2015 Şubat Anneleri

geçmi$ olsun canim , yeni gordum yazini
budan bidlirim geklmeyince bakmayi unutuyorum
biz dusmustuk hatirlyorsan yataakdan 5 ay once bisey olmadi sukur
çok aglmaisti benimki dustugunde aglamazsa o bi sorun demek, aglarsa korkmayin diyolar
Allah beterinden korusun

sagol canim benim. evet bende oyle okudum hep.
cok sukur sorunsuz atlattik sanirim gunduz saat 3te oldu bi anormallik olmadi hic. daha bu gece bi sikinti olmaz di mi kontrol edeyim mi yine?

onu bunu bilmem becerikli kadinsin sen o kesin :)
bayildim yaptiklarina. hepsini inceleme firsatim olmadi belki yapmissindir ama gormedim bende kavanoz kapaklarima bisey yapmak istiyorum. cok kavonozum var beyaz kapakli ya da salcanin kavanozlari vs. ustlerine yaziyorum genelde. kapaklari gozume hos gelmiyo.

ne yapabilirim? boyle kullanisli ve kolay yapabilecegim bisey var midir?

Merhaba Can'ım bende bazen düşünüyorum yaşına girince kesmeyi sonra vazgeçiyorum benim peş peşe iki doğum sonrası kırdığım rekor 107 idi şükür 77 yim şu anda diyet yapıyordum bıraktım belki yine başlarım son 7 kilo versem inşallah kilo derdini de kapatmış olacağım

Bende hergün kalem rimel bişey sürüyorum da bugün o kadar soluk ve bakımsızım ki rimel çok salak saçma duracaktı gözümde. Bende zombi gibi gittim okula :))

Teşekkürler Can'ım :) ben kavanoz kapaklarımı karatahta boyasıyla boyadım tebeşirle yazıyorum içine farklı bişey koyunca siliyorum yeniliyorum, kullanışlı oluyor. Karatahta boyası kırtasiyelerde hazır satılıyor ama ben onu kendim yapmıştım mıhteşem kasabamızda olmadığı için :) kendin yapmak istersen siyah mat renkli boyanın içine fayans aralarını doldurduğumuz derz dolgusu var ya Nalburlarda satılır, onun tozunu katıp karıştırıyorsun oluyor. Sonra boya kapakları kurusun renk renk tebeşirle yaz. Hatta ben bi yazdım mı silmem artık dersen beyaz board marker kalemle de yazabilirsin. Siyah üstü beyaz güzel duruyor. Ha bu arada boyayı illa siyah kullanmak zorunda değilsin mesela kırmızı da olur yeşil de, bu derz dolgu tozunu boyaya karıştırınca tebeşirle yazmalık bi taban elde etmiş oluyorsun..

Suyun icinde mi? Yıksa buhar tepsisinde mi?

canim ben kavonozun kendisine yaziyorum asetat kalemiyle. silmek istersem sungerin sert yeriyle yikayinca siliniyor.

kapaklarin goruntusu hosuma gitmuyo. nette baktim hep potukareli kumaslar dikmisler va onlari ben hayatta yapamam. hem pislenir kullanisli olmaz.

senin dedigine ben bi bakayim kirtasiyeden. kendim yapmaya ne vakit ne enerji var. madem haziri varmis :)
ama nasil bisey bu boya goruntu sonra nasil oluyor hayal edemedim cidden netten de bi bakayim. ama sen guzel diyosan guzeldir :)

mery60 baktim simdi muhtesem biseymis ya renkleri de varmis madem bi kac renk kombinasyonu yapayim ben. nasil boyiycam nasil bi firca alayim? kendi fircasi var mi?
neye dikkat etmem lazim? tam aradigim sey kolay pratik ve guzel :))

sagol canim benim. evet bende oyle okudum hep.
cok sukur sorunsuz atlattik sanirim gunduz saat 3te oldu bi anormallik olmadi hic. daha bu gece bi sikinti olmaz di mi kontrol edeyim mi yine?
için raaht edecekse bak canim arada ama sanmuiyorum bisey olacagini

Ben de çok kilo vermek istiyorum ama sütüm gider diye de korkuyorum diyet yapmaya.. 10 kilom var hala fazlalık olarak..
72 kilo ile hamile kaldım 91 ile doğuma girdim şimdi 70 oldum aslında 60 kilo olmam lazım ama 65 olsam bana yeter bende sarkma vs yok ama doymuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…