri bir dostum var tek dostum dun kotu bir haber verdi kanser riski var bugun detaylari ogrenmek ve ayrintili inceleme icin doktoruyla tekrar gorusecek hamilelerin duasi kabul olur ona dua edermisiniz kucuk yastan beri baska bir rahatsizligi vardi tam onu atlatti derken baska bir illetten bahsediyor doktorlari lutfen dualarinizda onuda unutmayin ismi kevser(
hayir olsun insallah ben daha hic bebegimle ilgili ruya goremedimGünaydınn hanımlar
Bu sabah bende rahim zonklamalarıyla uyandım, tıpkı adet öncesi olan ağrılar gibi akıntı gelir gibi olduğunda koşuyorum tuvalete :/ Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım
2.kez rüyamda bebek görüyorum bebeğim doğmuş hiç hazırlık yapmamışım kucağıma alıyorum yoldan geçenlere el sallıyor şaşırıyorum çok tatlıydı kızdı. Bakalım ne olacak salı gününü iple çekiyorum. Bir de annem bir sürü balkabağı doğruyordu mutfak dolmuştu resmen hayır olsun
Tampon kullanip girilebilir mi acaba? Yani icerdekini cikarmiyosa disardakini de iceri almaz heralde. Ama sormak lazim doktora sakincali olur mu diye.
Yine uykusuz bır gce. Bıraz okudum herkes ıyı masallah sevındım. Bızde ıyıyız adt agısı ve kasık batmaltı oluyordu bugun drr aradım adet zamanları normaal agrılar dedı ee bırde rhım buyumesı vr endıselenme kanama yoks sıkıntı d yok dedı.
Uyku yoksa yemek var...
Günaydınn hanımlar
Bu sabah bende rahim zonklamalarıyla uyandım, tıpkı adet öncesi olan ağrılar gibi akıntı gelir gibi olduğunda koşuyorum tuvalete :/ Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım
2.kez rüyamda bebek görüyorum bebeğim doğmuş hiç hazırlık yapmamışım kucağıma alıyorum yoldan geçenlere el sallıyor şaşırıyorum çok tatlıydı kızdı. Bakalım ne olacak salı gününü iple çekiyorum. Bir de annem bir sürü balkabağı doğruyordu mutfak dolmuştu resmen hayır olsun
Bu arada kizlar dun dayanamadim gittim doktora bebegimiz gayet saglikli ve hareketli
Benim yattigim yerden baktigim monitor biraz karanlikti tam secemedim
Ama esim her hareketini gordu mest oldu butun gece agzi kulaklarindaydi takla falan atiyormus
Doktor ense kalinligini olctu guzel dedi burun kemigi var alin yapisida iyi
Down sendromunda burun kemigi ve alin bole olmaz dedi icimiz rahatladi
Tek sorun bebek rahim agzina cok yakinmis cok asagida dedi
Kanamamin olup olmadigini sordu cok sukur olmadi dedim iliskiyi yasakliyorum
Bide kendini yorma onumuzdeki ay cikmis olur yukari insallah dedi
Ona kafam takildi yaaa ya yukari cikmazsa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?