cikolata kahve+bakir istediğim renkYa sana cevap yazacaktım Nasıl araya kaynadı yahu :) yine kına yak, soğan kabuğu suyu kızıllık veriyor. Bi Zaman'lar bende yakmıştım ama saçım sarı olduğu için bildiğin turuncu olmuştumkiloya gelinceeee zayıflıyorum ben ama her yerim pörsük pörsük. Bildiğin sönmüş balon gibiyim
oy neyle yaptı kiyamamEki Görüntüle 1712055 bizim de abimiz sağolsun kafamızı kırıyordu az daha
Ayyy Canım ya şimdi okudum daha.Gelmiş geçmiş olsun.Ama ne olur bi daha yatakta bırakma hiç.Allah korusun.kizlar acil durum begüm yataktan dustu. napicam ben neye dikkat etmem lazin off cok korktum diafondan kut diye ses geldi sonra aglama sesi nasi kostum odaya bilmiyoru m.
benim yatagimdaydi ama etrafini o kadar cok yastikla yuksek yapmistimki nasil asmia bilmiyorum hep de diyodum ya duserse niye bunu dusunup hala orda biraktimki off.
uc dk falan agladi cok fena sonra meme verdim sustu. simdi keyfi geldi yerine guluyo oynuyo.
napmam lazim simdi benim? doktora gitmeme gerek yok di mi neye dikkat edicem?
off bi de kilim vardi odamda hali bana yasak diye parkeye dusmus ustelik kafasi parkedeydi vucudu kilimde. odaya girditimde onu yatakta goremeyince şok oldum midem bulaniyo su an resmen..
Daha yeni yazmıştın sen yatağında yatırayım bundan sonra diye.o Zaman bile şaşırmıştım ben çünkü artık çok hareketliler.Benim oğlumda 6 aylık falandı annemlerdeyken düşmüştü yataktan,aklımı yitirecek gibi olmuştum,seni anlıyorum,insan çoook korkuyor.O günden sonra asla yatağa koymadım tek başına.Begümü de artık 5 dk bile olsa yalnız koyma yatağa bence.kizlar acil durum begüm yataktan dustu. napicam ben neye dikkat etmem lazin off cok korktum diafondan kut diye ses geldi sonra aglama sesi nasi kostum odaya bilmiyoru m.
benim yatagimdaydi ama etrafini o kadar cok yastikla yuksek yapmistimki nasil asmia bilmiyorum hep de diyodum ya duserse niye bunu dusunup hala orda biraktimki off.
uc dk falan agladi cok fena sonra meme verdim sustu. simdi keyfi geldi yerine guluyo oynuyo.
napmam lazim simdi benim? doktora gitmeme gerek yok di mi neye dikkat edicem?
off bi de kilim vardi odamda hali bana yasak diye parkeye dusmus ustelik kafasi parkedeydi vucudu kilimde. odaya girditimde onu yatakta goremeyince şok oldum midem bulaniyo su an resmen..
Herşey yolundaymış çok sevindim.Geriden okuyarak geldiğim için ancak gördüm yazdıklarını.Bi de akşam bi ara sana köfte tarifi sormuşum kusura bakma,sen neyle uğraşıyormuşsun o ara,bende köfte soruyorum.Düzenli takip edemeyince böyle oluyor işte,çok utandım valla.cok sagol canim. evet sanirim kazasiz belasiz atlattik galiba. hic bi sikinti gozlemlemedim her aksamki gibiydi. simdi uyutuyorum. bi daha yatakta birakmam asla o kadar korktumki odaya girdim yatagin ustunde kizim yok o bi saniye gozumun onunden gitmiyo cok acayip bi duyguydu. bi şok yasadim resmen hala midem ve basim cok agriyor.
ayakta sallayarak uyutuyorum ya ben mecbur kendi yatagimda salliyorum. gunduz uykusu hafif oldugu icin kendi yatagina almiyorum hemen uyanir diye.
aksam da iyice dalmasini bekleyip aliyorum cunku en az uc kez uyaniyo salliyorum.
simdi mecbur her zaman goturcem yatagina. uyanirsa artik alicam sallicam.
Teşekkür ederim cevap da yazmışsın.Daha çok utandım.sagol canim :)
yok canim bende tefalin titanium tavasi var hani yanmaz tava ortasinda kirmizi daire var.
onu isitiyorum kofteleri koyuyorum kaynamis suyu da ekliyorum bi cay bardagi kadar.
ustunu kapatiyorum uyacak herhangi biseyle. o boyda tavam var onla kapatiyorum mesela.
alti kisik sekilde buharda pisiyor. kontrol ediyosun arada suyunu cekiyor zaten.
ben bize tavuk yaptigimda da oyle yaparim mesela bazen. tam diyet yemegi. tavuklari baharatlayip z.yag dokerim az sonra ayni sekilde pisiririm yumusacik olur hmm miss :)
Oyyyy ne oldu ki oyuncak mı fırlattı abisi??Eki Görüntüle 1712055 bizim de abimiz sağolsun kafamızı kırıyordu az daha
Bizim oğlan 8,5 saat ara verdi ve kendi kendine yatağında uyudu bu saatte kadar da bir kere kalkti zaten gündüz uykusunu bire düşürdü 1-2 saat uyuyor o kadar ben anladimki benim bebeğin yeme kapasitesi çok daha fazla normalde daha çok yemek yedi bugün versem hala yiyecek bende gece rahatsız olur kusar falan diye vermedimÜç üç buçuk saat. Ama değişiyor arada beş saate çıkıyor
Ben 10 kilo almistim. Sekere dikkat etmek zorunda olmasam daha da cok alirdim. Sekerim sinirdaydi hamilelikte. Emzirirken aldim sut yok sunu ye bunu ye derken bana yaradi daha cok. Bende de istah cok ya. Cok seviyorum yemeyi. Ama boyle de mutsuzum. Eski gunleri ariyorumVaaaay çok iyiymiş, emzirirken mi aldın??
Ben toplamda 30 kilo almıştım, 20 gitti kendiliğinden ama 10 kaldı.. Almıyorum da vermiyorum da.. Bakalım bir yaşına sütü kesersem veririm belki." Nasıl vereceksem bu iştahla
Kiyamam ya gecmis olsunEki Görüntüle 1712055 bizim de abimiz sağolsun kafamızı kırıyordu az daha
ssgol canim. insanin bazen basireti baglaniyor iste. o kadar korunakli yapiyordumki dusmesi mumkun degil gibi geliyordu demekki mumkunmus aci tecrube sonucu ogrendik.Daha yeni yazmıştın sen yatağında yatırayım bundan sonra diye.o Zaman bile şaşırmıştım ben çünkü artık çok hareketliler.Benim oğlumda 6 aylık falandı annemlerdeyken düşmüştü yataktan,aklımı yitirecek gibi olmuştum,seni anlıyorum,insan çoook korkuyor.O günden sonra asla yatağa koymadım tek başına.Begümü de artık 5 dk bile olsa yalnız koyma yatağa bence.
yok canim benim ne olacak :) acil bisey olunca bende takip edemiyorum ve cevap veremiyorum o an sikintili olsam cevap veremezdim zaten. gecmisti durum.Herşey yolundaymış çok sevindim.Geriden okuyarak geldiğim için ancak gördüm yazdıklarını.Bi de akşam bi ara sana köfte tarifi sormuşum kusura bakma,sen neyle uğraşıyormuşsun o ara,bende köfte soruyorum.Düzenli takip edemeyince böyle oluyor işte,çok utandım valla.
yaa deme oyle yahuu askolsun :)Teşekkür ederim cevap da yazmışsın.Daha çok utandım.
kediler temizdir canim. asilarini vs duzenli yaptirdiktan sonra hic bir zararlari yok. kendi kendilerini temizlerler zaten.Eşim bize kedi almak istiyormuş bu konuda fikri olan var mi ben çocukluğumdan beri kedi ile büyüdüm ama söz konusu kendi bebeğim olunca biraz düşünüyorum
seker mi vardi hamileliginde kiyamam istedigini de yiyememissindir dogru duzgun.Ben 10 kilo almistim. Sekere dikkat etmek zorunda olmasam daha da cok alirdim. Sekerim sinirdaydi hamilelikte. Emzirirken aldim sut yok sunu ye bunu ye derken bana yaradi daha cok. Bende de istah cok ya. Cok seviyorum yemeyi. Ama boyle de mutsuzum. Eski gunleri ariyorum
Ay evet bi doya doya yiyemedim. Cok da severim tatliyi. Meyveyi bile sınırlı yiyodum. Kilo alma acisindan iyi oldu az aldim ama dogumdan sonra saldirdim resmen tatliya. Kendimize vakit ayiramiyoruz ki nerde spor yapicaz. Herseyi birden yapabilenlere cok hayranim. Senin aslinda 1 kiloymus ama tabi vucut yine de eskisi gibi olmuyo dimi spor yapmayinca. Bayagi zayif gorunuyosun fotograflarda masallah. Ben zaten kilolu halimle hamile kalmistim. O yuzden 10 kilo vermek istiyorum.seker mi vardi hamileliginde kiyamam istedigini de yiyememissindir dogru duzgun.
ben 15 kilo aldim. 14 kilo verdim. 1kilo oynayip duruyo.
ama o sarkmalar bende de var hele gobegim.
plates yapicam guya. malzemelerim oylece duruyo aylardir. vakit ve enerji olmuyoki.. eskiden ne guzel yapardim..
aslinda bi baslasam gerisi gelicek. her gece 15 dk yapsam yeter de artar bile. o sarkmalara en iyi plates gelir.
istah konusunda bende ayniyim su an ozellikle tatliya acaip duskunum. emzirmiyo olsam bu yemeye ben coktan kilo almistim.
hsmileyken kilo almamaman icin bi yerde iyi olmus evet ama bazen insan diyo amaaan kiloysa kilo :)Ay evet bi doya doya yiyemedim. Cok da severim tatliyi. Meyveyi bile sınırlı yiyodum. Kilo alma acisindan iyi oldu az aldim ama dogumdan sonra saldirdim resmen tatliya. Kendimize vakit ayiramiyoruz ki nerde spor yapicaz. Herseyi birden yapabilenlere cok hayranim. Senin aslinda 1 kiloymus ama tabi vucut yine de eskisi gibi olmuyo dimi spor yapmayinca. Bayagi zayif gorunuyosun fotograflarda masallah. Ben zaten kilolu halimle hamile kalmistim. O yuzden 10 kilo vermek istiyorum.
Sagol canim:) valla pilates hic yapmadim ama kendim ogrenebilir miyim ki? Cok iyi olur ya bi sıkılassak gaza geliphsmileyken kilo almamaman icin bi yerde iyi olmus evet ama bazen insan diyo amaaan kiloysa kilo :)
ben hamileyken cok dikkat ettim canimin cektigini yiyodum evet ama dizginliyodum kendimi. tatlidan hamurisinden uzak durmaya calisiyodum.
kilolarim gitti evet cok sukur ama vucut
perte cikti yasagol canim iltifat ediyosun. boyum var biraz ondan da zayif duruyo olabilirim. her turk kadinu gibi basenliyim
kollar bacaklar ust kisim incedir bende.
65 kiloyum yine az degil.
mesela kilomu vermeme ragmen pantolonlarima giriyorum ama gobek kismi rahatsiz ediyor. o gobek nasil desem poset gibi oldu ya. nasil sikilascak eski haline gelcek acaba
aslinda hep beraber pilates yapsak birbirimizi gaza getirirdik :)
ayrica sende kilolu durmuyorsun o kadar. zaten yurumeye baslasinlar peslerinde kosmaktan veririz uzulme :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?