Bizim ki sürekli düştüğü için artık alıştıkOf en korktuğum şeyçık geçmiş olsun Canm.. Arkadaşlar ne güzel anlatmış, benim de aklımda bulunsun bu bilgiler inşallah bişi yoktur
Kızlar kıymalı çorba tarifi istiyorum ? Hadi bana yazın[/QUkıymayıı kavurup un ekleyın bıraz salca ıle bırlıkte. goz kararı su ıle acıın. arpa veya tel sehrıyede koyabılırsınız ben oyle yapıyorum. kaynatın. afıyet olsun:)
Bizimki de hiç et yemiyo yabende kurban zamani oyle yapmistim canim. bi buyuk kofte buyuklugunde 1 dolap posetine uc tane koymustum aralarina dugum atarak.
50 tane olmustu bakalim kac ay gider.
o yesin de yeterki kasap satin alirim ben onaet yemiyo diye uzuluyodum cunku cok
kizlar acil durum begüm yataktan dustu. napicam ben neye dikkat etmem lazin off cok korktum diafondan kut diye ses geldi sonra aglama sesi nasi kostum odaya bilmiyoru m.
benim yatagimdaydi ama etrafini o kadar cok yastikla yuksek yapmistimki nasil asmia bilmiyorum hep de diyodum ya duserse niye bunu dusunup hala orda biraktimki off.
uc dk falan agladi cok fena sonra meme verdim sustu. simdi keyfi geldi yerine guluyo oynuyo.
napmam lazim simdi benim? doktora gitmeme gerek yok di mi neye dikkat edicem?
off bi de kilim vardi odamda hali bana yasak diye parkeye dusmus ustelik kafasi parkedeydi vucudu kilimde. odaya girditimde onu yatakta goremeyince şok oldum midem bulaniyo su an resmen..
offf bende aynaya bakmıyorum gibi birşey saça boya lazım ben kına yakmıştım kınadan sonra boya olmazmış kendime gıcık oldum birde şu kilo meselesi var 5 kilo vermek istiyorum ama deli gibi tatlı yiyorum vs vsBugün kendime aynada şöyle bir baktım. Cildim kurumuş gözlerimin altı çökmüş saçarım cansız dip boyası gelmiş, tırnaklaım ellerim bakımsız çatlamış, yüzüm solgun sırtım ağrıyor. Yaşlandım ben. .Nerde o üniversitedeki ışıl ışıl canlı kız nerde şimdiki ben.. çok fena acil bi bakım lazım bana. Kendime baktıkça mutsuz oluyorum. Aynaya bakıncaya kadar gayet iyiydi moralim halbuki
evettavuk verııyor musunuz bebeklere
Çok basit Bebek köftesiBizimki de hiç et yemiyo yaköfteleri nasıl yaptım canım tarifini yazabilir misin
Gecmis olsun canim. Hepimizin basina gelebilir kudurdular artik. Maral dusunce aglamasi iyi diyodukizlar acil durum begüm yataktan dustu. napicam ben neye dikkat etmem lazin off cok korktum diafondan kut diye ses geldi sonra aglama sesi nasi kostum odaya bilmiyoru m.
benim yatagimdaydi ama etrafini o kadar cok yastikla yuksek yapmistimki nasil asmia bilmiyorum hep de diyodum ya duserse niye bunu dusunup hala orda biraktimki off.
uc dk falan agladi cok fena sonra meme verdim sustu. simdi keyfi geldi yerine guluyo oynuyo.
off bi de kilim vardi odamda hali bana yasak diye parkeye dusmus ustelik kafasi parkedeydi vucudu kilimde. odaya girditimde onu yatakta goremeyince şok oldum midem bulaniyo su an resmen..
A 101 de var. Küçük pakette satılıyor. İlla o olmasına gerek yok ki o gün o vardı onu koydum sonra Başka bi Zaman kuru üzüm koydum.Bloguna baktım hatırladım kı daha öncede bakmışım :) nutellayı sorcaktım orda gördüm ama şu yaban mersinini nerden bulcaz ki Hayatımda hiç yemedim almadım da
Korkma Can'ım hemen ağladıysa gözlerinde kayma yoksa ve fışkırır tarzda kusmadıysa bişey yok demektir. Çok geçmiş olsun. Artık durmazlar bizim yataklardakizlar acil durum begüm yataktan dustu. napicam ben neye dikkat etmem lazin off cok korktum diafondan kut diye ses geldi sonra aglama sesi nasi kostum odaya bilmiyoru m.
Hareketlerinde bi gariplik yoksa bişey yok demektir Can'ım uykusu geldiği için öyle sakin duruyordur elbet önemli olan kusma ve göz kayması, onlar yoksa bişeyi yoktur inşallahkizlar sagolun yazmissiniz. 3te oldu olay saat 5 oldu uyitmadim. ama uykusu gelir bi saate uyutayim di mi? iki saat uyumaz zaten az uyur uyanir. uyanmazsa uyandiririm. gece napicam gece de surekli uyandircak miyim?
kusma yok. keyfi yerine geldi ilk on dakika sonra. kudurukluk yapti yine. nesneleri saga sola oynattigimda gozleriyle takip etti. herhangi anormal bi durum yok.
sadece on dakikadir sakinlesti yine oynuyo ama kuduruk degil yani uykusu geldi diye mi acaba. ya boyle gozlemleyince de her seye supheyle yaklasiyo insan.
of allahim hala mideme kramp giriyo. diyorum hep oyle isyan ettim yok niye uyumuyo niye yemiyo diye allah da al sana iste dedi
Ben normal yoğurt çorbası yapıp içine et koydum. Sende kıyma koyarsın. Bir yumurta pirinç un yoğurt dukaynsttım sonra haşlanmış et koydum.Kızlar kıymalı çorba tarifi istiyorum ? Hadi bana yazın
Kaydettim canım tarifi sağol burda ruşeym yok mecbur un koycam bi de zeytinyağlı bişey asla yemiyor berat 1 damlacık bile koysam ağzını sürmüyor nasıl anlıyorsa... Ayrıca eline ne versem yere fırlatıyor yemek bile :) neredeyse tüm bebekler elindeki ne olursa olsun ağzına koyar berat ne versem uzaklara fırlatıyor bi yadan iyi bi yandan kötü zararlı şeyleri koymuyor en azından ağzına ama yiyecekleri de yemeyip fırlatıyor işte bu yanı kötü :)Çok basit Bebek köftesi
Çeyrek soğan (rendelenmiş)
Göz kararı bi top kıyma
Bi çimdik kimyon
Bi çimdik tuz
1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı ruşeym ( olması şart değil )
Ekmek içi veya Galata unu
Kıvama gelene kadar yoğur Can'ım sonra köfte şeklini ver yanmaz tavaya diz içine su koy kapağı kapat buharıyla yumuşacık pişiyo yaklaşık 20 dk suyu bitiyo zaten içine bir iki damla zeytin yağ damlat arkasını önünü bi renklendir
Soğudumu ver eline yesin hop mideye afiyet olsun :)
Can'ım Muş merkezde misin sen mugi de vardır belki benimkinin markası SelvaKaydettim canım tarifi sağol burda ruşeym yok mecbur un koycam bi de zeytinyağlı bişey asla yemiyor berat 1 damlacık bile koysam ağzını sürmüyor nasıl anlıyorsa... Ayrıca eline ne versem yere fırlatıyor yemek bile :) neredeyse tüm bebekler elindeki ne olursa olsun ağzına koyar berat ne versem uzaklara fırlatıyor bi yadan iyi bi yandan kötü zararlı şeyleri koymuyor en azından ağzına ama yiyecekleri de yemeyip fırlatıyor işte bu yanı kötü :)
yok canım gece uyandırma Allahım korusun kuzularımızıkizlar sagolun yazmissiniz. 3te oldu olay saat 5 oldu uyitmadim. ama uykusu gelir bi saate uyutayim di mi? iki saat uyumaz zaten az uyur uyanir. uyanmazsa uyandiririm. gece napicam gece de surekli uyandircak miyim?
kusma yok. keyfi yerine geldi ilk on dakika sonra. kudurukluk yapti yine. nesneleri saga sola oynattigimda gozleriyle takip etti. herhangi anormal bi durum yok.
sadece on dakikadir sakinlesti yine oynuyo ama kuduruk degil yani uykusu geldi diye mi acaba. ya boyle gozlemleyince de her seye supheyle yaklasiyo insan.
of allahim hala mideme kramp giriyo. diyorum hep oyle isyan ettim yok niye uyumuyo niye yemiyo diye allah da al sana iste dedi
Ruşeym yoksa onun yerine un koyma gerek yok Can'ımKaydettim canım tarifi sağol burda ruşeym yok mecbur un koycam bi de zeytinyağlı bişey asla yemiyor berat 1 damlacık bile koysam ağzını sürmüyor nasıl anlıyorsa... Ayrıca eline ne versem yere fırlatıyor yemek bile :) neredeyse tüm bebekler elindeki ne olursa olsun ağzına koyar berat ne versem uzaklara fırlatıyor bi yadan iyi bi yandan kötü zararlı şeyleri koymuyor en azından ağzına ama yiyecekleri de yemeyip fırlatıyor işte bu yanı kötü :)
Merkezde değiliz canım ilçedeyiz köy gibi merkeze gidince bakacam canım ayrıca migros açıldı muşaCan'ım Muş merkezde misin sen mugi de vardır belki benimkinin markası Selva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?