2015 Şubat Anneleri

bende kurban zamani oyle yapmistim canim. bi buyuk kofte buyuklugunde 1 dolap posetine uc tane koymustum aralarina dugum atarak.
50 tane olmustu bakalim kac ay gider.
o yesin de yeterki kasap satin alirim ben ona et yemiyo diye uzuluyodum cunku cok
Bizimki de hiç et yemiyo ya köfteleri nasıl yaptım canım tarifini yazabilir misin

canım geçmiş olsun kızlar yazmışlar yapılması gerekenleri sanırım her bebek en az bir düşüyor ben 6 aylık felandı bir kere düşürdüm sonra kesinlikle yüksek bir yerde yatırmıyorum misafirlik bile olsa yer yatagı yaptırıyorum

offf bende aynaya bakmıyorum gibi birşey saça boya lazım ben kına yakmıştım kınadan sonra boya olmazmış kendime gıcık oldum birde şu kilo meselesi var 5 kilo vermek istiyorum ama deli gibi tatlı yiyorum vs vs

Bizimki de hiç et yemiyo ya köfteleri nasıl yaptım canım tarifini yazabilir misin
Çok basit Bebek köftesi
Çeyrek soğan (rendelenmiş)
Göz kararı bi top kıyma
Bi çimdik kimyon
Bi çimdik tuz
1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı ruşeym ( olması şart değil )
Ekmek içi veya Galata unu
Kıvama gelene kadar yoğur Can'ım sonra köfte şeklini ver yanmaz tavaya diz içine su koy kapağı kapat buharıyla yumuşacık pişiyo yaklaşık 20 dk suyu bitiyo zaten içine bir iki damla zeytin yağ damlat arkasını önünü bi renklendir
Soğudumu ver eline yesin hop mideye afiyet olsun :)

Gecmis olsun canim. Hepimizin basina gelebilir kudurdular artik. Maral dusunce aglamasi iyi diyodu

kizlar sagolun yazmissiniz. 3te oldu olay saat 5 oldu uyitmadim. ama uykusu gelir bi saate uyutayim di mi? iki saat uyumaz zaten az uyur uyanir. uyanmazsa uyandiririm. gece napicam gece de surekli uyandircak miyim?

kusma yok. keyfi yerine geldi ilk on dakika sonra. kudurukluk yapti yine. nesneleri saga sola oynattigimda gozleriyle takip etti. herhangi anormal bi durum yok.

sadece on dakikadir sakinlesti yine oynuyo ama kuduruk degil yani uykusu geldi diye mi acaba. ya boyle gozlemleyince de her seye supheyle yaklasiyo insan.

of allahim hala mideme kramp giriyo. diyorum hep oyle isyan ettim yok niye uyumuyo niye yemiyo diye allah da al sana iste dedi

Bloguna baktım hatırladım kı daha öncede bakmışım :) nutellayı sorcaktım orda gördüm ama şu yaban mersinini nerden bulcaz ki Hayatımda hiç yemedim almadım da
A 101 de var. Küçük pakette satılıyor. İlla o olmasına gerek yok ki o gün o vardı onu koydum sonra Başka bi Zaman kuru üzüm koydum.

Korkma Can'ım hemen ağladıysa gözlerinde kayma yoksa ve fışkırır tarzda kusmadıysa bişey yok demektir. Çok geçmiş olsun. Artık durmazlar bizim yataklarda

Hareketlerinde bi gariplik yoksa bişey yok demektir Can'ım uykusu geldiği için öyle sakin duruyordur elbet önemli olan kusma ve göz kayması, onlar yoksa bişeyi yoktur inşallah

Kaydettim canım tarifi sağol burda ruşeym yok mecbur un koycam bi de zeytinyağlı bişey asla yemiyor berat 1 damlacık bile koysam ağzını sürmüyor nasıl anlıyorsa... Ayrıca eline ne versem yere fırlatıyor yemek bile :) neredeyse tüm bebekler elindeki ne olursa olsun ağzına koyar berat ne versem uzaklara fırlatıyor bi yadan iyi bi yandan kötü zararlı şeyleri koymuyor en azından ağzına ama yiyecekleri de yemeyip fırlatıyor işte bu yanı kötü :)

Can'ım Muş merkezde misin sen mugi de vardır belki benimkinin markası Selva

yok canım gece uyandırma Allahım korusun kuzularımızı

Ruşeym yoksa onun yerine un koyma gerek yok Can'ım

Can'ım Muş merkezde misin sen mugi de vardır belki benimkinin markası Selva
Merkezde değiliz canım ilçedeyiz köy gibi merkeze gidince bakacam canım ayrıca migros açıldı muşa bir defa gezdik içini :) migrosta olabilir gidersem bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…