geçmi$ olsun canim , yeni gordum yaziniyok dediklerinin hic biri olmadi canim cok sukur.
uc saat oldu simdi cok uykusu geldi yatirdim. bes dk salladim uyudu boyle olmasi bile korkutuyo insani
canim aman cok dikkat et bende cok korkuyodum basima geldi bu saatten sonra yuksek yere asla koymamaliyiz.
herkesin bebesi en az bi kere dusmustur herhalde ama iste supheler korkular gitmiyo anne yuregi iste bilirsin. su gece gecsin de iyi olucam insallah.
sagol canim evet uzman tvde izledim bende aglamasi ve cok agladigi icin o an kusmasi da normalmis.
yok canim onlar sukurler olsun.
2 saat 45 dk anca dayanabildi uykusu geldi uyuttum simdi hemen uyudu. ondan bile korktum niye hemen uyudu diye
allah korusun kuzularimizi cok dikkatli olmaliyiz en tehlikeli zamanlari.
sagol canim benim. evet bende oyle okudum hep.geçmi$ olsun canim , yeni gordum yazini
budan bidlirim geklmeyince bakmayi unutuyorum
biz dusmustuk hatirlyorsan yataakdan 5 ay once bisey olmadi sukur
çok aglmaisti benimki dustugunde aglamazsa o bi sorun demek, aglarsa korkmayin diyolar
Allah beterinden korusun
onu bunu bilmem becerikli kadinsin sen o kesin :)Ay canım utandım valla. Çok teşekkür ederim. Buraya ilk geldiğimde yapacak hiç bişey yoktu sıkıntıdan çıktı hepsi. Şimdi de sorumlu gibi hissediyorum artık krndimi bloğa karşı. Biraz mecburi de olsa bişeyler yapmaya çalışıyorum hala :) o battaniye de ilk va sondu zaten
Merhaba Can'ım bende bazen düşünüyorum yaşına girince kesmeyi sonra vazgeçiyorum benim peş peşe iki doğum sonrası kırdığım rekor 107 idi şükür 77 yim şu anda diyet yapıyordum bıraktım belki yine başlarım son 7 kilo versem inşallah kilo derdini de kapatmış olacağımVaaaay çok iyiymiş, emzirirken mi aldın??
Ben toplamda 30 kilo almıştım, 20 gitti kendiliğinden ama 10 kaldı.. Almıyorum da vermiyorum da.. Bakalım bir yaşına sütü kesersem veririm belki." Nasıl vereceksem bu iştahla
Bende hergün kalem rimel bişey sürüyorum da bugün o kadar soluk ve bakımsızım ki rimel çok salak saçma duracaktı gözümde. Bende zombi gibi gittim okula :))O sarkmalar sanırım hızlı kilo vermekten oluyorbenim sarkık değil henüz sadece memeler kendinden geçti tabi :)
Ben her gün gözüme bişiler sürmeye çalışıyorum, daha iyi hissedeyim diyr kendimi ama tabi sabahları hazırlanmak tan kabus :)
Teşekkürler Can'ım :) ben kavanoz kapaklarımı karatahta boyasıyla boyadım tebeşirle yazıyorum içine farklı bişey koyunca siliyorum yeniliyorum, kullanışlı oluyor. Karatahta boyası kırtasiyelerde hazır satılıyor ama ben onu kendim yapmıştım mıhteşem kasabamızda olmadığı için :) kendin yapmak istersen siyah mat renkli boyanın içine fayans aralarını doldurduğumuz derz dolgusu var ya Nalburlarda satılır, onun tozunu katıp karıştırıyorsun oluyor. Sonra boya kapakları kurusun renk renk tebeşirle yaz. Hatta ben bi yazdım mı silmem artık dersen beyaz board marker kalemle de yazabilirsin. Siyah üstü beyaz güzel duruyor. Ha bu arada boyayı illa siyah kullanmak zorunda değilsin mesela kırmızı da olur yeşil de, bu derz dolgu tozunu boyaya karıştırınca tebeşirle yazmalık bi taban elde etmiş oluyorsun..onu bunu bilmem becerikli kadinsin sen o kesin :)
bayildim yaptiklarina. hepsini inceleme firsatim olmadi belki yapmissindir ama gormedim bende kavanoz kapaklarima bisey yapmak istiyorum. cok kavonozum var beyaz kapakli ya da salcanin kavanozlari vs. ustlerine yaziyorum genelde. kapaklari gozume hos gelmiyo.
ne yapabilirim? boyle kullanisli ve kolay yapabilecegim bisey var midir?
Anaaaam yavruum ne yapmış abisi bu Minnoşa yahu? Yeni mi bu?Eki Görüntüle 1712055 bizim de abimiz sağolsun kafamızı kırıyordu az daha
Bizim dr verme dedi tavugu, nerde yetistigini bilmiyorsanaslında su organıklık falan o acıdan sormak ıstedım
Suyun icinde mi? Yıksa buhar tepsisinde mi?Çok basit Bebek köftesi
Çeyrek soğan (rendelenmiş)
Göz kararı bi top kıyma
Bi çimdik kimyon
Bi çimdik tuz
1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı ruşeym ( olması şart değil )
Ekmek içi veya Galata unu
Kıvama gelene kadar yoğur Can'ım sonra köfte şeklini ver yanmaz tavaya diz içine su koy kapağı kapat buharıyla yumuşacık pişiyo yaklaşık 20 dk suyu bitiyo zaten içine bir iki damla zeytin yağ damlat arkasını önünü bi renklendir
Soğudumu ver eline yesin hop mideye afiyet olsun :)
canim ben kavonozun kendisine yaziyorum asetat kalemiyle. silmek istersem sungerin sert yeriyle yikayinca siliniyor.Teşekkürler Can'ım :) ben kavanoz kapaklarımı karatahta boyasıyla boyadım tebeşirle yazıyorum içine farklı bişey koyunca siliyorum yeniliyorum, kullanışlı oluyor. Karatahta boyası kırtasiyelerde hazır satılıyor ama ben onu kendim yapmıştım mıhteşem kasabamızda olmadığı için :) kendin yapmak istersen siyah mat renkli boyanın içine fayans aralarını doldurduğumuz derz dolgusu var ya Nalburlarda satılır, onun tozunu katıp karıştırıyorsun oluyor. Sonra boya kapakları kurusun renk renk tebeşirle yaz. Hatta ben bi yazdım mı silmem artık dersen beyaz board marker kalemle de yazabilirsin. Siyah üstü beyaz güzel duruyor. Ha bu arada boyayı illa siyah kullanmak zorunda değilsin mesela kırmızı da olur yeşil de, bu derz dolgu tozunu boyaya karıştırınca tebeşirle yazmalık bi taban elde etmiş oluyorsun..
Ayy geçmiş olsun.bi şey mi vurdu kafasına.napti bu kadarEki Görüntüle 1712055 bizim de abimiz sağolsun kafamızı kırıyordu az daha
cok basit tavaya koyuyosun kofteleri. ben tefal yanmaz tavada yaptim. sicak su ekliosun ustkerini gecneyecek kadar. ustunu kapatip kisik ateste pisiriyosun buharda. suyunu cekiyor zaten.Suyun icinde mi? Yıksa buhar tepsisinde mi?
Canım geçmişnolsun kıyamam.Eki Görüntüle 1712055 bizim de abimiz sağolsun kafamızı kırıyordu az daha
için raaht edecekse bak canim arada ama sanmuiyorum bisey olacaginisagol canim benim. evet bende oyle okudum hep.
cok sukur sorunsuz atlattik sanirim gunduz saat 3te oldu bi anormallik olmadi hic. daha bu gece bi sikinti olmaz di mi kontrol edeyim mi yine?
ah yavrum yaa kiyamamEki Görüntüle 1712055 bizim de abimiz sağolsun kafamızı kırıyordu az daha
Ben suyun içinde pişiriyorum kapak kapalı şekilde ama suyu çok koymuyorum Can'ım buhar olup uçuyorSuyun icinde mi? Yıksa buhar tepsisinde mi?
Kıyamam yavrum ne oldu böle yaEki Görüntüle 1712055 bizim de abimiz sağolsun kafamızı kırıyordu az daha
72 kilo ile hamile kaldım 91 ile doğuma girdim şimdi 70 oldum aslında 60 kilo olmam lazım ama 65 olsam bana yeter bende sarkma vs yok ama doymuyorumBen de çok kilo vermek istiyorum ama sütüm gider diye de korkuyorum diyet yapmaya.. 10 kilom var hala fazlalık olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?